Έρση: “Παρόλα αυτά τον ήθελα τόσο πολύ που δέχτηκα να βρισκόμαστε μόνο για σεξ.”

Ο Χ. ήταν το πιο μεγάλο μου απωθημένο. Τον ήθελα για χρόνια αλλά έμενε αλλού οπότε δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Τα έφερε έτσι η ζωή που μετακόμισε στη πόλη μου.

Ξεκίνησε να μου μιλάει. Βγήκαμε. Στα πρώτα ραντεβού έδειχνε ήσυχος, ντροπαλός, πολύ γλυκός… Ήμουν βέβαιη ότι το πράγμα πήγαινε για σχέση μέχρι που μου αποκάλυψε την αλήθεια… Ότι δηλαδή δεν ήθελε σχέση και ότι με προσέγγισε μόνο για το σεξ.

Ένιωσα απαίσια. Δεν είχα καμία σχέση μέχρι τώρα και ήμουν βέβαιη ότι αυτός ήθελε κάτι σοβαρό από μένα. Τα αρχικά του σημάδια αυτό έδειχναν. Παρόλα αυτά τον ήθελα τόσο πολύ που δέχτηκα να βρισκόμαστε μόνο για σεξ. Κάπου στην άκρη του μυαλού μου είχα την ελπίδα ότι ίσως με τον καιρό άλλαζε.

Και όντως άλλαξε. Προς το χειρότερο. Στην αρχή ήταν πολύ γλυκός και τρυφερός μαζί μου. Όταν δεν βρισκόμασταν για σεξ, βγαίναμε απλά βόλτες και περνούσαμε τέλεια. Σαν να ήμασταν κανονικό ζευγάρι. Πολλές φορές μάλιστα μου έλεγε ότι πρώτη φορά γνώριζε κάποια κοπέλα που να ταιριάζει τόσο πολύ και πως αν κάποτε επέλεγε να κάνει σχέση θα επέλεγε εμένα, ότι του φαίνομαι πολύ σπάνια κοπέλα και τέτοια…

Τον τελευταίο καιρό όμως οι βόλτες σταμάτησαν. Όπως και οι ατέλειωτοι διάλογοι στο κινητό. Επικοινωνεί πλέον μόνο όταν θέλει σεξ. Εγώ αποφεύγω να βρεθώ ερωτικά μαζί του γιατί δεν με καλύπτει αυτό.

Όταν του στέλνω μήνυμα αυτός δεν απαντάει καν. Τη βαρέθηκα αυτήν την κατάσταση. Με ξενερώνει συνεχώς. Ούτε μου αρέσει να βρίσκομαι με κάποιον μόνο για σεξ. Θέλω πολύ να προχωρήσω στη ζωή μου και να γνωρίσω άλλον και να κάνω κανονική σχέση αλλά φοβάμαι ότι ο Χ. θα είναι πάντα ο μεγάλος μου έρωτας.

Με ξενερώνει πάρα πολύ με την αδιαφορία του αλλά φοβάμαι ότι έτσι και μου στείλει μήνυμα θα τρέξω σαν ηλίθια να απαντήσω. Τον θέλω πάρα μα πάρα πολύ αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα γίνει ποτέ δικός μου γιατί πολύ απλά δεν το θέλει.

Θέλω να τον βγάλω από το μυαλό μου αλλά φοβάμαι το μετά. Τι θα γίνει μετά; Θα είμαι καλά; Άμα τον βγάλω από τη ζωή μου, θα μου λείψει.

