Κλειώ: “Πήρα το θάρρος να τον πλησιάσω και να του μιλήσω. Του ζήτησα να βγούμε και δέχτηκε”

Τον γνώρισα σε ένα πάρτυ. Μου άρεσε από την αρχή που τον είδα και άρεσα και σε αυτόν πιστεύω γιατί με κοιτούσε συνεχώς.

Οπότε κάποια στιγμή πήρα το θάρρος να τον πλησιάσω και να του μιλήσω. Του ζήτησα να βγούμε κι εκείνος δέχτηκε αμέσως. Βέβαια, μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν ήθελε αυτόν τον καιρό κάποια σχέση, ενώ εγώ ήθελα.

Παρόλα αυτά βγήκα μαζί του γιατί μου άρεσε πολύ. Όταν λοιπόν βγήκαμε πρώτο ραντεβού περάσαμε πολύ ωραία. Ήταν πολύ γλυκός και τρυφερός μαζί μου. Με κοιτούσε μέσα στα μάτια και μου χαμογελούσε συνεχώς. Στο τέλος του ραντεβού με φίλησε και μου είπε ότι θα ήθελε να με ξαναδεί.

Την επόμενη μερα μάλιστα μου έστειλε μήνυμα και μου έγραφε ότι πέρασε πολύ καλά μαζί μου, ότι του άρεσα και θα ήθελε να με ξαναδεί σύντομα. Κάτι με το οποίο συμφώνησα γιατί κι εμένα μου άρεσε.

Ωστόσο τις επόμενες μέρες εξαφανίστηκε. Τι τηλέφωνα τον πήρα, τι μηνύματα του έστειλα… τίποτα. Άφαντος. Και να πω ότι δεν είχε περάσει καλά, θα ήταν δικαιολογημένη η συμπεριφορά του.

Αυτός όμως μου έδειχνε και μου έλεγε συνεχώς πόσο καλά περνούσε… Οπότε τώρα γιατί εξαφανίστηκε; Κι αν για κάποιο λόγο ξενέρωσε μαζί μου, γιατί δεν μου το λέει και επιμένει να μην απαντάει καθόλου;

Εγώ φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά και να τον κυνηγήσω, απλώς αναρωτιέμαι γιατί άλλαξε έτσι.

Κλειώ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. γιατι έκανες εσύ την πρώτη κίνηση και γιατι όχι δεν σε γουστάρει τόσο. Το ‘απλά περνάω καλά’ απο το ‘σε γουστάρω πολύ’ έχουν διαφορά. Αλλωστε σου είπε οτι δεν είναι για σχέση απο την αρχή, που πάλι σημαίνει οτι δεν σε θέλει βρε παιδί μου!

  2. Σώπα που δεν ήθελε σχέση! Τι ηλίθια δήλωση έκανε; Κολλημένος ήταν. Κι άσε τη Ζούμπα-Χαζούμπα να λέει ότι εσύ φταις που έκανες την πρώτη κίνηση. Στον 21ο αιώνα ζούμε και η γυναίκα έχει ίσα δικαιώματα στην έκφραση συναισθημάτων. Κρίμα που απλώς στον 21ο αιώνα πέφτουμε συχνότερα σε ηλίθιους άντρες. ʼσ’ τον αυτόν καλή μου, και μόνο που ασχολήθηκες πολύ του ήταν. ʼσ’ τον να πείθει τον εαυτό του ότι δεν θέλει σχέσεις. Θα φτάσει 40 χρονών και θα τον πονάει η χούφτα του.

  3. ενας απο τους πολλους μπιιιπ..μην ξαναασχοληθεις!! εσυ στο κατω κατω δεν εκανες και κατι κακο,ωστε να πρεπει να χεις ενοχες για την συμπεριφορα του..;)

  4. Sou eipe oti den thelei sxesi…i dn se thelei kai polu i eide oti eisai kalo koritsi kai lupithike apla na kanei mia ksepeta mazi sou…afou esy theleis alla pragmata, kanoniki sxesi dn eipes? ti kathesai kai asxoleisai me ton kathena? na vreis kapoion pou tha se plisiasei kai tha thelei na einai sunexeia mazi sou, ki oxi opote tou kapnisei i gia kati flou! dn sou xreiazetai autos o antrhwpos

  5. σου είπε εξ αρχής ότι δεν θέλει σχέση! για αυτό εξαφανίστηκε. το ότι πέρασε καλά δεν σημαίνει ότι για αυτό πρέπει να κάνετε σχέση. θέλει απλώς να περνάει καλά και αν τα καταφέρει να κάνει και σεξ. τυπική συμπεριφορά ανθρώπου που δεν θέλει σχέση! στο είπε όμως άρα μην αναρωτιέσαι. θέλετε και τα λούζεστε. σας το κρύβουν αναρωτιέστε, σας το λένε πάτε μπλέκεστε και μετά αναρωτιέστε πάλι….

  6. Ποιός ο λόγος να της στείλει ότι πέρασε καλά;Αν δεν ήθελε κάτι από την κοπέλα ας μην έστελνε καθόλου,αλλά προφανώς και έστειλε για να την κάνει να φουντώσει και μετά να της το παίξει και δύσκολος και να τον κυνηγήσει.Προφανώς δεν υπήρχε και λόγος να της πει ότι θέλει να την ξαναδεί.ʼρα,κοπέλα μου μιλάμε για κλασικό άντρα (μπιπ).Μην ασχοληθείς,κάποια στιγμή να ξέρεις ότι θα σε θυμηθεί από το πουθενά αν δει ότι τον γράφεις!! 😉

  7. Προς Χριστίνα: μπορεί να ζούμε στον 21ο αιώνα και να έχουμε ‘ισα’ δικαιώματα, αλλά οι άντρες είναι άντρες και κυνηγοί όσα χρόνια και αν περάσουν και δεν γουστάρουν κατα βάθος να κάνουν οι γυναίκες την πρώτη κίνηση.

  8. Exei gkomena kai esy hsoun kati ths stigmhs pou se xrhsimopoihse gia na anevasei thn aytopepoithsh tou…to metaniwse kai kanei pws den se kserei,tha se thymithei otan pesei pali san adras h’ sthn kalyterh periptwsh apithanh men ,otan xwrisei…Apolayse to gegonos oti ezhses mia wraia empeiria

  9. Το γεγονός ότι από την αρχή δήλωσε ότι δεν θέλει σχέση μαρτυρεί το πόσο ανώριμος είναι. Μην περιμένεις από κάτι τέτοιους να εκτιμήσουν την κοπέλα που έχουν δίπλα τους, όσο “χρυσή” κι αν είναι. Καλύτερα που δεν προχωρήσατε, γιατί κάτι μου λέει ότι θα τηρούσε μία στάση απέναντί σου, ότι και καλά σου έκανε τη χάρη να κάνει σχέση μαζί σου. Ήταν ευτύχημα που δεν προλάβατε να προχωρήσετε, αλλιώς θα ένιωθες ότι θα δινόσουν ολοκληρωτικά σε κάποιον, που στο τέλος δεν θα εκτιμούσε τίποτα ούτε και θα σου το ανταπέδιδε. Το ζήτημα είναι να βρεις κάποιον που θα είναι κατενθουσιασμένος μαζί σου, αυτός που θα σου τηλεφωνεί και θα σου στέλνει SMS από μόνος του, αυτός που θα θέλει να σε βλέπει τακτικά και θα σε κάνει να νιώθεις επιθυμητή. Τώρα που δεν είσαι με αυτόν το γάιδαρο, έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρεις τον πρίγκιπά σου.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More