Άννα: “Ωστόσο με αυτή δεν γίνεται τίποτα γιατί είναι αλλού. Τι λέτε να κάνω;”

Γεια σας!

Με λένε Άννα. Είμαι 20 χρόνων και θέλω τη συμβουλή σας για ένα θέμα που με απασχολεί.

Σπουδάζω στην Αθήνα και για αρκετό καιρό υπήρχε ένα παίδι, ένα χρόνο μεγαλύτερο από μένα, το οποίο είναι από την Αθήνα που με κοιτούσε όποτε με έβλεπε και αρκετές φορές μάλιστα μου χαμογέλασε χωρίς να έχουμε γνωριστεί ποτέ, αλλά εγώ δεν έδειχνα να ενδιαφέρομαι και πολύ αν και μου άρεσε γιατί ήμουν σε άλλη σχέση.

Αυτό κράτησε καιρό ώσπου την ημέρα που χώρισα τον βρήκα τυχαία στο facebook και του έστειλα αίτημα φιλίας.

Αμέσως με δέχτηκε και άρχισε να μου κάνει like σε ό,τι είχα και δεν είχα από τη μέρα που έκανα το προφίλ μου. Αυτό κράτησε δύο εβδομάδες. Κάθε μέρα είχα like του σε διάφορα και του έκανα κι εγώ πού και πού.

Μου μίλησε μετά από δύο εβδομάδες και όλα ήταν τέλεια. Μου φερόταν υπέροχα κι έδειχνε ότι ενδιαφέρεται πολύ. Κάποια στιγμή όμως έκοψε τα πολλά πολλά κι αν δεν του μιλούσα δεν μου μιλούσε από μόνος του και μου έλεγε ότι δεν είναι καλά.

Έτσι λοιπόν τον άφησα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Μου ξαναμίλησε όμως δυο μέρες μετά και μου έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον από ποτέ, ενώ τις τελευταίες φορές που μιλήσαμε είπε ότι δεν με ξέρει καλά για να κάνει κάτι μαζί μου. Μου ζήτησε όμως να έρθει σπίτι μου.

Έδειξε ότι πλέον ενδιαφέρεται όχι για σχέση, αλλά για να γίνει κάτι μεταξύ μας ενώ δεν το είχε δείξει ποτέ. Εγώ του είπα ότι δεν μπορώ κι αν μπορέσω θα του πω, αλλά δεν νομίζω να του πω και να μπορέσω.

Τρεις μέρες μετά από αυτό το γεγονός έμαθα ότι εκείνη τη μέρα που έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον από ποτέ είχε μιλήσει με την πρώην του την οποία ακόμη θέλει και εκείνη τις μέρες που ήταν απόμακρος ήταν οι μέρες που αυτή είχε μόλις χωρίσει.

Ωστόσο με αυτή δεν γίνεται τίποτα γιατί είναι αλλού. Τι λέτε να κάνω; Να σταματήσω να του μιλάω κι αν μου μιλάει να είμαι κρύα; Ή να συνεχίσω κανονικά; Κι αν μου ζητήσει σχέση ή απλά να κάνουμε κάτι, τι να πω;

Σίγουρα σας φαίνεται περίεργο που ασχολούμαι μαζί του, αλλά πρώτη φορά μου αρέσουν τα πάντα σε ένα αγόρι και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις γιατί η πρώην του δεν τον θέλει και δεν πρόκειται να ξαναείναι μαζί. Είναι ήδη με άλλον.

Δεκτές και οι αντρικές απόψεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και συγνώμη αν σας κούρασα.

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει σχέση, έτσι δεν είναι; Μάλλον θέλει να δοκιμάσει με κάποια άλλη, πιθανώς για να τεστάρει την αντίδραση της πρώην του. Η πρώην του δεν τον θέλει όσο εκείνος είναι μόνος του, οπότε τον έχει για δεδομένο κατά κάποιον τρόπο. Δεν ξέρεις, όμως, πώς θα τον δει όταν μάθει ότι τώρα είναι μ’ εσένα. Κι αν την πιάσει η ζήλεια, το δαχτυλάκι της θα σηκώσει κι αυτός θα τρέξει ξανά ξωπίσω της. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου ερμηνεία. Αν θέλεις τόσο πολύ να είσαι μαζί του και αντέχεις ν’ αναλάβεις ρίσκα, τότε άδραξε της ευκαιρίας, αλλά πάντα να κρατάς μια “πισινή”, ότι μπορεί να μη δει το δεσμό σας τόσο σοβαρά όπως εσύ. Αν, όμως, από την αρχή ξέρεις ότι δεν θ’ αντέξεις τέτοιο άνισο παιχνίδι, τότε συνέχισε να είσαι απόμακρη ή, στο κάτω-κάτω, πες του ότι δεν νιώθεις τα ίδια πράγματα μ’ εκείνον.

  2. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αδιαφορήσεις τελείως. Απλά ένας λιγουρης είναι. Θα βρεις καποιον που θα σε αγαπαει….

  3. Απο την στιγη που μπλεκονται, πρωην και τετοια αφου δεν εχεις μπλεξει στην κατασταση αυτη ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ! στην τελικη εσυ θα χαλαστεις και θα βασανιζεσαι με σκεψεις ! ωστοσο αφου λες οτι την θελει ακομα, ενας επιπλεον λογος να φυγεις! ποτε δεν μπλεκουμε με καποιον που ακομα θελει πρωην γιατι μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι η καβατζα του! επισης δεν νομιζω να σε βλεπει και πολυ στα σοβαρα γτ απο την στιγμη που δεν γνωριζοσαστε τι πιο φυσιολογικο για να γινει μια καλη αρχη να πατε για εναν καφε να τα πειτε? και εκεινος σου ειπε να ερθει σπιτι σου??? χμμμ.. μαλλον αλλα θελει!!! φυγεεε μακρια!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More