“Πιστεύετε ότι έπρεπε να πάρω τελικά το διαζύγιο ή να δώσω μια ακόμη ευκαιρία στην οικογένειά μου;”

Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Είμαι η Χαρά.

Πριν από περίπου 7,5 χρόνια κατά τη διάρκεια των σπουδών μου γνώρισα ένα παιδί. Ερωτευθήκαμε και μετά από 2,5 υπέροχα χρόνια μαζί κι ενώ είχα τελειώσει τις σπουδές μου αποφασίσαμε να παντρευτούμε.

Παντρευτήκαμε στο Δημαρχείο με μόνους παρόντες τους γονείς μας. Μετά από ένα χρόνο και τρεις μήνες γάμου έφερα στον κόσμο ένα αγοράκι που μας άλλαξε τη ζωή.

Ένιωθα η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Ο άνδρας μου ήταν δίπλα μου, με βοηθούσε, ήταν καλός πατέρας και ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου. Έτσι ένιωθα τουλάχιστον μέχρι να μάθω για την πρώτη του απιστία, όταν ο γιος μας ήταν περίπου ενός έτους. Προσπάθησε να μου εξηγήσει, έκλαψε…

Τον συγχώρεσα κατευθείαν. Δεν μπήκα καν στο δίλημμα να χωρίσω ή όχι. Στη διάρκεια όμως μόλις ενός έτους ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι το τσούξιμο που ένιωθα οφείλεται σε μύκητες που κόλλησα κατά τη διάρκεια του σεξ. Ναι, ο ανδρούλης μου, μου είχε “προσφέρει” ένα αφροδίσιο νόσημα.

Να τονίσω όμως πως όσο με απατούσε κατά τη διάρκεια του γάμου απέναντι -τόσο σε μένα όσο και στο παιδί- ήταν κύριος. Βγαίναμε, περνούσαμε όμορφα, φερόταν σαν ένας κλασικός ερωτευμένος. Δεν μου έδινε αφορμές να τον ζηλέψω. Οι αποκαλύψεις για τις απιστίες του ήρθαν εντελώς τυχαία.

Φερόταν σαν σωστός οικογενειάρχης, φρόντιζε να με ξεκουράζει, μου μιλούσε γλυκά, κοιμόμασταν αγκαλιά, είχαμε ερωτική ζωή… Όταν έμαθα για το νόσημα, του ανακοίνωσα ότι χωρίζουμε. Πήρα τον γιό μας κι έφυγα από το σπίτι.

Ο άνδρας μου άρχισε ξανά… Κλάματα, να πέφτει στα πόδια μου, να με παρακαλάει… τα κλασικά. Δεν σταμάτησε στιγμή να μου τηλεφωνεί ή να έρχεται στο καινούριο μου σπίτι. Ήμουν αποφασισμένη πως αυτό ήταν το τέλος. Προσπαθούσα να το δεχτώ και μερικώς τα κατάφερνα…

Έπειτα από εφτά μήνες χώρια κι ενώ ήμουν στη δουλειά, μια μέρα, πληροφορήθηκα τον θάνατο του πατέρα του. Με τους γονείς του είχα πολύ καλές σχέσεις και μετά το χωρισμό.

Μέχρι να το συνειδητοποιήσω, βλέπω κλήση του άνδρα μου, ότι χρειάζεται εμένα και τον γιο μας δίπλα του. Πήγα στην κηδεία, συναντηθήκαμε, με αγκάλιασε κι εκείνες τις μέρες λόγω του ότι μου ζητούσε να δει περισσότερο τον μικρό, τον συναντούσα αναγκαστικά.

Η μια συνάντηση όμως έφερε την άλλη και μετά ήρθανε και οι βόλτες και οι συζητήσεις μέσω τηλεφώνου και υπολογιστή. Τα ξαναβρήκαμε!

Τον είδα μετανιωμένο. Μου έδειξε πολλή αγάπη κι ότι με θέλει δίπλα του. Υποσχέθηκε για ακόμα μια φορά πράγματα. Η αλήθεια είναι πως τον αγαπάω… και παρ’ όλα τα παραστρατήματα το ίδιο εισπράττω κι από αυτόν.

Είμαστε τώρα έναν χρόνο ξανά μαζί. Όταν τα ξαναβρήκαμε έμεινα πολύ σύντομα έγκυος. Απέβαλα… Ήταν δίπλα μου μιας και ήμουν ένα βήμα πριν την κατάθλιψη.

