Αντιγόνη: “Θέλω πάρα πολύ να ερωτευθώ, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ.”

Γεια σας κορίτσια!

Ονομάζομαι Αντιγόνη και είμαι 21 ετών. Λοιπόν, το θέμα με μένα είναι ότι θέλω πάρα πολύ να ερωτευθώ, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ.

Η μόνη και τελευταία φορά που ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει για κάποιον ήταν πρόπερσι όταν είχα σχέση με έναν τον οποίο ήθελα πάρα πολύ, αλλά στο τέλος με παράτησε χωρίς προφανή λόγο και δεν φέρθηκε και καθόλου ωραία.

Παρόλο λοιπόν που αυτός ο άνθρωπος δεν μου άξιζε, εγώ νιώθω λες και μετά από αυτόν ότι “έκλεισα” ως γυναίκα. Μετά τον χωρισμό μας δηλαδή γνώρισα πάρα πολλούς άντρες, αλλά για κανέναν δεν ένιωσα την παραμικρή ερωτική έλξη.

Ένιωθα και συνεχίζω να νιώθω τελείως άδεια και αδιάφορη μέσα μου. Τους τελευταίους τρεις μήνες μάλιστα έχω σχέση με ένα εξαιρετικό παιδί, το οποίο μου μιλάει και μου φέρεται τέλεια και παρόλο που μου αρέσει εμφανισιακά και τον εκτιμώ πολύ ως άτομο, δεν νιώθω κάτι παραπάνω για αυτόν.

Ναι μεν περνάω καλά μαζί του, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του. Δεν τον σκέφτομαι, δεν λαχταράω να τον δω. Νιώθω λες και μέσα μου έχω παγώσει. Όχι μόνο για αυτόν αλλά για όλους όσους έχω γνωρίσει το τελευταίο διάστημα. Κάνενας δεν κατάφερε να με συγκινήσει.

Φοβάμαι ότι ο πρώην μου θα μείνει το μεγάλο μου απωθημένο και ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να νιώσω κάτι για κάποιον, ενώ θέλω τόσο πολύ να ερωτευθώ, να αφήσω τα παλιά πίσω και να νιώσω και πάλι την καρδιά μου να χτυπάει για κάποιον.

Ώρες ώρες μάλιστα σκέφτομαι ότι ο πρώην μου θα έχει προχωρήσει στη ζωή του με κάποια άλλη και θα είναι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος μαζί της, ενώ εγώ δεν έχω κάνει κάποιο βήμα. Ναι μεν έχω βγει με πολλούς μετά από αυτόν, αλλά με κανέναν δεν ένιωσα ό,τι ένιωθα για αυτόν.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας.

Αντιγόνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. δε τελειωνει η ζωη μας σε εναν αντρα!!ημαρτον κοπελα μου εισαι πολυ μικρη για να λες τετοια πραγματα τυπου”δε θα ερωτευτω ποτε,εκλεισα ως γυναικα και τετοια”…και αλλες χωρισαμε και πονεσαμε αλλα ζησαμε!!δυστυχως ο ερωτας δεν ερχεται κατα παρεγγελια..μπορει καμια φορα να αργησει…ομως σιγουρα ερχεται καποια στιγμη!!εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να χαιρεσαι τη ζωη σου και να μη σκας για κανενα και να μην αγχωνεσαι για τιποτα!!κανεις δε ξερει τα σχεδια της μοιρας!!κοιτα να περνας ομορφα και να εισαι αισιοδοξη και χαρουμενη,και ο,τι ζητας καποια στιγμη θα ερθει!!δε ξερω ποτε ακριβως,κανεις δε το ξερει αυτο..ομως καποια στιγμη θα ερθει!! 🙂 μεχρι τοτε μην αγχωνεσαι και μη στεναχωριεσαι για τιποτα.εισαι πολυ μικρη ακομα,η ζωη ειναι μπροστα σου!!καλη επιτυχια σου ευχομαι,και μακαρι να σου ερθει συντομα ο ερωτας!! 🙂

  2. εισαι 21 χρονων και αγχωνεσαι για τετοια απο τωρα;δηλαδη αλλοι που εχουν παει 30φευγα και ακομα τιποτα,θα επρεπε να αυτοκτονησουν;χαλαρωσε λιγο!!!αγχωνεσαι χωρις λογο μου φαινεται!!εισαι αυτη τη περιοδο με ενα παιδι με το οποιο περνας μια χαρα..τι το βασανιζεις το μυαλουδακι σου;ολα στην ωρα τους!!!σταματα να υπεραναλυεις το καθε τι γιατι χανεις τη ζωη σου και η ζωη ειναι ολη μπροστα σου!…..ο ερωτας δυτυχως ειναι πολυ δυσευρετος σημερα,ομως θα ερθει!!σε ολους ερχεται!

