Δήμητρα: “Όσο καιρό εγώ έλειπα στο εξωτερικό, αυτός είχε σχέση επίσημα με την πρώην του.”

Γεια σας!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτό που με προβληματίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Είμαι 26 χρόνων και πριν δύο χρόνια γνώρισα κάποιον που είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός μου. Εγώ τότε έμενα στο εξωτερικό λόγω σπουδών και ερχόμουν στην Αθήνα Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Τον γνώρισα όταν είχα έρθει για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Από την πρώτη στιγμή με φλέρταρε πολύ έντονα και τελικά αποφασίσαμε να είμαστε μαζί έστω και από απόσταση, μέχρι να επιστρέψω μόνιμα στην Ελλάδα. Μιλούσαμε συνέχεια όσο έλειπα στο εξωτερικό, αυτός ήταν πολύ θερμός και μάλιστα έκανε πολλά σχέδια για εμάς.

Λίγο πριν επιστρέψω το Πάσχα στην Ελλάδα αυτός εξαφανίστηκε χωρίς να πει μια δικαιολογία. Προσπάθησα να του μιλήσω, να επικοινωνήσω μαζί του, να μου πει τι του έκανα… αλλά αυτός δεν απαντούσε. Εγώ ανακάλυψα μέσω του facebook ότι ανέβαζε φωτογραφίες με μια πρώην του (ήταν 5 χρόνια μαζί).

Μετά από ένα μήνα επικοινώνησε αυτός μαζί μου και μου είπε ότι είχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και για αυτό εξαφανίστηκε. Όταν του είπα για τις φωτογραφίες με έβγαζε τρελή και μου έλεγε ότι ήταν μόνο φίλοι. Εγώ δεν τον πίστεψα και του ζήτησα να χωρίσουμε. Από τη μέρα που χωρίσαμε, δεν με άφηνε σε ησυχία, μου έλεγε πως μόνο εμένα αγαπάει, πως είμαι η γυναίκα της ζωής του και πολλά άλλα.

Εγώ τον συγχώρεσα γιατί ήμουν ερωτευμένη μαζί του παρόλο που ένιωθα μέσα μου ότι κάτι δεν πάει καλά…

Τελικά όσο καιρό εγώ έλειπα στο εξωτερικό, αυτός είχε σχέση επίσημα με την πρώην του και ανέβαζε φωτογραφίες στο facebook μαζί της. Βεβαίως εμένα ποτέ δεν με είχε φίλη στο facebook. Όταν το ανακάλυψα ξανά του ζήτησα να μη με ξαναενοχλήσει. Αυτός συνέχισε να με βγάζει τρελή μέχρι που παραδέχτηκε ότι όντως έχει σχέση μαζί της γιατί αυτή επικοινώνησε μαζί του, θυμήθηκαν τα παλιά και λύγισε.

Μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε πως μόνο εμένα αγαπάει και ότι την άλλη κοπέλα δεν τη θέλει αλλά είναι μαζί της γιατί τον πιέζουν οι γονείς του. Μου είπε ότι θα χωρίσει και θα ρισκάρει τα πάντα για να είναι μαζί μου. Για να μην τα πολυλογώ μου είπε γύρω στις 10 φορές (σε διάστημα τριών μηνών) ότι χώρισε και ήταν όλες ψέματα.

Παραδέχτηκε με τα πολλά ότι δεν είχε χωρίσει με τη δικαιολογία ότι τελικά η άλλη κοπέλα έχει ψυχολογικά προβλήματα λόγω του θανάτου της μαμάς της πριν δύο χρόνια. Δεν μου το έλεγε τόσο καιρό γιατί όπως είπε ήταν προσωπικό θέμα της κοπέλας. Έτσι πίστευε πως αν της ζητούσε να χωρίσει, αυτή θα έκανε κακό στον εαυτό της.

Εδώ να τονίσω πως η κοπέλα δεν δείχνει σε καμία περίπτωση πως θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, το ίδιο πιστεύουν και κοινοί μας φίλοι που τη γνωρίζουν αρκετά χρόνια. Βεβαίως και εγώ δεν τον πίστεψα και του ζήτησα να μη μου ξαναμιλήσει.

