Μαίρη: “Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιον να διαλέξω…”

Κορίτσια βοήθεια!

Το τελευταίο διάστημα η συναισθηματική μου ζωή είναι αρκετά μπερδεμένη…

Είμαι 18 ετών. Είχα σχέση με ένα παιδί στα 26 άλλα έφυγε λόγω μεταπτυχιακών σπουδών στο εξωτερικό και αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Φυσικά τρέφω ακόμα συναισθήματα για αυτόν όπως κι εκείνος για εμένα και έχουμε και επικοινωνία.

Τον τελευταίο μήνα όμως γνώρισα ένα παιδί στην ηλικία μου που έχουμε πολλά κοινά. Βγαίνουμε και περνάμε καλά. Με ρώτησε αν θέλω να είμαστε μαζί και του είπα πως θα το σκεφτώ και θα του απαντήσω.

Είναι πολύ ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι θα είμαστε ζευγάρι. Όμως πριν από αυτόν γνώρισα και ένα άλλο παιδί γύρω στα 23 ο οποίος είναι αρκετά σοβαρός, ευαίσθητος και με νοιάζεται πολύ….

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιον να διαλέξω από αυτούς; Ή μήπως να περιμένω να γυρίσει ο πρώην μου από το εξωτερικό; Να προχωρήσω τη ζωή μου ή να τον περιμένω να γυρίσει; Κορίτσια, απαντήστε μου…

Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλυτερα πηγαινε στα μαγαζια να διαλεξεις κανενα μπλουζακι .Αφου ερωτευμενη δεν εισαι με κανεναν γτ πρεπει να διαλεξεις καποιον?

  2. Εχε τους όλους. Μικρή είσαι μη ζορίζεσαι

  3. κλαινε οι χηρες, κλαινε και οι παντρεμενες…

  4. δεν μπορουμε να σου πουμε πιο ειναι το καλυτερο για σενα . Αυτο μονο εσυ το ξερεις, με πιοον νιωθεις ομορφα , με ποιον ταιριαζεις και σημαντικοτερο με ποιον εισαι ερωτευμενη. Πολλες φορες βεβαια οταν ειμαστε μπερδεμενοι και μπλεκουμε τις καταστασεις καλυτερο ειναι να μενουμε για λιγο μονοι μας και να τα βρισκουμε με τον εαυτο μας πρωτα. Εισαι πολυ μικρη και ευκαιριες θα εχεις πολλες ακομη στη ζωη σου. Θα ηταν καλυτερο για σενα να μην βιαστεις.Φιλικα

  5. Αρχικά,φαίνεσαι πολύ μπερδεμένη και μέχρι ώρας βρίσκεσαι ανάμεσα σε 3 άτομα.Δεν ξέρεις τι θέλεις και αυτό είναι ολοφάνερο.Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας βρισκόμαστε σε αδιέξοδα.Έπειτα,ζητάς τη γνώμη τρίτων για το ποιόν να διαλέξεις;Για το ποιόν διαλέγουμε να έχουμε δίπλα μας ρωτάμε μόνο τον εαυτό μας.Εσύ μόνο μπορείς να ξέρεις τι ζητάς από έναν σύντροφο.Κάτσε σκέψου τι θέλεις από μια σχέση,(τρυφερότητα,αγάπη,φροντίδα,ασφάλεια)και διάλεξε αυτόν που θα σε καλύψει σε αυτό που αναζητάς.Μείνε λίγο μονή μη βιαστείς να διαλέξεις (εάν θέλεις να ξεκινήσεις μια σχέση με την προοπτική να γίνει μια σοβαρή).Εάν,πάλι θέλεις απλά μια σχέση για να λες ότι είσαι με κάποιον και να περνάς το χρόνο σου τότε εσύ ξέρεις με τι κριτήρια θα επιλέξεις.Απλά πρέπει να βρεις τι θέλεις αυτή τη στιγμή από μια σχέση.Ελπίζω να βοήθησα.

  6. Μα τι ερώτηση είναι αυτή; Όποιον σε γεμίζει περισσότερο και με όποιον βλέπεις προοπτικές στη σχέση σας να διαλέξεις. Μην επηρεάζεσαι από τον ενθουσιασμό που σου δείχνει ο συνομήλικός σου. Μπορεί να μην τον ενθουσιάζει η σχέση σας μακροπρόθεσμα, απλώς να παρασύρεται από το γεγονός ότι είσαι εμφανίσιμη κι έχεις να του προσφέρεις εμπειρίες. Δεν μας έχεις ξεκαθαρίσει εάν με τον 26χρονο, που βρίσκεται στο εξωτερικό, νιώθεις να σε συνδέει κάτι παραπάνω, που δεν κοιτά αποστάσεις. Η απόσταση δεν είναι τίποτα, αν πιστεύεις στα συναισθήματά σου και πιστεύεις σ’ αυτό που έχετε μεταξύ σας. Μην ψάχνεις αμέσως αντικαταστάτη μόνο και μόνο επειδή “πρέπει”.

  7. να μεινεις μονη σου να ηρεμησεις απλα φλερταρωντας .Εισαι πολυ ανωριμη ακομη…αλλιως θα ηξερες τι και ποιον απο τους 3!θελεις!!!!!

  8. Καλησπέρα και από μένα.

    Αν είσαι σε τέτοια διλλήματα από τα 18 καλύτερα να πας σε μοναστήρι από τώρα.Συγγνώμη που το λέω τόσο ψυχρά αλλά αυτή είναι η γοητεία του Damon Salvatore.

  9. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟ.ΜΟΛΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ Τ ΑΦΗΣΑΤΕ.ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Κ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝ ΚΟΛΩΣΕΙΣ.ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 22-23 Κ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΤΑ Κ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΑΙΞΤΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 27.Κ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΡΙΜΑ ΑΓΟΡΙΑ.ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΛΛΟΙ ΠΙΑ…

  10. δηλαδη αν δεν πεινας και σου φερουν 3 φαγητα, πρεπει οπωσδηποτε να διαλεξεις καποιο;;;;
    θα γινεις χοντρη χρυση μου!!

  11. διαλεξε με αμπεμπαμπλομ ή κανε κληρο..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More