Ερμιόνη: “Μου αποκάλυψε ότι στο διάστημα που δεν βρισκόμασταν πήγε με μια άλλη…”

Καλησπέρα!

Είμαι 21 ετών, είμαι φοιτήτρια και εργάζομαι. Τους τελευταίους μήνες είχα σχέση με ένα αγόρι συνομήλικό μου. Είχα πραγματικά πιστέψει ότι ήταν ένα ξεχωριστό αγόρι, διαφορετικό από τους υπόλοιπους.

Φαινόταν σεμνός, αθώος, τρυφερός. Έλεγε πανέμορφα λόγια, τα οποία δυσκολεύομαι ακόμα και τώρα να πιστέψω ότι ήταν ψέματα. Του είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Φαινόταν τόσο ειλικρινής.

Στα λόγια του λοιπόν δήλωνε ενθουσιασμένος μαζί μου. Μου δήλωνε συνεχώς πόσο του άρεσα και πόσο τυχερός ένιωθε που με είχε παρόλο που στις πράξεις του δεν φαινόταν και τόσο ο έρωτάς του. Εγώ όμως κάθισα μαζί του.

Γύρω στους έξι μήνες σχέσης, επειδή ένιωθα φοβερά πιεσμένη λόγω δουλειάς και σχολής, του ζήτησα να απομακρυνθούμε για λίγο. Όχι να χωρίσουμε. Απλώς για λίγο καιρό να μην βρισκόμαστε. Αυτός δέχτηκε χωρίς αντιρρήσεις.

Μετά από ένα μήνα απόστασης, μου αποκάλυψε ότι στο διάστημα που δεν βρισκόμασταν πήγε με μια άλλη. Ένιωθα ότι τον σιχάθηκα. Ό,τι πίστευα για αυτόν, μέσα σε μια μέρα αναιρέθηκε. Μου έδεξε πόσο ίδιος ήταν κι αυτός με τους άλλους και πόσο λάθος έκανα εγώ που τον είχα τόσο ψηλά…

Και ξαφνικά έπεσε στα μάτια μου τόσο χαμηλά από δική του επιλογή. Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν μου ζήτησε καν συγγνώμη. Και το έπαιξε άνετος, λέγοντας ότι αυτό που έκανε ήταν ασήμαντο και ότι μου άξιζε εφόσον εγώ διάλεξα να απομακρυνθούμε.

Προσπαθούσε δηλαδή να βγει κι από πάνω! Άρχισα να τον κατηγορώ και να φωνάζω κι αυτός μου είπε ότι είμαι τρελή και υπερβολική.

Μετά από κάποιες μέρες μου είπε ότι ήθελε να με ξαναδεί κι εγώ δεν του απάντησα. Ό,τι πίστευα ήταν ψέμα; Εφόσον ήταν τόσο ερωτευμένος μαζί μου -όπως έλεγε- πώς μπόρεσε μέσα σε ένα βράδυ -τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα- να πάει με άλλη; Δεν με σκέφτηκε καθόλου;

Δεν ένιωσε ποτέ κάτι για μένα; Έξι μήνες που ήμασταν μαζί με κορόιδευε; Νιώθω αηδία και για αυτόν αλλά κυρίως για μένα που τόσο καιρό τον πίστευα και του φερόμουν τόσο άψογα ενώ τελικά δεν το άξιζε.

Τι γνώμη έχετε εσείς; Πως να φερθώ από δω και πέρα;

Ερμιόνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εχεις παρανοήσει! Ποιό είναι το θέμα σου ακριβώς; Εσύ τον θες/ήθελες αυτόν τον άνθρωπο; Αν ναί τότε γιατί ζήτησες να απομακρυνθείτε; Μήπως τον παραείχες σίγουρο; Και τώρα τί ζητάς τα ρέστα; Πήγε με άλλη ναί και είχε κάθε δικαίωμα εφόσον εσύ “ήθελες να απομακρυνθείτε γιατι πιεζόσουν”… Όπως έστρωσες κοιμήσου. Αυτός ειλικρινέστατος είναι απέναντί σου, εςύ κοροιδεύεις τον εαυτό σου.

  2. Κούκλα μου αυτό είναι κανόνας: όταν λες σε έναν άντρα να απομακρυνθείτε για λίγο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να σε περιμένει! Το ότι πήγε με άλλη δε σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου, μπορεί να το έκανε απλά από επιβεβαίωση ή να το έφερε η στιγμή. Ή το δέχεσαι κ συνεχίζετε αν γουστάρεις ακόμα ή προχωράς τη ζωή σου διαφορετικά, γνωρίζοντας πλέον τι συνέπειες έχει άν ζητάς από τον άλλο να απομακρυνθείτε για λίγο. Φιλάκια!