Μετά από τρεις μήνες επικοινώνησε μαζί μου ξανά και μου είπε ότι χώρισε οριστικά, ότι θέλει μόνο εμένα και μου ζητάει μια ευκαιρία γιατί όπως λέει τη δικαιούται αφού άλλαξε πραγματικά!!! Μου είπε πως τόσο καιρό δεν περνούσε καλά με την άλλη κοπέλα και σκεφτόταν μόνο εμένα. Να τονίσω εδώ ότι ακόμη τα likes με την πρώην του δίνουν και παίρνουν…

Αυτός μου λέει πως δεν σημαίνουν κάτι τα likes και να μην κολλάω σε αυτά. Εγώ συνεχίζω να μην τον πιστεύω γιατί αν όντως η άλλη κοπέλα ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό της (ειδικά μετά το χωρισμό) δεν θα έπρεπε να την προκαλεί και θα έπρεπε να την αφήσει να ξεπεράσει το χωρισμό.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν με αφήνει σε ησυχία και συνέχεια μου λέει ότι με αγαπάει και δεν θα κάνει κάτι που θα με πληγώσει ξανά. Κάθε φορά που βάζω την τελεία, αυτός επιστρέφει επειδή ξέρει πως ακόμη (δυστυχώς) είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Με παίρνει και κλαίει, μου αφιερώνει τραγούδια και πολλά άλλα. Ο άνθρωπος αυτός θεωρούσα πως ήταν ιδανικός για μένα αφού αυτό που με έκανε να τον ερωτευτώ στην αρχή ήταν ο χαρακτήρας και το ήθος του. Όποιος τον γνωρίσει δεν μπορεί να φανταστεί πως θα έκανε όλα αυτά. Ξέρω πολύ καλά πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει αλλά κάθε φορά που επικοινωνεί μαζί μου και με διεκδικεί, εγώ χωρίς να το θέλω μέσα μου επηρεάζομαι.

Ξέρω πως ο άνθρωπος αυτός είναι ψεύτης και δεν θα αλλάξει ποτέ. Από την άλλη κάθε φορά με διεκδικεί με έναν τρόπο που με κάνει να λέω μπας και άλλαξε;
Ξέρω πως θα με πείτε χαζή και θα έχετε δίκιο. Για αυτό έστειλα και εδώ, γιατί θα ήθελα, από ανθρώπους που είναι εκτός της κατάστασης, να μου επιβεβαιώσουν την πραγματικότητα.

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη που σας κούρασα.
Δήμητρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δημητρα ξεκολλα απο αυτον τον τυπο οσο είναι νωρίς!Δεν είναι καλα ο ανθρωπος δεν το βλέπεις;Εκτος αν εχεις πια τοσο θρασσος και ευχαριστιεται να σε δουλευει!Με δυο λογια ειτε θα κόψεις καθε επαφη μαζι του και θα τον ξεχασεις ειτε θα σε τρελανει και εσενα οπου να ‘ναι!

  2. Ο τύπος έχει ” επάγγελμα εραστής”. Αυτό θα το κάνει όλη του τη ζωή, εφόσον βρίσκει. Τι δεν καταλαβαίνεις; Εκτός και έχεις τη ζωή σου για πέταμα. Την επόμενη φορά που θα σε πάρει κλαψουρίζοντας στείλ’ τον you know where … και συνέχισε τη ζωή σου.

