Βιβή: “12 η ώρα τη νύχτα η Α. του έστειλε μήνυμα στο κινητό χωρίς λόγο.”

Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου τρίτου καθώς έχω τρελαθεί με τις συμβουλές που έχω ακούσει από τον περίγυρό μου!

Είμαι σε σταθερή σχέση τα τελευταία χρόνια και συζώ με τον συνομήλικό μου (25 χρόνων) σύντροφό μου. Νιώθω ότι τα πάμε καλά. Και λέω νιώθω γιατί επηρεάστηκα από κάτι που έγινε το χθεσινό βράδυ.

Καταρχάς να σας πω -για να καταλάβετε τη συνέχεια- πως γνωρίζω όλους τους συναδέλφους του συντρόφου μου και μάλιστα με μια κοπέλα έχουμε πολύ στενή φιλική σχέση πλέον.

Αυτή με έχει προειδοποιήσει στις συζητήσεις μας να προσέχω την Α., συνάδελφό τους επίσης, η οποία “ρίχνεται” σε όλους γενικά και μάλιστα σχολιάζει αρνητικά την εμφάνισή μου χωρίς να υπάρχει λόγος.

Αυτά τα γνώριζα άλλωστε καθώς ο σύντροφός μου, μου τα είχε μεταφέρει πρώτος, λέγοντάς μου ότι δεν πρόκειται να με απατήσει με καμία και πως ό,τι λέει το λέει γιατί με ζηλεύει.

Χθες βέβαια, 12 η ώρα τη νύχτα η Α. του έστειλε μήνυμα στο κινητό χωρίς λόγο. Έτσι απλά για να του πιάσει την κουβέντα. Μάλιστα λίγο που πρόλαβα να δω από τη συνομιλία τους ο σύντροφός μου την είχε προσκαλέσει για καφέ μαζί με έναν συνάδελφό τους και φίλο τους, αλλά εκείνη δεν μπόρεσε.

Της απάντησε: “Α., έχουμε και σχέση, κόψε τις μ@#€ς σου”. Του ζήτησα να διαβάσω και τα υπόλοιπα μηνύματα αλλά αρνήθηκε! Μου είπε ότι την κάλεσε γιατί ενδιαφέρεται ο φίλος του και θέλει να τους κάνει το κονέ.

Εγώ θύμωσα και του είπα πως αν ενδιαφέρεται ο φίλος του, τότε αυτός έπρεπε να στείλει και ότι σίγουρα της έδωσε το δικαίωμα για να του στείλει τέτοια ώρα!

Δεν ξέρω τι να κάνω; Έχω άδικο που τον κατηγόρησα; Πρέπει να κάνω κάτι; Να μιλήσω σε αυτήν; Τώρα ζηλεύω πολύ…

Βιβή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Eprepe na eixes idi dei to minima! Exases mia poli kali eukairia na matheis ti sumvainei. Twra mporei na einai arga gt mporei na to esvise. Alla frontise na vevaiwtheis i idia an yparxei akomi ayti i suzutusi tous sto kinito tou o,ti ki an leei autos. An arnithei, diaolosteile ton! Arxise na emfanizesai syxnotera sto grafeio, na vgainete eksw me tous synadelfous tou kai na einai kai auti ekei gia na kopseis antidraseis kai na katalaveis ti akrivws sumvainei (poios tin peftei se poion klpklp). An ton parei tilefwno na to apantiseis esy ki an aytos tsinisei steilton sto diaolo! Episis o filossou ti gnwmi exei gia tin A? Ti sou elege paliotera? An exei xalia gnwmi gi auti tote gt tis kanei katastasi me filo tou? Periergo den einai? Kane ta ayta oso pio diakritika mporeis arxika, alla an deis oti de pianei na eisai oso pio ksekathari ginetai ws pros to ti mporeis na anextheis.

