Ανδριάνα: “Εγώ είμαι διατεθειμένη να αφήσω την Αμερική και τις σπουδές μου για αυτόν…”

Χαίρετε. Είμαι φοιτήτρια, 19 χρόνων, σπουδάζω Αμερική, αλλά είμαι από Κύπρο. Αρκετά εμφανίσιμη τολμώ να πω. Το πρόβλημά μου είναι το εξής:

Το καλοκαίρι γνώρισα μέσω facebook έναν νεαρό φοιτητή, 22 χρόνων. Σπουδάζει Αθήνα. Lol. Μέτριος -άσχημο δεν τον λες, αλλά δεν έχει σημασία γιατί εμένα μου αρέσει όπως και να είναι.

Τα λέγαμε πολύ καλά τρεις μήνες από τον Ιούνη μέχρι τον Αύγουστο (πέρυσι). Με έλεγε σκιουράκι του και ομορφιά του και πολλά άλλα παρατσούκλια. Ήταν πολύ εντάξει απέναντί μου. Εγώ αντιθέτως τον έβριζα συνέχεια (για πλάκα) αλλά δεν ήμουνα τρυφερή ή καλή ας το πούμε μαζί του.

Είχαμε τσακωθεί δύο φορές κι αυτός που έκανε πίσω ήταν εκείνος παρόλο που είναι πολύ εγωιστής. Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ, τσακωθήκαμε για τρίτη φορά λόγω βλακείας μου, αλλά αυτή τη φορά ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Με διέγραψε από τους φίλους του στο facebook.

Εγώ ήμουν ράκος. Έκλαιγα συνέχεια, τον σκεφτόμουνα συνέχεια και τότε κατάλαβα πως ήμουνα ερωτευμένη μαζί του. Αυτό το μαρτύριο συνεχίστηκε για τέσσερις εβδομάδες, όταν μου ξανάστειλε αίτημα φιλίας στο facebook.

Τότε κάπως συνήλθα, αλλά έκανα λάθος που χάρηκα τόσο γιατί κάναμε δυο μήνες να ξαναμιλήσουμε. Και το πρώτο βήμα το έκανα εγώ, αλλά ήτανε πολύ ψυχρός μαζί μου. Δεν ήταν γλυκός όπως πριν. Μου μίλαγε λες και μίλαγε σε κάποια που δεν ήξερε (δεν τον αδικώ, αλλά αν θα ήταν έτσι, δεν ξέρω γιατί μου έστειλε αίτημα φιλίας). Τέσπα…

Από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβρη η στάση του απέναντί μου ήταν πολύ ψυχρή. Μιλήσαμε πέντε φορές …και ψιλοκουβέντες. Τον Δεκέμβρη που είχα τα γενέθλιά μου άρχισε να μου μιλάει λίγο καλύτερα και ήταν λες και ξαναρχίσαμε από την αρχή. Αλλά όχι πολλά γλυκόλογα… πιο πολύ πειράγματα και αστεία… Τα λέγαμε αρκετά καλά, παρά πριν. Είχαμε κάνει μια πρόοδο. Μετά όμως, κάπου μέσα στις κουβέντες μας, μου είπε πως είχε γνωρίσει μια κοπέλα, την είχε δει συναισθηματικά και προσπαθεί να τη διεκδικήσει.

Ράγισε η καρδιά μου, αλλά εγώ εκείνη την ημέρα το έπαιξα πολύ κουλ. Τον πείραζα για εκείνη και δεν κατάλαβε τίποτα ευτυχώς. Συνεχίσαμε να μιλάμε κανονικά με αστεία και πειράγματα μέχρι που μετά από κανα δυο εβδομάδες του είπα ψέματα ότι κι εμένα μου άρεσε ένας… και τέτοια.

