Ντόρα: “Λέτε να επηρεαστεί η φιλία μας μετά από αυτό και να απομακρυνθούμε;”

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κάνω πολύ παρέα με κάποιον. Παρόλο που όταν πρωτογνωριστήκαμε υπήρξε ένα μικρό φλερτ, δεν το αφήσαμε να προχωρήσει, κρατώντας μόνο φιλικές επαφές.

Πέρασα πολλά μαζί του. Με βοήθησε. Μου στάθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές και σε προβλήματα. Ήταν για μένα ένα από τα πιο ξεχωριστά άτομα της ζωής μου και τρόμαζα στην ιδέα να τον χάσω.

Νόμιζα ότι τον έβλεπα μόνο φιλικά μέχρι που πριν λίγες μέρες έγινε κάτι περίεργο μεταξύ μας. Ενώ ήμασταν μια μέρα μαζί, τον φίλησα κι αυτός ανταποκρίθηκε. Φιλιόμασταν με τόσο πολύ πάθος που δεν το πίστευα.

Άρεσε και στους δύο. Αυτός μάλιστα ήθελε να προχωρήσουμε κι άλλο, αλλά εγώ δεν τον άφησα. Μετά ξεκαθαρίσαμε και οι δύο ότι δεν γίνεται να έχουμε σχέση. Αυτός γιατί χώρισε πρόσφατα από μια μακροχρόνια κι εγώ γιατί απλά δεν νιώθω έτοιμη για σχέση -τουλάχιστον μαζί του.

Συμφωνήσαμε ότι η φιλία μας δεν θα χαθεί. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που έκανα. Μου βγήκε εντελώς αυθόρμητα και ξαφνικά, σαν να μην μπορούσα να το ελέγξω. Το έκανα χωρίς να το σκεφτώ. Απλώς ένιωσα την ανάγκη να το κάνω και το έκανα.

Επιπόλαια κίνηση, το ξέρω. Ένιωσα σαν να εκπλήρωσα όμως ένα απωθημένο μου. Ήταν λάθος αυτό που έγινε; Λέτε να επηρεαστεί η φιλία μας μετά από αυτό και να απομακρυνθούμε; Μετά από τέσσερα χρόνια φιλίας πως είναι δυνατόν να μας βγήκε αυτό το ερωτικό πάθος;

Ντόρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. endexomenws na einai auto pu polloi ipostirizun, oti metaksi antra k ginaikas den ifistatai filia… gnwmi mu einai na mi to analiseis poli, an k nomizw oti grafontas edw idi to anelises ipervolika poli… asto na deiksei, na ksethimanei, arki na min epanalifthei giati tote mallon ton gustareis alla gia kapoion logo de thes na to paradexteis…

  2. Τον ξέρεις σαν φίλο, σου έχει εκμυστηρευτεί τα μυστικά του, άρα ξέρεις πως σκέφτεται και μπορείς να κρίνεις αν μπορείς να τον εμπιστευτείς σαν σύντροφο. Ξέρεις αν είναι από αυτούς που απατάνε με το παραμικρό τη σύντροφό τους, ξέρεις αν νοιάζεται για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ξέρεις αν είναι σταθερός στους στόχους που βάζει στη ζωή του. Επίσης ξέρεις πόσο κολλημένος ήταν με την πρώην του, αν την σκέφτεται ακόμα και τι πιθανότητες επανασύνδεσης υπάρχουν. Αν δεν σε ανησυχεί κάτι από τα παραπάνω, τότε μην το σκέφτεσαι και προχώρα μαζί του. Το πάθος από ό,τι λες υπάρχει και όταν περάσει ο ενθουσιασμός του έρωτα, θα είσαι πολύ τυχερή γιατί τότε θα έχετε την αγάπη, το ταίριασμα, τον κοινό τρόπο σκέψης που θα σας βοηθήσουν να ζείτε αρμονικά και να αναθρέψετε τα παιδιά σας. Mην τον χάσεις και μην τον στείλεις σε άλλη αγκαλιά. Ίσως το ερωτικό πάθος υπήρχε αυτά τα χρόνια και δεν θέλατε να το δείτε. Επίσης εξέτασε την περίπτωση να κάνετε και οι δύο άλλες μακροχρόνιες σχέσεις, να παντρευτείτε ίσως και μετά από κάποια χρόνια, ανακαλύψετε ότι θέλετε να είστε εραστές

  3. εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Χαλαρά πράγματα όπως συνηθίζεται σήμερα άλλωστε…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More