Σίσσυ: “Δεν ήρθε ο καιρός να πάρουμε μια οριστική απόφαση: ή μαζί ή χώρια;”

Η σχέση μας καλή, χωρίς πολλές ζήλιες και δράματα! Μαλώνουμε πάρα πολύ άσχημα και για μια-δυο μέρες δεν επικοινωνούμε.

Εγώ φεύγω για δέκα μέρες στο εξωτερικό και η επικοινωνία μας είναι ελάχιστη και μίζερη! Γυρνάω, μιλάμε και ξανακαβγαδίζουμε, σε πιο χαλαρούς τόνους. Και λέμε να μείνουμε κάποιο διάστημα χώρια να πάρουμε το χρόνο μας. Έχουμε ξαναβρεθεί μέσα σε αυτό το διάστημα και ήμασταν σαν να μην τρέχει κάτι.

Έχουν περάσει 20 μέρες. Δεν ήρθε ο καιρός να πάρουμε μια οριστική απόφαση: ή μαζί ή χώρια; Έτσι θα το αφήσουμε να κυλήσει;!

*Είμαστε τρία χρόνια μαζί.

Σίσσυ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Είσαι διπολική; Κυκλοθυμική; Κάτι είσαι…

  2. Μάλλον κανένας από τους δυό σας δε θέλει να αναλάβει την ευθύνη της απόφασης του χωρισμού. Θάρρος γιατί η ψυχική υγεία είναι πάνω από όλα.

  3. Αυτο το να παρετε το χρονο σας…….με πιανει γελιο….Να παρετε το χρονο σας να σκεφτειτε τι? Αν ταιριαζετε?Αν θελετε να ειστε μαζι? Αν την παλευετε?Αν θελετε να παντρευτειτε? Γελαω και μονο στη σκεψη.3 Χρονια οπως λες ειναι πολλα και φυσικα δεν χρειαζετε καποιος χρονο για να σκεφτει τι θελει στη ζωη του….Μπορουμε να σκεφτομαστε παραλληλα με την εκαστοτε σχεση μας και ειδικα οσο περναει ο καιρος,μαθαινουμε ειδικα τι θελουμε απο τον ανθρωπο που ειναι διπλα μας….Το να διακοψουμε το σεξ και την επικοινωνια μαζι του, δεν μας βοηθαει απαραιτητα να σκεφτουμε αν τον θελουμε ή οχι. Δικαιλογια ειναι προς τον εαυτο μας και προς τον αλλον. Για μενα χωριστε, γιατι οταν κατι που ειπωθηκε, ηταν τοσο δυνατο ωστε να σας κρατησει χωρια μία φορα, θα συμβαινει παντα, με αποτελεσματα να κανετε αυτα τα γελοια του τυπου “χωρισαμε, τα ξαναφτιαξαμε, χωρισαμε τα ξαναφτιαξαμε, παντρευτηκαμε, πηραμε διαζυγιο..” αυτη ειναι η σειρα…..

  4. Κοίτα, ίσως η Δώρα να έχει δίκιο. Και μόνο που έπεσε στο τραπέζι η συζήτηση να μείνετε χώρια, σημαίνει ότι στην ουσία έχει τελματώσει η σχέση σας κι απλώς εφευρίσκετε δικαιολογίες για ν’ αναβάλετε το τέλος. Έτσι το βλέπω εγώ, τουλάχιστον. Εσύ κι εκείνος ξέρετε καλύτερα, όμως τακτικές όπως “διάστημα χώρια” ή “σοβαρή κουβέντα για το μέλλον” δεν έχουν θέση όταν η σχέση πηγαίνει καλά. Αν μια σχέση πηγαίνει καλά, τότε βρίσκει νέες ισορροπίες γρήγορα κάθε φορά. Προσέξτε μη βρεθείτε σε καταστάσεις “on again-off again”. Ό,τι και να γίνει, πάντως, μακάρι να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου. Αν είναι να μείνεις και να πιέζεσαι, καλύτερα μόνη.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More