Μαρία: “Νιώθω ότι όντως κάτι υπάρχει μεταξύ μας και ότι δεν έχει τελειώσει…”

Γνώρισα ένα παιδί. Φλερτάραμε ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα (όχι μόνο εγώ και οι φίλοι μου και κάποιοι άλλοι που βρίσκονταν εκεί μαζί μας κάθε φορά). Πήγα και στο σπίτι του για να με βοηθήσει σε κάτι και ήταν ιδιαίτερα ζεστός μαζί μου και με άγγιζε στη μέση και μου έκανε συνεχώς κοπλιμέντα… Αρκετές φορές με είχε πάρει αγκαλιά και όταν βρισκόμασταν πάντα ερχόταν κοντά μου και μιλούσαμε.

Οι φίλοι μου μου είπαν να πατήσω γκάζι ενώ εγώ πίστευα ότι έπρεπε λίγο να απομακρυνθώ. Εκεί ήταν η αρχή του τέλους. Από ότι έμαθα -αλλά ήταν πλέον αργά- εκείνος θέλει να κυνηγάει (μου είχε πει και κάτι για την πρώην του που ήταν το μοναδικό καλό κορίτσι που τα είχε ποτέ του, ότι είχε κολλήσει μαζί του -και πιστεύω ότι αυτό φοβάται και με εμένα ότι θα κολλήσω, αλλά δεν με ξέρει καλά και με κρίνει από το ντροπαλό και ήσυχο προφίλ που έχω).

Μία μέρα με γύρισε εκείνος σπίτι και είπα να κάνω μία κίνηση για να καταλάβω επιτέλους αφού με μπέρδευε. Τίποτα. Το μόνο που κατάφερα ήταν να με ψιλοαποφεύγει. Χθες μίλησε σε μία φίλη μου και της είπε ότι είμαι ωραία και έχω ωραίο σώμα αλλά έχει ξενερώσει (λογικά γιατί τον φλέρταρα ενώ εκείνος θέλει να κυνηγάει??!)

Η φίλη μου προφανώς μου το είπε αλλά πριν μου το πει τον είχα πιάσει και του είπα ότι: “Ok, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί νιώθω άσχημα. Μίλησα με τα παιδιά και είπαμε ότι μάλλον παραείμαι φιλική… Δεν στην πέφτω απλά φλερτάρω λίγο. Μόλις τελείωσα μία σχέση και έμαθα ότι έχεις κοπέλα και ένιωσα άσχημα. Δεν λέω, μου αρέσεις και σε φλέρταρα λίγο αλλά δεν τρελαίνομαι και οκ ήθελα να στο πω γιατί ένιωσα άσχημα όταν έμαθα ότι έχεις κοπέλα.”

Και μου είπε: “Μην νιώθεις άσχημα, το κατάλαβα ότι κάτι τρέχει εκείνη την μέρα που σε πήγα σπίτι, αν έκανα κάτι θα έφταιγα εγώ. Χαίρομαι που το ξεκαθαρίσαμε.” Και μετά με πήρε αγκαλιά πάλι.

Anyway… νιώθω ότι όντως κάτι υπάρχει μεταξύ μας και ότι δεν έχει τελειώσει. Απλά επειδή δεν με ξέρει φοβάται ότι θα κολλήσω και επειδή δεν τον άφησα να με κυνηγήσει έχει ξενερώσει. Λέω να το αφήσω για λίγο καιρό να ξαναπλησιάσουμε σαν παρέα ο ένας τον άλλον για να με γνωρίσει λίγο καλύτερα…αλλά δεν ξέρω τι να κάνω…

Τον θέλω, μου αρέσει, αλλά ξέρω ότι το timing δεν είναι το σωστό ακόμα και πρέπει να περιμένω…