  2. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ

    ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ , ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΣΤΕΨΕΙΣ

    ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ !!!!!!! ΠΩΣ ;;;; ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ !!! ΑΥΣΤΙΡΑ !!! ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ Ν ΑΑΝΕΧΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ !!!! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΛΑΒΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ !!!! ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟ ΣΚΥΛΑΣ !!! ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΗ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΗΜΕΤΩΠΟΙΣΕΙΣ !!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ !!!!

  3. Εχεις να κανεις με παλιοθήλυκο δυστυχώς… Σε καμία περίπτωση δεν θα μιλήσεις σε αυτήν γιατι θα πάρει περισσότερο θάρρος και θα γίνει χειρότερη. Στο φίλο σου πρεπει να δείξεις ανοιχτά οτι σε ενοχλεί αυτή η κατάσταση για να λάβει τα μέτρα του. Γενικά να είσαι πολύ προσεκτική πλέον γιατι παίζει να τον ιντριγκάρει η λεγάμενη και το κακό να μην αργήσει να γίνει…

  4. Nai vivh kala kaneis kai zhleueis gt ontws kati paizei mauth.prosexe…

  5. Λυπαμαι, αλλα αυτου του ειδους τα μηνυματα, τετοιες ωρες για μενα ειναι πονηρα και δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτιά. Δεν μου αρεσουν, δεν τα εγκρινω και φυσικα δεν τα επιτρεπω πλεον στη σχεση μου. Το εζησα το σκηνικο και το εργακι πολλες φορες μεσα στις σχεσεις μου και παντα η καταληξη ηταν η ιδια. Δεν μπορω να σε συμβουλευσω τι να κανεις, αυτο αφορα εσενα και την δυναμη που εχεις για να αφησεις ή να μην αφησεις την “σιγουρια” της σχεσης σου. Εγω ομως πλεον, αν ημουν στη θεση σου, δεν θα εκανα ουτε συζητησεις, ουτε θα καθομουν να μιζεριαζω και να τον ζαλιζω….απλα “αντε γεια” . Και αυτο το λεω πλεον στα 35 μου, με τη σιγουρια που εχω σαν ανθρωπος και επειδη δεν τα σηκωνει αυτα η αξιοπρεπεια μου. Δεν μπορει να συγκατοικω με τον αλλον , να εχουμε υποτιθεται σοβαρη σχεση και να υπαρχει το καθε τσουλακι που να του εχει δωθει το δικαιωμα να του στελνει 12 το βραδυ. Σημερα ειναι η Α. αυριο θα ειναι η Μαρια, μεθαυριο θα ειναι η Γεωργια. Δικαιως τα πηρες και φυσικα δεν εχει να κανει με κανενα κολητο, κι εμενα αν με επιανε ο καλος μου να γκομενιζω σε καποια φιλη θα το εριχνα κι εσυ και ολοι μας…Μη μασας με τετοια, επειδη τον αγαπας!

  6. Καταρχήν θεωρώ ότι πρέπει να ηρεμήσεις γιατί έτσι το χάνεις το παιχνίδι. Σε αυτές τις περιπτώσεις απλά δείχνεις ότι ενοχλήθηκες λίγο, αλλά δε δημιουργείς καβγάδες μια και σου εξήγησε και σου έδειξε και μέρος από το μήνυμα. Όταν επαναλαμβάνεται το σκηνικό τότε κάνεις καβγά και αυτό σε πολιτισμένους τόνους. Όσο αφορά το φίλο του, σκέψου πόσες φορές σου εκάναν εσένα κονέ οι φίλες σου με φίλους τους ή έκανες εσύ σε φίλες σου, οπότε αυτό που σου λέει είναι λογικό. Αν δεις ότι συνεχίζεται το παραμύθι, τότε ναι πρέπει να ανησυχήσεις, αλλά εγώ πιστεύω ότι του έδωσες μεγαλύτερη διάσταση από ότι έπρεπε. Απλά θεωρώ όι δεν έπρεπε ούτε ο σύντροφός σου να της απαντήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά έπρεπε να το αφήσει για το πρωί.