Θέλω πολύ να ακούσω τις συμβουλές και τις απόψεις σας…

Έρση

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γιατί τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση, καμία δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Ποιος μεγάλος έρωτας? έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες? που σε θέλουν μόνο για π@δ@μ@. ΞΥΠΝΑ!! δες τον κοσμο τι όμορφες σχέσεις έχει και πόσο όμορφα φέρονται οι άντρες στις φίλες τους. Διέγραψε το κινητό του, άλλαξε νούμερο αν πιστεύεις ότι δε θα αντισταθείς, ζήτησε τη βοήθεια μιας φίλης, της οικογένειάς σου και ασχολήσου με σένα. Μια χα΄ρα θα είσαι, δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που χωρίζει. Το μετά που όλες φοβούνται είναι μια χαρά, ΗΡΕΜΟ, ΓΑΛΗΝΙΟ, με πολύ αυτοπεποίθηση, αυτοεκ΄τιμηση και αυτοσεβασμό. Πολύ καλύτερο από αυτό το ΧΑΛΙ που ζεις και θεωρείς και ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ!! είμαι σκληρή γιατί συνεχώς τα ίδια λάθη κάνουν οι γυναίκες (θα αλλάξει, τον θέλω). Γιατί δε προσπαθούμε να είμαστε χαρούμενες μέσα σε σχέσεις χωρίς προβλήματα, αφού είδες το πρόβλημα εξ αρχής γιατί μπήκες σε αυτό… Ας προσέχουμε περισσότερο τον εαυτό μας γιατί μόνο αυτόν έχουμε και μόνο εμάς για να τον προσέχουμε. Φτάνει πια με όλα αυτά τα γράμματα που όλες λένε τα ίδια λάθη. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ Κ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΕΣ. όχι ποιος μας παιδεύει και μας μειώνει! Καλή Κυριακή!

  2. Γειά σου Έρση!
    Θα ξεκινήσω όπως και εσύ…
    Ο Χ ήταν το μεγάλο σου απωθημένο! Μπράβο σου που το έζησες ακόμα και εάν δεν σου άρεσε σε σύγκριση με αυτό που φαντάστηκες και είχες σχηματίσει στο μυαλό σου… ότι όταν θα το ζούσες θα ήταν όπως το φαντάστηκες!
    Από ότι καταλαβαίνω, διότι δεν διευκρινίζεται ..ζείς μια ελεύθερη σχέση… που στην ουσία δεν είναι αυτό που θέλεις στην ζωή σου και πλέον αυτό σε κουράζει!
    Δεν αναφέρεσαι νομίζω καθόλου στο εάν έχει κουβεντιάσει σοβαρά μαζί του… για τα θέλω σου και όχι μόνο για τα δικά του θέλω. Εάν δεν το έχεις κάνει … καλό θα ήταν να μιλήσετε… πες του ..ότι θέλεις και άλλα πράγματα μαζί του… παρτον τηλ να βγείτε.. έξω.. να κάνετε κάτι άλλο εκτός από sex.
    Εάν έχει κάνει κουβέντα …και δεν βγάζεις άκρη…τι νομίζεις;;; Δεν είναι καιρός να πάς παρακάτω;;; Το απωθημένο σου το έζησες… παρόλο που δεν ήταν όπως το φαντάστηκες…! Όλες περνάμε από αυτή την φάση και τελικά … όταν μένουμε μόνες (χωρίς πισογυρίσματα), ασχολούμαστε κ λίγο με τα δικά μας θέλω και μαθαίνουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας! Μην φοβάσαι να μείνεις μόνη… ασχολήσου με τα ενδιαφέροντά σου και εάν δεν έχεις καιρός να αποκτήσεις! Θα βρείς κάποια στιγμή ένα παλικάρι που θα ξέρει να αγαπάει…

  3. Κακώς δέχτηκες από την αρχή να συμβιβαστείς με τα λίγα. Αν ένας άνδρας σού λέει ότι δεν θέλει σχέση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον πιστέψεις και, εφόσον τα θέλω σας δεν είναι συμβατά, να φύγεις όσο είναι νωρίς και δεν έχεις δεθεί συναισθηματικά. Αλλά εγώ δεν θα σε κρίνω. Αν ήμουν κι εγώ τόσο ερωτευμένη, στη θέση σου το ίδιο θα έκανα, όπως και τόσες άλλες γυναίκες. Η ουσία είναι μία: αυτός πόνταρε ακριβώς στο ότι σου άρεζε τόσο, που έδειχνες έτοιμη να δεχτείς οτιδήποτε. Γι’ αυτό και έθεσε τον όρο του σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Μαγκιά του, βέβαια, που τουλάχιστον σ’ έκανε να περνάς καλά και δεν κλεινόσασταν μόνο σ’ ένα διαμέρισμα για το σεξ, κυκλοφορήσατε και λίγο. Το κακό είναι ότι αυτό σου δημιούργησε ψευδαισθήσεις ότι μπορούσατε να είστε μαζί σαν ζευγάρι. Αλλά μην κοιτάς τα λόγια του. Κοίτα τις πράξεις του και την αντιμετώπισή του. Τα λόγια (όπως και οι βόλτες) είναι φτώχεια αν δεν δείχνει να νοιάζεται να έχετε κάτι παραπάνω. Μακάρι να τα καταλάβεις αυτά και να τον ξεπεράσεις γρήγορα. Χτίσε ξανά την αυτοπεποίθησή σου.