  3. Vevaia to na tu les thelw to xwro mu me ti prwti piesi den einai k swsto k oute simadi wrimotitas apo merus su. Apo tin alli ki autos den eprepe na paei me kapoia alli an kati esi simaines gia auton. Eksi mines itan mi trelainesai, apla na matheis apo ta lathi su, oti otan eimaste me enan anthrwpo pu ipotithetai tu fairomaste kala de ton apomakrinume sta diskola mas k de pistevume pote sta logia, alla stis PRAKSEIS! Enthusiasmos itan kopelia, oloi oi antres to niwthun stin arxi tis sxesis, me ton kairo kai me tis prakseis tus katalavaineis an pragmatika noiazontai i apla tus exei perasei. Apomakrine ton giati tha su to ksanakanei k proxwra parakatw gia alla kalitera.

  4. Ναι!!!οτι πιστευες ηταν ΨΕΜΑ! πως μπορεις να λες οτι νοιαζεσαι για καποιον αλλα να νιωθεις πιεσμενη και να φευγεις μακρια γιανα μεινεις μονη και να ζητας και τα ρεστα?! Αρα ποτε δεν τον ερωτευτηκες οπως πιστευες! Αλλιως θα ηθελες οταν νιωθεις πιεσμενη να γυρνας στο σπιτι και να χωνεσαι στην αγκαλια του!ειναι πολυ εγωιστικο και τελειως ανωριμο να θεωρεις οτι ο αλλος ειναι κτημα σου οποτε θελεις να τν διωχνεις και οποτε θελεις να τον εχεις αλλα εκεινος να μην νοιαζεται για αλλους!ΣΥΝΕΛΘΕ!το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να μαθεις να εισαι ειλικρινης με τν εαυτο σου!

  5. WE WERE ON A BREAK!!!!!!
    Μήπως δεν είσαι και πολύ αντικειμενική;γιατί του ζήτησες απόσταση εξ αρχής; κι αυτή η απόσταση πόσο θα κρατούσε;δε θα γινόταν κάτι για να ξεκολλήσει το πράγμα;ή εσυ θα έβρισκες κάποιον κ τώρα θα μας έλεγες οτι βρήκες τον έρωτα, αλλά πως να το πεις και στον άλλο τον ταλαίπωρο που περιμένει, ή αυτός θα έκανε κάτι,όπως και έγινε. ʼσε που παίζει να το έκανε, ή να είπε οτι το έκανε, για να σε ταρακουνήσει λίγο…απόσταση και μαλακίες σου λέει,τώρα θα δεις…απλά αυτά τα παιχνίδια έχουν και το ρίσκο τους..ή φουντώνει ο έρωτας ή πάει κατά διαόλου…

  6. Δεν καταλαβαίνω πώς μπόρεσε να φερθεί έτσι. Στο κάτω-κάτω, ας ερχόταν στη δική σου θέση, ας έβλεπε κι εκείνος σοβαρά τις σπουδές του εργαζόμενος παράλληλα, για να έβλεπε μετά αν θα είχε χρόνο και για τη σχέση του. Προσωπικά, το έχω ζήσει και ξέρω ότι, όση θέληση και να υπάρχει να βρίσκεσαι με κάποιον, αν σπουδάζεις και δουλεύεις παράλληλα, η μέρα έχει 24 ώρες και δεν τα προλαβαίνεις όλα. Δυστυχώς, αν κάποιος έχει στο μυαλό του να παίξει και να “γλεντήσει,” τότε με την πρώτη ευκαιρία θα κρεβατωθεί με άλλη. Και δεν νομίζω να είναι ζήτημα ηλικίας. Τέτοιοι τύποι και 50 να πάνε, το ίδιο συναισθηματικά ανώριμοι θα είναι, ενώ αν κάποιος είναι συγκροτημένη προσωπικότητα, αυτό θα φαίνεται κιόλας το πολύ στα 23 του. Μη στεναχωριέσαι, εφόσον του εξήγησες τους λόγους που προσωρινά δεν μπορούσες να βρίσκεστε κι αυτός φανέρωσε την ανωριμότητά του, να χαίρεσαι που τον άφησες πίσω σου.

