Anna: “Γνώρισα μια κοπέλα στη δουλειά και έχω αρχίσει να την ερωτεύομαι…”

Θα ήθελα να σας πω κι εγώ αυτό που μου συμβαίνει το οποίο με προβληματίζει…

Εδώ και λίγο καιρό γνώρισα μια κοπέλα στη δουλειά μου και αναπτύξαμε ένα δέσιμο το οποίο αρχίζει να με κάνει να την ερωτεύομαι.

Ποτέ δεν ερωτεύτηκα γυναίκα για αυτό και νιώθω περίεργα. Δεν θέλω να το καταλάβει γιατί θα χαλάσει η φιλία μας.

Ανυπομονώ να την ξαναδώ και μπαίνουν σκέψεις παράλογες στο μυαλό μου, του τύπου: να τη φιλήσω, αλλά δεν τολμώ γιατί θα τη φοβίσω.

Εν τω μεταξύ, έχω σχέση με ένα αγόρι εδώ και τρία χρόνια.

Πείτε μου τις συμβουλές σας.

Ευχαριστώ

Anna

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πιστεύω οτι αυτό που βιώνεις είναι λανθάνων ερωτισμός και δεν είσαι σε καμία περίπτωση “ερωτευμένη”. Προφανώς αυτή η κοπέλα διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά που σε έλκουν ή ενδεχομένως θα ήθελες να διέθετε και το αγόρι σου (πχ είναι δυναμική πολύ, ενδιαφέρουσα, έξυπνη κ.α).
    Ίσως πάλι στην παρούσα φάση να νιώθεις και εσύ ευάλωτη, προβληματισμένη(;) και η φιλία σου με τη συγκεκριμένη κοπέλα να λειτουργεί αποσυμφορητικά για εσένα. Θα σου πρότεινα να μή της δείξεις κάτι μια και είστε και στην ίδια δουλειά, αλλά να σκεφτείς τί ειναι ακριβώς αυτό που σε κάνει να νιώθεις έτσι για αυτή καθώς και τί κενά καλύπτει στη ζωή σου. Εκτός και αν η κοπέλα αυτή σου έχει δηλώσει ποιές είναι οι σεξουαλικές της προτιμήσεις και σε έχει βάλει στη διαδικασία να σκέφτεσαι και εσύ να ‘πειραματιστείς’ με μια γυναίκα.

  2. Δύο μέρες βλέπω τη στήλη και δε μπορεί να μην έχει απαντήσει κανείς στην κοπέλα! Μάλλον λόγο τριημέρου δεν ανακοινώνονται οι απαντήσεις…. Τέλος πάντων. Αγαπητή ʼννα, εφόσον είσαι σίγουρη ότι αρχίζεις και έχεις αυτά τα αισθήματα για τη συνάδελφό σου, τότε πρέπει να ξεκαθαρήσεις με τον εαυτό σου για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Είναι κρίμα να είσαι με έναν άντρα και να επιθυμείς μία γυναίκα. Όπως δεν είναι σωστό ένας άντρας να είναι με μια γυναίκα και να θέλει έναν άντρα! Οπότε εγώ πρώτα θα ξεκαθάριζα αν θέλω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου πέρα από τα αισθήματα που έχεις για τη φίλη σου. Αφού ξεκαθαρίσεις με τη σχέση σου, τότε να κάτσεις να σκεφτείς τι θέλεις εσύ και πως θα ήσουν ευτυχισμένη. Βλέπεις δε χρησιμοποιώ ταμπέλες… αλλά τι θα έκανε εσένα ευτυχισμένη και μετά θα πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις με τη συγκεκριμένη συνάδελφο. Οπότε εκεί θέλει προσοχή γιατί εκείνη μπορεί να σε βλέπει απλά ως φίλη και πρέπει να είσαι σίγουρη για το τι άνθρωπος είναι πριν πεις το οτιδήποτε. Ελπίζω κάπως να βοήθησα και σε καμία περίπτωση μη γεμίσεις ενοχές τον εαυτό σου για τις προτιμήσεις και επιλογές σου. Απλά φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τη τωρινή σχέση σου. Καλά κούλουμα!

  3. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙ Ο Λ Α ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ.ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Η’ ΕΣΤΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΠΟΤΕ.ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 27 ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΡΦΗ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΝΕΑΡΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.ΠΑΝΕ Σ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΓΟΡΙ.

  4. ʼννα, δυσκολεύομαι να σου πω τι νιώθεις, αλλά δεν θα κάνω εδώ υποθέσεις γιατί δεν θέλω να υποτιμήσω τα συναισθήματά σου. Πιστεύω, όμως, ότι σε κάθε περίπτωση η τωρινή σου σχέση δεν σε γεμίζει. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και, όσο για την άλλη κοπέλα, δεν μας λες τι ξέρεις για την προσωπική της ζωή. Εάν δεν είναι δεσμευμένη, τότε είναι πιο εύκολο να την πλησιάσεις σαν φίλη πρώτα, γιατί συνήθως οι ελεύθερες κοπέλες δίνουν περισσότερη βάση στις φιλίες και τις παρέες. Έπειτα, βλέποντας και κάνοντας! Και σαν υστερόγραφο, όσες εδώ έχουν την πρόθεση να γράψουν και να κάνουν κήρυγμα, καλύτερα να πάνε στο κατηχητικό. (Και ναι, αναφέρομαι στη Μαίρη. Μάλλον τα μοναστήρια είναι για κορίτσια όπως δαύτη. Επίσης, Μαίρη, πρώτα διάβασε τα σκάνδαλα και τις βρωμιές που γίνονται σε μοναστήρια και στους κόλπους της εκκλησίας γενικότερα. Αν σου αρέσει, πήγαινε εσύ και μετά στέλνεις άλλους εκεί.)

  5. Χριστιάνα ευχαριστώ πολυ και γενικα για τις απαντησεις,τελικα η κοπέλα έχει ένα δεσμό,αλλα και εγώ σταμμάτησα να τη σκέφτομαι τόσο έντονα,θέλω να διατηρηθεί η φίλία μας.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More