  4. Μην το κουράζεις το πράγμα στο μυαλουδάκι σου, καλή μου. Ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για σχέση μαζί σου, ούτε καν για επικοινωνία εκτός κρεβατιού για να μη σου δίνει ελπίδες για κάτι περαιτέρω. Κι αυτό όχι επειδή τρέχει κάτι μ’ εσένα, αλλά επειδή ο τύπος είναι βολεψάκιας. Γιατί να ψάχνει σχέση αν μπορεί να έχει περιστασιακό σεξ και τηλεφωνάκια εκτός σχέσεων? Εν μέρει φταίνει και οι γυναίκες που το προσφέρουν απλόχερα αντί να θέτουν τους δικούς τους όρους. Αφού, Έρση μου, ήξερες εξαρχής ότι ρίσκαρες ένα τεράστιο συναισθηματικό κόστος για σένα, γιατί δέχτηκες? Αξίζεις κάτι πολύ καλύτερο και κατά βάθος το ξέρεις. Γιατί δεν το συζητάς με κάποιον δικό σου άνθρωπο ή με έναν ειδικό? Βοηθάει πολύ και θα πάρεις μερικά μαθήματα αυτοεκτίμησης για να αποφύγεις τέτοια λάθη στο μέλλον!

  5. Ναι, θα σου λείψει στην αρχή. Μπορεί και να φτάσεις και μέχρι το σημείο να πιστεύεις ότι έφταιξες εσύ κάπου, ότι δεν του έδωσες αρκετές ευκαιρίες, ότι τον πίεσες λιγάκι ή ότι δεν ήσουν αρκετά καλή γι’ αυτόν… Αλλά αυτό είναι μέχρι να βρεις κάποιον αντάξιό σου, κάποιον καλύτερο που δεν θα φοβάται τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες μιας όμορφης σχέσης και θα έχει να σου προσφέρει όσα δεν κατάφερε ο άλλος. Θα τα πας περίφημα. Αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου.

  6. Αγαπητή Έρση παίρνω το θάρρος να απαντήσω στην ανάρτηση σου γιατί είμαι ομοιοπαθούσα και καταλαβαίνω απόλυτα τι νιώθεις. Η δικιά μου ιστορία που ξεκίνησε σαν την δική σου, διήρκησε περίπου 8-9 χρόνια και αυτό ήταν δικό μου και μόνο λάθος καθαρά. Ήμουν και εγώ τότε μικρή ηλικιακά και άπειρη σε θέματα σχέσεων, όπως και εσύ. Πρέπει να ψάξεις μέσα σου να βρεις τη χαμένη δύναμη, αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια που έχεις. Αν συνεχίσεις να τον δικαιολογείς και να του δίνεις συνεχώς δεύτερες ευκαιρίες, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα “σε δει αλλιώς” και θα σου ζητήσει να είστε μαζί, μην το κάνεις. Θα οδηγηθείς σε μια αδιέξοδη και χρόνια κατάσταση που κακό θα κάνει σε εσένα και μόνο. Αυτό που θέλει είναι μόνο σεξ και το παίρνει από εσένα, γιατί του το δίνεις. Οποιαδήποτε άλλοι συναισθηματικοί δεσμοί για αυτον είναι ανεπιθύμητοι, γιατί δεν θέλει. Με αυτή τη συμπεριφορά του απλά σε κάνει “άμεσα” διαθέσιμη για εκείνον, όπως λέμε σε “ψηνει” για να δει αν θα πέσεις. Εφόσον κρατήσετε επαφές θα δεις σε λίγο καιρό ότι ύστερα από κάθε συναντησή σας θα προσπαθεί με “ευγενικό” και διακριτικό τρόπο να σε διώχνει λέγοντας σου ότι είναι κουρασμένος ή οτι έχει κανονίσει, αλλά εσύ φυσικά στο δικό του πρόγραμμα δεν έχεις θέση.Και φυσικά ούτε λόγος να γνωρίσεις τους φίλους του ή αυτός του δικούς σου.Στην ουσία θα είστε δύο ξένοι όταν θα βρίσκεστε έξω από την πόρτα του δωματίου. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση θα κάνει κακό σε έσενα και μόνο, γιατί αυτός περνάει καλά, εσύ τραβάς το ζόρι.Αξίζει λοιπόν μια κοπέλα να δέχεται μια τέτοια συμπεριφορά από έναν άνδρα?Δεν αξίζεις σεβασμό, θαυμασμό, αγάπη και ειλικρίνεια?Αυτός στα προσφέρει αυτά?Φυσικά και ΟΧΙ.Ύψωσε το ανάστημα σου βρες δύναμη, μάθε επιτέλους τι αξίζεις γιατί αξίζεις πολλά περισσότερα και την επόμενη φορά να είσαι εσυ που δεν θα απαντήσεις στο μήνυμα και όχι αυτός. Στο λέω σαν μεγαλυτερή σου, μην αφήνεις κανέναν να σε υποτιμάει με την συμπεριφορά του και με τις πράξεις του. Αν δεν βάλεις ένα τέλος τώρα, θα μπεις σε έναν κυκεώνα χρόνιας ανασφάλειας και απόρριψης με αποτέλεσμα να είσαι κολλημένη μαζί του, να ξεροσταλιάζεις πάνω απο το κινητό για κανένα μηνυμά του με την ελπίδα μήπως και σε θυμήθηκε. Γνώρισε κόσμο, βγες έξω και θα δεις ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα παιδιά από αυτόν που ξέρουν πως να φέρονται σε μια κοπέλα και πως να την αγαπούν. Αρκεί να το πιστέψεις γιατί αν το πιστέψεις, θα μάθεις να το διεκδικείς και να το απαιτείς από τους μελλοντικούς συντρόφους σου. Η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός είναι το παν.

