Μυρτώ: “Δεν νομίζω ότι τον απέρριψα με αυτό που του είπα, ούτε και δύσκολη του το έπαιξα.”

Θα σας πω κι εγώ τη δική μου ιστορία από την οποία έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα και φυσικά η δική σας γνώμη δεν θα με χαλάσει!

Είμαι 21 χρόνων και πριν από λίγο καιρό γνώρισα έναν νεαρό στα 24, μέσω μιας κοινής παρέας. Κάναμε καλή παρέα και ήμασταν φίλοι.

Κάποια στιγμή έτυχε να κανονίσουμε να βγούμε οι δυο μας, χωρίς να συμβαίνει κάτι. Σε εκείνη την έξοδο υπήρξε φλερτ εκ μέρους του και μου είπε ότι με βρίσκει όμορφη, καλή σε χαρακτήρα κι ότι θα ήθελε να πάμε σε κάτι παραπάνω από φιλικό (και οι δύο ελεύθεροι ήμασταν).

Πρώτη φορά κάποιος μου έλεγε τέτοια λόγια με τόση ειλικρίνεια και τόση… πώς να το πω… υπήρχε μια αθωότητα σε αυτό, δεν ήταν καθόλου πονηρό ή χυδαίο, όπως συνήθως περιμένεις από αγόρια της ηλικίας του.

Αλλά επειδή δεν ήθελα να πάνε τα πράγματα τόσο γρήγορα για μένα κι επειδή ένιωθα ότι δεν γνωριζόμασταν αρκετά καλά σαν φίλοι για να γίνουμε ζευγάρι, του είπα τον προβληματισμό μου και του πρότεινα να συνεχίσουμε να βγαίνουμε έτσι σαν φίλοι και στην πορεία να δούμε αν μπορούμε να ταιιράξουμε σαν ζευγάρι.

Βλέπετε, αλλιώς είναι να συμπαθείς κάποιον κι αλλιώς σκέφτεσαι όταν γίνεται λόγος για σχέση με αυτό το άτομο. Εκείνος συμφώνησε μαζί μου, είπε να συνεχίσουμε να βγαίνουμε. Ναι, αλλά από τότε δεν ξανατηλεφώνησε!

Αν και δεν είμαι κολλημένη μαζί του πια, απογοητεύτηκα από αυτήν τη στάση. Δείχνει ότι καμιά φορά ούτε οι άντρες ξέρουν τι θέλουν. Εκεί που νομίζεις ότι ο άλλος είναι ειλικρινής μαζί σου, ότι εννοεί τις φιλοφρονήσεις που κάνει και ότι στ’ αλήθεια τον νοιάζει η παρέα σου, ξαφνικά χάνεται χωρίς εξηγήσεις.

Δεν νομίζω ότι τον απέρριψα με αυτό που του είπα, ούτε και δύσκολη του το έπαιξα. Του είπα μόνο πώς ένιωθα, ότι χρειαζόμουν χρόνο, του είπα τη αλήθεια. Σόρρυ, αλλά όσο και να μου αρέσει κάποιος, δεν μπορώ να πέσω στην αγκαλιά του χωρίς να υπάρχει μία γερή βάση φιλίας μαζί του.

Κρίμα που οι νέοι σήμερα περιμένουν από την πρώτη κουβέντα την κοπέλα να κατεβάσει το βρακί της, που λέει ο λόγος, και δεν ενδιαφέρονται να επενδύσουν το χρόνο τους για να γνωριστούν καλύτερα μαζί της, να δημιουργήσουν μια φιλία και μετά να προχωρήσουν.

Μάλλον για αυτό δεν κρατάνε οι περισσότερες σχέσεις. Αυτά είχα να πω.

