Γωγώ: “Πήρα το κινητό του και είδα ότι αντάλλασσε μηνύματα με μία άλλη γυναίκα”

Γεια σας! Είμαι η Γωγώ που σας είχα στείλει την ιστορία μου πριν καιρό…

Ήμουν αποφασισμένη να πάω να δουλέψω μαζί του μέχρι που κάτι έγινε και άλλαξα γνώμη. Είχα πάει να μείνω μαζί του για λίγες μέρες, όταν πήρα το κινητό του και είδα ότι αντάλλασσε μηνύματα με μία άλλη γυναίκα.

Έγινα έξαλλη, έχασα την ψυχραιμία μου, του μίλησα άσχημα ενώ αυτός έμενε ήρεμος, αδιάφορος και μου έλεγε να ηρεμήσω γιατί όλο αυτό ήταν μια πλάκα που είχε κάνει. Ισχυρίστηκε πως μια μεγαλύτερη γυναίκα γύρω στα 40 βρήκε τον αριθμό του, τον πήρε τηλέφωνο, έδειχνει να τον θέλει κι αυτός απλώς έκανε πλάκα μαζί της. Δεν τον πίστεψα, εννοείται.

Σηκώθηκα και πήγα να κοιμηθώ στον πατέρα του (λάθος μου!!!). Κι αυτός έκατσε σπίτι του και κοιμήθηκε!!! Το καταλαβαίνετε; Έπαθα σοκ. Παρόλα αυτά συνέχισα να μένω λίγες μέρες για να δω την αντίδρασή του, αλλά μαλώναμε συνεχώς. Μου ζήτησε μόνο συγγνώμη για αυτό το λάθος, ότι έκανε πλάκα δηλαδή (ισχυριζόταν ακόμα πως ήταν πλάκα!!!).

Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ κι ένα πρωινό σηκώθηκα και έφυγα. Γύρισα πίσω, μπήκα στο πρόγραμμα και ξεκίνησα δουλειά. Αυτός με έπαιρνε τηλέφωνο, ζητούσε συγγνώμη, αλλά εγώ είχα απογοητευθεί.

Είχαν γίνει και πολλά μεταξύ μας… Πολλά άσχημα λόγια, σκληρές κουβέντες και είχε το θράσος να ρίξει και όλη την ευθύνη πάνω μου: πως είμαι ένα ανώριμο παιδάκι που ασχολούμαι με τέτοιου είδους μηνύματα.

Ήρθα στην πόλη μου, όπως σας είπα, και από τότε δεν έχουμε συναντηθεί. Κι αυτός άφησε τα πράγματα.

Εδώ παίχτηκε ένα φλερτ με έναν φίλο μου. Το φλερτ προχώρησε σε κάτι παραπάνω, σε ένα βράδυ. Μετά από εκείνο το βράδυ όμως όλα τέλειωσαν. Συνεχίζουμε να μιλάμε όπως πριν. Νιώθω πολύ χάλια, πολύ μπερδεμένη.

Αυτό το παιδί μου ξύπνησε κάτι που είχε πεθάνει. Το γεγονός ότι ενέδωσα σημαίνει πως δεν νιώθω τίποτε άλλο για τον Χ.; Για να φτάσω σε τέτοιο σημείο μήπως τα πάντα πια είναι τελειωμένα; Ο Χ. για εμένα έπρεπε να επιμείνει. Άφησε πολύ καιρό να περάσει και τα συναισθήματα πάγωσαν.

Εγώ μετά από όλους αυτούς τους καυγάδες και τα ένα σωρό μηνύματα που είδα και σε κινητό και σε facebook έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου και δεν μπορώ να πάω να μείνω μαζί του. Φτάσαμε σε πολύ άσχημο σημείο.

Νιώθω πως δεν με υπολογίζει -όπως μου είπε κιόλας: “Ένα παιδάκι είσαι μπροστά μου”. Δεν κατάλαβα; Αυτός δεν με διάλεξε; Και στο κάτω κάτω, ναι, έχουμε 15 χρόνια διαφοράς κι αντί να κάνει κάτι με θεωρεί το στανταράκι του.