Αυτός δεν έλεγε και πολλά. Από τότε δεν μου ξανάστειλε μήνυμα στο facebook. Παρόλο που με βλέπει συνέχεια συνδεδεμένη, δεν λέει τίποτα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί… Εννοώ, αποκλείεται να ζηλεύει καταρχήν γιατί δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά ακόμα και γιατί μου έχει πει ότι είναι ερωτευμένος με άλλη. Οπότε δεν ξέρω τι να υποθέσω, τι να σκεφτώ και τι να κάνω…

Αυτά συνέβησαν και συνεχίστηκαν μέχρι το καλοκαίρι αυτό, το φετινό. Πριν τρεις εβδομάδες του έστειλα εγώ πρώτη μήνυμα τι κάνει και πως περνάει και να τα λέμε πιο συχνά. Απάντησε, και με τα πολλά πολλά μέσα στην κουβέντα μου είπε ότι του αρέσω κι εγώ του ανοίχτηκα και του είπα τα πάντα. Του είπα επίσης ότι θέλω να αφήσω την Αμερική για να είμαι δίπλα του. Και σε τρεις μήνες θα έρθω.

Αυτός δεν ήθελε. Μου έλεγε να μην τον παίρνω σοβαρά και ούτε να ενθουσιάζομαι. Τεσπα, για να μην πολυλογώ μιλούσαμε μια χαρά. Και μου είπε να μιλάμε μέχρι τον Δεκέμβρη που θα έρθω… Να δούμε πως θα πάει το πράγμα.

Το θέμα είναι ότι τσακωθήκαμε πριν δυο μέρες και του είπα ότι απογοητεύθηκα από εκείνον και πως έχει αλλάξει. Αυτός μου είπε: χαίρομαι και μακάρι να μπορούσα να σε απογοητεύσω κι άλλο. Κι επίσης μου ανακοίνωσε ότι θα ξεκόψει το internet για να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Και με αποχαιρέτησε κάπως γλυκά.

Αλλά εγώ πληγώθηκα πάρα πολύ. Κλαίω εδώ και δυο μέρες συνέχεια. Πονάει το κεφάλι μου και τα μάτια μου και προπαντώς η καρδιά μου. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Πως μπόρεσε απλά να με ξεκόψει έτσι; Μετά από όλα αυτά που του είπα; Εγώ είμαι διατεθειμένη να αφήσω την Αμερική και τις σπουδές μου για αυτόν, για να είμαι πλάι του κι αυτός ούτε να το εκτιμήσει.

Δεν ξέρω. Έχω πληγωθεί πάρα πολύ. Πονάει η καρδιά μου. Νιώθω ηλίθια που άφησα τον εαυτό μου να ερωτευθεί μέσω internet και που ανοίχτηκα και δεν βρήκα ανταπόκριση.

Ανδριάνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ?? ούτε τον γνώρισες ακόμα από κοντά και κάνεις τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις? κάτσε εκεί που είσαι κοπέλα μου καί βρες μιά φίλη να βγείς μιά βόλτα,να ηρεμήσεις….

  2. Ανδριάνα κοπέλα μου καταρχήν ηρέμησε! Σε καταλαβαίνω απόλυτα το πως νιώθεις όλοι έχουμε περάσει απ αυτό το στάδιο και πίστεψε με όλοι επιζήσαμε! Ζεις την καλύτερη περίοδο της ζωής σου και δεν το απολαμβάνεις…Καταρχήν σπουδάζεις κρατάς στα χέρια σου ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου για το μέλλον σου και θέλεις να το πετάξεις για έναν άντρα που ζει και γω δεν ξέρω πόσα μίλια μακριά από σένα, που δεν γνωρίζεις τι άνθρωπο θα συναντήσεις, που δεν έχετε βρεθεί ποτέ, που δεν έχετε ζήσει τίποτα μαζί (έστω ένα ραντεβού) και λες ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του? Μάλλον θα συμφωνήσω με το παλικάρι (που τον θεωρώ και πιο συγκρατημένο) που σου είπε ΄΄μη με παίρνεις σοβαρά και μην ενθουσιάζεσαι΄΄ γιατί δεν αξίζει για κανέναν να παρατήσεις τις σπουδές σου και τη ζωή σου εκεί! Ειναι τραγικο λαθος!!! Είσαι μόνο 19 ξέρεις ακόμα πόσους θ αγαπήσεις και θ αγαπηθείς, θα πληγωθείς, θα κλάψεις αυτά είναι μες στη ζωή μαθήματα παθήματα μέχρι να βρεις τον κατάλληλο για σένα μια που είσαι και εμφανίσιμη κοπέλα όπως είπες δεν θα μείνεις στο ράφι…και πάνω απ όλα μη κάνεις και μην εμπιστεύεσαι γνωριμίες μέσω ίντερνετ!!! Φιλικά….!!!!