  7. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω Βιβή μου γιατί υπάρχουν και αυτά.Σίγουρα κάτι γίνεται με αυτούς τους δυο,δεν υπάρχει λόγος να μην θέλει να σου δείξει τα μηνύματα. Καταλαβαίνω ότι ζηλεύεις και είναι απόλυτα φυσιολογικό πρέπει όμως να αγριέψεις λίγο τα πράγματα. Μην δέχεσε από κανέναν να σε ξεφτυλίζει με αυτόν τον τρόπο. Να απαιτήσεις κούκλα μου να δεις τα μηνύματα και να μιλήσεις με αυτήν οπωσδήποτε. Έχεις χάσει την εμπιστοσύνη που του έχεις και για αυτό κάτι πρέπει να κάνεις για να σου την ξανά κερδίσει.Και εμείς τα περάσαμε αυτά..κάτι θα ξέρουμε…

  8. Βιβη είδα την ιστορια σου και σε ενα αλλο site που παρακολουθω και πιστευω οτι δε χρειαζεται να ψαχνεσαι αλλο!Η απαντηση που σου εδωσε η κυρια ηταν πολυ σωστη και αυτο θα πρεπει να κανεις.Αλλωστε πανω κατω τα ιδια σου εγραψαν και τα κοριτσια πιο κατω!Καλη τυχη!:-)

  9. avti goustarei kai avtos kolakevete me ta minimatakia ,den nomizo na trexei kati parapano.edeixe ta minimata pou ton sinferan ta oipolipa giati ta esvise?den thatan malon toso athoa.an eitan gia ton kolitotou tha tin estelne se kinon den mou kolai.taxo zhsh avta den etrexe tipotas apla anevene i avtopepithesitou kai paralila me ekane na trelenomai apo zilia kapia stigmi pou epapsa na dino simasia stamatisan ta sms.min milisis me avtin yparxi periptosi na sou syri polla psemata kai akomi na se tapinosi.etzei egine stin dikimou periptosi mou esyre tou kosmou ta psemata mas ewale na xwirisoume ena diastima avti to diaskedaze kai argotera ematha oti den etrexe tipotes me ton dikomou.to mono pou mporeis na kanis prospathise me enan tropo na dis ti paizete xwris na se parun xampari oute avti oute avtos kai otan eisai sigouri stilton adiawasto xwris kamia exegisi pistevo oti einai lathos na tou kanis skines zilies pexto ligo xazi paralila ta matiasou anixta dioti ean tou kanis zilies tha prosexun kai den tha mathis ti ginete.

  10. @ mairi Συγνωμη, αλλα δεν συμφωνω μαζι σου. Σαφως και μας εκαναν κονε οι φιλοι μας, αλλα οχι εν αγνοια των συντροφων τους. Αν ο συντροφος της κοπελας ηθελε να κανει κονε στον φιλο του, σαφως θα το γνωριζε ηδη η αναγνωστρια και σαφως δεν θα νταραβεριζοντουσαν με μηνυματα που ελαβαν χωρα στις 12 το βραδυ!!! Οπως καταλαβαινεις οταν κατι ειναι ΑΘΩΟ φαινεται και φωναζει από μακρυα και παραλληλα κι οταν κατι ειναι πονηρο επισης φαινεται και φωναζει από μακρυα. Δυστυχως πεφτει πολυ δουλεμα απο τους αντρες οταν φλερταρουν ή γκομενιζουν με άλλες γυναικες κι εμεις τα χαιβανια, το παιζουμε και Κυριες και προς Θεου να μην τους φωναξουμε και φυγουν….Να μην τους κανουμε ελεγχο, να μην τους καταπιεσουμε με ελεγχους, να μην νιωσουν οτι ειμαστε Κατινες ψάχνοντας κινητα και μηνυματα , να δειξουμε οτι τους εμπιστευομαστε, οτι δεν πειραζει που χαβαλεδιαζουν στις 12 το βραδυ με μια τυπισσα, που κατά τα άλλα ειναι αθωο μωρε και να ειναι μια συναδελφος απο την δουλεια και να μωρε δεν τρεχει κατι μαζι της, και να μωρε θελω να της κανω κονε με τον κολλητο μου, αλλα δεν θα σου δειξω τα μηνυματα γιατι αυτό θα εδειχνε οτι δεν με εμπιστευεσαι και δεν μου αρεσει να με καταπιεζεις κι αν συνεχισεις στο τελος θα σε απατησω πραγματικα και δεν θα φταιω εγω,θα φταις εσυ που ησουν ζηλιαρα και μπλα μπλα μπλα…..Δυστυχως αυτά είναι καταλλειπα των μαναδων μας, που μας τα περασαν υποσυνειδητα και δεχομαστε εξευτελισμους για να ΜΗΝ μας παρατησουν οι αντρες……..

