Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.03.2015 | 22:24

Ελίζα: “Μετά του έστειλα ένα κενό μήνυμα κατά λάθος, πήρε θάρρος...”

Ελίζα: “Μετά του έστειλα ένα κενό μήνυμα κατά λάθος, πήρε θάρρος...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το 2012, μόλις είχα δώσει πανελλήνιες, γνώρισα ένα παιδί ένα χρόνο μεγαλύτερό μου, μέσω μιας φίλης μου. Αυτός μόλις είχε βγει από τρία χρόνια σχέση και δεν ήθελε κάτι σοβαρό, οπότε το άφησα.

Μετά από λίγο, στο καρναβάλι, κι ενώ προσπαθούσα για δεύτερη φορά να δώσω πανελλήνιες έκανε κίνηση και ήθελε να είμαστε μαζί. Μου την έπεσε κι ένας φίλος του και ζήλεψε. Εγώ ήμουν και παρθένα. Και είπαμε σιγά σιγά. Σπουδάζει και Αθήνα.

Μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Δεν το άφησα να προχωρήσει πολύ και μετά το καλοκαίρι ήρθε στο χωριό του που είναι 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη μας και μου έλεγε μεγάλα λόγια, ότι είχε πληγωθεί από την (κουκλάρα δίμετρη) πρώην του και ότι εμένα με ήθελε να κάνουμε κάτι σοβαρό κλπ.

Όταν ήρθε βγήκαμε στην πόλη μία φορά για καφέ και μετά πήγε στο χωριό του και εξαφανίστηκε. Μια φορά του έστειλα και μου είπε πως είχε μπει στην πόλη, αλλά επειδή τσαντίστηκα του είπα να περνάει καλά και θα τα πούμε. Μετά του έστειλα “χρόνια πολλά” για τα γενέθλιά του και δεν μου απάντησε.

Η φίλη μου, μου είπε πως στο fb ανέβασε φωτό με μία από Γερμανία που την ήξερε από παλιά (κι άλλα έκανε τα οποία η φίλη μου δεν μου έλεγε). Δεν τον ενόχλησα ξανά μετά.

Τον Σεπτέμβρη μου έστειλε που χάθηκα. Δεν απάντησα. Μετά από μια βδομάδα μου στέλνει για ποιο λόγο δεν του απάντησα και του είπα ότι δεν υπήρχε λόγος. Με ρώτησε αν έχω άλλον και του είπα ότι αυτό δεν τον αφορά και ότι δεν είχαμε και κάτι... Τέλος πάντως το έκοψα, όσο κι αν πονούσα.

Μετά του έστειλα ένα κενό μήνυμα κατά λάθος, πήρε θάρρος και έστειλε πιο μετά, όταν ήρθε στην πόλη. Δεν του απάντησα. Μου έλεγαν και κάποια κορίτσια από τη σχολή να του στείλω και του έστειλα. Πιάσαμε κουβέντα και κανονίσαμε να συναντηθούμε όταν έρθει, αλλά δεν συναντηθήκαμε και του έστειλα μήνυμα: “Άστο, δεν μας θέλει.” Μετά κλαιγόμουν στη “φίλη”.

Συναντηθήκαμε για καφέ και μου είπε πως δεν θέλει σοβαρή σχέση. Κι ενώ ήμασταν ραντεβού μπήκε να δει τα μηνύματα στο fb και ήταν η άλλη από το καλοκαίρι στα μηνύματα. Μετά τον πήρε η ξαδέρφη του μου είπε τηλέφωνο, αλλά της είπε “αγάπη μου”.

Η άλλη κοπέλα από το καλοκαίρι είναι από Γερμανία και γνωρίζονταν από τότε που είχε σοβαρή σχέση με την άλλη κοπέλα. Σπουδάζει στη Γερμανία και η μάνα της είναι παντρεμένη εδώ. Επίσης, αυτός την επισκέφθηκε Γερμανία δύο φορές -η μάνα της δουλεύει σε ταξιδιωτικό γραφείο. Τα είχανε φαίνεται, αλλά όποτε με έβλεπε έξω...

Π.χ. μια φορά μιλούσα με ένα αγόρι και μου έστειλε μήνυμα: “Ωραίος ο δικός σου!”. Και μια φορά που περνούσα από μία καφετέρια που καθόταν, με μία δίμετρη φίλη μου, πρώτα είδε αυτή και μετά καρφώθηκε σε μένα. Και όταν έφτιαξα viber μου έστειλε: “έφτιαξες και viber” και τον ρώτησα “ποιος είναι” και μου είπε “τι σου έχω κάνει και με διέγραψες” και του είπα “τίποτα” και μου είπε “κάποτε είχαμε επαφή κάθε μέρα” και του είπα “κάποτε είχαμε επαφή, αλλά όχι κάθε μέρα και τώρα δεν έχουμε οπότε δεν υπάρχει λόγος” και του έκανα αποκλεισμό.

Εγώ από το 2012 δεν έχω κάνει τίποτα με κανέναν, έχω μείνει παρθένα, δεν μπορώ να τον ξεχάσω, έπεσα σε κατάθλιψη, δεν βγαίνω γιατί δεν έχω παρέα. Η Γερμανίδα είναι δύο μέτρα, σπουδάζει νομική... όχι σαν εμένα που μπήκα σε ΤΕΙ με 10000 μόρια.

Πονάω. Γιατί μου φέρθηκε έτσι; Τι θα κάνω;

Σας ευχαριστώ και συγγνωμη για την έκταση.
Εliza

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10