Ελισάβετ: “Αν προχωρήσουμε υπό αυτές τις συνθήκες θα είναι λάθος; Τι να κάνω;”

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα κι εγώ να σας διηγηθώ την ιστορία μου…

Εδώ κι ένα χρόνο περίπου είμαι με ένα παιδί που σπουδάζει σε άλλο μέρος. Δεν τα έχουμε ακριβώς γιατί τον ενοχλεί η απόσταση και έχει πληγωθεί πολύ από προηγούμενες σχέσεις.

Εμένα δεν με ενοχλεί και τόσο αυτό, αφού δεν θέλω πολλούς περιορισμούς. Είναι πολύ καλός μαζί μου κι ενώ είμαστε τόσο καιρό μαζί δεν έχουμε ολοκληρώσει τη σχέση μας γιατί μου λέει ότι εφόσον δεν νιώθω έτοιμη δεν θα με πιέσει κι όποτε θέλω του λέω…

Συζητάμε πολύ και τα πάντα. Όποτε έρχεται είμαστε κάθε μέρα μαζί. Όμως δεν έχουμε σχέση ή απλά φοβάται να το παραδεχτεί επειδή πιστεύει ότι θα πληγωθεί ξανά.

Δεν ξέρω τι να κάνω… Εγώ δεν θέλω να τελειώσει αυτό αφού νιώθω σιγουριά και χαρά μαζί του. Πιστεύετε ότι είναι λάθος αυτό;

Κι αν προχωρήσουμε υπό αυτές τις συνθήκες και μετά από τόσο καιρό (κάτι που θέλω πια), θα είναι πάλι λάθος; Τι να κάνω;

Ελπίζω να μην σας κούρασα 🙂

Ελισάβετ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σε τί ακριβώς να προχωρήσετε; ο άνθρωπος είναι γκέι ή έχει άλλο πρόβλημα. Ξύπνα

  2. Εσένα σε καλύπτει να είσαι με κάποιον χωρίς να είσαι; Πώς θα νιώσεις αν μάθεις ότι εκεί που σπουδάζει έχει και κάποια άλλη; Πώς μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν παίζει και με άλλες; Αφού δεν έχετε σχέση. Αυτός είναι ο σκοπός των αντρών όταν ζητούν ελεύθερη ή “όχι ακριβώς” σχέση. Διότι δεν έχετε σχέση γλυκό μου κορίτσι, το “όχι ακριβώς σχέση” δεν είναι σχέση και τα “έχω πληγωθεί και φοβάμαι να κάνω σχέση” εμένα προσωπικά δε με πείθουν. Όποιος φοβάται, κάθεται μόνος μέχρι να το ξεπεράσει και δεν κοροϊδεύει τον κόσμο, αν είναι σωστό ατομο. Θα είναι ο πρώτος σου έτσι; Κάνε όπως θες, αλλά να ξέρεις ότι μετά το πιθανότερο είναι να δεθείς πολύ περισσότερο μαζί του και να σε πονά η απόσταση και η κατάσταση της “όχι ακριβώς σχέσης”.

  3. Eisai mikro koritsi k apiro, k distixws etsi tin patame k meta leme sterni mu gnwsi na se eixa prwta! Apoti stigmi pu ute ki esi ute ki autos eiste siguroi gia auto pu exete tote ti na kaneis mazi tu? tha einai one night st, kala perasame pame gia alla! Auto theleis? an nai ok proxwra. An thes sxesi tote xwrise ton. K tote iparxun dio tina. 1 na katalavei ti eixe k na se diekdikisei pisw 2 na siniditopoiiseis esi oti auto pu exete einai pername kala me opoion vriskoume. Gia pio logo na analwnese se mia katastasi pu einai mperdemeni… xaneis xrono, ependieis se esthimata k siguro einai oti esi tha pligwtheis oxi autos. Episis simfwnw me tin prolalisasa oti autos mporei na paizei me arketes sto meros pu einai opote ok den ton noiazei ti tha ginei me sena. Giati antras pu na se gustarei k na perimenei etsi gia toso kairo… ligo xlwmo! stis meres mas kiolas pu to exun k eukolo!

  4. Δεν μου άρεσε που σου πρότεινε να έχετε κάτι ασαφές με πρώτο το επιχείρημα ότι τον ενοχλεί η απόσταση. Αν κάποιος θέλει πολύ να κάνει σχέση και πιστεύει σ’ εσένα, θα θεωρεί ότι έχετε σχέση όσα χιλιόμετρα κι αν σας χωρίζουν. Που, μεταξύ μας τώρα, σιγά τις αποστάσεις που έχει η Ελλάδα. Δεύτερον, αν έχει πια τόσο πληγωθεί από προηγούμενες σχέσεις, όπως λέει, τότε γιατί είναι μαζί σου; Για να δείξει ότι τώρα είναι η σειρά του να πληγώσει κάποιον; Κάτι τέτοια φτηνά επιχειρήματα χρησιμοποιούν όσοι θέλουν με έναν ευγενικό τρόπο να σου ζητήσουν ελεύθερη σχέση. Με άλλα λόγια, κρεβάτι χωρίς δεσμεύσεις. Πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσεις το σώμα σου σε κάποιον, ο οποίος δεν πρόκειται να σου δώσει συναίσθημα για αντάλλαγμα. Το κρεβάτι θα το βρεις όποτε θέλεις και αν θέλεις. Το ζητούμενο είναι να βρεις κάποιον που να σε υπολογίζει σαν δεσμό του. Και τούτος εκεί δεν είναι ο άνθρωπός σου σίγουρα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More