Μυρτώ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. συμφωνώ μαζί σου! Είμαι ακριβώς όπως εσένα. Θα ήθελα ο σύντροφος μου να έιναι ο καλύτερος μου φίλος πάνω από όλα. Θα ήθελα βέβαια να υπάρχει και χημεία. Αλλά η βάση να είναι η φιλία. Δεν τον απέρριψες. Αυτός έιναι ανώριμος. Βρες κάπιον άλλο που να βλέπει τα πράγαματα όπως εσύ. Είσαι μικρή και έχεις χρόνο μπροστά σου να βρεις τον ανθρωπο σου. Απλά μην κολλας σε καταστάσεις που δεν σου κάνουν καλο γιατι θα χάνεις πολύτιμο χρόνο και εμεις οι γυναικες δεν εχουμε χρονο για χασιμο αν θελεις μελλοντικα να κανεις παιδια. Με την φιλια πρωτα βλεπεις και αν ο αλλος αξιζει να τον ερωτευτεις και αν αξιζει σαν ανθρωπος. Αν ερωτευτεις γρηγορα ή πας και στο κρεβατι με καποιο γρηγορα εμεις οι γυναικες συνδεόμαστε ευκολα με αποτέλεσμα να μην μπορεις να δεις τα αρνητικα ή και αν τα δεις να μην μπορεις να φυγεις. Αρα σκέφτεσαι πολυ σωστα!

  2. “Σόρρυ, αλλά όσο και να μου αρέσει κάποιος, δεν μπορώ να πέσω στην αγκαλιά του χωρίς να υπάρχει μία γερή βάση φιλίας μαζί του.”
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;;

  3. Καλά τα λες, αλλά έχω μια μικρή ένσταση! Εσύ τον πήρες τηλέφωνο για να ξαναβγείτε μετά απο εκείνη τη φορά που βρεθήκατε και μιλήσατε; Ίσως το παιδί να θεώρησε ότι αυτά περί γνωριμίας και παρέας του τα λες για να τον αποφύγεις και να μην του πεις κατάμουτρα ότι δεν σου αρέσει. Κάνε μία προσπάθεια να ξαναβγείτε!

  4. min apogoitevesai…esu krata ti stasi pou exeis k tha erthei i wra pou ola tha pane kala kai gia sena!

  5. το οτι θελεις το χρονο σου ειναι κατι απολυτως σεβαστο και κατανοητο.και καλα κανεις και η σταση που κρατας δειχνει σοβαροτητα και αξιοπρεπεια!αλλα τα αγορια δεν ειναι σαν τα κοριτσια..προφανως ο τυπος ξενερωσε με αυτο που του ειπες και ενδεχεται να το πηρε και σαν απορριψη.θα σου προτεινα να του τηλεφωνησεις η να του στειλεις ενα μηνυμα για να ξαναβρεθειτε και να δεις πως θα κυλησουν τα πραγματα.αν συνεχιζει να μη δινει ”σημαδια ζωης” τοτε παρατα τον και μη ξανα ασχοληθεις!!!!παντως οταν παιζεται κατι με ενα αγορι καλο ειναι να δινεις μια ευκαιρια για κατι παραπανω απο φιλικο και ποτε δε ξερεις..βεβαια θα μου πεις αν δε νοιωθεις πως θα κανεις κατι μαζι του;και εννοειται πως αν δε νοιωθεις δε προχωρας!απλως θελω να σου πω πως αν περιμενεις να συναντησεις τον ερωτα με τη 1η ματια μαλλον θα περιμενεις πολυ…..τα φιλια μου!

  6. Σ τι βλακειες λες?που το βρησκεις το παραλογο?αυτο δειχνει στην συνονοματη μου μια σοβαροτητα εκ μερους της….το σχολειο σου ειναι λιγο ακυρο…

  7. einai apolitws fisiko na theleis to xrono sou kai na ton gnwriseis kalitera.. distixws oi antres den perimenoun gia poli.. mporei na deixneoun oti katanooun katastaseis sthn arxh i oti einai poli enthousiasmenoi mazi sou kai to endiaferon tous na ksefouskosei spoli eukola giati vriskoun polles pou tis rixnoun sxedon amesws.. ipomoni xreiazetai kai na elpizeis oti tha vreis auto pou sou tairiazei kai tha dextei ta thelw kai thn prosopikothta sou

