Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.09.2013 | 22:52

Lena: “Ίσως τελικά να θέλει μόνο σεξ και σε αυτό μπορεί να φταίω κι εγώ. Ποια είναι η γνώμη σας;”

Lena: “Ίσως τελικά να θέλει μόνο σεξ και σε αυτό μπορεί να φταίω κι εγώ. Ποια είναι η γνώμη σας;”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Καλησπέρα.

Θα ήθελα τη γνώμη σας...

Εδώ και πέντε μήνες περίπου είχα δει ένα αγόρι από την πόλη μου που δεν τον είχα προσέξει. Μου αρέσει και όποτε τον βλέπαμε με τις φίλες μου εκφράζαμε τον θαυμασμό μας.

Τέλος πάντων, κάποιο βράδυ έρχεται στο μαγαζί που δούλευα και με κερνούσε σφηνάκια. Υπέθεσα ότι ήταν από ευγένεια αφού είχε έρθει με τον φίλο του και είχαν μπει μέσα αφού ήξεραν και τον μπάρμαν... Και να μην με αφήσουν στην απέξω κέρασε κι εμένα.

Μετά από τρεις μέρες μου μίλησε στο facebook και την επόμενη μέρα μου είπε να βρεθούμε. Είπα ναι. Καθίσαμε περίπου τρεις ώρες. Με φίλησε, το ένα έφερε το άλλο κι έγινε κάτι. Μου ζήτησε τον αριθμό μου κι αφού με άφησε σπίτι μου έστειλε μήνυμα και σε ένα από αυτά του είπα ότι δεν θέλω να με παρεξηγήσει, απλά εγώ ενέδωσε αφού τον ήθελα πολύ. Μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν έκανα κάτι επειδή αναγκάστηκα.

Οι επόμενες μέρες ήταν πολύ καλές. Συναντήσεις, μικρές έξοδοι, εκδρομές, ταινίες με το κολλητό ζευγάρι φίλων του. Ώσπου ένα βράδυ συνάντησης... Και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση για δύο μέρες.

Μου μίλησε στο facebook, μου είπε ότι δεν έχει κάρτα, αλλά ότι τον πείραξε που ούτε κι εγώ πήρα ένα τηλέφωνο. Δεν πήρα αφού είχε μέσο να με ειδοποιήσει αφού δεν είχε κάρτα.

Από το βράδυ εκείνο η μόνη επαφή που είχαμε είναι κάποιο μήνυμα αργά το βράδυ να βρεθούμε. Εγώ πήγα αφού ήθελα και μετά τίποτα πάλι. Μετά από μέρες μου ξαναέστειλε.

Ίσως τελικά να θέλει μόνο σεξ και σε αυτό μπορεί να φταίω κι εγώ.

Βέβαια του είχα πει ότι δεν μου αρέσει αυτό και μου είπε ότι δεν του αρέσει να πιέζει καταστάσεις κι ότι αν είναι να είμαστε μαζί τότε θα το καταλάβουμε και οι δύο και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Μου φάνηκε σωστό κι όχι δικαιολογία εκείνη τη στιγμή.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Λέτε να παίζει και το σενάριο να έχει κόλλημα με κάποια άλλη;

LenaΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10