Τώρα μόλις έμαθα όμως ότι είμαι ξανά έγκυος. Θέλω αυτό το μωρό. Θέλω κι άλλα μωρά μαζί του. Ξέρω πως ο καθένας θα σκεφτεί πως δεν σέβομαι τον εαυτό μου, τον αφήνω να με μειώνει απατώντας με. Αλλά μου προσφέρει τόση τρυφερότητα, είναι τόσο καλός με τον γιό μας και δείχνει κι ο ίδιος πως θέλει κι άλλα παιδιά και μία… επιτέλους ευτυχισμένη οικογένεια.

Είμαστε μικροί σε ηλικία. Είμαι 28 χρόνων κι ο άντδρας μου 32. Θέλω να προσπαθήσουμε και να κερδίσουμε όλα όσα επιθυμούμε!

Θέλω να ακούσω τη γνώμη σας κι αν έχετε ζήσει κάτι παρόμοιο… Πιστεύετε ότι θα έπρεπε να πάρω τελικά το διαζύγιο ή να δώσω μια ακόμη ευκαιρία στην οικογένειά μου;

Σας ευχαριστώ,
Χαρά!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ & ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ & ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙ , ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΟΥ , ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ & Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

  2. Oti kai na sou poume emeis to thema einai ti pragmatika niwtheis esu mesa sou..An esi pisteueis oti ekanes to swsto tote oti kai na sou leei o kathe agnwstos den metraei!Apla skepsou para polu kala an eisai eutixismenh..Skepsou posa polla exeis perasei kai mhn ekplageis an kapoia stigmh ksanaginoun ta idia..Afou to ekane mia fora h proswpikh mou apopsh einai oti tha to ksanakanei!!Elpizw vevaia tipota apo ola auta na mhn sumbei!Sou euxomai olopsuxa na exeis mia kalh egkumosunh kai na fereis ston kosmo ena ugiestato mwro,auto pou theleis pragmatika!!!!

  3. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει κερατώσει την γυναίκα του. Το ότι ένας άντρας θέλει να σε παντρευτεί δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπάει με άλλη γυναίκα. Ο γάμος είναι συμβιβασμός.Αν δεν στο έκανε τώρα θα στο έκανε αργότερα. Όλες έχουμε φάει κέρατο σε μακροχρόνια σχέση. Δε γνωρίζω γυναίκα που να μην την έχει πάθει. Ο έρωτας μετά από κάποιο καιρό σβήνει και μένει μόνο η αγάπη. Αυτός δείχνει να σε αγαπάει. Εσύ τι θέλεις. Να είσαι μαζί του και να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα στην ξανακάνει την κουτσουκέλα, ή να μείνεις μόνη και να μεγαλώνεις 2 παιδιά; Είναι δύσκολη απόφαση!

  4. Kαλύτερα μην χwρίσετε.. πιστεύw πwς σ’αγαπάει ειλικρινά! κι αυτή η αγάπη που υπάρχει μεταξύ σας είναι δυσεύρετη.Μην στερήσεις από τα παιδιά σας το δικαίwμα να μεγαλwνουν μαζί με τον πατέρα τους σε μια φυσιολογική οικογένεια με έναν μπαμπά που αγαπάει την μαμά τους.

  5. να εισαι σιγουρη οτι αν τον συγχωρησεις θα στην ξανακανει……….και θα το κανει συνεχεια……….απο εκει κ περα ειναι δικη σου επιλογη!
    παντως δεν πιστευω οτι οι αντρες ειναι διαφορετικοι απο εμας, τα περι πολυγαμικοτητας ειναι μπαρουφες. ειναι θεμα χαρακτηρα…….και οποιος το εχει στον χαρακτηρα του δυστυχως δεν αλλαζει….

  6. ama ithels na horiseis tha eihes horisei idi edo kai hronia..apla voleuesai m auti tin katastasi, den einai aparaitita kako olo auto, alla den mporo na pistepso pos meta apo ola auta kai eno diloses pos thes polla paidia mazi tou kai tora eisai kai pali egguos, skeftese akoma na horiseis..

  7. Κατ αρχήν, απορώ πως καμια δεν το παρατήρησε αλλα… οι μήκυτες δεν ειναι μόνο σεξουαλικα μεταδιδομενο νόσημα!!!!! Αν το οτι σε απάτησε το στηρίζεις μόνο εκεί τοτε ίσως κάνεις ΛΑΘΟΣ! Μήκυτες αναπτύσσονται στις γυναίκες για πολλούς και διαφορους λόγους.. Μήπως τον κατηγορεις άδικα?

  8. elle φυσικά και γνωρίζω ότι οι μύκητες δεν προέρχονται μόνο από την σεξουαλική επαφή… Όταν του είπα ότι έχω κολπίτιδα παραδέχτηκε ότι είχε κάνει την βλακεία του… Δεν θα την γλίτωνε εξάλλου αφού θα έπρεπε κι αυτός να πάρει θεραπευτική αγωγή…

  9. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ..ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ…ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..ΕΛΙΠΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!

