Ελίζα: “Μετά του έστειλα ένα κενό μήνυμα κατά λάθος, πήρε θάρρος…”

Το 2012, μόλις είχα δώσει πανελλήνιες, γνώρισα ένα παιδί ένα χρόνο μεγαλύτερό μου, μέσω μιας φίλης μου. Αυτός μόλις είχε βγει από τρία χρόνια σχέση και δεν ήθελε κάτι σοβαρό, οπότε το άφησα.

Μετά από λίγο, στο καρναβάλι, κι ενώ προσπαθούσα για δεύτερη φορά να δώσω πανελλήνιες έκανε κίνηση και ήθελε να είμαστε μαζί. Μου την έπεσε κι ένας φίλος του και ζήλεψε. Εγώ ήμουν και παρθένα. Και είπαμε σιγά σιγά. Σπουδάζει και Αθήνα.

Μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Δεν το άφησα να προχωρήσει πολύ και μετά το καλοκαίρι ήρθε στο χωριό του που είναι 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη μας και μου έλεγε μεγάλα λόγια, ότι είχε πληγωθεί από την (κουκλάρα δίμετρη) πρώην του και ότι εμένα με ήθελε να κάνουμε κάτι σοβαρό κλπ.

Όταν ήρθε βγήκαμε στην πόλη μία φορά για καφέ και μετά πήγε στο χωριό του και εξαφανίστηκε. Μια φορά του έστειλα και μου είπε πως είχε μπει στην πόλη, αλλά επειδή τσαντίστηκα του είπα να περνάει καλά και θα τα πούμε. Μετά του έστειλα “χρόνια πολλά” για τα γενέθλιά του και δεν μου απάντησε.

Η φίλη μου, μου είπε πως στο fb ανέβασε φωτό με μία από Γερμανία που την ήξερε από παλιά (κι άλλα έκανε τα οποία η φίλη μου δεν μου έλεγε). Δεν τον ενόχλησα ξανά μετά.

Τον Σεπτέμβρη μου έστειλε που χάθηκα. Δεν απάντησα. Μετά από μια βδομάδα μου στέλνει για ποιο λόγο δεν του απάντησα και του είπα ότι δεν υπήρχε λόγος. Με ρώτησε αν έχω άλλον και του είπα ότι αυτό δεν τον αφορά και ότι δεν είχαμε και κάτι… Τέλος πάντως το έκοψα, όσο κι αν πονούσα.

Μετά του έστειλα ένα κενό μήνυμα κατά λάθος, πήρε θάρρος και έστειλε πιο μετά, όταν ήρθε στην πόλη. Δεν του απάντησα. Μου έλεγαν και κάποια κορίτσια από τη σχολή να του στείλω και του έστειλα. Πιάσαμε κουβέντα και κανονίσαμε να συναντηθούμε όταν έρθει, αλλά δεν συναντηθήκαμε και του έστειλα μήνυμα: “Άστο, δεν μας θέλει.” Μετά κλαιγόμουν στη “φίλη”.

Συναντηθήκαμε για καφέ και μου είπε πως δεν θέλει σοβαρή σχέση. Κι ενώ ήμασταν ραντεβού μπήκε να δει τα μηνύματα στο fb και ήταν η άλλη από το καλοκαίρι στα μηνύματα. Μετά τον πήρε η ξαδέρφη του μου είπε τηλέφωνο, αλλά της είπε “αγάπη μου”.

Η άλλη κοπέλα από το καλοκαίρι είναι από Γερμανία και γνωρίζονταν από τότε που είχε σοβαρή σχέση με την άλλη κοπέλα. Σπουδάζει στη Γερμανία και η μάνα της είναι παντρεμένη εδώ. Επίσης, αυτός την επισκέφθηκε Γερμανία δύο φορές -η μάνα της δουλεύει σε ταξιδιωτικό γραφείο. Τα είχανε φαίνεται, αλλά όποτε με έβλεπε έξω…

Π.χ. μια φορά μιλούσα με ένα αγόρι και μου έστειλε μήνυμα: “Ωραίος ο δικός σου!”. Και μια φορά που περνούσα από μία καφετέρια που καθόταν, με μία δίμετρη φίλη μου, πρώτα είδε αυτή και μετά καρφώθηκε σε μένα. Και όταν έφτιαξα viber μου έστειλε: “έφτιαξες και viber” και τον ρώτησα “ποιος είναι” και μου είπε “τι σου έχω κάνει και με διέγραψες” και του είπα “τίποτα” και μου είπε “κάποτε είχαμε επαφή κάθε μέρα” και του είπα “κάποτε είχαμε επαφή, αλλά όχι κάθε μέρα και τώρα δεν έχουμε οπότε δεν υπάρχει λόγος” και του έκανα αποκλεισμό.