  7. H Kate έχει δίκιο. Έζησες το απωθημένο σου και λένε σωστά ότι “αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις”. Η μαμά μου μού επαναλάμβανε συχνά και μία άλλη σοφία για τις σχέσεις με τους ανθρώπους: “Δεν μπορείς να φτιάξεις αυτό που εσύ δεν χάλασες.” Δεν μπορείς, λοιπόν, να μεταπείσεις κάποιον να δει σοβαρότερα το θέμα της δέσμευσης εάν ο ίδιος δεν το θέλει επειδή έχει πρόβλημα με τον εαυτό του κατά βάθος (και σε καμία περίπτωση μαζί σου). Και ο συγκεκριμένος προφανώς κουβαλά δικά του θέματα, με τα οποία δεν αξίζει ν’ ασχοληθείς εσύ. ʼλλαξε παραστάσεις αν πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει αυτό ή κάνε πράγματα για τον εαυτό σου που θα σε ανανεώσουν και θα σηματοδοτήσουν για σένα μια “αλλαγή σελίδας”.

  8. Την απάντηση την δίνεις μόνη σου..δεν σε καλύπτει,βαρέθηκες αυτήν την κατάσταση,θες να προχωρήσεις τη ζωή σου,σε ξενερώνει η αδιαφορία του..πρέπει να το πάρεις απόφαση,όλοι ξεπερνιούνται δεν είσαι ούτε ο πρώτος σου ούτε ο τελευταίος σου.όσο ασχολείσαι μαζί του εκτός το ότι θα σε αντιμετωπίζει ως υλικό ικανοποίησης είναι και το ότι δεν θα μπορέσεις έτσι να προχωρήσεις την ζωή σου..έχε αξιοπρέπεια και παρά τον και ναι μην του στείλεις και μην του απαντήσεις,και αν του απαντήσεις ψυχρά..τρέλανε τον λίγο γιατί σε έχει για πολύ φθηνή δυστυχώς..την επόμενη φορά προσπάθησε να κερδίσεις κάποιον με τα λόγια σου,καταλαβαίνω ότι το ένιωθες και το έκανες αλλά οι άλλοι δεν το βλέπουν αυτό και έτσι θα σε εκμεταλεύονται και εσύ θα χαλιέσαι

