Κέλλυ:“Κι εγώ μένω πίσω προσπαθώντας να καταλάβω τι κάνω λάθος και φεύγουν όλοι μακριά”

Δεν μπορώ να τους καταλάβω… Όσα αγόρια έρχονται τον τελευταίο καιρό στη ζωή μου, φεύγουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έρχονται: αδικαιολόγητα και ξαφνικά.

Κι εγώ μένω πίσω προσπαθώντας να καταλάβω τι κάνω λάθος και φεύγουν όλοι μακριά μου, ο ένας μετά τον άλλον.

Το τελευταίο περιστατικό που με αποδιοργάνωσε για άλλη μια φορά, έχει να κάνει με τον Τ., 21 ετών -σαν και μένα. Τον γνώρισα στο λύκειο. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, όμως τότε ήμουν πολύ δειλή και εγωίστρια για να τον προσεγγίσω. Άλλωστε αυτός ήταν παγερά αδιάφορος με μένα.

Πριν λίγο καιρό ωστόσο, άρχισε να μου στέλνει μηνύματα στο facebook, χωρίς προηγουμένως να έχουμε την παραμικρή επικοινωνία. Δεν παρασύρθηκα στην αρχή θεωρώντας το ξαφνικό του ενδιαφέρον εντελώς φιλικό και αθώο.

Στηn πορεία ωστόσο τα μηνύματα έγιναν κάπως πιο περίεργα, με τον Τ. να μου κάνει συνεχώς κοπλιμέντα για την εμφάνισή μου, να μου λέει ότι όποιος γίνει αγόρι μου θα είναι πολύ τυχερός, ότι αυτός είναι καιρό μόνος και τέτοια…

Άρχισα να γεμίζω με ελπίδες. Του ζήτησα να βγούμε. Αυτός δέχτηκε. Περίμενα το ραντεβού μας πως και πως. Είχε έρθει η πολυπόθητη μέρα, μέχρι που ο Τ. λίγες ώρες μόλις πριν βγούμε με ακύρωσε λέγοντας ότι του έτυχε κάτι.

Από τότε δεν έχουμε ξανα μιλήσει. Μήπως το μετάνιωσε; Μήπως παρεξήγησα το ενδιαφέρον του; Δεν μου είπε ποτέ. Νιώθω ντροπιασμένη. Είχα αρχίσει να ελπίζω. Το ενδιαφέρον του με έκανε να πετάω στα σύννεφα και λίγο πριν το πρώτο μας ραντεβού με προσγείωσε απότομα.

Η κολλητή μου λέει ότι δεν έπρεπε να του ζητήσω εγώ πρώτη να βγούμε και πως ουσιαστικά αυτή ήταν η λάθος κίνηση που τον έκανε να ξενερώσει. Δεν το έκανα από απελπισία. Εκείνος μου έδωσε το πάτημα για να το κάνω.

Εσείς τι άποψη έχετε; Πιστεύετε πως είμαι λάθος; Πως σας φαίνεται η συμπεριφορά του;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων….
Κέλλυ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καταρχάς μπορεί όντως να του έτυχε κάτι. Ή να κόλωσε γιατί το έκανες θέμα. Οι σχέσεις , ιδιαίτερα σ΄αυτή την ηλικία, δεν είναι συμβόλαια ζωής!Ή είναι ανώριμος. Τι να τον κάνεις; Όπως και να ΄χει, προχώρα κοριτσάκι. Κάτι τέτοια κολλήματα είναι απαράδεκτα στην εποχή μας.

  2. τα πραγματα ειναι απλα.. ο αντρας κυνηγαει, η γυναικα περιμενει!!! φυσικα και δεν επρεπε να ζητησεις ραντεβου.. μου φαινεται οτι βιαζεσαι γενικα στην εξελιξη μιας γνωριμιας και εκει χανεις το παιχνιδι.. πρεπει να αφηνεις το περιθωριο στον αλλον να σε διεκδικησει.. αν ο αλλος δεν σε διεκδικησει και δεν σου ζητησει ραντεβου σημαινει οτι δεν ενδιαφερεται και απλα δεν αξιζε! το να διεκδικεις τον αλλον ειναι μεγαλο λαθος.. και να θυμασαι ο αντρας ειναι παντα ο κυνηγος!! καλη τυχη!!!

