Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.12.2013 | 22:45

Εύη: “Ο κολλητός του είναι ελεύθερος και παρασύρει και τον δικό μου...”

Εύη: “Ο κολλητός του είναι ελεύθερος και παρασύρει και τον δικό μου...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Καλησπέρα!

Γράφω γιατί θέλω κι εγώ τη γνώμη σας σε ένα πρόβλημα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό...

Έχω μια σχέση ένα χρόνο τώρα. Γενικά δεν υπάρχουν προβλήματα. Είμαστε καλά και ταιριάζουμε πολύ. Είχαμε μάλιστα αρχίσει να συζητάμε και το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.

Πριν ένα μήνα όμως ο κολλητός του χώρισε από μια μακροχρόνια σχέση που είχε και φυσικά ο σύντροφός μου έπρεπε να του συμπαρασταθεί. Οπότε άρχισαν να πυκνώνουν οι συναντήσεις τους.

Στην αρχή πήγαινε συνέχεια στο σπίτι του αγοριού μου και μερικές φορές κοιμόταν εκεί. Τώρα τελευταία όμως έχουν αρχίσει τις εξόδους. Βγαίνουν, πίνουν, μεθάνε και γυρίζουν το πρωί.

Έχει αρχίσει να με ενοχλεί η κατάσταση. Ο κολλητός του τώρα είναι ελεύθερος και παρασύρει και τον δικό μου. Μερικές φορές τον παίρνω τηλέφωνο και ούτε καν το σηκώνει.

Ψιλοτσακωθήκαμε κάποιες φορές, αλλά πάντα με καθησυχάζει λέγοντάς μου ότι με αγαπάει, ότι εμένα θέλει κλπ. Όμως σε μια κοινή συνάντησή τους που ήμουνα κι εγώ, άκουσα ότι συζητάνε για να μείνουν μαζί!!!

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ; Με το ζόρι κρατιέμαι να μην ξεσπάσω. Νομίζω όμως ότι θα είναι εις βάρος μου. Πως να το χειριστώ; Τι μου προτείνετε να κάνω;

Βοήθεια!

ΕύηΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 16:13

Top 10