  3. Δήμητρα εξαφανίσου όσο έιναι καιρός.!!!!!!!!! Διαβάζοντας την ιστορία σου, νόμιζα ότι διάβαζα την δική μου. Εμένα όλο αυτό που περιγραφεις και που εχω σοκαριστει πραγματικα με την ομοιότητα των γεγονότων κράτησε(λογω των ευκαιριων που του εδινα) 5 χρονια!!! Ημουνα νια και γέρασα που λένε, εφτασα 35 και το αποτελεσμα ήταν να παραμείνει με την πρωην του, λόγω των γονιών του (και καλα) που το πιεζαν το καημενο,το αβουλο, το δύστυχο το αγορακι να μην την αφησει.Κι εμενα ετσι με διεκδικουσε,όπως κι εσενα και το μεγαλυτερο λαθος που εκανα και θα χτυπαω το κεφαλι μου παντα, ήταν ότι όταν επιτελους αποφασισα να προχωρησω τη ζωη μου και βρηκα ενα αξιολογο παιδι,που απο την αρχη με γνωρισε στον κυκλο του και ηθελε κι αυτος σοβαρη δεσμευση, εγω τον άφησα μετα απο 2 μήνες γιατι ο αλλος φρικαρε με αυτό και με διεκδίκησε ακομα πιο στενα, μέχρι που μου ζητησε να με παντρευτει και να κανουμε οικογενεια. Τον αφησα λοιπον κι εγω τον αλλον,πιστεψα οτι αλλαξε, ζησαμε 3 μηνες υποτιθεται καλα, κάνοντας σχέδια για τον γάμο μας και ένα βράδυ, μέσα απο το τηλεφωνο(!!) μου ζητησε να διακοψουμε για παντα, αφου δεν χωρισε ποτε με την πρωην του και δεν ηθελε να με κοροιδευει άλλο, όπως μου ειπε. Οπως καταλαβαινεις, άνοιξε τα ματια σου, μην δινεις ευκαιριες σε ανθρωπους που δεν αξιζει, οταν καποιος σε θελει και σε αγαπαει ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, αυτο με εμαθε εμενα η ζωη. Δεν υπαρχουν δικαιολογιες, δεν υπαρχουν δευτερες σκεψεις, δεν υπαρχουν εμποδια!!!

  4. Αχ, αυτό με τις πρώην… Και μόνο που αυτός διατηρεί επαφές μαζί της, δεν κάνει καλό. Και αν αυτό με την πίεση των γονιών του ισχύει, σημαίνει ότι οι γονείς του τη συμπαθούν τόσο πολύ την πρώην, που τη θεωρούν το ιδανικό ταίρι για το γιο τους, οπότε αν θα είστε μαζί κανονικά τώρα, θα μπεις άθελά σου σε μια διαδικασία σύγκρισης μαζί της από το οικογενειακό αλλά και το φιλικό του περιβάλλον. Αυτό είναι μία ένδειξη ότι δεν θα έπρεπε να είσαι μαζί του. Η άλλη ένδειξη του να μην είσαι μαζί του, πιο σοβαρή, είναι το γεγονός ότι δικαιολογείται μονίμως. Αν θέλει επαφές και πισωγυρίσματα με την πρώην του, ας σου το πει να τελειώνετε, να πάρει την ευθύνη για να πάρεις κι εσύ τις αποφάσεις σου. Το ότι μια του φταίνε οι γονείς του, μια οι δήθεν αυτοκαταστροφικές τάσεις της πρώην, μια σου έλεγε ψέματα ότι δεν ήταν μαζί… πολύ άνανδρο εκ μέρους του και προσβάλλει και την κοπέλα που είναι τώρα μαζί του, την οποία πάει και βγάζει ψυχικά διαταραγμένη σε τρίτους. Καλά λένε ότι οι πρώτες εντυπώσεις μένουν κι εσένα σου έμεινε το ήθος του που σου έκανε καλό πρώτη εντύπωση. Αλλά ένας άνδρας, όταν δεν ξέρει ποια από τις δύο αγαπάει περισσότερο, μπορεί να ξεπεράσει πολλά όρια και να καταφύγει σε ψέμα και απάτη. Μετά απ’ όλα αυτά, νομίζω ξέρεις τι θα έπρεπε να κάνεις. Τουλάχιστον, ευτυχώς έκανες τις σπουδές σου και τη ζωή σου την έζησες στο εξωτερικό. Μακάρι να σου αποβούν χρήσιμα όλα αυτά.