Εγώ από το 2012 δεν έχω κάνει τίποτα με κανέναν, έχω μείνει παρθένα, δεν μπορώ να τον ξεχάσω, έπεσα σε κατάθλιψη, δεν βγαίνω γιατί δεν έχω παρέα. Η Γερμανίδα είναι δύο μέτρα, σπουδάζει νομική… όχι σαν εμένα που μπήκα σε ΤΕΙ με 10000 μόρια.

Πονάω. Γιατί μου φέρθηκε έτσι; Τι θα κάνω;

Σας ευχαριστώ και συγγνωμη για την έκταση.
Εliza

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. προχώρα ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!!!! Αααα !!! και αφου είσαι και παρθένα βρες και κανα καλό μοναστήρι να πας !!!

    ΧΑααχχχ ΧΑΑΑΑΑ χχχαααα

    επιτελους δημοσιεύστε και κανένα σχόλιο !!!

  2. Ελίζα, πραγματικά έπρεπε να διαβάσω από δυο φορές την κάθε παράγραφο, γιατί μπαίνεις σε λεπτομέρειες αχρείαστες. Θα σου πω, όμως, ένα πράγμα: κολλάς σε παράξενα μέτρα σύγκρισης. Το ψηλό ανάστημα και οι σπουδές στη Νομική (και ναι, ακόμα και στην Αστροφυσική) σε μια κοπέλα δεν αποτελούν κριτήριο για έναν άνδρα για να κάνει (ή να μην κάνει) σχέση. Δεν ξέρω ποιος σου έχει καλλιεργήσει τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση ή αν φταίει το γεγονός ότι αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου ως “αποτυχημένη” επειδή δεν είχες ακόμα ολοκληρωμένες σχέσεις. Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να τον εκτιμήσεις, για να τον εκτιμήσουν και άλλοι. Όσο για τον εν λόγω νεαρό, ίσως να μην ξέρει τι θέλει, πάντως κι εσύ δεν τον βοηθάς πολύ. Παραδέξου το, δεν σου έχει κάνει κάτι κακό. Αρχικά δεν έδινε βάση στην επικοινωνία μεταξύ σας, όμως μετά από κάποιον καιρό που επιδίωξε να έχετε επαφή, τι σε πείραζε να το δεχτείς; Αν, βέβαια, συνέχιζε με την περιστασιακή εξαφάνιση, τότε εντάξει, δεν χρειάζεται ν’ αρκείσαι στα λίγα. Αλλά κι εκείνος ίσως να μην ήταν στη φάση που να γνώριζε τι θέλει. Οι περισσότεροι νεαροί τώρα ψάχνουν να μπουν σε κάτι περίεργες καταστάσεις (τύπου “ελεύθερες σχέσεις” ή περιστασιακές ερωτικές περιπτύξεις χωρίς συναισθηματική δέσμευση) αντί να προσπαθήσουν για μία σχέση με έναν άνθρωπο που να θεωρούν δικό τους. Δυστυχώς είναι έτσι.

  3. αν δεν αλλαξεις μυαλο παρθενα θα μεινεις…φερεσαι σαν 15χρονο ενω εισαι γυρω στα 22..δεν πηγαινουμε με οποιονδηποτε και αν δεν θελουμε να κανουμε κατι απλα δεν το κανουμε οσο και αν μας “πιεζει”καποιος. Ο ανθρωπος σου εδειξε οτι θελει κατι παραπανω εσυ κανεις σαν μωρο. Αν δεν θελει σχεση και συ θελεις απλα δεν ξανασχολησαι μαζι του.μην τρωγεσαι με τα ρουχα σου 3χρονια!!! Φροντησε λιγο την αυτοπεποιθηση σου. ποιος σου πε οτι οι διμετρες εξυπνες αξιζουν μια σχεση? κοιτα γυρω σου..ακομη ισχυει ο νομος οι κουκλες με τους μετριους και αντιστροφα!αρα ξεκολλα!ή στειλτου μηνυμα/τηλεφωνο εχοντας κατι φυσιολογικο να του πεις ή προχωρα! σταματηστε να παιζεται τις κουμπαρες!εξαλλου κατι που ξεκινα χαλαρα μπορει να εξελιχθει σε κατι καλο..και αυτος πιτσιρικας ειναι!ποσο πια μπορει να πληγωθηκε απο μια εφηβικη σχεση!καλη τυχη

  4. εσεις τι πιστευτε? να προχωρησω με οποιον βρω?