  7. Απορώ με τον τρόπο που απαντούν κάποιοι εδώ πέρα.Πυροβολήστε την κιόλας βρε την κοπέλα.Έκανε κάτι πολύ τραγικό.Ζήτησε λίγο χρόνο ουσιαστικά.Κοπέλα μου,κανείς δε μπορεί να σου πει αν όσα σου έδειχνε και έλεγε ήταν ψέματα.Αυτό το ξέρει μόνο εκείνος(αν και αυτός παίζεται,γιατί με τον εαυτό του δεν έχει καμία επαφή μπορεί να μην ξέρει κι ο ίδιος τι ένιωθε).Λοιπόν,θέλω να σου πω ότι κι εγώ είχα σχέση αρκετά χρόνια και μου φέρθηκε με άσχημο τρόπο.Δε χωρίσαμε δηλαδή με τις κατάλληλες συνθήκες και είχα κι εγώ το ίδιο ερώτημα με σένα.Τόσα χρόνια με κορόιδευε;Βέβαια στην δική μου περίπτωση ούτε ζήτησα χρόνο εγώ ούτε πήγε με άλλη.Απλά ο τρόπος που φέρθηκε και φέρεται ακόμα με κάνει να έχω την ίδια απορία να με βασανίζει.Όμως,κάθησα και σκέφτηκα.Τι νόημα έχει να μάθω αν με κορόιδευε ή όχι;Τι θα κέρδιζα;Τίποτα προφανώς.Κατέληξα στο συμπέρασμα,πως δεν χρειάζεται να αναλύουμε το κάθε τι,γιατί μας τρώει χρόνο και ενέργεια.Ό,τι έγινε,έγινε.Ό,τι ένιωσε,ένιωσε.ʼφησέ τον στο παρελθόν και αντιμετώπισέ τον σαν παρελθόν όμως.Πες πως ήταν μια σημαντική εμπειρία και άστην στη θέση της.Ξέρω,σε βασανίζει αυτό το ερώτημα,αλλά δεν αξίζει να βρεις την απάντηση πίστεψέ με.Καλό είναι να μην υπεραναλύουμε τα πάντα και να μην τα σκαλίζουμε.Σου εύχομαι καλή τύχη!Η ζωή είναι όλη μπροστά σου για να ασχολείσαι με ανθρώπους που προφανώς δεν ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους(και πόσο μάλλον από τη ζωή σου)!

  8. Μείνε μακρυα … Οπως κ να εχει κ ας του ζητησες
    να μείνετε λιγο μακρυα οταν όμως θα είχε ανάγκη
    Και του ελειπες θα έπρεπε να στο πει … Οτι ειμαι μόνος και οπως καταλαβαίνεις εχω ανάγκες για παράδειγμα .. Έτσι ειναι οι σοβαροί άντρες.
    Σου χτυπάει ενα καμπανάκι για να καταλάβεις …
    Γνώμη μ συνέχισε την ζωή σ μακρυα του γιατι
    Οταν εχει το μικρόβιο της απιστίας θα στο ξανακάνει !
    Και τότε θα έχεις φάει άλλους 6 μηνες … Καλη δύναμη !

  9. Sorry αλλα πρεπει να ξερεις πως οι αντρες δεν λειτουργουν το ιδιο με εμας.Τον αντρα αν τον αφησεις σε αφηνει και αυτος….ξερεις πολυ καλα τι εννοω.

  10. ksereis oi adres (toulaxiston oi perissoteroi oxi oloi) skeftode me to kato kefali.opote apo ti stigmi pou tou zitises xrono oso kai na se noiazete oso k na se agapaei , an se noiazete k se agapaei , 8a paei me kapoia alli gt exei anages kai 3ereis ti anages ennoo.kai nai orismenoi adres de boroun na kratisoun to pouli tous mes sto padeloni tous gia na milisoume kai ligo anoixta.ara apo ti stigmi pou tou zitises xrono k o eprepe n exeis sto piso meros tou mialou sou afti tin pi8anotita.tora einai sti krisi sou ton sigeis proate k t vazete stina akri allios t dialiete prin arxisoun oi grinies oi adidikies kai oi fraseis tipou ”esi tote eixes paei me alli” kai bla bla…

  11. πως μπορείς να πιστεύεις ότι του φερόσουν άψογα ενώ του είπες για λίγο καιρό να μην βρίσκεστε, χωρίς πραγματικό λόγο; Αν ήταν μόνο η δουλειά και η σχολή, δεν θα τον απομάκρυνες εντελώς για ένα μήνα, αλλά απλά θα βρισκόσασταν για λιγότερο χρόνο. Θα τον έβλεπες για κάποια μισάωρα, θα του τηλεφωνούσες, θα του έστελνες γλυκά μηνύματα, θα τον έκανες να νιώθει ασφάλεια.Ψάξε να βρεις μέσα σου γιατί ήθελες την απόσταση. Τι σε θύμωσε, που έχασες τον σύντροφό σου ή που σταμάτησε να είναι το σκυλάκι σου;

  12. Για να γνωρίζεις κορίτσι μου, είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν ακούνε για “θέλω χρόνο, ας βάλουμε μια άνω τελεία, νιώθω πιεσμένη/ος” κλπ μπούρδες, απλά δεν γουστάρουν να καταλήγουν κορόϊδα. Τι πάει να πει “να απομακρυνθούμε”; Έχουν ρίσκο αυτά ξέρεις. Κανείς δεν υπομενει τα καπρίτσια κανενός, αν ένιωθες πιεσμένη ας καθόσουν να το λύσεις μαζί του, το st by mode πέθανε.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More