  11. O,ti kai na apofasiseis prosexe kai sygratisou, MHN MILISEIS se aftin…mono axia tha tis dwseis kai tha tis exeis anoixei ta xrtia tis sxesis sou…tha tis peis stin ousia pws NAI mpaineis anamesa mas..MHN TO KANEIS..ti nomizeis? pws tha evesthitopoiithei i tha se fovithei??

  12. @dora δεν είμαι τόσο αθώα, έχω ψάξει και εγώ κινητά κρυφά, αλλά σε περιπτώσεις που μου έτυχαν όντως ήταν αθώα τα μηνύματα και έκοψα και αντίδραση ότι δεν ασχολήθηκε και είδε το μήνυμα και μπροστά μου. Απλα θεωρώ ότι αντιδρώντας ήρεμα, τον προβληματίζεις τον άλλο περισσότερο πχ γιατί δε νευρίασε αυτή τώρα, τι συμβαίνει. Νομίζω η ηρεμία, αυτοσυγκράτηση, υπομονή και ταυτόχρονα το τέντωμα των κεραίων βοηθάει στο να πάρουμε λογικές αποφάσεις και ναι τι να κάνουμε είμαστε κυρίες, δε θα ρηξω εγώ το επίπεδό μου γιατί ο άλλος είναι βλάκας. Ο καθένας τελικά βρίσκει στη ζωή αυτό που του αξίζει. Η φίλη μας τα διαβάζει και αποφασίζει την προσέγγιση που θα υιοθετήσει.

  13. @mairi Εγω απο την αλλη δεν εψαξα ποτέ κινητα,ουτε υπολογιστες ,ουτε τιποτα εως τωρα, γιατι ειμαι της αποψης οτι όσο ψαχνεις βρίσκεις κι εγω δεν ηθελα να βρώ. Ολα ηρθαν και μου εσκασαν απο μονα τους. Και δεν συμφωνησα μαζι σου στο οτι το συγκεκριμενο μηνυμα της αναγνωστριας ειναι αθωο.Τα δικα σου μπορει να ηταν δεν ξερω πως και τι, το συγκεκριμενο ομως που κληθηκαμε να σχολιασουμε δεν ηταν και φωναζει απο μακρυα!Μηνυματα που δεν δεχεσαι να δειξεις, 12 το βραδυ ,οντας σε σχεση και συγκατοικηση, καθε αλλο παρα αθωα ειναι…..Και το να μην φωναξεις σε μια τετοια περιπτωση, τον αλλον θα τον βολεψει περισσοτερο,παρά θα αναρωτηθει γιατι δεν φωναζεις ,ειδικα οταν εχει χεσμενη τη φωλια του, μιλαμε για αντρες……. Αλλο πραγμα να εισαι ψυχραιμη κι αλλο να σε πνιγει το δικιο και να το παιζεις χαλαρη….