  9. Ερση, αυτό που σου συμβαινει, συμβαίνει πλέον στα 7 από τα 10 κορίτσια και είναι “σημεία των καιρών” . Οι άντρες-αγόρια μπορουν να εχουν ελευθερο σεξ χωρις δεσμευσεις, πραγμα που επιτρεψατε-τροφοδοτησατε εσεις τα κοριτσια, νομίζωντας ότι όποια επιτρεπει σε εναν αντρα να την “χρησιμοποιει” ετσι ερωτικα, μαλλον ειναι και ερωτικη-σεξυ-ομορφη-επιθυμητη και ποιος ξερει τι αλλο,αποδεχοντας αυτο τον εξευτελισμο….. (Και χρησιμοποιω αυτη τη λεξη,γιατι κατι που δεν το εχετε επιλεξει πρωτα εσεις συνειδητοποιημενα και σας το επιβαλλουν έμμεσα χωρις να αντιδρατε επι της ουσιας,πιστευοντας μαλιστα ότι έιναι ένας τρόπος για να τον “τυλιξετε” ειναι ευτελισμος και εξευτελισμος) .Οταν λοιπον μαθετε να πατατε στα ποδια σας, να ειστε ανεξαρτητες, κυρίες του εαυτού σας και να μην υποκύπτετε στο να γινεστε το “επιδορπιο-γλυκακι” καθε αρρωστημενου μ@λ@κ@ ,λέγοντας σε τοσο μικρή ηλικια οτι δεν μπορειτε χωρις έναν αντρα, τοτε ισως σταματησει αυτη η γελοιοτητα και οι γυναικες ξαναγίνουν αξιοπρεπής…..Λυπαμαι, δεν εχω κατι αλλο να πω….Οι καταπιεσμενες-φοβισμενες μαναδες μας μας διδαξαν να ειμαστε δυναμικες και αυτονομες, ωστε να μην τραβηξουμε αυτα που τραβηξαν και ξαφνικα το 2014 ,βλεπω κοριτσια και γυναικες, έρμαια στις επιθυμιες των αντρων, αβουλες χωρις προσωπικοτητα….Και μην θεωρηθουν φεμινιστικα αυτα που γραφω , καθε αλλο….Οποτε Έρση κλείνοντας, να σε συμβουλευσω να βρεις τη δυναμη να μην ξανασχοληθεις με “αυτο” που σε προσβαλλει σαν ανθρωπο πρωτα και μετα ως γυναικα. Ό,τι κανεις να το κανεις γιατι το θες εσυ και οχι καποιος αλλος και τελος να μην πιστεψεις ΠΟΤΕ ότι η τακτικη για να “ριξεις-κερδισεις-κατακτησεις “καποιον ειναι να του κανεις όλα τα χατηρια ανεξαρτητως…..

  10. Αυτός δεν θέλει δέσμευση, φοβάται τη δέσμευση. Μπορεί να έχει πληγωθεί από άλλη κοπέλλα, μπορεί να μην εμπιστεύεται γενικά τους ανθρώπους, μπορεί να φοβάται την καζούρα από τους φίλους του ότι τρέχει πίσω από μια γυναίκα, μπορεί να υπάρχει οιδιπόδειο με τη μαμά και να μην θέλει να την προδώσει, μπορεί να έχει άλλη κοπέλλα σε άλλη πόλη και να μη θέλει δύο σχέσεις.
    Στη αρχή αυτό που είχατε ήταν σχέση που απλά δεν το ονοματίζατε σχέση. ‘Όταν αυτός κατάλαβε ότι άρχισε να δένεται συναισθηματικά, τρόμαξε και έκανε πίσω. Όμως σου είχε εξηγηθεί από την αρχή και εσύ προσπάθησες να τον μπλέξεις σε κάτι που αυτός φοβόταν. Ήλπιζες ότι θα ξεπεράσει τις αναστολές του.
    Τώρα επικοινωνεί μαζί σου μόνο όταν θέλει σεξ, είτε γιατί δεν θέλει να σε χάσει τελείως, είτε γιατί δεν βρίσκει αλλού σεξ. Κι όσο εσύ δέχεσαι τόσο η κατάσταση διαιωνίζεται κι εσύ υποφέρεις.
    Βάλε τα όρια σου και διεκδίκησε αυτό που πραγματικά θέλεις όχι με λόγια αλλά με πράξεις.
    Δείξε εσύ αδιαφορία και προσπάθησε να τον τεστάρεις με ζήλεια. ʼφησέ τον να καταλάβει ότι σε φλερτάρουν και άλλοι και ότι δεν πολυσκοτίζεσαι για αυτόν. Αυτό κάντο μέσω κοινών γνωστών ή μέσω facebook. Αν δεν θέλει να σε χάσει, θα γυρίσει, αλλά εσύ δεν θα ενδώσεις αμέσως. Θα απαντήσεις στο κινητό μετά από μεγάλη επιμονή δική του και θα δεχτείς μόνο βόλτες χωρίς σεξ μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θέλει.
    Ένας άντρας που θέλει μια γυναίκα κάνει σαν τρελός όταν υποψιαστεί ότι υπάρχει αντίζηλος.
    Αν πάλι δεν γυρίσει, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν σε θέλει. Με την αδιαφορία σου θα χάσεις κάτι που δεν είχες ποτέ, αλλά θα κερδίσεις την αξιοπρέπειά σου. Με τον καιρό θα πειστείς ότι δεν σας έδενε τίποτα και θα βρείς κάποιον που θα καλύπτει τις ανάγκες σου.