  3. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΕΛΛΥ
    ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΥΝΗΓΟΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΕ ΤΗΛ. ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ.ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΥ.ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ…ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ.ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ.ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ.ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

  4. Ο άντρας είναι κυνηγός, έχει γεννηθεί κυνηγός, κυνηγάε.ι μπλα μπλα μπλα. μπλα μπλα…

    ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, δεν βλέπετε τι γίνεται εκεί έξω;!Πόσος κόσμος υποφέρει. Πάρτε το χαμπάρι. Οι εποχές άλλαξαν. πήραμε την κάτω βόλτα και δεν ξαναγυρνάει το ποτάμι. Χωνέψτε το. Οι άντρες είναι σήμερα είναι ντροπαλοί και διστακτικοί και αρκετοί μετά τα είκοσι άπειροι. Πην περιμένετε μόνο από αυτούς το πρώτο βήμα. Αλλάξτε επιτέλους νοοτροπία. Πάρτε και εσείς κάποια πρωτοβουλία. Δεν μιλάω για πέσιμο. Πρωτοβουλία.

    Σταματήστε επιτέλους να πιστεύετε σε αυτές τις αντιλήψεις που μόνο αδράνεια και μοναξιά φέρνουν. ΑΛΛΑΞΑΜΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ʼλλιώς συνεχίστε να κάθεστε στα μπαράκια και να κοιτιέστε σαν.

    [με όλο το σεβασμό κέλλυ στο πρόβλημα σου- απευθύνομαι στις σχολιάστριες. ]

  5. ?Δεν νομίζω ότι στην εποχή μας είναι τόσο παρεξηγήσιμο το να ζητήσει μια κοπέλα από το αγόρι να βγουν, πόσω μάλλον όταν ο νεαρός δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος. Ακούστε λίγο κι εμάς τους άντρες (μπράβο Aris). Όταν λέμε ότι δεν τα θέλουμε όλα στο πιάτο, δεν εννοούμε ότι προτιμάμε το φτύσιμο, αλλά ότι δεν θα μας άρεζε, ας πούμε, να έχουμε να κάνουμε με μια κοπέλα που δεν έχει δική της προσωπικότητα και που προσαρμόζεται μόνο στα γούστα μας και στα θέλω μας. Προσωπικά, απεχθάνομαι όταν μια κοπέλα μού κάνει τη δύσκολη, επειδή ακολουθεί τις συμβουλές που της δίνουν οι κολλητές της και το Cosmopolitan. Κι όσες εκεί έξω λένε ότι ο άνδρας είναι ο “κυνηγός” κι άλλες τέτοιες μπούρδες, ή γεροντοκόρες θα μείνουν ή αργά ή γρήγορα θ’ αρχίσουν να κυνηγάνε οι ίδιες σαν τρελές, όταν θα περνάνε τα χρόνια κι αυτές θα είναι μόνες. Κέλλυ, προφανώς ο νεαρός αυτός είτε δεν ενδιαφέρεται αρκετά ή έχει τύψεις που σου το ακύρωσε τις προάλλες και φοβάται να σου προτείνει τώρα κάτι. Όπως και να έχει, εσύ κράτα μια επαφή μαζί του κι αν βλέπεις ότι με τίποτα δεν παίρνει πρωτοβουλία, τότε ίσως να μην το σκεφτόσουν σοβαρά. Don’t worry, be happy!

  6. ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ “ARIS” ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΠΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ Η’ ΚΟΠΕΛΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ” ΤΥΧΑΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ? ” ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ…ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝΟΤΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ.ΔΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ?ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΑΚΡΟ.ΕΛΕΟΣ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΘΡΑΥΣΤΕΣ,ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΕΣ,ΑΔΥΝΑΜΕΣ Η’ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ.Μ ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ “ΤΡΟΠΑΙΟ”.ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΖΩΗ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΠΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