  14. @dora κοίτα δεν είμασταν μπροστά και δε ξέρουμε τι πέχτηκε, γενικά σχολιάζουμε. Αν ήταν η κοπέλα πιεστική και άρχησε να φωνάζει και γω να ήμουν δεν θα της έδειχνα τίποτα από αντίδραση. Θεωρώ αυτονόητο ότι ο άλλος θα μου πει ποιος είναι από μόνος του. Για μένα ήταν λάθος που αυτός απάντησε και αυτό μάλλον δείχνει (τουλάχιστον για μένα) πως κάτι τρέχει. Και ρωτώ εγώ, και που φώναξε τι κατάφερε? απλά θα κρύβει καλύτερα τα μηνύματα από δω και πέρα, που είναι χειρότερο γιατί δε θα μπορέσει να δει τι συμβαίνει η φίλη μας. Απλά ξεφτιλιζόμαστε με τις φωνές, εγώ πιστεύω και πως ο άλλος αυτό που είναι να κάνει το κάνει. Για μένα, το διερευνάς ψύχραιμα, επιβεβαιώνεις ότι αυτό που νομίζεις συμβαίνει και παίρνεις τις αποφάσεις σου. Θα τον πονέσει πολύ περισσότερο αν γυρίσει σπίτι και το δει άδειο, από το να ζει τις φωνές και τις υστερίες που στο τέλος θα πει “ουφ ξεφορτώθηκα την τρελή”. Για μένα η σιωπή είναι πιο δυνατή από τις φωνές. Όπως είπα και πριν, διαφορετικές προσεγγίσεις. Και ξέρεις κάτι, έχω συναδέλφους παντρεμένους και τους βλέπεις με τις γυναίκες τους μια χαρά και όταν έρχονται στη δουλειά είναι συνεχώς σεξουαλικά υπονοούμενα με τη μία και την άλλη, να μένουν σε γραφεία μέχρι τι ώρα και να αγκαλιάζονται και να κάνουν διάφορα δήθεν συναδελφικά. Μηνύματα δεν υπάρχουν, οι γυναίκες τους δεν είναι στη δουλειά, και ζούνε όλοι μέσα σε ένα ψέμα ότι δεν τις απατάνε. Για αυτό συνιστώ ψυχραιμία στην κοπέλα, γιατί παίζονται τόσα πολλά στα γραφεία που αν τα ήξερε έπρεπε να φωνάζει από την πρώτη μέρα και να τον κλείσει τον δικό της στο σπίτι. Μόνο τα δικά μας νεύρα γίνονται κουρέλια, και χάνουμε και το δίκιο μας, ενώ ο άλλος θα κάνει αυτό που θέλει να κάνει.

  15. Δεν βλέπω κάτι μεμπτό σε αυτό!! Ειδικά αν της απάντησε με αυτόν τον τρόπο! Δεν νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς.

  16. Na εισαι σίγουρη οτι κάτι παίζει μ΄αυτήν.πρόσεχε και έχε τον απο κοντά.
    και σ΄αυτήν μη μιλήσεις το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να της δώσεις την ικανοποίηση πώς τα κατάφερε να σας κάνει άνω κάτω αλλά προς θεού μη της κάνεις κατά μέτωπον επίθεση γιατί εσύ θα βγείς η ζηλιάρα και η κομπλεξικιά απο την τύπισσα.Α και κάτι τελευταίο αυτή για να στέλνει μηνύματα στον δικό σου απ ότι φαίνεται σ΄έχει εντελώς γραμμένη αλλά δε φταίει αυτή ο δικός σου μάλλον δίνει το δικαίωμα

  17. @mairi Θα συμφωνησω σαφως οτι με τις φωνες δεν καταφερνει κανεις κατι,αλλα ποση ψυχραιμια μπορει να νιωσει καποιος/α οταν αρχιζει να συνηδητοποιει οτι ο συντροφος του δεν του τα λεει καλα….? Εγω παντως λειτουργω ψυχραιμα οταν θα κληθω να αντιμετωπισω ενα προβλημα όχι οταν το αντιληφθω.Στην αρχη θα λειτουργησω αυθορμητα..Οπως και να’χει ομως, επειδη δεν μιλαμε για μενα ή για σενα, μακαρι η αναγνωστρια να αντιμετωπισει το ζητημα κυριως με σοφία!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More