  11. ersi mou tha sou po tin diki mou istoria…. eixa sxesi 7 mines….mallon ego elega oti eixa sxesi opos apodeixtike.otan ton gnorisa mou to epaixe s enas antras mixoparthena pou ton eixe pligosei i proin tou meta apo deka xronia sxesis(psemata)den ithele na tou grafo tipota sto fb giati k kala ta vlepoun oi theioi tou ktl.otan pigainame volta den ithele xeraki filia ktl elege oti pote den ta kanei auta.me ton kairo arxise na vgainei sinexeia me tous filous tou.mathaina oti evgaine krifa gia poto eno emena mou elege oti tha pigaine gia ipno.olo ton augousto evgaina me tin parea mou ekei pou pigaine gia na ton vlepo esto k gia 1 lepto.dton evlepa opote me thimotan.den milaga gia na min leei oti ton piezo.einai para polla auta pou anextika alla tora katalavaineis pos den mporo na ta po ola auta mesa se ena min.oloi mou legane na ton afiso k oti den mou axizei.telwutaia evlepa na tou stelnei sto fb mia tragoudia,stixakia k sinomilies prospathouse na ta mpalosei alla den ta katafere.tora xereis ti mathaino??? oti evgaine me mia simmathitria mou k pos vgainei k me alles.eftiaxa pseftiko fb tou ekleisa rantevou k perimene san ton….. tou to eipa kai pali vrike mia dikiologia na pei.tou ekana fasaria.vgainame sta idia cafe me diaforetikes parees k mou to epaize trelitsa k elege oti mazi eimaste ta savvata parolo pou eimastan o enas stin mia akri k o allos stin alli( milame gia mia asximi katastasi) me ta polla girise k mou eipe oti panta etsi kanei vgainei me polles k pos an methisei i ton strimoxei kamia den tha antistathei ktl.tora milame alla eimai oso mporo adiafori.tha mou peis giati tou milao…giati kano parea me ton aderfo tou kai eimaste apo to idio io. xereis omos kati Ersi mou oso k na theloume kapoion prepei na koitaxoume ton eauto mas kai na eimaste me kapoion pou tha mas agapaei kai tha einai panta ekei konta mas.exoume mia axioprepeia kai axizei o kathenas mas oti to kalitero.den axizei gia kanenan na stenaiomaste.

  12. εζησα ακριβως τη ιδια κατασταση.Με εναν αντε μην πω…Ωσπου το πηρα αποφαση, στη τελευταια μηνυμα του να βρεθουμε (για σεξ φυσικα) δεν απαντησα.Ουτε ξαναεστειλε μηνυμα, ουτε ξαναπηρε τηλεφωνο.Και εγω η ηλιθια πονουσα, ημουν στην μαυρη καταθληψη, αλλα με ειχε πιασει ο εγωισμος μου.Τελικα μετα απο λιγους μηνες γνωρισα τον αντρα μου!!!Τον αντρα της ζωης μου.Εκεινος μετα απο τοσα χρονια εξακολουθει να ειναι μονος, πηδ#%$% μικρουλες για να ξελαμπηκαρει..Και αυτο ως ποτε θα νομιζει οτι θα μπορει να το κανει????Ας προσεχε.Φιλικα

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More