  3. 3EKOLA!!!!gia na iremiseis riana mou mono avti einai i lisi…katarxin s olo avto pou les den iparxei logiki..exeis kolisei me enan anthrwpo pou stin ousia den 3ereis poios einai.den ton exeis gnwrisei apo konta den 3ereis an esi i idia mporeis na ziseis mazi tou..pws mporeis na gkremizeis ola sou ta oneira gia enan agnwsto to melon sou tis spoudes sou!!!to mono pou tha katafereis einai na prokaleseis kako ston eavto sou,kai apo osa mas e3igeis den exei katholou kali simperifora apenanti sou,oute o idios den 3erei ti thelei,,avtos isws na kanei ti zwi tou kai esi na eisai kolimeni se ena laptop!vges me tous filous sou ekei apolavse ta pio omorfa foititika sou xronia kai min meneis kolimeni me mia othoni..einai apla ena skalwma tou mialou sou!min apomonwtheis apo tous filous sou parata ton kai twra einai evkairia afou se ekane na keneis kai esi mia nea arxi..oso pio grigora ton vgaleis apo to mialo sou toso to kalitero gia sena gemise tis wres sou asxolisou me alla pragmata k tha deis ola tha pane..sou evxomai ta kallitera!!!filakia 🙂

  4. Βάιε, σε παρακαλώ να παρέμβεις!

  5. Δε θέλω να σε προσβάλλω αλλά σκέφτεσαι υπερβολικά ανώριμα για την ηλικία σου. Εγώ είμαι 22 και στα μάτια μου φαίνεσαι 13 με αυτά που λες. Ξεκόλλα και ξύπνα. Δεν είναι δυνατόν να παρατήσεις την Αμερική και τις σπουδές σου για κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει καν. Έλεος. Ζούμε σε εποχές κρίσης και δεν έχει πάρει χαμπάρι.

  6. Απο το κείμενό σου καταλαβαίνω οτι εκεί στην Αμερική δεν ζείς τη ζωή σου όπως θα άρμοζε σε μια εμφανίσιμη όπως αυτοχαρακτηρίζεσαι κοπέλα, αλλά σε έχει ρουφήξει το FB. Το οτι κάποιος που δεν έχεισ συναντήσει ποτέ σε αποκαλεί “σκιουράκι” του δεν σημαίνει οτι τα παρατάς όλα για να πάς να τον βρείς. Ο νεαρός έχει άλλη σχέση και εσύ καλά θα κάνεις να κλείσεις το FB και να πάς να ζήσεις τη ζωή σου. Αν δεν σου αρέσει η ζωή σου εκεί κοίτα να δείς τι θα κάνεις. Και θέλω να πώ στις νέες κοπέλες να μή ζείτε ψευδαισθήσεις μέσω του Facebook.

  7. Κορίτσι μου νομίζω ότι θα έπρεπε να το δείς λίγο πιο αποστασιοποιημένα για να καταλάβεις οτι ο άνθρωπος ευτυχώς δεν είναι τόοοοοοσο κάθαρμα για να σε παρει στο λαιμό του..Αντιλαμβάνεται οτι μπορεί να σε απογοητεύει είτε γιατί δεν θέλει σχέσεις – δεσμευση, είτε γατί αυτό που είχατε ήταν κάτι που το έπλασε γιατι το χρειαζόταν για χ ψ λόγους, για αύτο πιστεύω ότι επέλεξε και κάποια ωραία κοπέλα απο τόσο μακριά. Λέγοντάς του ότι θέλεις να τα παρατήσεις όλα, άνετα θα μπορούσε να σου πει “κάντο” και μετά να χαθεί…Θέλω να πω εσκεμένα επέλεξε αυτό που είχατε, την απόσταση που είχατε…αυτού του είδους σχέση έψαχνε προς το παρόν…Εσύ κοίτα τις σπουδές σου καλύτερα και τα καλύτερα είναι μπροστά!!!!

