Ζωή: “Φοβάμαι μήπως έχει βρει κάποια άλλη κι αν τον πάρω και το μάθω θα γίνω ακόμα χειρότερα”

Γεια σας!

Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για το τι θα πρέπει να κάνω σχετικά με ένα θέμα που με απασχολεί και με προβληματίζει το τελευταίο διάστημα.

Πριν από δύο μήνες περίπου γνώρισα κάποιον και κάναμε σχέση. Για τις δύο πρώτες εβδομάδες ήμασταν καλά μαζί, παρόλο που εγώ δεν ήμουν σίγουρη για το ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, ενώ αυτός μου έλεγε ότι ήταν σίγουρος πως με είχε ερωτευθεί.

Μετά τις δύο εβδομάδες έφυγε σε άλλη πόλη, γιατί εκεί εργάζεται και συνεχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Αυτό κράτησε για μια εβδομάδα.

Μια μέρα μιλάμε και άρχισε να μου λέει ότι δεν είναι καλά, ότι δεν ξέρει τι θέλει, πως μίλησε με την πρώην του και σκεφτόταν μήπως έκανε λάθος που χωρίσανε μετά από δύο χρόνια σχέσης και πως τη σκεφτόταν ακόμα.

Εγώ προσπάθησα να δείχνω ψύχραιμη και του είπα να κάτσει να ξεκαθαρίσει τι θέλει και να μου πει για να κανονίσω κι εγώ τη ζωή μου.

Κάπου εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι όταν τον γνώρισα εγώ είχε μαζί της σχέση. Μια τελειωμένη σχέση -όπως έλεγε αυτός και όλοι οι γνωστοί τους, αλλά δεν τη χώριζε γιατί δεν είχε κάτι καλύτερο στη ζωή του. Μόλις με γνώρισε και χωρίς να έχει γίνει τίποτα, απλά λέγοντάς του ότι μόνο αν χωρίσει θα είμαστε μαζί, τη χώρισε.

Τις επόμενες λοιπόν μέρες μετά από αυτό το τηλεφώνημα δεν μιλήσαμε. Με πήρε δεκαπέντε περίπου μέρες μετά να μου ζητήσει συγγνώμη, βρίζοντας τον εαυτό του και λέγοντας ότι αυτός φταίει που με έχασε.

Εγώ από την πλευρά μου πολύ ψυχρή του έδειξα και του είπα ότι δεν θα τον περιμένω κιόλας και ότι συνεχίζω τη ζωή μου. Για πολλές μέρες δεν μιλήσαμε ώσπου μια μέρα τον πήρα και μου είπε ότι χάρηκε που με άκουσε, αλλά πάλι ήταν μπερδεμένος.

Από τη μία μου έλεγε ότι έκανε βλακεία που με έχασε, αλλά από την άλλη δεν μου είπε κάτι για να τα ξαναβρούμε. Πήγαινε το θέμα στη σχέση μας, αλλά εγώ απέφευγα να το συνεχίσω γιατί ήθελα να τα πούμε από κοντά όταν θα ερχόταν στην πόλη μου. Ήταν δηλαδή να έρθει αυτές τις μέρες, αλλά μάλλον δεν θα έρθει τελικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πέρασαν δεκαπέντε μέρες σχεδόν από τότε που τον πήρα και δεν με ξαναπήρε αυτός τηλέφωνο. Με κάτι κοινούς γνωστούς έστειλα το μήνυμα ότι δεν έχω σχέση και ότι είμαι μόνη μου, μήπως και πάρει περισσότερο θάρρος και μου τηλεφωνήσει, αλλά τίποτα.

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Όσο περνάει ο καιρός τον σκέφτομαι περισσότερο. Δεν ξέρω αν είμαι ερωτευμένη μαζί του (αν και οι φίλοι μου λένε ότι είμαι) ή αν είναι ο εγωισμός μου, αλλά εγώ τον σκέφτομαι έντονα και πιστεύω πως θα σιγουρευόμουν μόνο αν τον έβλεπα από κοντά.