  8. Vres ena diaforetiko tropo na tou to ekfraseis…. oi antres molis akoune ti le3i “filos” amesws to mialo tous kanei to sinirmo: filos-friend zone-de tha m katsei pote-pame parakatw.

    simfwnw apolita sto pws xriazetai na iparxei vasi filias..kai sto katw katw an to skefteis ta pio polla zevgaria apo elli4i filias xwrizoun k oxi apo elli4i erwta.

    aplws vres allo tropo na to ekfraseis..xwris na anafereis ti le3i filos. (sorry gia ta greeklish!!!)

  9. Αν και μόλις 21 χρ. για μένα φέρθηκες πολύ σωστά απέναντι και στους δυο σας… πάνω απ όλα όμως για σένα (κατι που δεν γίνεται στις μέρες μας από τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας σου) Φαντάσου αν είχες προχωρήσει, αν έπαιρνε αυτό που ήθελε και μετά από λίγο εξαφανιζόταν….η απογοήτευση που ένιωσες θα ήταν μεγαλύτερη…Απλά ο τύπος δεν πήρε αυτό που ήθελε και την έκανε μ ελαφρά πηδηματάκια τέτοιους άντρες θα γνωρίσεις πολλούς ακόμα όμως είσαι μικρούλα για ν απογοητεύεσαι από τώρα, πολύ απλά του βάζεις Χ και ψάχνεις για κάτι καλύτερο!!!!

  10. Συμφωνώ μαζί σου.!!!Απλά μην κολλας σε καταστάσεις….όπως αλλα κοριτσια…Αλλα σκέφτεσαι πολυ σωστα!

  11. οσο διαβαζα το κειμενο σου σκεφτομουν καποιον που ολες και ολες 3 φορες ειχαμε βγει,και καποιο βραδυ μιλησε στην κολλητη μου..οτι του αρεσω,οτι θελει να ειναι μαζι μου αλλα να γνωριστουμε καλυτερα…μονο λογια ηταν,τιποτα δεν εκανε.και σιγουρα δεν προσπαθησε καν να γνωριστουμε καλυτερα..εχουν περασει μηνες,εχουμε βγει πολλες φορες απο τοτε..αλλα ειναι πολυ σφιγμενος.δεν ξερω τι εγινε,το μονο που ξερω ειναι οτι εγω δεν εφταιξα καπου..αστους κουκλα μου οποιος ενδιαφερεται στ’ αληθεια για μας θα ερθει..δεν αξιζει να στεναχωριομαστε..και ποσο μαλλον να ριχνουμε ευθυνες στους εαυτους μας..να ‘σαι καλα!

  12. Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες σας για τις ενθαρρυντικές σας κουβέντες! Όσο για τη “Σ”, δεν έπεσε και πολύ έξω… Υδροχόος είναι ο ωροσκόπος μου, χα-χα! Αλλά μην καταλογίζουμε έναν τρόπο σκέψης ή συμπεριφοράς σε κάτι τόσο τυχαίο όπως τη συναστρία κατά την ημέρα της γέννησής μας. Φυσιολογικό είναι καθένας από μας να έχει διαφορετικούς ρυθμούς σε κάθε τομέα της ζωής του. Αλλού πέφτουμε με τα μούτρα και μας αρέσει, ενώ αλλού σταματάμε για να σκεφτούμε λίγο. Απλώς, βρε κορίτσια, το θεωρώ αδικία. Είμαι σίγουρη ότι πολλές από σας έχουν νιώσει αδικημένες έστω και μια φορά στα προσωπικά τους. Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι στις διαπροσωπικές σχέσεις δεν μας δίνεται αρκετός χρόνος. Ειδικά οι άντρες έχουν μάθει να τα παίρνουν όλα και αμέσως. Κι έχουν καταλήξει οι σχέσεις ένα πράμα αγοραίο. Ποιος (ή ποια) θα κάνει την καλύτερη (παύλα προκλητικότερη) προσφορά πιο γρήγορα. Δημοπρασία κανονικότατη!