  8. Να συνεχισεις τις σπουδες σου και να μην ενθουσιαζεσαι,ακομα και ο ιδιος στο ειπε τι θελεις πια για να καταλαβεις?

  9. Το να παρατήσεις τις σπουδές σου για έναν κατά φαντασίαν “έρωτα” είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα που μπορείς να κάνεις…. Κανονικά δεν θα έπρεπε ούτε να το σκεφτείς. Σου έχει δοθεί η ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον και εσύ σκέφτεσαι να την πετάξεις στα σκουπίδια;;;; Αν είναι δυνατόν!!!!!!!

  10. ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ…..ΗΣΟΥΝΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ FACEBOOK ????? ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΟΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ???? ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ —ΕΝΩ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΛΑ ΧΑΖΟΛΟΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK —ΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ—ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ —–ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ , ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΒΡΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΕΞΩ —-ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΣΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ —– ΤΟ FACEBOOK EINAI ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ —-ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ —–

  11. Η συμβουλή μου είναι αυτή: 1) Μάθε γραμματική. Το σωστό είναι “σπουδάζω ΣΤΗΝ Αμερική, όχι σπουδάζω Αμερική”, σαν να πρόκειται για επιστήμη. Το ίδιο ισχύει και για το “είμαι απο Κύπρο” -τι είναι το “Κύπρο”; Ύφασμα; Μέταλλο; Το “ΤΕΣΠΑ” δεν είναι λέξη της ελληνικής γλώσσας, προφανώς θέλεις να γράψεις “τέλος πάντων”.
    Επιπλέον, σε όλο αυτό το κατεβατό, ένα πράγμα είναι σωστό: Το ότι νιώθεις ηλίθια, που άφησες τον εαυτό σου να ερωτευτεί μέσω ίντερνετ. Καλά νιώθεις. Είναι ηλίθιο για ένα κορίτσι 19 ετών να έχει αισθήματα για κάποιον που δεν έχει δει ποτέ, δεν έχει ακούσει τη φωνή του, δεν έχει μυρίσει την οσμή του, δεν έχει αγγίξει το σώμα του. Έχεις αισθήματα για μία οθόνη!!!!
    Τελευταία συμβουλή, λοιπόν: Ξεκόλλα. Βγες μια βόλτα. Μίλα σε μία φίλη. Σήκω απο τον υπολογιστή σου. Διάβασε ένα βιβλίο, να δεις και τη σωστή χρήση των ελληνικών. Κάνε κάτι για σένα!

  12. Όχι και βέβαια όχι. Μην αφήσεις τις σπουδές σου για κάποιον που τον ξέρεις μόνο ηλεκτρονικά και έπειτα, είστε συναισθηματικά ανώριμοι και οι δυο! Κατ’αρχάς σου έχει αποδείξει ότι έχει χλυαρά συναισθήματα απέναντι σου και παρόλα όσα έγιναν, η στάση του παρέμεινε ίδια οπότε ποιος ο λόγος? Ούτε έχετε βγει ούτε τον ξέρεις παρα μόνο μεσω ιντερνετ και θα εγκαταλείψεις τα πάντα γι’αυτόν? Δεν αξίζει καθόλου!!!

