Τάνια: “ Θέλω να είμαι ειλικρινής, σκέφτομαι να του το πω “

Καλησπέρα!

Νομίζω τα έχω κάνει λίγο σαλάτα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Εγώ έχω μια σχέση εδώ και τρία χρόνια. Είμαστε μια χαρά. Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Πριν ένα χρόνο περίπου άρχισα να κάνω παρέα με ένα κορίτσι από τη σχολή. Αυτή δεν έχει σχέση. Κολλήσαμε σχετικά γρήγορα γιατί πραγματικά ταιριάζουμε και περνάμε φανταστικά μαζί.

Βγαίνουμε, γελάμε πολύ και επειδή μου αρέσει η παρέα της μερικές φορές προτιμώ να βγαίνω μαζί της περισσότερο από το να είμαι με το αγόρι μου. Νιώθω, πως να σας το πω… κορίτσι! Είμαι ανέμελη, ελεύθερη. Δυο κορίτσια που το διασκεδάζουν.

Το αγόρι μου έχει αρχίσει φυσικά να παραπονιέται λίγο, γιατί όπως σας είπα βγαίνουμε αρκετά συχνά, αλλά το κουμαντάρω. Το πρόβλημα είναι ότι ένα βράδυ, σε κάποιο κλαμπ που πήγαμε, μεθύσαμε, γελάσαμε πολύ, χορέψαμε και γνωρίσαμε δύο τύπους.

Εγώ φιλήθηκα με τον έναν (πολλές φορές) και φεύγοντας του έδωσα και το τηλέφωνό μου. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Μάλλον δεν σκεφτόμουν…

Από εκείνο το βράδυ νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Νιώθω τύψεις, νιώθω άβολα κάθε φορά που βλέπω τον σύντροφό μου και πνίγομαι. Θέλω να είμαι ειλικρινής, σκέφτομαι να του το πω, αλλά από την άλλη δεν είμαι έτοιμη για μία άσχημη κατάληξη. Πολύ πιθανόν να με χωρίσει και δεν θέλω.

Κι έχω και τον τύπο να μου τηλεφωνεί… και δεν ξέρω! Έχω μπερδευτεί. Δεν του έχω πει ακόμα ότι έχω σχέση. Δεν ξέρω καν αν θέλω να τον ξαναδώ. Μου άρεσε η φάση εκείνο το βράδυ, αλλά μέχρι εκεί… Κάτι όμως με κρατάει και δεν του το κόβω. Τι μου συμβαίνει;

Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω!

Βοήθεια pleeeease…

Τάνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μα το είπες και η ίδια “νιώθω κοριτσάκι” και σαν μικρό κοριτσάκι θέλεις να παίξεις…. στο τέλος θα πληγωθείτε όλοι, αλλά νομίζω ότι πλέον δεν έχει γυρισμό!

  2. Τη “σχέση” 3 χρόνια αφού δεν την θες άλλο κοπέλα μου γιατί δεν φεύγεις ; Γιατι εγω αυτό κατάλαβα απο τα γραφόμενα. Τί φοβάσαι οτι θα μείνεις μονη; Μάλλον θές και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο…

  3. Μην πεις τιποτα. Ξεκοψε με τον αλλον, μην ξανασηκωσεις τηλεφωνα. Και μεινε με τον ανθρωπο που αγαπας και προφανως θα εχετε περασει πολλες στιγμες μαζι..Αλλα αν δεν εισαι ευτυχισμενη, τοτε χωρισε, προχώρησε με τον τυπο και ζησε μια περιπετεια. Γιατι στην τελικη μπορει να ειναι μονο αυτο. Απλα σκεψου τι θελεις πραγματικα. Θελεις να τα χαλασεις ολα και υπαρχει η πιθανοτητα να το μετανιωσεις; Θελεις να ρισκαρεις; Με ποιον ανθρωπο θελεις να εισαι; Μονο εσυ μπορεις να απαντησεις σε αυτο.