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλα κανεις και νιωθεις οτι δεν εχει τελειωσει, διότι οταν ενας ανθρωπος (ειτε αντρας,ειτε γυναικα),διατηρεί οποιαδηποτε μορφη επαφης με τον/την πρωην, τη στιγμη που εχει μια νεα σχεση που μετρα μόλις 8 μηνες και θα επρεπε να ειναι στα μελλια,τοτε κατι δεν παει καλα στο παρον του.Προφανως δεν τον γεμιζεις τόσο, όσο να μην ανατρεχει στο παρελθον του και ειμαι καθετη σε αυτο.Δεν σημαινει οτι φταις καπου εσυ, απλα ο νεαρος δεν τα εχει ξεκαθαρισει καλα στο μυαλο του και αφηνει πορτες ανοιχτες. Αστον, αν ζητας τη γνωμη μου, γιατι αν ενας αντρας δεν μπορει να βαλει προτεραιοτητες και να διαχωρισει το παρελθον με το παρον του, τοτε ειναι λιγος και θα φανει στην πορεια σε πιο σημαντικα ζητηματα! Καλυτερα να χωρισετε τωρα, παρα να χασεις κι αλλο χρονο και να τραβας τα μαλλια σου μετα.

  2. Λαθος σχολιο, σε λαθος ιστορια, sorry

  3. Εχεις καταλαβει Μαρια οτι εχεις ηδη κολλησει??????? Να περιμενεις τι?Να χωρισει την αλλη, να τον παρεις εσυ? Ποσο διαθεσιμη πια? Κι εγω αν ημουν αντρας θα ξενερωνα. Δεν μπορεις να τον φτυσεις λιγο?Τις αγκαλιες τι της θελετε?Δεν μπορεις να του το ξεκοψεις? Να του πεις : “Ωπα φίλε, δεν θελω και πολλα πολλα, φιλοι ειμαστε,αυτα με την γκομενα σου”.Ειμαι σιγουρη οτι αν λειτουργουσες ετσι, ισως και να ειχες πιθανοτητες. Με το να το παιζεις ομως ανοιχτομυαλη, φιλελευθερη τυπου “και καλα δεν τρελενομαι για σενα, αλλα επι της ουσιας ολες οι πραξεις μου αυτο δειχνουν”, θα την κανει με ελαφρα…….

  4. Αφήνοντας κατά μέρος θεωρίες περί timing και ιδανικής στιγμής (δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα για το φλερτ), πιστεύω ότι έκανες πολύ καλά που έδειξες τα αισθήματά σου. Τουλάχιστον κατάφερες να δεις ότι δεν υπάρχει η ανταπόκριση που ήθελες. Νομίζω, όμως, ότι από εδώ και πέρα άδικα θα χάσεις τόσο χρόνο ζώντας με την ελπίδα ότι αυτός θα σκάψει και θα ανακαλύψει βαθιά μέσα σου ένα θησαυρό και ότι θα τον εκτιμήσει. Από αυτά που μας γράφεις, φαίνεται μεν ότι σε φλερτάρει, όμως ίσως να μην είναι ερωτευμένος μαζί σου. Αν ήταν, δεν θα κολλούσε στο ότι φαίνεσαι τόσο καλή και δοτική, ούτε στο ότι έδειξες τα αισθήματά σου. Θα ανταποκρινόταν και θα ήσαστε ήδη ζευγάρι τώρα. Δεν είστε, όμως, γι’ αυτό κράτα τον για παρέα αν θεωρείς την παρέα του τόσο πια σημαντικκή για σένα. Αλλά μην τον αφήνεις να σε ακουμπάει και μην παίρνεις στα σοβαρά παρόμοια σημάδια. Είδες ότι ενώ σ’ έπαιρνε αγκαλιά και ήταν τόσο ζεστός απέναντί σου, δεν σήμαινε κάτι. Μπορεί να μη νιώθει τη χημεία μαζί σου, όσο όμορφη κι αν του φαίνεσαι. Γι’ αυτό μην σε φάνε τα χρόνια περιμένοντάς τον. Ανοίξου σε νέες γνωριμίες.

  5. Προφανώς και θα προχωρήσω..ήδη βγαίνω/μιλάω με κάποιον για αυτό λέω να αφήσω λίγο χρόνο να ξαναπλησιάσουμε ο ένας τον άλλον γτ προς το παρόν περνάω καλά έτσι όπως είμαι αλλά ξέρω ότι με εκείνον κάτι παίζει.. Με κλασικά ελληνικά να τον φτυσω λέω..