  13. Βρε κορίτσι μου είσαι διατεθιμένη να αφήσεις τις σπουδές σου για ένα αβέβαιο μέλλον με κάποιον που δεν ξέρεις καν πως λειτουργεί στην καθημερινότητα του? Αμα σε διαγράφει από το face επειδή τσακωθήκατε,αν τσακωθείτε live θα περιμένεις να σου περάσει όλη την επίπλωση κολάρο?Αν είναι δυνατόν! Αυτά είναι παιδιάστικα πράγματα.Σύνελθε και εσυ γιατί έχεις χάσει τη μπάλα! Δεν παρατάμε τις σπουδές μας για κανέναν….Πείσμωσε,βάλτα κάτω,συνέχισε τις σπουδές σου και αν γυρίσεις στην Ελλάδα,αφού είσαι και τόσο εμφανίσιμη όσο μας λες…..σίγουρα κάποιος θα βρεθεί!Γιατί περνάς τη ζωή σου στο ιντερνετ,κλαις και οδύρεσαι για κάτι που απλά είναι στο μυαλό σου,για κάτι που δεν έγινε ποτε?! Βγες έξω,ζήσε τη ζωή σου,τελείωσε τις σπουδές σου και αν κάτι αξίζει πραγματικά τότε θα κρατήσει. Μου θυμίζεις μια καμμένη φίλη μου που ξημεροβραδιαζόταν στο ιντερνετ,παρηγορούσε και στ΄ριζε “υποψήφιους γκόμενους” και έχει καταλήξει πιο μόνη της από ποτέ,μακρια από φίλους,με κάτι γάτες να ταϊζει και τη ζωή της να ΄χει περάσει μπροστα από μια ΟΘΟΝΗ….Αρπαξε τη ζωή σου,Ξύπνα! Το ιντερνετε μας έχει κοιμήσει ¨ολους.Τί μας προσ΄φερουν οι cyber γνωριμίες?ΤΙΠΟΤΑ! Γύρνα σελίδα κορίτσι μου πριν να είναι πολύ αργά….!

  14. Απορώ που ακόμα δεν έφυγες από την Αμερική για να βρεθείτε μαζί! Έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει, για να μη σου πω ότι άργησες πολύ!
    Δεν ξέρω κοπελιά τι προβλήματα έχεις αλλά σίγουρα έχεις θέματα ψυχολογικά και μάλιστα μεγάλα!
    Πιθανότατα η όλη πίεση που νιώθεις λόγω δυσκολιών που αντιμετωπίζεις στην Αμερική,βιώνοντας μια πραγματικότητα από έναν λαό με διαφορετική νοοτροπία και με διαφορετικούς ρυθμούς ζωής, να σε έκαναν να αναζητήσεις την ασφάλεια μέσω της επαφής σου με τον νεαρό!
    Το σίγουρο είναι ότι στην ουσία σε καμιά περίπτωση δεν ήθελες να πας στην Αμερική για σπουδές ή αν ήθελες δεν ήσουν προετοιμασμένη να παλέψεις για το στόχος σου! Και μόλις τα βρήκες “μπαστούνια” έψαχνες απεγνωσμένα να εκτονώσεις την πίεση που ένιωθες! Και ποιος άλλος είναι ο καλύτερος τρόπος όταν είσαι μακριά από την πατρίδα, από το να μοιραστείς τις αγωνίες σου με έναν συνομήλικός σου της ίδιας εθνικότητας, που έχει την ίδια φιλοσοφία και νοοτροπία,έστω και αν ακόμα είναι άγνωστος και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!
    Ως εδώ όλα καλά λοιπόν και σίγουρα κατανοητό και μη κατακριτέο! Αυτό όμως που δεν το χωράει ο νους είναι το τι περίμενες να γίνει μεταξύ σας πέρα από μια επικοινωνία για εκτόνωση! Και ειδικά δεν το χωράει ο νους πως είναι δυνατόν να απαιτείς να ανταποκριθεί κάποιος στα δικά σου “θέλω” από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία προσωπική επαφή, σας χωρίζει τεράστια απόσταση και στο τέλος τέλος ότι ξέρει για σένα είναι μόνο μέσα από μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης!
    Το χειρότερο από όλα είναι ότι ζητάς και τα ρέστα από πάνω λες και ο νεαρός σου είπε να παρατήσεις τις σπουδές σου για να είστε μαζί!
    Τουλάχιστον αυτός κατάλαβε ότι έχεις ξεφύγει αρκετά και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτό το θέατρο του παραλόγου! Και για αυτό σε απογοητεύει όπως λες και ξεκόβει το internet!
    Τώρα για να επανέλθω σε σένα διακρίνω ότι είσαι ιδιαίτερα ανασφαλής, μπερδεμένη και το σημαντικότερο ότι καταδιώκεσαι από έντονα συναισθήματα αυτολύπησης και απόρριψης του εαυτού σου!
    Σε συμβουλεύω να ηρεμήσεις πάνω από όλα και να δεις με νηφαλιότητα την πραγματικότητα! Και αν δεν είσαι σε θέση να το κάνεις από μόνη σου ζήτησε βοήθεια από ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν!
    Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά εσύ αρμενίζεις στραβά!!!!!!