  4. Μα καλά, Τάνια, αυτό ήταν όλο κι όλο; Ένα φιλί στη μέση της μισομέθης; Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, όπως η δική μου περίπτωση: ήμουν κι εγώ σε μακροχρόνια σχέση, ώσπου γνώρισα μία φίλη, η οποία ήταν λεσβία (κάτι που δεν έμαθα από την αρχή, αλλά μετά). Τέλος πάντων, μια φορά ήμαστε στο σπίτι της και κοιμήθηκαμε μαζί. Αυτή είχε χωρίσει πρόσφατα (από ομοφυλοφιλική σχέση) και ήθελε να είμαστε μαζί σαν ζευγάρι. Εγώ, όμως, ήθελα σαν σταθερή σχέση τον άντρα, παρόλο που το σεξ, ομολογουμένως, μ’ εκείνη ήταν καλύτερο. Και λίγο η δική της πίεση, λίγο και η δική μου σύγχυση, ο άλλος υποψιάστηκε ότι κάτι τρέχει. Βέβαια, πίστευε (και ακόμα πιστεύει, ευτυχώς) ότι τον απάτησα με άλλον άντρα, όμως έγινε χαμός ούτως ή άλλως… Χωρίσαμε, κι ευτυχώς συνέπεσαν έτσι τα πράγματα που άλλαξα χώρα και ξέκοψα τελείως και μ’ εκείνον και με την πρώην φίλη μου. Αν μαθευόταν τι είχα κάνει, θα με κρεμούσαν ακόμα και οι δικοί μου! Πάντως, ήταν άσχημος ο χωρισμός. Όσο για σένα, μικρό το κακό. Μην του το πεις, γιατί αυτός για εκδίκηση μπορεί να καταλήξει να κοιμηθεί με άλλη. Για τους άντρες δεν τίθεται το ερώτημα μετά από απιστία της γυναίκας “να τη συγχωρήσω ή όχι,” όπως γίνεται στην αντίστροφη περίπτωση. Για τους άντρες κατευθείαν η λύση είναι να κάνουν το ίδιο σαν “αντίποινα” για να έχουν “ισοπαλία”. Βλακώδες, κι όμως αληθινό. Όσο για τον άλλον, απλώς μη σηκώνεις το τηλέφωνο ή δώσε το σε μια φίλη σου (ή σε φίλο σου) να απαντήσει μια φορά (δήθεν λάθος νούμερο) και τέλος.

  5. ʼσε τα φιλιά από τα μεθύσια..αν ήταν μόνο αυτό θα σου πρότεινα να μην το πεις.Ήταν μια άτυχη στιγμή και παρασύρθηκες.ʼμα τον θες στη ζωή σου μην του το πεις και ας το να περάσει..Το πρόβλημα όμως στην περίπτωση σου είναι άλλο…μου φαίνεται ότι αυτόν τον τύπο (που φιληθήκατε) τον θέλεις!! για αυτό κολλάς και νιώθεις άσχημα. Καταρχάς για ποιο λόγο δεν του λες ότι έχεις σχέση και τον επιτρέπεις να σε παίρνει τηλέφωνο;;; Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό πρέπει να το λύσεις μέσα σου.

  6. Κοίτα, καλύτερα να μην πεις τίποτα στο δεσμό σου, αλλά ούτε να πεις και στον άλλον ότι έχεις σχέση, γιατί μετά μπορεί να σ’ ενοχλεί χειρότερα ή, ν’ αρχίσει να σ’ εκβιάζει ότι θα τα πει στη νυν σου σχέση. Όχι ότι έκανες και τίποτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει κάποιος και τι ίντριγκες μπορεί να σπείρει. Απλώς μη σηκώνεις το τηλέφωνο. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί. Καλό είναι να ειδοποιήσεις και τη φίλη σου, για να ξέρει τι να του πει αν τύχει και τη συναντήσει αυτός. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις τύψεις, αλλά ίσως το έχεις παρατραβήξει για ένα φιλί. Ούτε παράλληλη σχέση διατηρείς ούτε κοροϊδεύεις κανέναν.