  5. οταν διαβασα την ιστορια σου ειπα απο μεσα μου οτι υπαρχουν κ αλλες χαζες τελικα,δεν ειναι προσβολη αλλα εω περασει το ιδιο,παντα νομιζα οτι αλλαζε κ παντα με απατουσε η φεροταν χειροτερα.Σε εχει δεδομενη κ γι αυτο φερεται ετσι,το θεμα ειναι γιατι καθεσαι?σου αξιζει κατι τετοιο?Αν οντως ηθελες να τον βγαλεις απο την ζωη σου θα το εκανες αλλα ακομα δεν το εχεις αποφασισει,κανεις ονειρα αλλα ο ανθρωπος δεν αλλαζει,χανεις τον χρονο σου κ ειναι κριμα.Εξω υπαρχουν ανθρωποι που αξιζουν να τους προσεξεις

  6. Εγώ κουράστηκα που τη διάβασα αυτήν την ιστορία, εσύ δε κουράστηκες να την ζεις?! ʼλλαξε νούμερο κινητού και απομακρύνσου από κοινούς γνωστούς για κάποιο καιρό, μέχρι να αποστασιοποιηθείς από την κατάσταση και να μη σε ενδιαφέρει πια ο τύπος. Υπάρχουν τρόποι να εξαφανιστείς και να μη σε βρίσκει, απλά πιστεύω ότι ακόμα εσύ δεν το έχεις αποδεκτή ότι πρέπει να τον χωρίσεις. Και επιστρέφω σε αυτό που είπα από την αρχή “δε κουράστηκες να ζεις αυτόν τον παραλογισμό και το ψέμα?” @Dora τελικά όλοι έχουμε μια δύσκολη ιστορία να διηγηθούμε που δυστυχώς και ευτυχώς ταυτόχρονα, μας κάνει να μη νιώθουμε μόνοι “ότι μόνο σε μένα συνέβη αυτό”. Από την άλλη γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά, γιατί πραγματικά! Εγωισμός? σε συνάρτηση με ανασφάλεια….

  7. Εχετε δίκιο σε όσα μου έχετε πει, ο άνθρωπος αυτός κάνει τη ζωή του τόσο καιρό, ενώ εγώ χάνω τη δική μου. Χθες επικοινώνησε και πάλι μαζί μου και μου είπε πως αξίζει μια ευκαιρία, ότι μόνο εμένα θέλει αλλά δεν μπορεί να είναι άλλο μόνος του γιατί όπως είπε είναι άντρας και έχει και αυτός ανάγκες.. Αυτό ίσως ήταν και το κερασάκι στην τούρτα.

  8. Όχι μόνο ψεύτης, αλλά και νούμερο και καραγκιόζης. Τι δουλειά έχει μια κοπέλα σαν εσένα μαζί του;

  9. 1) δεν εισασταν ουσιαστηκα ποτε μαζι αρα κουλο οτι του ειπες να χωρησετε…2)επρεπε να σε υποψιασει η γνωστη μπουρδα με την καημενη πρωην που εχει ψυχολογικα και θσ κανει κακο στον εαυτο της! (δεν σε κατηγορω την εχω πατησει και τωρα σκεφτομαι ποσο ηλιθια ημουν!) 3) βρες καποιον που να σε κανει να χαμογελα και να σε σεβεται κυριως!

  10. Το “ίσως” έπρεπε να λείπει από την πρότασή σου! Σε ΠΑΙΖΕΙ και εσύ τον αφήνεις!! Τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση???? Σε λίγο καιρό που θα αποστασιοποιηθείς από το πρόβλημα θα βαράς το κεφάλι σου για τις μ@λ@κίες που ανεχόσουν και έκανες!!! Σε τραβάει πίσω αυτός ο άνθρωπος, άνοιξε τα μάτια σου, είναι κρίμα!!

