Ελεάνα: “Θέλω να είμαι μόνο μαζί του. Έχω παραιτηθεί από όλα. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο”

Καλησπέρα σας!

Είμαι η Ελεάνα και είμαι 26 χρόνων. Αποφάσισα να μοιραστώ και γω τη δική μου ιστορία που μάλλον είναι κοινότυπη.

Πριν τέσσερα χρόνια γνώρισα κάποιον και είμαστε μαζί κανονικά, όμως αυτό κάποια στιγμή άλλαξε κι από τότε ζούμε το “επιστροφές-καταστροφές”!!!

Λάθος και των δύο ότι ποτέ δεν έχουμε μιλήσει για το πού είμαστε, τι κάνουμε, πού πάμε, τι θέλουμε. Μόνο εγώ σε περιπτώσεις ξεσπάσματος ζητώ να μάθω, αλλά με ηρεμεί πάντα λέγοντάς μου να μην ανησυχώ. Άλλες φορές εισπράττω πολύ ενδιαφέρον κι άλλες το απόλυτο γράψιμο.

Τον αγαπάω, τον λατρεύω, είναι η ζωή μου και αρνούμαι να δεχτώ να το τελειώσω ή να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Για αυτό δέχομαι μερικές φορές την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Άλλοι λένε πως είναι καθαρά σεξουαλική σχέση και κάποιοι άλλοι -όπως κι εγώ- ότι “κάτι” υπάρχει αλλά…

Το θέμα μου είναι ότι θέλω να είμαι μόνο μαζί του. Δεν βρίσκω νόημα πουθενά και σε τίποτα. Έχω παραιτηθεί από όλα. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Όλα είναι γύρω από αυτόν. Δεν αντέχεται ο πόνος.

Ίσως να φαίνομαι χαζογκόμενα, υπερβολική, αλλά έδωσα τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο και έδιωχνα κάθε άλλη ευκαιρία που παρουσιαζόταν. Και τώρα αρνούμαι να δεχτώ πως δεν θα είμαι ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο, ότι θα είμαι με άλλον ή θα είναι με άλλη. Αρνούμαι να δεχτώ ότι πήγαν χαμένα όλα όσα ένιωσα.

Τι να κάνω; Πως μπορώ να το ξεπεράσω;

Ελεάνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Στην αρχή θα πονάς και σιγά σιγά μόλις σε αγκαλιάσει ένας νέος έρωτας θα απαλύνεται ο πόνος σου και μπορεί που ξέρεις να αγαπήσεις πιο δυνατά απ’ότι τώρα

  2. Eleana, koitakse na deis, apo ti stigmi pou eisai me kapoion tessera chronia (schedon misi dekaetia, an to skefteis), den mporei na einai mono seksoualiko, fysika kai yparchei kati. Min akous ti sou lene trita atoma gia ti schesi sou. Ego leo na min tou kaneis kapoia kouventa peri tou pou paei i schesi sas, giati stous res den aresoun afta. Antitheta, vale ti diaisthisi sou na doulepsei. Ase to ti theleis na pisteveis, psakse gia endeikseis: sou fainetai etoimos na paei i schesi gia sovarotera? Pantos pistevo oti o epimenon nika. Echeis dynata synaisthimata kai prepei na emmeneis stin agapi sou, den tha chaseis esy, alla aftos, an den strosoun ta pragmata opos ta theleis.

  3. εχεις χασει πλεον το μετρο.ειναι πολυ γλυκο και ομορφο να εχουμε εναν ανθρωπο με τον οποιο μοιραζομαστε πραγματα,νοιωθουμε πραγματα και οτι υπαρχει μεταξυ μας ειναι αληθινο και αμοιβαιο.εσυ ομως παραδεχεσαι οτι αυτος ο ανθρωπος πολλες φορες σου συμπεριφερεται χαλια και παρ ολα αυτα εσυ ανεχεσαι.λυπαμαι που θα το πω ωμα,ομως εισαι αξια της μοιρας σου.κανεις μα κανεις δεν εχει το δικαωμα να μας πληγωνει η νας παιζει και να εκμεταλευται αυτο που νοιωθουμε γι αυτον για να μας καβαλαει και να μας κανει οτι θελει.ειναι οτι γλυκο το οτι τον αγαπας τοσο πολυ ομως και η αγαπη εχει το μετρο της γιατι μια μερα αυτος μπορει να φυγει και συ να βρεθεις μετεωρη και μονη.μην εξαρτιεσαι τοσο πολυ απο αυτον.δεν εχεις καθολου αυτοσεβασμο και αξιοπρεπεια;με αυτα που λες ακουγεσαι αξιολυπητη..δεν στα λεω αυτα για να σε πληγωσω αλλα για να σε ξυπνησω.μη κανεις το λαθος να εξαρτας τη ζωη σου και την ευτυχια σου απο καποιον αλλον.στη ζωη μας πορευομαστε παντα μονοι και απλα καμια φορα εχουμε κι αλλους διπλα μας χωρις αυτο να σημαινει οτι θα τους εχουμε για παντα.κανεις δεν ειναι δεδομενος,οτι και να λεει οτι και να κανει,ανα πασα στιγμη μπορει να τα τιναξει ολα στον αερα και να φυγει…μαθε να εισαι αυτοδυναμη..

  4. Αγαπητη φιλη, οι εξαρτησεις ειναι καταστροφικες., ειτε προκειται για συναισθηματα, ειτε για ουσιες. Ο ανθρωπος αυτος εχει καταλαβει, αυτη σου την αδυναμια και παιζει με τα συναισθηματα σου. Δες μεσα σου τι ειναι αυτο που πραγματικα θελεις, και προσπαθησε να βρεις την ευτυχια οχι μεσω τριτων. Ειναι ωραιο να εχουμε καποιον να μας αγαπαει, αλλα πρεπει και εμεις να αγαπαμε και να σεβομαστε τον εαυτο μας πρωτα απο ολα. Σιγουρα υπαρχει ζωη χωρις αυτον και πιστεψε με πολυ καλυτερη απο αυτη που εχεις τωρα. Μη φοβασαι να μεινεις μονη σου, η μοναξια δεν ειναι παντα κακη. Δινεις ετσι μια ευκαιρια στον εαυτο σου να ανασυνταχθει, να αναθεωρησει ισως, και να βγεις πιο δυνατη. Η γνωμη μου ειναι οτι εχασες αρκετο χρονο μαζι του, ισως για αυτα τα τεσσερα χρονια, αξιζει να γινει μια συζητηση, αν δεν αλλαξει κατι, απομακρυνσου και σταματα να καταστρεφεσαι. Αγαπα τον εαυτο σου και εκτιμησε το δωρο της ζωης. Ανθρωποι πεθαινουν καθε μερα αναιτια…
    Σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα…

  5. δυστυχως οι επιστροφες καταστροφες σπανια καταληγουν παλι σε σχεση..επειδη σχεδον ολες εχουμε περασει μια τετοια κατασταση οσο πιο γρηγορα το κοψεις τοσο πιο ευκολα θα το ξεπερασεις..σκεψου το απλα..γιατι να ειναι μαζι σου οταν μπορει να σε εχει οποτε θελει και παραλληλα να ειναι και με οποια θελει?το να εχουμε καποιον δεδομενο ειναι παντα καταστροφικο για την σχεση…ειναι καλο που ακολουθησες την καρδια σου και εκανες αυτο που ηθελες και το εζησες αλλα τωρα ειναι η ωρα να προχωρησεις παρακατω…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More