  15. Ανδριάνα, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις για αυτον. Θα αφήσεις όλη σου τη ζωή , τις σπουδές σου, το μέλλον σου για καποιον που δε γνωρίζεις καλά καλά???? Έχεις ανοίξει τα φτερά σου και εσύ θα τα κόψεις και θα το μετανιώσεις. Από τα λίγα κατάλαβα οτι αυτός δεν αξίζει πολλές ευκαιρείες , πόσο μάλλον οταν σκεφτεσαι να παρατησεις ολη σου τη ζωη. Είσαι πολύ μικρή ακομα (μπορεί να μη το πιστευεις αλλα ετσι ειναι) εχεις πολλα να ζησεις και να γνωρισεις ακομα. Δε νομίζω σε ολόκληρη Αμερική να μην υπάρχει ενας άντρας για να σε συγκινήσει , ούτε καποιος που να μη του αρέσεις. Σου εχει δωθεί μια ευκαιρεία να κανεις πολύ καλες σπουδες, είναι κρίμα να πεταξεις κατι στα σκουπιδια που και προσωπικα εγω αλλα και πολλες φιλες μου θα εκαναν τα παντα για να τους δωθει η ευκαιρεια που εσυ εχεις αυτη τη στιγμη στα χερια σου. Ζήσε τη ζωή σου και άρπαξε κάθε στιγμη!!! Μην αναλώνεσαι με ατομα που δεν ειναι για σενα, πόσο μάλλον οταν σου το έχουν ξεκαθαρίσει κιολας. Έχουμε ενα κακο εμεις οι γυναικες, κολλάμε στον άντρα που έχει φωτεινή επιγραφή “ΜΑΚΡΙΑ”, συγκρότησε λίγο τις σκέψεις σου, το μυαλό και τη καρδιά σου και να δεις οτι ολα θα πανε καλα!!! Καλη Τυχη!!!!

  16. Δεν υπαρχει καν διλημμα σε αυτο ,θα συνεχισεις τις σπουδες σου γιατι μονο αυτες αξιζουν. Εκτος του οτι δεν ξερεις αυτον τον ανθρωπο δεν αξιζει για κανεναν να μεινεις πισω στη ζωη σου .

  17. Αν είναι ν’ αφήσεις τις σπουδές σου στην Αμερική, να το κάνεις μόνο και μόνο για σένα, για κανέναν άλλο λόγο. Μην κάνεις κάτι για τον άλλον, ειδικά αν δεν σου το έχει ζητήσει. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τραγωδία, ξέρεις, το να παρατούν οι γυναίκες τα πάντα, σχέδια, όνειρα και φιλοδοξίες, για χάρη ενός άνδρα και στο τέλος να μην αξίζει. Μην το κάνεις. Αν, όπως λέει ο Βάιος, υπάρχει κάτι άλλο που σ’ ενοχλεί την Αμερική, όπως η διαφορετική νοοτροπία ή το σύστημα εκπαίδευσης, τότε κάνεις επιλογές. Όσο για εκείνον τον Έλληνα φοιτητή, πιστεύω πως δέθηκες με κάποιον που σου θυμίζει κάτι αγαπητό και οικείο, δηλαδή την πατρίδα σου. Δεν μου φαίνεται διατεθειμένος, όχι μόνο να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω, μα ούτε και να διατηρήσει κάτι μαζί σου. Και μόνο που σε είχε ξαγράψει για αρκετό καιρό, πάει να πει ότι στ’ αλήθεια δεν νοιάζεται και τόσο για σένα, εννοώ ότι δεν είναι μόνο θέμα εγωισμού από μεριάς του. Καλά έκανες και του είπες πώς νιώθεις. Τώρα, εφόσον δεν το εκτίμησε, αυτό ας είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό σου. Μη μετανιώνεις για τίποτα και την επόμενη φορά σκέψου διπλά και τριπλά πριν προτείνεις να κάνεις κάτι για χάρη του άλλου.

