Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.09.2013 | 00:44

Μαρία: “Δεν τον εγκρίνουν γιατί δεν έχει σπουδάσει, παίρνει 800 ευρώ και δεν έχει αυτοκίνητο”

Μαρία: “Δεν τον εγκρίνουν γιατί δεν έχει σπουδάσει, παίρνει 800 ευρώ και δεν έχει αυτοκίνητο”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Κορίτσια γεια σας!

Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για μια κατάσταση που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό...

Με τον Δ. είμαστε μαζί εδώ κι ένα χρόνο και μπορώ να πω πως αυτός ο χρόνος ήταν ο καλύτερος που είχα ποτέ.

Σαν αγόρι μου προσφέρει τα πάντα και με αγαπά πολύ. Το πρόβλημα όμως είναι οι γονείς μου. Δεν τον εγκρίνουν επειδή δεν έχει σπουδάσει, ο μισθός του είναι γύρω στα 800 ευρώ και γιατί δεν έχει αυτοκίνητο. Να σημειώσω ότι εγώ είμαι 22 κι εκείνος 25.

Εξαιτίας αυτής της αντιπάθειας η μητέρα μου είναι επιθετική μαζί μου και σε γενικές γραμμές μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Το μόνο που ξέρει να μου πει είναι ότι θα αποτύχω στη ζωή μου κι άλλα παρόμοια...

Ακόμα μου έχουν απαγορεύσει πολλές εξόδους με το πρόσχημα των οικονομικών, που πιστέψτε με σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Προσπαθώ να κάνω υπομονή μέχρι να τελειώσω τη σχολή μου και να φύγω από το σπίτι, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι τότε.

Τον Δ. τον αγαπώ πολύ και δεν θέλω να χαλάσει η σχέση μας εξαιτίας τους. Επίσης να σημειώσω πως τόσο καιρό δεν είχε πάρει αυτοκίνητο γιατί συντηρούσε εκείνος την οικογένειά του οπότε δεν του έμεναν πολλά χρήματα για μια τέτοια κίνηση. Όμως μετά από αυτά σχεδιάζει να πάρει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Έχω φτάσει σε σημείο να μισώ την οικογένειά μου γιατί είναι οι μοναδικοί στον κόσμο που με κάνουν να κλαίω και να στεναχωριέμαι.

Φιλιά,
ΜαρίαΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10