  5. Αμεσως προτρεχετε να κραξετε οι παραπανω και κυριως craze girls!οτι να ναι.το να εισαι παρθενα στις μερες μας δεν χρειαζεται να πας σε μοναστηρι ,αλλα ειναι τεραστιο εφοδιο να βρεις κατι καλο.το να ανοιγεις κοπελια τα ποδια σου στον καθενα ,μαλλον χρειαζεσαι και μια ταμπελα εξω απ το σπιτι σου που να λεει ”ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΣΑΜΠΑ”’!!!Γι αυτο και οι βιζιτουδες τωρα πια πεινανε απο τετοιας ηλικιας αντρες και εχουν μονο πουρα.Τελος παντων ,η κοπελα φαινεται οτι ειναι αβγαλτη και ζηταει συμβουλες και οχι κραξιμο.Κοριτσι μου πρωτα απ ολα θελω να σου πω μπραβο σου που εχεις καταφερει να μεινεις παρθενα μεχρι τωρα γιατι τωρα αρχιζουν τα ωραια…οι αντρες το εκτιμουν πολυ αυτο που στις μερες μας καθε λογης κοριτσι ,καθε ξοανο ,μπαζο κανει σεξ απ τα 13 χωρις να εχουν ιδεα.το να εισαι 2 μετρη δεν σημαινει κατι.ισα ισα γυρω μας δεν βλεπεις τι ειδους κοπελες κυκλοφορουν και εχουν εκει εναν γκομενο και κατι τρεχει…κρατα αυτο το εφοδιο και αξιοποιησε το καπου που θα αξιζει.και ειμαι σιγουρη πως πολλοι θα το εκτιμησουν καθως πλεον στις μερες μας οι αντρες βρισκουν πολλες μα παρα πολλες με ανοιχτα τα ποδια και ψαχνουν το κατι διαφορετικο!απεκτησε αυτοπεποιθεση μονο και μονο το οτι εισαι παρθενα και τολμησε στη ζωη σου!το παιδι αυτο εδειξε ενδιαφερον πολλες φορες.δειξτου και εσυ!κανε κατι επιτελους.βγες μαζι του για ποτο,για φαγητο.προσπαθησε να τον γνωρισεις και να τον κανεις να σου ανοιχτει,και τοτε θα μπορεις να δεις πως θα πραξεις μαζι του και πως θα συνεχισεις.και αυτος μικρος ειναι και δεν ξερει να φερθει.οσο για την2μετρη καλλονη φοιτητρια της νομικης so what?δεν μου λεει κατι.εγω ειμαι της αποψης οποιος εχει δυνατη προσωπικοτητα και πεταει γερα στα ποδια του τοτε το μεταφερει και στους αλλους και αυτο αρεσει πολυ.το οτι εισαι ακομα παρθενα μπραβο σου που ψαχνεις καποιον που δεν θα ειναι καποιος περαστικος στη ζωη σου και θελεις να ζησεις μαζι του.Αλλωστε η πρωτη φορα παντα μενει!!!!!!GOOD LUCK!

  6. @p πες την γνωμη σου χωρις να σχολιαζεις των αλλων!ελεος πια με αυτο το πραγμα! δημοκρατια εχουμε απο την στιγμη που ζητα γνωμη αγνωστον ο καθενας εχει δικαιωμα να πει τη δικη του!!!

  7. Όχι, να μην προχωρήσεις με όποιον βρεις, απλώς να κάνεις πιο σαφές το τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Το να δείξεις ανταπόκριση στο φλερτ κάποιου δεν σημαίνει αυτόματα ότι είσαι “εύκολη.” Συνήθως οι γυναίκες που δεν είχαν σεξουαλική εμπειρία έχουν έναν φόβο μην τυχόν και στιγματιστούν ως “πεταμένες,” με αποτέλεσμα όχι μόνο να μη διεκδικούν έναν άνδρα, αλλά και να απομακρύνονται ακόμα κι όταν βλέπουν ενδιαφέρον από έναν άνδρα που θέλουν πολύ. Αυτή η ψυχολογία (που συχνά καλλιεργείται στις γυναίκες ακόμα και στα πιο απελευθερωμένα κράτη) το μόνο που κάνει είναι να καταβαραθρώνει την αυτοπεποίθησή σου και να σε παρουσιάζει ως μπερδεμένη, ειδικά αν κάποιος ξέρει πώς να σε ψυχολογήσει και να παίξει με το μυαλό σου. Τέλος πάντων, εγώ επιμένω πως δεν πρέπει να εστιάζεις σε ζητήματα όπως το ύψος, οι σπουδές, η σεξουαλική εμπειρία και άλλα τέτοια, γιατί αυτά δεν είναι κριτήρια για μια σχέση, ειδικά για έναν άνδρα. Ο άνδρας πρώτα ερωτεύεται και μετά από καιρό βλέπει ποια (ή τι!) ερωτεύτηκε. Δεν φτιάχνει λίστα με τα “προτερήματα” κάποιας και μετά αποφασίζει να ερωτευτεί. Το να θεωρούμε άλλες κοπέλες καλύτερες από εμάς για τέτοιους άκυρους λόγους δείχνει άγνοια του τρόπου λειτουργίας του ανδρικού μυαλού και μας προσφέρει μόνο μιζέρια.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More