Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.02.2012 | 23:38

Χαρά: “Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει. Σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω!”

Χαρά: “Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει. Σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Κορίτσια καλημέρα!
Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας γιατί θα τρελαθώ...

Πριν ενάμιση μήνα, πήγα με τις φίλες μου εκδρομή στον Παρνασσό κι εκεί γνώρισα ένα παιδί. Ήμασταν διπλανά δωμάτια και ο φίλος του γούσταρε την κολλητή μου με συνέπεια το πρώτο βράδυ να έρθουν στο δωμάτιό μας.

Με ευκαιρία ένα μασάζ που του έκανα βρεθήκαμε να κοιμόμαστε αγκαλιά. Τα είχα χαμένα! Είχε λίγο καιρό που χώρισα από μια μακροχρόνια σχέση και ένιωθα πρωτόγνωρα.

Την άλλη μέρα πήγαμε για φαγητό όλοι μαζί κι ενώ όλοι μιλούσαν μεταξύ τους εμείς μιλούσαμε μόνο οι δυο μας!

Την άλλη μέρα φύγαμε... Και επιστρέψαμε στην πόλη που σπουδάζω.

Από την επόμενη μέρα και κάθε μέρα βγαίναμε για καφέ και μόνοι μας και ως παρέα. Ερχόταν σπίτι, κοιμήθηκε σε εμένα μια φορά, όπου κάναμε και σεξ.

Ώσπου μια φορά τον ρώτησα τι έχουμε οι δυο μας και λέει: "Μέχρι στιγμής περνάμε απλώς καλά και συνεχίζουμε βλέποντας πως θα πάει".

Μετά έφυγα για Χριστούγεννα κι ενώ την πρώτη εβδομάδα μιλούσαμε, μετά χαθήκαμε. Ρωτούσε βέβαια συνέχεια το φίλο του, που πλέον τα έχει με την κολλητή μου.

Την ημέρα που γύρισα, βγήκαμε όλοι μαζί μιας και γιόρταζε ο κολλητός τους. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε, όλοι με ρωτούσαν αν τρέχει κάτι. Μιλούσαμε, με χάιδευε κι ερχόταν τόσο κοντά μου για να με φιλήσει.

Μου είπε να με πάει σπίτι και είπα πως θα κοιμηθώ στην κολλητή μου σήμερα και απλώς έφυγε και είπε: "Θα σε πάρω αύριο για ποτό".

Την επόμενη μέρα ήρθε σπίτι μου και κοιμηθήκαμε μαζί. Ήταν σαν να μην έφυγα ποτέ. Ήταν πολύ θερμός, γλυκός και φαινόταν ότι με ήθελε. Την άλλη μέρα πήγαμε για καφέ όλοι μαζί και ήταν ψυχρός. Μετά χαθήκαμε και πάλι.

Εκείνες τις μέρες ήρθε ο πρώην μου να με δει γιατί έφευγε για εξωτερικό μόνιμα. Και ο άλλος πρότεινε να βγούμε όλοι μαζί. Και τους είπα: "Ή θα έρθω με τον πρώην μου ή καθόλου".

Πήγαμε κι από τότε δεν μου μιλάει καθόλου. Γύρισε μάλιστα και είπε στον φίλο του πως αν ξανασχοληθεί μαζί μου να τον φτύνει και να τον βρίζει συνέχεια.

Από τότε έχουμε βρεθεί αρκετές φορές, αλλά ούτε να με φτύσει. Ρωτάει τα βασικά, αλλά ως εκεί.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει. Σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω!

Συγνώμη που σας κούρασααα!!!

ΧαράΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10