  11. Δήμητρα μου και εγώ ήμουν με ένα παιδί που φερόταν σε μένα όπως δεν φέρθηκε σε καμιά άλλη αλλά σημασία δεν έχει αυτό,πρέπει να πιάσεις την ουσία. Είσαι ερωτευμένη μαζί του και οι μεγάλες του κουβέντες σε κάνουν να θες να του δώσεις μια ευκαιρία.Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν όταν τους δίνουμε ευκαιρίες αλλά γίνονται χειρότερη.Ήδη του έδωσες πολύ αξία.Κανείς δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά,ντροπή του που φέρθηκε έτσι και δεν σε σεβάστηκε.Καταρχάς βρε κοπέλα μου είναι δυνατόν να μην είχες φίλο στο facebook το αγόρι σου;; γιατί;; δεν το συζητήσατε ποτέ; και αυτός να έχει το θράσος να ανεβάζει και φωτογραφίες μαζί της; για τόσο χαζή σε έχει; Εγώ θα σου έλεγα να μην ξανά ασχοληθείς μαζί του και άμα σε ξανά ενοχλήσει να του μιλήσεις με τα χειρότερα λόγια.Καλύτερα να σε κυνηγάει αυτός πάρα να τον κυνηγάς εσύ αργότερα..Επίσης δεν είναι καλός ούτε και στα ψέματα γιατί από την μια σου είπε ότι του έστελνε η πρώην του και αυτός λύγισε και από την άλλη ότι δεν την θέλει αλλά οι γονείς του επιμένουν..τι από τα δυο συμβαίνει δηλαδή;;!! Νομίζω πως όλες μας θα σου δώσουμε την ίδια συμβουλή,να τον αφήσεις! άκουσε μας και δεν θα χάσεις.Πρέπει να βάζουμε και την λογική αλλά και την αξιοπρέπειά μας πάνω απ’όλα,δεν θα σε ξεφτυλίζει αυτός..δεν σου φαγε και τα χρόνια..Εγώ στη θέση σου μπορεί να μιλούσα και με την πρώην του..να λέγαμε κάποιες αλήθειες για το τι πραγματικά γινόταν,άλλωστε η κοπέλα δεν σου έκανε κάτι γιατί μπορεί και αυτή να μην γνώριζε για σένα..Ελπίζω να κάνεις το σωστό..

  12. Περα από το θέμα πρωην σκέψου λίγο και τι στοιχεία έχει αυτός ο άνθρωπο. Ακόμα κια να σφήσει την πρώην και να σε παντρευτεί δεν έχει καλά στοιχεία βρε κορίτσι μου.1ον δεν ειναι ειλικρινης. 2ο είναι ανσφαλης και 3ον ο λογος του δεν έχει βαρυτητα.Σκεψου να τον παντρευτεις να κανεις παιδια και καθε μερα να αντιμετωπίζεις διαφορα θέματα και ν αμην έχεις που να στηριχτεις.Μην ενθουσιαζεσαι από τα ωραιοποιημένα λόγια.Μονο οι ΠΡΑΞΕΙΣ μετράνε.στα λεω εκ πειρας..

  13. Μία συμβουλή θα ήθελα να σου δώσω, να μην αφήνεις το χρόνο να περνάει ασχολούμενη με άτομα που δεν το αξίζουν. Όσο κι αν σου φαίνεται δύσκολο αυτή τη στιγμή, γιατί είσαι δεμένη συναισθηματικά μαζί του, προσπάθησε να κόψεις εντελώς την επικοινωνία, ακόμα και αλλάζοντας τηλεφωνικό αριθμό. Έχω περάσει παρόμοια εμπειρία με σένα, που κατόπιν, υποτίθεται σοβαρής σχέσης, η οποία κατέληξε σε χωρισμό λόγω απιστίας του, ζητούσε επανασύνδεση. Δεν του δόθηκε η ευκαιρία που ζητούσε, παρόλο που ακόμη έτρεφα αισθήματα για κείνον, γιατί επικράτησε η λογική, ότι στο μέλλον θα εξακολουθούσε να έχει την ίδια συμπεριφορά. Πράγματι επιβεβαιώθηκα… Εξακολουθούσε να έχει παράλληλη σχέση με την ίδια και για εκδίκηση λίγο καιρό μετά την αρραβωνιάστηκε κιόλας… Εντελώς ανώριμη συμπεριφορά και ταυτόχρονα εγωιστική, καθώς ήθελε να επιβεβαιώνει ότι εξακολουθούσε να έχει την προσοχή μου. Θεωρώ ότι αξίζεις να είσαι με έναν άνθρωπο που θα σε σέβεται και θα σε τιμά με τη συμπεριφορά του. Το θέμα είναι να το συνειδητοποιήσεις εσύ η ίδια μέσα σου. 🙂