  10. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ) ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!

  11. Agapiti Xara, to oti eixes kolpitida de simainei oti kapoios stin kollise. Ego prin apo kapoia xronia eixa ena sovaro provlima kai epairna sxedon epi ena xrono antiviosi, gia arketo diastima den eixa sexoualiki epafi, kai omos kathe mina pathaina kolpitida. An rotiseis to giatro sou tha sou pei oti kolpitida/mikites mporei na patheis kai apo tin ammo… opote afto den einai apodeixi oti se apata, ektos kai an o idios paradextike, ktl. Se oti afora to na meineis mazi tou i oxi, tha eprepe na doseis ligo xrono sti sxesi sas mazi me to proto paidaki sas kai an mi ti allo na deis poso ennoei afta pou leei, oti diladi metaniose ktl. Neoi eiste exete xrono gia alla paidakia. Ego an imoun sti thesi sou, tha epairna diazugio, giati apla de tha borousa na ton xanaebistefto.

  12. Κάποιος που περνάει τα όρια μια φορά (και του αρέσει) θα τα περάσει και δεύτερη (όπως έκανε ο άντρας σου) και τρίτη και τέταρτη κ.οκ. Ψάξε τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ λάθη. Τί δεν τον καλύπτει σε σένα και το ψάχνει αλλού; Μίλησε του ξεκάθαρα. Μην τον ντανεύεις, δεν είσαι η μάνα του, μην του συγχωρείς τα λάθη επειδή απλά σου κλαίγεται. Περίμενε να δεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στη συμπεριφορά του. Εγώ αυτό θα έκανα…

  13. Θέλω να σου πω πρώτα από όλα συχαρητήρια για το μωράκι. εγώ δεν είμαι αυτή που θα σου πω αν θα χωρίσεις ή οχι, εγώ το μόνο που θα σου πω και ξέρω με σιγουριά είναι πως ένα ζευγάρι πρέπει να δείνει ευκαιρείες στην σχέση του… εφόσον αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάς προσπάθησε να τον κρατήσεις δίπλα σου κ να είστε όλοι μαζι χωρίς να υπάρχουν τα ίδια προβλήματα. πριν εγκαταλήψουμε την μάχη πρεπει να είμαστε σίγουροι πως κάναμε ότι περνάει από το χέρι μας και απλά δεν τα καταφέραμε. προσπάθησε να ανανεώσεις την σχέση σου προς το καλύτερο. δείξε ενδιαφέρον και αγάπη προσ το πρόσωπό του. με την πρώτη ευκαιρεία που θα βρεις κανόνισε μία εκδρομούλα για τους δυο σας….καθε πρωι που ξύπνας φόρεσε το καλύτερο σου χαμόγελο! ετοίμασε του ένα ρομαντικό δείπνο στο άσχετο… κάντου διάφορες εκπλήξεις. και σίγουρα προσπάθησε να του δείξεις ότι δεν ζεις με την αμφιβολία μαζί του. ίσως αυτό τον κάνει να σχοληθεί περισσότερο με την οικογένειά του και να καταλάβει πως είναι ότι καλύτερο έχει και να μην ρισκάρει να την χάσει.

  14. Πιστεύω ότι έχεις πάρει την απόφαση σου .Δεν θέλεις να είσαι μακριά του και αυτό δεν θα αλλάξει ,διότι απλά σου φέρετε υπέροχα .Καμιά φορά οι άνθρωποι ,άντρες ή και γυναίκες κάνουμε κάποια πράγματα που πληγώνουν τον σύντροφο μας.Δεν τα κάνουμε επειδή δεν τον αγαπάμε αλλά πάντα κάτι φταιει….Πιστευω λοιπόν ότι πρέπει να δεις τι ακριβώς είναι αυτό που τον κάνει να θέλει να πάει άλλου ,γιατί αν δεν το αλλάξετε θα ξανασυμβεί . Μόνο λέγοντας την αλήθεια ο ένας στον άλλο θα το εντοπίσετε και θα το διορθώσετε. Αυτό που σκοτώνει τις σχέσεις είναι ,ότι δεν μιλάμε με τον σύντροφο μας φοβούμενοι ότι θα τον προσβάλουμε η θα τον πληγώσουμε αν του πούμε τι πραγματικά μας πειράζει σε αυτόν …….ΛΑΘΟΣ……..Μονο έτσι θα προχωρήσετε σωστά όταν τα πείτε όλα όσα μπορείτε να διορθώσετε .και όχι όταν θα κλαίτε για όλα όσα δεν προσπαθήσατε …..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More