  7. Θα προσπαθήσω να δώσω ξανά μια απάντηση στο ερώτημά σου, αν κάνεις κάτι λάθος, αφού η προηγούμενη απάντησή μου πριν μέρες βλέπω πως δε δημοσιεύτηκε… Θα ξεκινήσω λέγοντάς σου πως δε θεωρώ λάθος το ό,τι εσύ πρώτη του πρότεινες να βγείτε. Ίσως όμως βιάστηκες να το ζητήσεις ή ίσως να το ζήτησες “άκομψα”. Αλλιώς είναι δηλαδή να μιλατε για σινεμά πχ και να πείτε ότι θέλετε κι οι δύο να δείτε τη Χ ταινία, ώστε να προτείνεις να πάτε να τη δείτε μαζί, κι αλλιώς να προτείνεις καφε ή ποτό χωρίς μια καλή αφορμή. Από το γράμμα σου επίσης μου δίνεις την εντύπωση πως επενδύεις προκαταβολικά και σε μεγάλο βαθμό σε μια σχέση…που δεν υφίσταται. Λες ότι η ιστορία αυτή, όπως και οι προηγούμενες σε αποδιοργάνωσε. Γιατί; Δε θα έπρεπε. Καταλαβαίνω να στενοχωρήθηκες λιγάκι, αλλά να φτάσεις και στο σημείο να αποσυντονιστείς;;; Λόγια δικά σου : “άρχισα να γεμίζω με ελπίδες”….”περίμενα το ραντεβού μας πως και πως”…”είχε έρθει η πολυπόθητη μέρα”… Αν έδειξες και σε εκείνον όλη αυτή την προσμονή κι ανυπομονησία, πιθανό είναι να αγχώθηκε και να σκέφτηκε πως αν κάνεις έτσι από τώρα, αν δέσει και κάνετε σχέση δε θα τον αφήνεις να αναπνεύει. Επίσης τα κομπλιμέντα που σου έκανε δε σημαίνουν σώνει και καλά ότι σε ερωτεύτηκε, οπότε ναι, παίζει και να παρεξήγησες το ενδιαφέρον του. Λοιπόν, πάρε βαθιές ανάσες, χαλάρωσε και ξανασυντονίσου σε μια σωστή συχνότητα, που σημαίνει : ασχολήσου και με άλλα πράγματα, όπως με χόμπυ, δουλειά ή σπουδές (δεν ξέρω τι από τα δύο κάνεις) και μη δίνεις τόσο βάρος και τόση ενέργεια στο να κάνεις σχέση γιατί σου έχει γίνει εμμονή κι ας μην το παραδέχεσαι. Μην τα παίρνεις και τόσο σοβαρά τα αγοράκια, ειδικά σε νεαρές ηλικίες, πολλά λένε, λίγα κανουν. Καλυτερεύουν βέβαια κάπως με το χρόνο, σαν το κρασί. Όχι όλα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις. Να περνάς καλά!

  8. αγαπητή Κέλλυ, τί προφίλ παρουσιάζεις στο FB? Εννοώ, έχεις προκλητικές φωτογραφίες; Γράφεις πράγματα για να προκαλέσεις; Δείχνεις κάτι άλλο απο αυτό που πραγματικά είσαι; Θέλω να πώ οτι μήπως ο άνθρωπος νόμισε απο το προφίλ σου οτι θα γινόταν κάτι άλλο μεταξύ σας, γρήγορο και πρόχειρο και εσύ στη συνέχεια τον διέψευσες…Και γενικά αν κάνεις γνωριμίες μέσω FB η πλειοψηφία θα φεύγει ναί, και εσύ θα αναρρωτιέσαι.

  9. Κελλυ, ο αντρας πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Κι αυτα που λενε οτι οι εποχες αλλαξαν το λενε γιατι πλεον σημερα οι αντρες κωλονουν να πλησιασουν πρωτοι μια γυναικα. Ασε που πολλες φορες στριβουν μολις τους πλησιασει καποια πρωτη. Θεατες ειναι οι αντρες πια μονο απο μακρια ξερουν να κοιταζουν!

  10. den exei simasia pou tou eipes na vgeite,oute akirose to rantevou epeidi ekanes to proto vima.mporei kati na etixe kai na to akirose.an einai 8a sou 3anamilisei.parol’auta omos min viazesai me ta agoria dose xrono

  11. Μαίρη, λες μπούρδες. Στην εποχή των γιαγιάδων σου και των παππούδων σου οι άνθρωποι ήταν αγράμματοι, ειδικά οι γυναίκες, ενώ για ισότητα των δύο φύλων ούτε λόγος. Η γυναίκα όφειλε να το παίζει παρθενοπιπίτσα, μην τυχόν και την παρεξηγήσουν για “εύκολη” σε μια εποχή που ο κόσμος, ελλείψει μόρφωσης και ενδιαφερόντων, το είχε χόμπυ να κολλάει υποτιμητικές ταμπέλες. Αν εσύ θες να γυρίσεις στα μεταπολεμικά χρόνια, πρόβλημά σου, αγαπητή μου. Μη φτάσεις, όμως, τα 40 ανύπαντρη και άτεκνη κι αναρωτιέσαι τι κάνεις λάθος. Δεν θα κάνεις κάτι λάθος γιατί, πολύ απλά, δεν θα κάνεις τίποτα και θα περιμένεις τον πρίγκιπα να χτυπήσει την πόρτα του κάστρου σου. Μεγάλο λάθος σου. ʼντε, καλή επιστροφή στη δεκαετία του ’50 σε κάνα χωριό και γράφε μας.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More