  14. @eva Αυτο που με σοκαρε πιο πολύ ήταν το γεγονός ότι υπάρχουν κλονοποιημενοι αντρες παντου!! Στην δικη μου περιπτωση οπως και στης Δήμητρας, έβγαλε την πρωην του (και νυν παντα χωρις διακοπη εν τελει) με ψυχολογικα, τρελη και οτι θα αυτοκτονουσε αν την αφηνε. Δεν με ειχε φιλη στο facebook, γιατι ελεγε οτι το διαδικτυο καταστρεφει τις σχεσεις και βαζει τα ζευγαρια να τσακωνονται χωρις ουσιαστικο λογο και οταν δε την ανακαλυψα κι εγω αυτη την κοπελα μεσω facebook και σε μενα ειπε οτι ηταν μονο φιλοι κτλ κτλ. Ειναι σοκαριστικο λοιπον ποσο ίδιες συμπεριφορες αναμεσα σε αγνωστους ανθρωπους ,λες και εχουν διαβασει καποιο εγχειριο για το πως να κοροιδεψετε την παραλληλη -παρανομη σχεση σας και λειτουργουν κατα γραμμα. Ανασφαλειες, ανηθικοτητα, εγωισμος, ανευ φιλότιμου και αξιοπρεπειας ανθρωποι!! Και ναι ημουν ερωτευμενη με ενα τετοιο ΠΡΑΓΜΑ….Ευτυχως συνηλθα!

  15. Σε όσα μου έχετε πει μέχρι τώρα έχετε δίκιο. Αυτό που με γοήτευσε τελικά σε αυτό τον άνθρωπο, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Το μόνο που μένει είναι να το πάρω απόφαση και να προχωρήσω παρακάτω..
    @Ελένη: Κάθε φορά που του έλεγα για το facebook μου έβρισκε και μία δικαιολογία. Μου έλεγε πως το έχει μόνο για τη δουλειά του και θα απενεργοποιήσει το λογαριασμό του πολύ σύντομα. ʼρα μου έλεγε γιατί να σε κάνω φίλη; Τσακωθήκαμε πολλές φορές για το συγκεκριμένο θέμα απλά είπα αφού δε θέλει να με κάνει δεν έχει νόημα να τον πιέζω…

  16. Ενώ υπάρχουν τελικά όλα αυτά τα red flags (ψέματα, περίεργες συμπεριφορές) γιατί συνεχίζουμε και πιστεύουμε τα ψέματα? πραγματικά τι μαζοχισμό μπορούμε να έχουμε μερικές φορές οι γυναίκες! Γιατί κάνουμε τόσες υποχωρήσεις? αφού βλέπουμε ότι μαλώνουμε με τον άλλο για τα βασικά (το απλό να γίνουμε friends on facebook) γιατί δε χωρίζουμε? Ναι μπορεί να είναι χαζός ο λόγος, αλλά τελικά φαίνεται ότι το πράγμα δε τσουλάει και στα υπόλοιπα. @dora σε καταλαβαίνω, γιατί είχα χωρίσει την ίδια εποχή με μια φίλη και από συζητήσεις προέκυψε ότι αν και οι πρώην μας ήταν διαφορετικοί άνθρωποι, που έμεναν και σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές, παρουσίαζαν τις ΙΔΙΕΣ ακριβώς συμπεριφορές (ψέματα, δικαιολογίες, μαμακίστικες συμπεριφορές, ψυχολογική και λεκτική βία…). Τελικά στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να διδαχτήκαμε από τα λάθη μας και να είμαστε σοφότερες στις επιλογές μας την επόμενη φορά.

  17. Πλέον είναι 32 χρονών άντρας για να τον επηρεάζουν οι δικοί του! Κατάλαβα ότι είναι ανώριμος,δεν ξέρει τι θέλει ή απλά παίζει με αισθήματα…προσωπικά για μενα δεν αξίζει,σου αξίζει κάτι πολύ καλύτερο! Είσαι νέα,δεν είσαι παντρεμένη με παιδιά για να δώσεις μια ευκαιρία.Θέλω να μου πεις κάτι άσχετο,τι ζώδιο είναι;(Έτσι απο απορία)

  18. @Εύα Το ζώδιό του είναι Παρθένος.

