Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.09.2013 | 22:40

Άννα: “Ωστόσο με αυτή δεν γίνεται τίποτα γιατί είναι αλλού. Τι λέτε να κάνω;”

Άννα: “Ωστόσο με αυτή δεν γίνεται τίποτα γιατί είναι αλλού. Τι λέτε να κάνω;”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας!

Με λένε Άννα. Είμαι 20 χρόνων και θέλω τη συμβουλή σας για ένα θέμα που με απασχολεί.

Σπουδάζω στην Αθήνα και για αρκετό καιρό υπήρχε ένα παίδι, ένα χρόνο μεγαλύτερο από μένα, το οποίο είναι από την Αθήνα που με κοιτούσε όποτε με έβλεπε και αρκετές φορές μάλιστα μου χαμογέλασε χωρίς να έχουμε γνωριστεί ποτέ, αλλά εγώ δεν έδειχνα να ενδιαφέρομαι και πολύ αν και μου άρεσε γιατί ήμουν σε άλλη σχέση.

Αυτό κράτησε καιρό ώσπου την ημέρα που χώρισα τον βρήκα τυχαία στο facebook και του έστειλα αίτημα φιλίας.

Αμέσως με δέχτηκε και άρχισε να μου κάνει like σε ό,τι είχα και δεν είχα από τη μέρα που έκανα το προφίλ μου. Αυτό κράτησε δύο εβδομάδες. Κάθε μέρα είχα like του σε διάφορα και του έκανα κι εγώ πού και πού.

Μου μίλησε μετά από δύο εβδομάδες και όλα ήταν τέλεια. Μου φερόταν υπέροχα κι έδειχνε ότι ενδιαφέρεται πολύ. Κάποια στιγμή όμως έκοψε τα πολλά πολλά κι αν δεν του μιλούσα δεν μου μιλούσε από μόνος του και μου έλεγε ότι δεν είναι καλά.

Έτσι λοιπόν τον άφησα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Μου ξαναμίλησε όμως δυο μέρες μετά και μου έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον από ποτέ, ενώ τις τελευταίες φορές που μιλήσαμε είπε ότι δεν με ξέρει καλά για να κάνει κάτι μαζί μου. Μου ζήτησε όμως να έρθει σπίτι μου.

Έδειξε ότι πλέον ενδιαφέρεται όχι για σχέση, αλλά για να γίνει κάτι μεταξύ μας ενώ δεν το είχε δείξει ποτέ. Εγώ του είπα ότι δεν μπορώ κι αν μπορέσω θα του πω, αλλά δεν νομίζω να του πω και να μπορέσω.

Τρεις μέρες μετά από αυτό το γεγονός έμαθα ότι εκείνη τη μέρα που έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον από ποτέ είχε μιλήσει με την πρώην του την οποία ακόμη θέλει και εκείνη τις μέρες που ήταν απόμακρος ήταν οι μέρες που αυτή είχε μόλις χωρίσει.

Ωστόσο με αυτή δεν γίνεται τίποτα γιατί είναι αλλού. Τι λέτε να κάνω; Να σταματήσω να του μιλάω κι αν μου μιλάει να είμαι κρύα; Ή να συνεχίσω κανονικά; Κι αν μου ζητήσει σχέση ή απλά να κάνουμε κάτι, τι να πω;

Σίγουρα σας φαίνεται περίεργο που ασχολούμαι μαζί του, αλλά πρώτη φορά μου αρέσουν τα πάντα σε ένα αγόρι και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις γιατί η πρώην του δεν τον θέλει και δεν πρόκειται να ξαναείναι μαζί. Είναι ήδη με άλλον.

Δεκτές και οι αντρικές απόψεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και συγνώμη αν σας κούρασα.

ΆνναΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10