Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.02.2015 | 22:20

Μαρκέλλα: “Με πονάει το ότι είναι με μια άλλη γυναίκα και τρελαίνομαι στην ιδέα ότι είναι μαζί”

Μαρκέλλα: “Με πονάει το ότι είναι με μια άλλη γυναίκα και τρελαίνομαι στην ιδέα ότι είναι μαζί”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου με την όμορφη παρέα του Τlife.

Είμαι 25 χρονών και πριν ένα χρόνο περίπου χώρισα από μια πολύ δυνατή σχέση που κράτησε τρία χρόνια. Το παιδί αυτό το ερωτεύτηκα πάρα πολύ, είχαμε πολύ έντονη σχέση με ακραία συναισθήματα.

Λόγω απόστασης κυρίως αλλά και δικής μου κούρασης λόγω των συνεχών συγκρούσεων η σχέση αυτή τελείωσε. Με προβλημάτιζε το γεγονός να τον ακολουθήσω αλλά και η μεγάλη διαφορά ηλικίας μας η οποία άγγιζε τα 15 χρόνια.

Με πείραξε το γεγονός πως δεν το παλέψαμε αρκετά για να μείνουμε μαζί και ένιωθα πως εξακολουθούσα να τον αγαπώ, αλλά είχε φτάσει στο απροχώρητο αυτή η κατάσταση.

Όλο αυτό το διάστημα είχαμε μια επικοινωνία. Στην αρχή μιλάγαμε άσχημα όμως αργότερα κάπως καταλάγιασε αυτό. Ένιωθα πως με αγαπούσε κι αυτός ακόμη μέχρι που έμαθα πως έκανε σχέση 4 μήνες μετά το χωρισμό μας.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αλλά δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Εγώ μέσα σε αυτό το διάστημα έκανα κάτι με ένα παιδί το οποίο όμως τελείωσε πολύ γρήγορα γιατί δεν μπορούσα να προχωρήσω, σκεφτόμουν συνέχεια τον πρώην μου.

Μέχρι που μια μέρα εμφανίστηκε μπροστά μου στο χώρο εργασίας μου. Αισθάνθηκα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν το πίστευα. Τελείωσα τη δουλειά και πήγαμε μια βόλτα.

Κοιταζόμασταν συνέχεια, μιλούσαμε και ήταν λες και δεν πέρασε μια μέρα. Με φίλησε και κάναμε έρωτα, μετά μου έλεγε πως με αγαπάει πολύ, μου έριχνε ευθύνες για τον χωρισμό και μου είπε πως του είχα λείψει πολύ και θα ήθελε πολύ να είμαστε μαζί αλλά δεν μπορεί να αφήσει την κοπέλα που είναι μαζί της τώρα. Συνεχίζαμε να μιλάμε έως ότου έφυγε.

Ήμασταν και οι δυο πολύ λυπημένοι, εγώ όμως από εκείνη την ημέρα δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Τον σκέφτομαι συνέχεια και νιώθω πως δεν θα νιώσω ποτέ πάλι έτσι, πως δεν μπορώ να προχωρήσω και πως δεν θα τον ξεπεράσω ποτέ.

Με πονάει το γεγονός πως είναι με μια άλλη γυναίκα και τρελαίνομαι στην ιδέα ότι είναι μαζί. Σας παρακαλώ τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Νιώθω πως με αγαπάει όντως, τα μάτια του δεν έλεγαν ψέματα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να είμαστε μαζί. Πώς όμως ξεπερνάς έναν πρώην; Πώς σβήνεις οριστικά τα συναισθήματα που νιώθεις για αυτόν έτσι ώστε να προχωρήσεις; Πώς το παίρνεις απόφαση;

Νιώθω πως δεν θα τον ξεχάσω ποτέ και πως δεν θα μπορέσω ποτέ να προχωρήσω.

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα.

Μαρκέλλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10