  13. « ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΑΓΟΡΑΙΟ. ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ!».
    Επαναλαμβάνω τις τελευταίες σειρές του τελευταίου μηνύματος της Μυρτούς με μεγάλα γράμματα, για να τις βλέπουν και να «ξεστραβώνονται» κάτι αγοράκια και κοριτσάκια που ακόμα δεν είδαν το φως της ημέρας θέλουν να κάνουν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα μύρια όσα, για να μην πω και τίποτα χειρότερο και παρεξηγηθώ!
    Σαν ποιο μεγάλος σε ηλικία και πιο έμπειρος το μόνο που θέλω να πω είναι ότι σαν άντρας ντρέπομαι για το κατάντημα πολλών σημερινών αγοριών γιατί δεν έχουν ίχνος αληθινού ανδρισμού για να σεβαστούν μια γυναίκα και να της φερθούν όπως της αρμόζει! Βλέπουν όλες τις γυναίκες σαν κάτι φτηνό και εξευτελιστικό, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι με τις πρόστυχες γυναίκες, κοπέλες που αναζητούν από έναν άντρα ασφάλεια, σιγουριά, αγάπη και στοργή! Αλλά θα πω όμως ότι και πολλές σημερινές κοπέλες το έχουν παρατραβήξει και προσφέρουν πολύ εύκολα την αγκαλιά τους με την πρώτη ματιά λες και αύριο δεν θα υπάρχει ο κόσμος και δεν θα προλάβουν να χαρούν τη ζωή τους! Και τα αγόρια εθίζονται σε καταστάσεις της μιας βραδιάς, θεωρούν ότι οι γυναίκες είναι μόνο για σεξ, οπότε ποιος ο λόγος να γνωριστούν και να κάνουν σχέση!
    Ειλικρινά Μυρτώ σε συγχαίρω για τη στάση σου γιατί νομίζω ότι είσαι από τις λίγες κοπέλες της ηλικίας σου που σκέφτονται τόσο ώριμα και συγκροτημένα!!!!!!!

  14. Μυρτω κοιτα να δεις, αν κατι το θες δεν περιμενεις κυνηγας.. Αν πραγματικα σε ηθελε θα ταν εκει και θα καταλαβαινε πως με αυτο που λες εισαι σοβαρη κοπελα και ζυγιζεις τις αποφασεις σου.. Μην κοιτας ζωδια κλπ αλλα την πραγματικη πλευρα του πραγματος.. Σε ηθελε μονο για το κρεβατι, ισως να νομισε οτι θα ταν και ο πρωτος σου, ισως παλι σε ειχε για πιο ευκολη.. Τα καλα και ωριμα λογια δεν σημαινουν και αντιστοιχο χαρακτηρα.. Θα σου πω μια ατακα που χα ακουσει παλαιοτερα: “Οταν ο αντρας θελει να πηδ.ξει μπορει να πει και να κανει τα παντα”
    Ειμαι αντρας και σου λεω, ξεχνα τον και προχωρα.. Αν αξιζε θα ταν εκει..
    ΥΓ. Ακριβως την ιδια απαντηση που εδωσες εσυ πηρα κι εγω απο την κοπελα μου, δεν εφυγα αλλα το παλεψαμε, ειμαστε 1μιση χρονο μαζι και δεν εχουμε τσακωθει ποτε (διαφωνιες ειχαμε, οχι ομως καβγα γιατι φτιαξαμε την επικοινωνια μας), αυτα στα λεει ενας ανθρωπος οξυθυμος και ανυπομονος!
    Απλα να ξερεις οτι εξω κυκλοφορουν πολλοι μαλακ.ς και πολλες πουτ.νες.. Προσεχε ποιον και ποια εμπιστευεσαι!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More