  7. Παλαιότερα σε προηγούμενη σχέση μου είχα βρεθεί και εγω σε παρόμοια κατάσταση με εσένα… Μετά από ώριμη σκέψη συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπος που είχα επιλέξει να έχω δίπλα μου δν με γέμιζε συναισθηματικά και έψαχνα συνεχώς την επιβεβαίωση από τρίτους, με αποτέλεσμα να χωρίσω.
    Τώρα όσον αφορά την σχέση σου αν πραγματικά θέλεις να είσαι μαζί του, η άποψη μου είναι να του εξηγήσεις τι έγινε… Μια ουσιαστική σχέση βασίζεται

  8. Παλαιότερα σε προηγούμενη σχέση μου είχα βρεθεί και εγω σε παρόμοια κατάσταση με εσένα… Μετά από ώριμη σκέψη συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπος που είχα επιλέξει να έχω δίπλα μου δν με γέμιζε συναισθηματικά και έψαχνα συνεχώς την επιβεβαίωση από τρίτους, με αποτέλεσμα να χωρίσω. Τώρα όσον αφορά την σχέση σου αν πραγματικά θέλεις να είσαι μαζί του, η άποψη μου είναι να του εξηγήσεις τι έγινε… Μια ουσιαστική σχέση βασίζεται στην ειλικρίνεια…. Απορώ με όλα τα σχόλια που σε αποτρέπουν να το πείς….. Αν είσασταν στη θέση του αγοριού της θα θέλατε να το ξέρετε ναι ή όχι?????

  9. Μήπως σου αρέσει απλώς το γεγονός ότι εκείνος που σου τηλεφωνεί τώρα φάνηκε να παίρνει στα σοβαρά τη γνωριμία σας; Επειδή αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά στις μέρες μας, ειδικά όταν η γνωριμία γίνεται κάτω από τέτοιες συνθήκες. Εάν ήθελε απλώς το επόμενο στάδιο (δηλαδή, σεξ), πιστεύοντας ότι θα το πάρει εύκολα, τότε θα τα παρατούσε μετά από ένα-δυο αναπάντητα τηλεφωνήματα, αλλά εκείνος για κάποιο λόγο επιμένει. Κι αναρωτιέμαι για σένα μήπως αυτό ακριβώς είναι που σε τράβηξε, δηλαδή η πρόθεση που δείχνει εκείνος να σε διεκδικήσει, και γι’ αυτό δεν τον ξεκόβεις. Ποτέ δεν ξέρεις. Ωστόσο, αν η παρούσα σου σχέση σε καλύπτει 100% και είσαι πρόθυμη να ξεχάσεις ό,τι έγινε, τότε σωστά θα πράξεις. Μην του μιλήσεις, δεν χρειάζεται. Συνέβη, ήταν λάθος, αλλά αυτό θα σε κάνει μόνο πιο σοφή. Μην ανοίξεις πληγές ή δημιουργήσεις άδικα κόμπλεξ στο δεσμό σου.

  10. ειναι λογικο να σε γοητευει που καποιος αλλος στην επεσε και του αρεσες,γιατι ως γνωστον το απαγορευμενο ειναι γλυκο. Αλλα για μενα πριν χωρισεις θα πρεπει να σκεφτεις την σχεση σου ολοκληρη ανεξαρτητα απο το αν σου αρεσε το φλερτ.Σε καθε ανθρωπο αρεσει το φλερτ και ειδικα μετα απο 3 χρονια σχεση και δε θα πρεπει να πιαστεις απο αυτο για να αποφασισεις. το να καταληξεις με το αλλο αγορι δεν σημαινει οτι θα ειναι η επομενη καλη και ισορροπημενη σχεση,μπορει να σου βγει χαλια. γιαυτο θα πρεπει συνειδητα να αποφασισεις οτι ο τωρινος σου φιλος δεν σε καλυπτει πια και δεν τον θες πια,ανεξαρτητα απο το φλερτ. Και να προσεξεις την καινουργια σου φιλη,πολλες φορες οι αλλοι μας συμβουλευουν χωρις να θελουν απαραιτητως το καλο μας,μπορει και να ζηλευει πχ. και το να νιωθεις κοριτσακι τωρα με την νεα φιλη ειναι λογικο γιατι ειχες μαλλον καιρο να το κανεις..και οταν χωρισεις θα νιωσεις την απολυτη ξεγνασια και μετα απο λιγο καιρο θα βλεπεις ζευγαρακια και θα ζηλευεις..ο καθενας ψαχνει οτι του λειπει..οποτε του με αυτο τον γνωμονα να κρινεις.. πρεπει να αποστασιοποιηθεις απο όλα και να κρινεις την σχεση σου μεμονομενα και να βρεις μια ισορροπια στη ζωη σου. δε χρειαζεται να εχεις η το μεν η το δε ,ολα χρειαζονται!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More