Μαίρη: “Του δείχνω ότι δεν θέλω και του το έχω πει όμως εκείνος μέχρι και έξω από το σπίτι μου ήρθε.”

Γεια σας!
Σας είχα γράψει και πριν λίγο καιρό… Ναι, αυτή η Μαίρη είμαι με τον μεγαλύτερο σύντροφο και τον πρώην που παίρνει τηλέφωνα!

Είχατε δίκιο… Ο Κ. με τον οποίο είχαμε πολλά χρόνια διαφοράς και σας είχα πει πως ήμασταν μαζί, μέσα σε λίγους μόλις μήνες σχέσης άρχισε να μου ζητάει γάμους, παιδιά και ιστορίες… Εγώ όμως είμαι 18 χρόνων και δεν θέλω τίποτα από όλα αυτά τη συγκεκριμένη στιγμή. Έτσι αποφάσισα να χωρίσουμε.

Λίγες μέρες μετά πήγα με τον αδερφό μου σε ένα μαγαζί στο Γκάζι και έτυχε ο Κ. να είναι εκεί και να μας δει βιαστικά όπως φεύγαμε. Όμως αντί να δει τον αδερφό μου νόμιζε πως ήμουν με άλλον και την επόμενη μέρα ήρθε σπίτι μου και άρχισε να με βρίζει πάρα πολύ άσχημα.

Ο αδερφός μου δεν άντεξε και πιάστηκαν στα χέρια. Να μην σας τα πολυλογώ, ο Κ. με παρακαλάει να είμαστε και πάλι μαζί. Εγώ όμως δεν θέλω.

Είχατε δίκιο. Είμαι 18 χρόνων και πρέπει να ζήσω τη ζωή μου. Εγώ του δείχνω ότι δεν θέλω και του το έχω πει, όμως εκείνος μέχρι και έξω από το σπίτι μου ήρθε.

Τι να κάνω;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να κάτσεις να διαβάσεις ή να βρείς μια δουλειά. Δεν φαίνεσαι να εχεις κάποιο σοβαρό προβληματισμό.

  2. Τον έχει πιάσει ο εγωισμός του τώρα, επειδή χωρίσατε και νόμιζε ότι βρήκες κιόλας αντικαταστάτη του. Πάντως, αν σ’ αγαπούσε όπως δήλωνε, δεν θα σε έβριζε επειδή νόμιζε ότι προχώρησες στη ζωή σου. Ένας άνθρωπος που ξέρει ν’ αγαπά, δεν είναι έτσι μικροπρεπής. Ακόμα κι αν στη θέση του αδερφού σου ήταν ένας καινούριος σου έρωτας, εκείνος δεν θα έπρεπε να έχει αντιδράσει έτσι, λες και είναι αυτός 18 χρονών τώρα. Αλλά την επόμενη φορά να είσαι προσεκτική όταν ξεκινάς σχέση, γιατί δεν ξέρεις πόσο “ψυχάκιας” μπορεί να είναι ο άλλος και να σε κυνηγάει μετά.

  3. Γεροντοέρωτας αγαπητή μου, γιατί νομίζεις τον λένε έτσι! μόλις βρει την επόμενη πιτσιρίκα θα σε αφήσει ήσυχη, δεν θα αργήσει μη στεναχωρίεσαι.

  4. Κρίμα που αυτός τουλάχιστον ξέρει ν’ αγαπάει και δεν είναι σαν εκείνον τον σαχλαμάρα τον πρώην σου. Κατά τ’ άλλα, έκανες πολύ καλά που έφυγες από αυτή τη σχέση με τον μεγαλύτερο, εφόσον δεν ήταν αυτό που θέλεις. Να ξέρεις ότι στην ηλικία που είσαι ειδικά, το ηλικιακό χάσμα θα το νιώθεις περισσότερο. Και “μόνο” δέκα χρόνια να είναι κάποιος μεγαλύτερος από σένα, θα είναι εμφανής η διαφορά μεταξύ σας. Δες αν μπορείς να κάνεις σχέση με κάποιον που να σε περνά πέντε χρόνια, όχι δεκαπέντε.

  5. Τι πράγμα και αυτό, οι πρώην σου να σε βρίζουν επειδή ήσουν ή νόμιζαν ότι είσαι με κάποιον άλλον! Χεσ΄τους κοριτσάκι μου! Τι σκ@τ@ ρε γμτ; Όνειρα και σχέδια και για το μέλλον σου δεν έχεις; Δεν σπουδάζεις κάτι; Όλα σου τα υπαρξιακά περιορίζονται σε γκόμενους; Πες στην μάνα σου να σου δώσει ένα χαστούκι εκ μέρους μου. Πλζ!

  6. ειναι σοβαρος? εγω λεω απομακρυνσου γιατι ο ανθρωπος δε μου φαινεται σοι. Καιγεται για γαμο και πιεζει γι αυτο μια 18αρα?

  7. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!
    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΟΥ Η ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!
    ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ!ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΙΑ 18ΧΡΟΝΗ!ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ!ΟΤΙ ΕΙΝ ΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ!ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΩΤΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ!
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ…ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!

  8. Tουλάχιστον είσαι τυχερή που έχεις έναν αδερφό να σε υπερασπιστεί σε κάτι τέτοια. Είσαι, επίσης, τυχερή που ο συγκεκριμένος δεν φαίνεται ικανός για κάτι παραπάνω (τόσα και τόσα γίνονται), οπότε προβλέπεται να σ’ αφήσει σε ησυχία σύντομα. Όσο για το εάν σπουδάζεις και τι κάνεις γενικότερα στη ζωή σου, δεν οφείλεις εξηγήσεις σε κανέναν. Ποιος είπε ότι οι εξελίξεις στα προσωπικά δεν μπορούν να συμβαδίσουν με υψηλές επιδόσεις στην πανεπιστημιακή σχολή ή με μια δουλειά; Και δεν πάει με την ηλικία αυτό, όπως κάποιοι νομίζουν. Όπως και δεν οφείλεις εξηγήσεις για τα αισθήματα εκείνου του άνδρα. Το αν σ’ αγάπησε ή αν απλώς ήσουν ένας “γεροντοέρωτας” για εκείνον, αυτό είναι κάτι που ενδεχομένως έχεις διαισθανθεί εσύ και θα γνωρίζεις καλύτερα. Δεν θέλω να υποτιμώ αισθήματα ανθρώπων που δεν γνωρίζω και ποτέ δεν ξέρεις τι είναι αυτό που έχει δει σ’ εσένα και τον έχει συγκινήσει όσο σε καμία άλλη. Το μόνο ζητούμενο για σένα είναι να προσέχεις άλλη φορά, μην μπεις σε παρόμοιους ή χειρότερους μπελάδες.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More