  3. Διέρχεσαι από μία φάση μετα-τραυματικού σοκ. Έχεις τραυματιστεί συναισθηματικά και ο οργανισμός σου έχτισε άμυνες προκειμένου να σε προστατεύσει από παρόμοιες ενδεχόμενες καταστάσεις στο μέλλον. Είναι κάτι που δεν μπόρεσες να το ελέγξεις, επειδή έγινε στο υποσυνείδητο επίπεδο. Ο χρόνος, όμως, περνάει και είναι ο καλύτερος γιατρός. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι πρέπει να παραμείνεις σε μία σχέση που δεν σε γεμίζει. Κοίτα μην κάνεις σε κάποιον άλλον αυτό που έπαθες. Ο έρωτας θα έρθει μαζί με την αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση για σένα, αλλά θα χρειαστεί κι ένα κατάλληλο άτομο. Προφανώς, ο νυν σου δεν είναι αυτό το άτομο. Μη νιώθεις άσχημα και μην πιέζεσαι. Το γεγονός ότι ο πρώην σου δεν εκτίμησε εσένα και τη σχέση σας όσο θα ήθελες, πρέπει να είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό σου. Να σκέφτεσαι ότι από εκείνο το χωρισμό μόνο κερδισμένη βγήκες, επειδή έτσι σου δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσεις στη ζωή σου και να γνωρίσεις τον άνθρωπό σου στο μέλλον. Σίγουρα θα γίνει, απλώς χρειάζεται υπομονή.

  4. καλησπέρα.θα ηθελα να ρωτήσω την αποψη σας σε ενα θέμα που με προβληματιζει πολυ και ψυχολογικά με εχει κανει άσχημα. ειχα γνωρισει ενα παιδι που ηταν πολυ γλυκος μαζι μου μου ελεγε υπέροχα λόγια και ξέρω οτι αυτα τα λενε ετσι δεν ειναι οτι τα έπαιρνα της μετρητης πολυ. απλα φαινόταν η συμπαθεια του προς το προσωπο μου και η φιλη μου το εβλεπε και η ίδια αυτο. η ιστορία μας τραβηξε γυρω στον ενα μηνα σχεση δεν ειχαμε αλλα υπήρχε πολυ συμπάθεια και απο τους δυο.ξαφνικά αλλαξε συμεριφορα αρχισε να απομακρυνεται να μη μου μιλαει να λεει έχει κάποια θεματα εγω να επιμένω με τον πιο ευγενικο τροπο να μου εξηγήσει το γιατι αυτος τιποτα για τρεις μηνες δεν εδωσε σημεία ζωης ξαφνικά εκει που δεν περιμενα πια να τον ξανακούσω μου στελνει μηνυμα και ολο γλυκα λογια να μου λέει ειμαι πολυ καλή κοπέλα και οσα κάναμε ηταν γι αυτον οτι καλύτερο εχει κανει ποτε και μετα απο λιγες μερες παλι αλλαγή συμπεριφοράς και απο τα γλυκόλογα να αρχιζει να με μειώνει και να βγάζει ενα μισος και κακια για μενα χωρις να του εχω κανει ποτε τιποτα.ειλικρινά ημουν πολυ υπομονετική και ευγενικη μαζι του.. και ολο αυτο συνεχεια επαναλαμβανεται.οταν δεν μιλάμε για καιρο στέλνει και προσπαθει να επικοινωνήσει και οταν βλέπει οτι ειμαι διατεθειμμένη να μιλησω αρχιζει να γινεται κακος και να με θιγει. εξηγηστε μου την συμπεριφορά του γιατι θα τρελαθω που κανω λαθος τι κακο εχω κανει?

  5. Σε μία παρόμοια κατάσταση βρίσκομαι κι εγώ Αντιγόνη μου.Μόνο που εγώ από τότε που χώρισα δεν έχω κάνει τίποτα με κανέναν.Δε με συγκινεί κανένας και δε βρίσκω λόγο να είμαι με κάποιον αν δε χτυπάει η καρδούλα μου για κείνον.Στην ίδια ηλικία είμαστε,μικρές δε διαφωνώ,αλλά ο πόνος πάει ανάλογα με την ηλικία?Αυτό το λέω για την Ξένια που της φαίνεται περίεργο.Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και πονάει διαφορετικά.Μπορεί άλλοι όταν χωρίζουν να το ξεπερνούν στον 1 μήνα,άλλοι στους 6μήνες και άλλοι να θέλουν 1 χρόνο.Ειδικά,εμείς οι πιο μικρές αφού δεν έχουμε άλλες εμπειρίες ένας μεγάλος έρωτας όταν τελειώσει μας αποσυντονίζει και μας κάνει να τα βλέπουμε όλα μαύρα.Αντιγόνη μου,εύχομαι να βρεθεί πάλι ένας άνθρωπος που να σε συγκινήσει και να σε κάνει να λαχταράς να τον δεις.Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα.Το ίδιο εύχομαι και για μένα.Καλή τύχη σου εύχομαι και πιστεύω πως θα έρθει κάτι καλό απρόσμενα!!Καλές γιορτές

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More