  6. Ναι, Μαρία, καλά θα κάνεις. Έχω βρεθεί στη θέση σου, ξέρω πώς είναι να νιώθεις κάτι για κάποιον και να μην έχεις αντίστοιχη ανταπόκριση, αλλά τη δύναμη να τον ξεπεράσεις θα τη βρεις μέσ’ από την ίδια την πράξη του να προχωρήσεις και να δώσεις έμφαση στα δικά σου (και μόνο δικά σου) θέλω. Κι έπειτα, αν το θέλει εκείνος και συνεχίσεις να τον θέλεις κι εσύ, θα τα βρείτε. Αν όχι, τότε μάλλον δεν ξέρει να κρίνει και προτιμά να χωρίζει τον κόσμο σε κουτάκια τύπου “ήσυχο καλό κορίτσι” και “άντρας κυνηγός”.

  7. Εγώ ένα έχω καταλάβει από τα λίγα που έγραψες, πέρα από τη φάση που είσαστε και οι δύο τώρα, ότι ακόμα και ως τρόπο σκέψης δεν ταιριάζετε. Το λες και μόνη σου, αυτός θέλει να κυνηγά και εσύ είσαι πολύ δυναμική για να αφήσεις έναν άντρα να σε κυνηγήσει. Αν το πράγμα δε τσουλάει από την αρχή, δε πρόκειται να τσουλίσει ούτε αργότερα. Εξάλλου αυτός που είναι κυνηγός θα θέλει να έχει το πάνω χέρι σε όλα, και εσένα δε σε βλέπω να το παίζεις συνέχεια γατούλα, που θέλει τον άντρα προστάτη… Δε ταιριάζετε και μην αναλώνεσαι σε φτυσίματα, γιατί εσύ θα κολήσεις!

  8. Μαρια να τον φτυσεις, αλλα οχι για να γυρισει, να τον φτυσεις για να ξεκουμπιστει….Τι ειναι το φλερτ και ο ερωτας??Νομιζεις γινεται με δοσεις?Τωρα με θελει αυριο οχι, μεθαυριο θα με ξαναθελει? Συνελθε λιγο, βρες αλλον οχι για να παιξεις, οπως σε παιζει τωρα ο αλλος, βρες αλλον για να ξεκινησεις κατι ομορφο, αλλιως κατσε μονη σου και μην παρεις στο λαιμο σου κανεναν αλλον!!! Ποσο χρονων εισαι πια? 15?? Το φτυσιμο καλη μου οταν γινεται προσποιητο οπως θες εσυ να κανεις, κανεις μπαμ κι ο αλλος το πιανει οτι το κανεις επιτηδες.Αποτελεσμα, μια τρυπα στο νερο!

  9. Το ερώτημα είναι τι θέλεις εσύ από εκείνον κι εννοώ όχι μόνο από μια ενδεχόμενη σχέση μαζί του, αλλά γενικά σαν άνθρωπος. Έχει κάτι να σου δώσει σαν άνθρωπος ή απλά σε ενθουσιάζουν οι τρυφεροί του τρόποι; Επίσης, δεν κατάλαβα, έχει κοπέλα ακόμα και τώρα; Ακόμα και να μην έχει, είπες ότι αναφέρθηκε στην πρώην του… παρόλο που αναφέρθηκε με καλά λόγια, κάτι συνέβη και το “καλό κορίτσι” εκείνο δεν τον κάλυπτε η έφυγε από μόνη της όταν είδε ότι σ’ αυτόν αρέσει ο ρόλος του κυνηγού κι εκτός σχέσης. Πάντως, δεν νομίζω ότι ταιριάζετε και τόσο σαν χαρακτήρες, όπως σου είπε και η Τζένη, γιατί αυτός φαίνεται να διακατέχεται από το σύνδρομο του “άνδρα κυνηγού/κουβαλητή/προστάτη” και της “γυναίκας γατούλας/παρθένας/σπιτόγατας”. Να γυρίσει στο χωριό του, πες του.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More