  19. Δήμητρα μου, είχα κι εγώ σχέση πιο παλιά με έναν τέτοιο άνθρωπο!Είναι παθολογικοί ψεύτες και να ξέρεις ότι αυτό είναι αρρώστια αθεράπευτη!Υπάρχουν οι ψεύτες που από ανάγκη θα πουν ψέματα και άνθρωποι που το ψέμα το έχουν στο τσεπάκι τους.Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο “δικός σου”.Οπότε, η δική μου συμβουλή είναι να φύγεις μακριά και να κόψεις κάθε επικοινωνία μαζί του, γιατί μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στη ζωή σου.Ευτυχώς που φαίνεται εξ’ αρχής τι χαρακτήρας είναι.Πρέπει να νιώθεις τυχερή γι’ αυτό!Φαντάσου να εμφανιζόταν μετά από 2-3 χρόνια ο πραγματικός του χαρακτήρας!Τώρα, αφού βλέπεις και μόνη σου με τι άρρωστο άνθρωπο έχεις να κάνεις, φύγε μακριά!Πιστεύω ότι για όλες/ους υπάρχει κάπου ένας άνθρωπος κατάλληλος για μας και στην προκειμένη περίπτωση, αυτός δεν είναι κατάλληλος για σένα, γιατί από τα λεγόμενα σου φαίνεται κοπέλα σοβαρή.ʼστον να λέει ψέματα, αλλά όχι σε σένα!Κάτι άλλο υπάρχει για σένα και σε περιμένει!Μακριά από τέτοιους ανθρώπους δεν αλλάζουν και μόνο ταλαιπωρία μπορούν να προσφέρουν!Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να του ρίξεις ένα τεράστιο “Χ”!!Nα ξέρεις ότι θα σε κυνηγήσει,όχι γιατί σε αγαπάει, αλλά γιατί θέλει ακόμα μία να κοροϊδεύει!Όχι ότι δεν αξίζεις να αγαπηθείς,ίσα ίσα!!Απλά αυτός ο άνθρωπος δεν έχει μάθει να αγαπάει και δεν ξέρω αν θα μπορέσει ποτέ!Εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη!!

  20. Μα καλά, και οι Παρθένοι έχουν πολύ καλό όνομα “στην αγορά”. Συνολικά γνωρίζω δεκαέξι άνδρες Παρθένους, άλλοι πρώην σχέσεις μου και άλλοι απλοί γνωστοί ή συνάδελφοι, και όλα πολύ καλά παιδιά, ούτε ένας λαλάκας. Ο δικός σου, βρε Δήμητρα, πώς βγήκε έτσι; Τώρα, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Όπως είπα και πριν, το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θυσίασες τίποτα γι’ αυτόν. Φαντάσου, ας πούμε, να σου ζητούσε να παρατήσεις τις σπουδές σου ή να έκανες εσύ κάτι που θα σου έκλεινε πόρτες στη μελλοντική σου εξέλιξη… αυτό θα ήταν το πιο ανόητο και το χειρότερο. Εφόσον για χάρη του δεν έχασες κάτι (τουλάχιστον όχι κάτι που δεν μπορεί ν’ αναπληρωθεί), πάλι καλά.

  21. @rea-sylvia: entelws akuri! Kopelia krineis tous anthrwpous apo to zwdio tous?? Poso zwo prepei na eisai?? @dimitra: ti perimeneis ki esy kopela mou? Na xwrisei tin alli gia na einai mazi sou? Den to ekane toso kairo, gt na to kanei twra? Kanena autosevasmo den exeis pia? Allakse noumero kai ksexna ton kai min ksekatiniazesai sta facebook, ki apo dw ki apo ekei, de se thelei 1 den ton theleis 10. Vres allon kai ase ta zwdia kai ta mou pe, tou pa, soupa!! Esy xalas tin tuxi sou me to na epimeneis se axristous anthrwpous pou den se upologizoun. Ksekolla!

  22. Καλά σου λέει η δήθεν ‘σχέση’ σου οτι δεν σε κάνει φίλη στο Facebook και εσύ δεν πονηρεύεσαι καθόλου;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More