Τώρα θα έρθει τέλος Δεκέμβρη. Τι να κάνω; Να τον πάρω τηλέφωνο να συζητήσουμε αυτά που σκέφτομαι ή όχι;

Φοβάμαι μήπως έχει βρει κάποια άλλη κι αν τον πάρω και το μάθω θα γίνω ακόμα χειρότερα ή μήπως δεν με θέλει πλέον και με έχει ξεχάσει. Από ότι έχω καταλάβει είναι από τους τύπους που δεν μπορούν να είναι μόνοι τους. Από την άλλη έχω και τον εγωισμό μου που λέει ότι αφού τον πήρα εγώ την τελευταία φορά κι αφού πρώτος μου είπε ότι θα μιλήσουμε ξανά στο τηλέφωνο, τώρα πρέπει να με πάρει αυτός τηλέφωνο και όχι πάλι εγώ.

Τι να κάνω; Σας παρακαλώ συμβουλέψτε με.

Ελπίζω να σας τα εξήγησα όσα έγιναν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ζωή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. βρε κοπέλα μου,τα πράγματα είναι απλά: έχει άλλη σχέση, είναι σε άλλη πόλη και όχι δεν ενδιαφέρεται για εσένα. Τι κάθεσαι και σκάς δεν καταλαβαίνω.

  2. Αχ, βρε Ζωη!μετά από μια σχέση 2 χρόνων πόσο μπορεί να “αδειάσει” ένας άνθρωπος για να καταφέρει να “γεμίσει” αλλού;σκέψου και μόνη σου..δύο χρόνια..!Ύστερα σκέψου,η αρχή μιας σχέσης θέλει αγκαλιές,εκπλήξεις,χάδια και μετά τα μικρα καβγαδακια να σε χαϊδεύει τρυφερα και όχι απλά μια συγνώμη από το τηλέφωνο.Η απόσταση στη σχέση θέλει γερές βάσεις.Είπες πως νομίζεις ότι μάλλον δεν θέλει να μένει πότε μόνος.Σου αρκεί εσένα αυτό;Δεν νομίζεις πως η καθεμία από εμάς αξίζει να μας έχουν δίπλα τους γιατί μας έχουν ανάγκη;γιατί μας χρειάζονται και γιατί απλά δεν μπορούν χωρίς εμάς…;

  3. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε λεπτό! Σίγουρα τώρα έχει γκόμενα, για αυτό δεν σε ψάχνει. Τι τον θες τέτοιον καραγκιόζη;;;

  4. το άτομο προφανώς σε θέλει για καβάτζα .. πρώτον πίστεψες ένα ”είμαι ερωτευμένος” της μιας βδομάδας? αυτα δεν γίνονται … εγώ καταλαβαίνω ότι φοβάται να είναι μόνος θέλει πάντα κάτι να παίζει.ενδεχομένως υπάρχουν και άλλες σαν εσένα με τις οποίες μια είναι μια δεν είναι ίσως τα διαστήματα που λέει σε σένα ότι είναι μπερδεμένος να δίνει περισσότερο σε κάποια άλλη που του πέταξε το ”θα φύγω” δεν θέλει να την αφήσει να φύγει (είναι και αυτή μια καβάτζα του) και της δίνει αυτό που ζητάει.. αν δεν ισχύει αυτό ή δεν σε γουστάρει αρκετά ή είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν όπως και να χει κόψε κάθε σκέψη που κάνεις για αυτόν διέγραψε τηλέφωνα και κοίτα να βρείς κανέναν που να αξίζει …δεν ήταν αυτός το άλλο μισό αυτά έχει η ζωή..

  5. Βρε μάτια μου, rebound κάνει ο άνθρωπος, τι δεν καταλαβαίνεις? Ας σε πάρει εκείνος τηλέφωνο όταν και αν κατασταλάξει. Γιατί να τον πάρεις εσύ? ʼντρας που κάνει μία μπρος και μία πίσω δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More