Κρίστη:“Νομίζει ότι τον απάτησα! Δεν μπορεί να με εμπιστευθεί λέει καθώς είμαι ψεύτρα”

Είμαι με ένα παιδί τρία χρόνια σχεδόν και μας ενώνει πλέον μια κοινή παρέα και κοινοί γνωστοί, δικοί του όμως!

Υπήρξε ένα παιδί το οποίο μου έστελνε μηνύματα κι εγώ τα διέγραφα, καθώς αυτό το παιδί το ζήλευε πολύ το αγόρι μου και δεν ήθελα να τσακωθούμε. Το παιδί που μου έστελνε είναι από επαρχία και τον έχω γνωρίσει μέσω της κολλητής μου στην οποία πηγαίνω Σαββατοκύριακα καμιά φορά.

Από το αγόρι μου έχω αποκτήσει μια πολύ καλή φίλη της οποίας ένα βράδυ της είπα να έχει το νου της μήπως μου έρθει κάποιο μήνυμα στο προφίλ μου κι έτσι να το σβήσει γιατί δεν θέλω τσακωμούς.

Το μήνυμα που έστειλα στη φίλη μου, το είδε μια κοινή μας γνωστή κι αυτή ενημέρωσε τον κολλητό του αγοριού μου και κατά συνέπεια το αγόρι μου, το οποίο παραφύλαγε να δει αν θα έρθει μήνυμα, από ποιον κι αν θα το σβήσω.

Έτσι έγινε τελικά και πλέον στα μάτια του είμαι αυτή που θα έσβηνε τρία χρόνια σχέσης για να πάει στην επαρχία και να κάνει κάτι με τον άλλον. Θεωρεί μάλιστα πως ίσως το έχω ξανακάνει! Έπεσα πολύ στα μάτια του.

Προσπάθησα να του πω πόσο χαζή κίνηση ήταν να το σβήσω το μήνυμα αλλά αυτός εκεί… νομίζει ότι τον έχω απατήσει! Δεν μπορεί να με εμπιστευθεί λέει καθώς είμαι ψεύτρα και υποκρίτρια.

Στο τέλος μου είπε ότι ένας ακόμη λόγος είναι οι φίλοι του που δεν θέλει να τον κοροϊδέψουν ή να τον κατακρίνουν που μου συγχώρησε κάτι τέτοιο! Βέβαια, κάποιοι από αυτούς ποτέ δεν με συμπάθησαν και γενικά ποτέ δεν συμπαθούν κάποιον εκτός της κλίκας τους. Οι ίδιοι που του άνοιξαν τα μάτια κάθονται και τον κουτσομπολεύουν για όλο αυτό που έγινε.

Τον αγαπάω πολύ και δεν δέχομαι να χωρίσουμε για μια απιστία που ποτέ δεν έγινε κι επειδή απλά το θέλουν οι φίλοι του! Να επισημάνω πως έχουν ξαναβάλει λόγια και σε εμάς, αλλά και σε άλλα ζευγάρια.

Τι να κάνω; Αυτός φαίνεται αποφασισμένος…

Κρίστη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. να τον ξεγραψεις εσυ . δεν φταις σε τιποτα και δε θα ανεχεσαι να σε κατηγορει αδικως. αφου λοιπον εχει πιο πολυ πιστη σε αυτους , αυτος ειναι που ξεγραψε τη σχεση σας( τη σχεση δηλαδη αμα κατευθειαν σε λεει ψευτρα κτλ αντι να το συζητησει μαζι σου). ας κατσει λοιπον με τους φιλους του και ας γινει το σκυλακι τους. αξιζεις κατι καλυτερο.

  2. Καταρχήν ξεκινάς λέγοντας οτι το μόνο που σας ενώνει είναι μια κοινή παρέα.Μόνο αυτό σας ενώνει; Τίποτα άλλο; Μετά λές οτι είχες μια φίλη απο την πλευρά του που την “ενημέρωνες” να μπαίνει στο προφίλ σου και να σβήνει τα μηνύματα του άλλου; Τι απερισκεψία είναι αυτή;Γιατί δίνεις τέτοια δικαιώματα σε τρίτους; Και γιατί άφηνες αυτόν τον άλλο να σου γράφει; Δεν του είχες εξηγήσει οτι έχεις σχέση; Η μήπως δεν ήθελες να του το ξεκαθαρίσεις και τελείως γιατι κατα βάθος δεν ήθελες να τον χάσεις και αυτόν; Απο το όλο γράμμα σου φαίνεται οτι δεν σε ικανοποιεί η σχέση που έχεις. Γνώμη μου είναι να αλλάξεις κωδικούς στο FB και να μην αφήνεις άλλους να μπαίνουν μέσα στο λογαριασμό σου και να προσέχεις περισσότερο τι λές και σε ποιόν γιατι μου φαίνεσαι λίγο αφελής και επιπόλαιη για να μή πώ χαζή.

