Γιούλη: “Θέλει να είναι κάθε μέρα στο δικό μου σπίτι, στο οποίο συγκατοικώ με μια φίλη μου”

Καλησπέρα!
Αποφάσισα να σας εξομολογηθώ και τη δική μου ιστορία…

Είμαι σε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια που ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες παρά το γεγονός πως το παιδί σπούδαζε μακριά και βρισκόμασταν ένα τριήμερο το μήνα.

Μετά το πέρας των σπουδών του, ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις -και αυτές αρκετά μακριά, οπότε η επικοινωνία ήταν περιορισμένη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις.

Και έφτασε επιτέλους η στιγμή όπου θα ήμασταν στην ίδια πόλη και θα ήταν όλα ιδανικά.

Κάπου εδώ όμως άρχισαν τα προβλήματα… Με μένα να έχω συνηθίσει να έχω περισσότερο χώρο και χρόνο για τον εαυτό μου και με αυτόν να ζητά να βρισκόμαστε καθημερινά. Και δεδομένου ότι ζει με τους γονείς του, να θέλει να είναι κάθε μέρα στο δικό μου σπίτι, στο οποίο συγκατοικώ με μια φίλη μου.

Το μόνο που νιώθω είναι απίστευτη πίεση. Το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές και καταλήγουμε στο να μένουμε μακριά κάποιο χρονικό διάστημα και μετά πάλι τα ίδια.

Να σημειώσω πως και οι δύο δεν εργαζόμαστε κι αυτό αποτελεί ένα επιπλέον πρόβλημα. Φοβάμαι πως ίσως έχουμε αρχίσει να χανόμαστε.

Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη.

Γιούλη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν άρχισατε να χανόσαστε! Τώρα άρχισες να καταλαβαίνεις τί σημαίνει σχέση!! Είναι δυνατόν να ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΧΕΣΗ το ένα 3μερο το μήνα, τα τηλέφωνα και την μη δια ζώσης επικοινωνία;;;;;;; Για αυτό όλα ήταν καλά!! Πιάσε το απο την αρχή, ποιά είσαι, τι θες, ποιος είναι αυτός, όλα!!

  2. ?
    Γιούλη, από τη στιγμή που ο άνθρωπος αυτό δεν σέβεται το γεγονός ότι ζητάς τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο, τι να συζητήσετε; Κι εφόσον μαλώνετε κάθε φορά που το συζητάτε το θέμα, σημαίνει ότι εκείνος δεν θέλει να καταλάβει και, προφανώς, δεν έχει δική του ζωή από τη στιγμή που σ’ έχει ανάγκη κάθε μέρα, για να γεμίζει τις ώρες του. Δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω, γιατί πιστεύω ότι, αν συνεχιστεί έτσι, δεν θα μείνετε μαζί. Καλύτερα για σένα, όμως. Σε μια σχέση, όσο ενθοσιασμένοι και να είμαστε, είναι πολύ λογικό να θέλουμε να κρατάμε κι ένα μέρος για τον εαυτό μας, όχι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο καταναγκαστικά με τον άλλον.

  3. Θα πρότεινα να μην σκέφτεσαι το τι κάνει το αγόρι σου ή το πως νιώθει το αγόρι σου… Θα πρότεινα να εστιάσεις σε σένα και στους λόγους που είχες αυτή τη σχέση όλα αυτά τα χρόνια…. Συγκεντρώσου στους δικούς σου λόγους και φόβους που δν μπορείς σύμφωνα με τα νέα δεδομένα να προσαρμοστείς. Πιθανόν ή μάλλον σίγουρα βολευόσουν σε μια εξ αποστάσεως σχέση… Μήπως φοβάσαι τις δεσμεύσεις και τις πιο εις βάθος σχέσεις;;; Πάρε τον χρόνο σου και σκέψου το κομμάτι που αφορά την δική σου μεριά. Σίγουρα όταν ανακαλύψεις τη ρίζα του προβλήματος θα βρεις και τη λύση και τι είναι αυτό που σε κρατά μακριά απο μία σχέση. Να ξέρεις και να έχεις στο μυαλό σου πως τα πράγματα τα οδηγούμε εμείς και μόνο εμείς. !!!! Είναι στο δικό σου χέρι να βρείς τον τρόπο για να κατανοήσει ο σύντροφος σου την αξία του προσωπικού χρόνου. Κάθε αρχή και δύσκολη όπως λένε! Είμαι σίγουρη πως αν έχεις θέληση και νιώθεις κάτι για τον άνθρωπο αυτό θα τα καταφέρεις! Εύχομαι (όχι να σου πανε) αλλά να τα πάς όλα καλά!!!!!

  4. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΙΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ! ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ‘ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ’ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ… ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More