Μαρκέλλα: “Με πονάει το ότι είναι με μια άλλη γυναίκα και τρελαίνομαι στην ιδέα ότι είναι μαζί”

Θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου με την όμορφη παρέα του Τlife.

Είμαι 25 χρονών και πριν ένα χρόνο περίπου χώρισα από μια πολύ δυνατή σχέση που κράτησε τρία χρόνια. Το παιδί αυτό το ερωτεύτηκα πάρα πολύ, είχαμε πολύ έντονη σχέση με ακραία συναισθήματα.

Λόγω απόστασης κυρίως αλλά και δικής μου κούρασης λόγω των συνεχών συγκρούσεων η σχέση αυτή τελείωσε. Με προβλημάτιζε το γεγονός να τον ακολουθήσω αλλά και η μεγάλη διαφορά ηλικίας μας η οποία άγγιζε τα 15 χρόνια.

Με πείραξε το γεγονός πως δεν το παλέψαμε αρκετά για να μείνουμε μαζί και ένιωθα πως εξακολουθούσα να τον αγαπώ, αλλά είχε φτάσει στο απροχώρητο αυτή η κατάσταση.

Όλο αυτό το διάστημα είχαμε μια επικοινωνία. Στην αρχή μιλάγαμε άσχημα όμως αργότερα κάπως καταλάγιασε αυτό. Ένιωθα πως με αγαπούσε κι αυτός ακόμη μέχρι που έμαθα πως έκανε σχέση 4 μήνες μετά το χωρισμό μας.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αλλά δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Εγώ μέσα σε αυτό το διάστημα έκανα κάτι με ένα παιδί το οποίο όμως τελείωσε πολύ γρήγορα γιατί δεν μπορούσα να προχωρήσω, σκεφτόμουν συνέχεια τον πρώην μου.

Μέχρι που μια μέρα εμφανίστηκε μπροστά μου στο χώρο εργασίας μου. Αισθάνθηκα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν το πίστευα. Τελείωσα τη δουλειά και πήγαμε μια βόλτα.

Κοιταζόμασταν συνέχεια, μιλούσαμε και ήταν λες και δεν πέρασε μια μέρα. Με φίλησε και κάναμε έρωτα, μετά μου έλεγε πως με αγαπάει πολύ, μου έριχνε ευθύνες για τον χωρισμό και μου είπε πως του είχα λείψει πολύ και θα ήθελε πολύ να είμαστε μαζί αλλά δεν μπορεί να αφήσει την κοπέλα που είναι μαζί της τώρα. Συνεχίζαμε να μιλάμε έως ότου έφυγε.

Ήμασταν και οι δυο πολύ λυπημένοι, εγώ όμως από εκείνη την ημέρα δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Τον σκέφτομαι συνέχεια και νιώθω πως δεν θα νιώσω ποτέ πάλι έτσι, πως δεν μπορώ να προχωρήσω και πως δεν θα τον ξεπεράσω ποτέ.

Με πονάει το γεγονός πως είναι με μια άλλη γυναίκα και τρελαίνομαι στην ιδέα ότι είναι μαζί. Σας παρακαλώ τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Νιώθω πως με αγαπάει όντως, τα μάτια του δεν έλεγαν ψέματα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να είμαστε μαζί. Πώς όμως ξεπερνάς έναν πρώην; Πώς σβήνεις οριστικά τα συναισθήματα που νιώθεις για αυτόν έτσι ώστε να προχωρήσεις; Πώς το παίρνεις απόφαση;

Νιώθω πως δεν θα τον ξεχάσω ποτέ και πως δεν θα μπορέσω ποτέ να προχωρήσω.

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα.

Μαρκέλλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Νευρίασα μαζί του και μόνο που διάβασα την ιστορία σου.Πως γίνεται μετά από μια τόσο δυνατή σχέση όπως μας λες να μπορεί να ξανά κάνει τόσο εύκολα και γρήγορα καινούρια σχέση; Γιατί ενώ είναι με άλλη βρίσκεται μαζί σου,κάνετε έρωτα και σου λέει ότι σε αγαπάει;; αλλά κατά τα άλλα δεν μπορεί να αφήσει την άλλη (δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω) Όπως τα κάνει αυτά πρέπει και να τα υποστηρίζει. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους κεράτωσε την άλλη μαζί σου και σε αναστάτωσε συναισθηματικά όπως είναι λογικό. Εμμ άμα δεν σε αφήνει στην ησυχία σου δεν θα μπορέσεις να τον ξεχάσεις ποτέ. Δεν ξέρει τι θέλει και δεν είναι ξεκάθαρος απέναντι σου. Για να σοβαρευτεί λίγο γιατί δεν το έχεις και πολύ να πας και να τα ξεράσεις όλα στην νυν του..!

  2. Γνώρισες τον 36άρη στα 21 σου. Η “σχέση” σας απο απόσταση, προβλήματα, κλπ. Δεν μπορούσες να τον ακολουθήσεις λές. Να τον ακολουθήσεις πού;; Πολλά δεν λές και μου φαίνεται οτι η ‘σχέση’ ήταν στο μυαλό σου. Τώρα αυτός 40 και εσύ 25. Πέρασε μια φορά, έκανε και ενα σεξ και άντε γειά. Το καταλαβαίνεις οτι φταίς εσύ για ο,τι τραβάς έτσι;

  3. Δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν θελω. Οταν ενας αντρας σου λεει οτι δεν μπορει, εννοει οτι δεν θελει να ειναι μαζι σου. Δεν προλαβε να αναπτυξει τοσο εντονα συναισθηματα με μια γυναικα μεσα σε 4 μηνες, ωστε να μην μπορει να την αφησει.Εαν ειχατε κατι τοσο εντονο οπως λες, θα την αφηνε, πραγμα που σημαινει οτι ειχατε κατι εντονο,αλλα μαλλον στο δικο σου το μυαλο κυριως!! Ειναι φυσικο εξαλλου με την τοση διαφορα ηλικιας εσυ να εχεις μεγενθυνει τα πραγματα,σε αντιθεση με εκεινον, που ναι μεν μπορει να εζησε παθιασμενες στιγμες μαζι σου, αλλα μεχρι εκει. Ειδικα ενας αντρας 35-40 ετων σε μια σχεση απο απο ασταση, με μια 20αρα,δεν θα επενδυσει. Οσο για το σεξ που κανατε προσφατα, ηταν κατι σαν “αποχαιρετηστηριο”, ηταν κατι που κανουν ολοι οι πρωην μια φορα τουλαχιστον μετα τον χωρισμο τους. Μην δινεις σημασια, προχωρησε τη ζωη σου, οπως εκανε κι αυτος και πιστεψε με, θα βρεις πιο δυνατο ερωτα στην πορεια, που θα ειναι διπλα σου καθε στιγμη και οχι απο αποσταση και στην ηλικια σου, ωστε να εχετε τα ιδια θελω και τις ιδιες αξιωσεις απο την σχεση σας!

  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ “ΞΥΠΝΑ”.
    Γενικώς, ξύπνα… αν σε ήθελε, σήμερα θα ήσασταν μαζί.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More