  3. ?
    Κρίστη, ψυχραιμία. Εφόσον είσαι αθώα, καθαρός ουρανός αστραπές δεν έχει να φοβάται! Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, πώς θα αποδείξεις ότι δεν τρέχει κάτι μ’ εκείνο το παιδί. Η κατάσταση είναι δύσκολη απ’ ότι κατάλαβα, εφόσον υπάρχουν αυτοί που θέλουν να σας δουν χώρια. Κρίστη, θα σου πω κάτι, αλλά σε παρακαλώ να μην αποκαρδιωθείς. Αν εκείνος επιμένει να μη σε πιστεύει, τότε ίσως να μη θέλει να σε πιστέψει. Εξίσου άσχημο είναι που σκέφτεται τι θα πουν οι φίλοι του, οι γνωστοί του, οι γείτονες και δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι, σε περίπτωση που σε συγχωρέσει. Κατ’ αρχάς, από τη στιγμή που δεν τον απάτησες, δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να όφειλε να σε συγχωρέσει. Εάν αρνείται να δει το προφανές, ότι είσαι πιστή και συνειδητοποιημένη στη σχέση σου, μήπως ψάχνει μια αφορμή ή μήπως ο ίδιος στη θέση σου θα πέταγε τρία χρόνια σχέσης στα σκουπίδια. Συγνώμη που το λέω, δεν θέλω να προσβάλλω το δεσμό σου, μα πολλές φορές υποψιαζόμαστε τους άλλους για κάτι κακό που θα κάναμε εμείς, λειτουργούμε με το δικό μας σκεπτικό για λογαριασμό των άλλων. Αν τελικά αποφασίσει εκείνος ότι είσαι “ψεύτρα και υποκρίτρια,” τότε σημαίνει ότι αυτός δεν σε εμπιστεύτηκε ποτέ, ότι δεν είναι ο άνθρωπός σου και δεν αξίζει να είστε μαζί. Κουράγιο, Κρίστη και μην στεναχωριέσαι. ?Θα δείξει σε λίγο αν αξίζει ή όχι.

  4. 1) κακώς αυτός έδινε λογαριασμό στους φίλους του για σένα και ανεχόταν τα σχόλια τους 2) κακώς που άφηνες να στην πέφτει κάποιος καθεί στιγμήν που είσαι σχέση 3) χώρισε τον καλύτερα τον δικό σου γιατί είναι κρίμα και για τους δυο σας

  5. δεν μας λες και τι εγραφαν τα μηνυματα που σου εστελνε το παιδι? γιανα παραφυλαει το αγορι σου και συ να τα διαγραφεις αντι να διαγραψεις αυτον μαλλον δεν ηταν τοσο αθωα και συ το γουσταρες ολο αυτο..ετσι????!!!!και επιπλεον δεν εχεις δικες σου φιλες και βγαινεις μονο με την παρεα του αγοριου σου γιατι?

  6. Εσείς που πέσατε να τη φάτε, δεν σας πέρασε από το μυαλό ότι η Κρίστη μπορεί να απέκρυπτε τα μηνύματά της από εκείνον τον ανεπιθύμητο τύπο πολύ απλά για να μην φέρει το αγόρι της σε δύσκολη θέση; Έστω και ότι θα του έδειχνε τα μηνύματα. Το αγόρι της θα έμπαινε σε αμήχανη θέση, γιατί: (1) Δεν θα ήξερε πώς ν’ αντιδράσει, αν θα έπρεπε να μιλήσει ο ίδιος με εκείνον τον τύπο, (2) δεν θα ήξερε τι να σκεφτεί κάθε φορά που η Κρίστη θα έφευγε στην επαρχία και (3) μπορεί και να νόμιζε ότι η Κρίστη του δείχνει τα μηνύματα για να τον κάνει να ζηλέψει και να του δώσει το μήνυμα ότι “κοίτα, μη μ’ έχεις δεδομένη μετά από τρία χρόνια, υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν να με πάρουν από σένα”. Ποιος ξέρει τι θα έβαζε με το μυαλό του ο δικός της; Κι εσύ, Κρίστη, εφόσον έκανες το παν για να κρατήσεις το αγόρι σου μακριά από αυτή την υπόθεση, κάποιος λόγος θα υπήρχε. Μήπως φοβόσουν κάποια υπερβολική αντίδραση εκ μέρους του; Αλλά δεν έχει σημασία τώρα πια, γιατί, όπως έγραψα και πιο πριν, εφόσον δεν υπήρξε καμία απιστία, δεν υπάρχει και λόγος να το σκέφτεστε. Εάν εκείνος με το μυαλό του θέλει να σε κάνει ψεύτρα και άπιστη, δεν υπάρχει τρόπος να του αλλάξεις μυαλό. Κι αν χωρίσετε γι’ αυτό το λόγο, τι είχες και τι έχασες. Τι να την κάνεις μια σχέση όπου δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μετά από τόσο χρονικό διάστημα που είστε μαζί;

  7. Να εξετάσεις και το ενδεχόμενο το αγόρι σου να ξέρει κατά βάθος ότι είσαι αθώα αλλά θέλει να σε ελέγχει, να σε εξουσιάζει, να τον παρακαλάς, να σε κάνει να νιώθεις αγωνία, να σου φέρεται σαδιστικά κι εσύ να ανέχεσαι, να σε υποτιμάει κι εσύ να ανέχεσαι. Ίσως γι αυτόν να είναι η ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα μαζί σου, να τσιλιπουρδίσει αλλού, να χαρεί την ελευθερία του και στο τέλος να τον δεχτείς εσύ πίσω με ανοιχτές αγκάλες και να φανεί ότι έφταιγες εσύ. Υπάρχουν και τέτοιοι άντρες. Αν είναι τέτοιος δεν θα ξαναγυρίσει όσο κι αν τον παρακαλέσεις, όσο κι αν του εξηγήσεις. Θα γυρίσει μόνο αν αδιαφορήσεις και φοβηθεί ότι περνας καλά και χωρίς αυτόν

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More