  18. “Αρκετά εμφανίσιμη τολμώ να πω”…”Μέτριος -άσχημο δεν τον λες”…ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ???μηπως εχεις ψωνιστει λιγο? μονο σε μενα κανει εντυπωση αυτο που λεει?τι σχεση εχει αν ειναι ομορφη…? τι να πω… κατσε εκει που εισαι..τι θες να σου ταξει απο το fb?γαμο?ή νομίζεις οτι βρήκες τον ερωτα της ζωη σου επειδη μιλατε στο fb?δεν εχω τι να πω…απλα ειμαι σιγουρη οτι μιλησες με τις φιλες σου, σου ειπαν μη τυχον το κανεις κ τωρα απευθυνεσαι εδω για συμπαρασταση..λυπαμαι ομως γιατι οπως φαινεται το 99% εδω μεσα ειναι πιο ωριμες απο σενα κ εχουν τα μυαλα στο κεφαλι τους. ΣΥΝΕΛΘΕ

  19. εγω λεω να αφησεις τις κακομοιρες τις σπουδες……δε σου φταινε να χαραμιζονται σε σενα…….
    ασε που θα σωσεις τα αδικοχαμενα λεφτα του μπαμπα!!
    γρηγορα πισω!!!

  20. κουκλίτσα μου άλλοι θα έκαναν τα πάντα για να σπουδάζουν αμερική. άσε τους έρωτες στην ελλάδα κ βρες κανέναν απο εκει. είσαι μονο 19!αλοίμονο να κυνηγάς από τωρα τους μεγαλους ερωτες. καλή τύχη live the american dream!

  21. Εγω, επειδη πολυ κραξιμο εχεις φαει ηδη και οχι αδικα ειναι η αληθεια,θα σου πω μονο πως δεν πρεπει να παρατησεις τις σπουδες σου για μια εικονικη γνωριμια! Δεν ειναι νορμαλ πραγματα αυτα! Και ουτε μπορεις να εχεις απαιτησεις απο αυτον. Βρες καποιον αλλον στην Αμερικη, εισαι σε ενα μερος που αλλοι θα εδιναν τα παντα για να βρισκονται και να σπουδαζουν και να κανουν ντολτσε βιτα! Αφου εχεις τα μεσα και εισαι εκει κοιτα να περασεις οσο καλυτερα γινεται,μπορεις! Και να παρεις και κανα πτυχιο εννοειται!

  22. NAΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΡΛΟ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ…
    βούρλο ουδέτερο
    (βοτανική) ποώδες αειθαλές υδρόφιλο φυτό του γένους Juncus, με κυλινδρικό βλαστό και φύλλα μακρόστενα και συνήθως κυλινδρικά επίσης· τα άνθη του είναι μικρά, και από τα φύλλα του φτιάχνονται καλάθια
    (μεταφορικά) ηλίθιος, βλάκας
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!

  23. κοπελα μου τι λες?δυσκολευομαι πολυ να πιστεψω οτι διαβαζω τετοια πραγματα απο εναν ανθρωπο 19 χρονων.συγνωμη αν κρινω λιγο αυστηρα αλλα νοιωθω λες και διαβαζω κειμενο απο 14 χρονο. καταρχας εισαι απειρη ακομα και λογικο ειναι.πως ειναι δυνατον να λες οτι ερωτευτηκες εναν ανθρωπο που δε γνωριζεις καν????που δε τον εχεις δει?που δε σε εχει αγγιξει???δε θα σταθω καν στο οτι εσυ εισαι εμφανισιμη κι αυτος μετριος ..αλλα θα σου πω το εξης. σηκω απο τον υπολογιστη γιατι σε βλεπω να αποβλακωνεσαι σιγα σιγα. βγες εξω, γνωρισε κανεναν ανθρωπο.το κερασακι ηταν οτι θες να παρατησεις τις σπουδες σου για να εισαι διπλα του.και μαλιστα του το ειπες κιολας.ειμαι σιγουρη οτι χαζεψε ο ανθρωπος..γι’αυτο και σου ξεκοψε και την οποια συζητηση ειχατε.ειλικρινα ελπιζω αυτο που διαβασα να ηταν πλακα..αν δεν ηταν ομως απλα ΩΡΙΜΑΣΕ.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More