Έχω απογοητευθεί τελείως. Η ψυχολογία μου είναι στο μηδέν. Πείτε μου τη γνώμη σας…

Γωγώ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. το πραγμα παει απο μονο του κοπελα μου..η ιστορια σας για μενα ειναι τελειωμενη…αλλωστε μονη σου το παραδεχεσαι οτι δεν φτανει μονο το οτι ανταλλαζε μηνυματα με καποια αλλη,αυτος μετα ειχε και το θρασσος να το παιζει ανετος και να σε υποτιμαει οτι φερεσαι σαν παιδι και τετοια..τι να κανεις λοιπον με αυτον τον ανθρωπο;καλυτερα να τον αφησεις πισω και εσυ να προχωρησεις μπροστα..ξερω οτι ειναι δυσκολο,ξερω οτι στεναχωριεσαι αλλα οταν μενουμε με ανθρωπους που δε μας αξιζουν το μονο που κανουμε ειναι να χανουμε το χρονο μας και να κανουμε κακο στον εαυτο μας..

  2. αποδεξου την κατασταση ως εχει και προχωρα παρακατω!!

  3. Οι αντρες τρελαίνονται να μας βγάζουν τρελές γιατί είναι εγωιστές και δε θέλουν να παραδεχτούν τα λάθη τους. Διαβάζοντας το γράμμα σου, εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι φέρθηκες πολύ σωστά, μην έχεις δεύτερες σκέψεις. Πήγες με τον άλλο και τέλος, μην το αναλύεις. Δε σου άξιζε και τωρα θα διδαχθείς από αυτό και θα πας παρακάτω να βρεις καλύτερα.Και ΝΑΙ υπάρχουν τα καλύτερα και επειδή το αξίζεις θα τα βρεις! και δε θέλω βλακείες ότι η ψυχολογία σου είναι μηδέν, φέρσου εγωιστικά, και σκέψου ότι ξεμπέρδεψες από έναν που δεν άξιζε. Η ζωή είναι όλη μπροστά σου και υπάρχουν πολύ που θα ήθελαν να σε εχουν για κοπέλα τους. Ψηλά το κεφάλι!

  4. εδώ που τα λέμε φαίνεσαι λίγο παιδάκι…

  5. Απορώ γιατί ασχολείσαι ακόμα με μια τελειωμένη ιστορία. Απορώ ακόμα, με την εμμονική βλακεία πολλών γυναικών να ψάχνουν τα κινητά των συντρόφων τους. Απορώ ακόμα περισσότερο, με την παροιμιώδη βλακεία των αντρών, να αφήνουν τεκμήρια για τυχόν αθώα φλερτάκια που μπορούν όμως να τινάξουν την σχέση τους στον αέρα. Αλήθεια σας λέω, δεν την αντέχω τόση βλακεία!!

  6. τι ακριβως θελεις να γινει δηλ? η ζωη δεν ειναι ταινια…απο την στιγμη που εχετε ανταλλαξει ολα αυτα τα λογια μεταξυ σας εχεις χασει την εμπιστοσυνη σου να γυρισεις να κανεις τι????? χειροτερα θα γινουν τα πραγματα καλυτερα αποκλειεται…ενεδωσες γιατι ηθελες τελος . μην αναλυεις τα παντα τοσο πολυ γιατι αυτο δειχνει ανωριμοτητα..αναλυουμε τα πραγματα στα 15 με κοιταξε ετσι αλλα εννουσε αυτο και γω του εκανα σπασιμο…μεινει λιγο μονη να βρεις τον εαυτο σου…

  7. Ξεκινα μια νεα ζωη και ανακαλυψε τον εαυτο σου μακρια απο τον καθε μ… Δηλαδη γιατι η αυταξία μας πρεπει να προσδιορίζεται από τους αντρες;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More