Ελπίδα: “Η παρέα μου δεν τον συμπαθεί κι αυτό με κρατάει πίσω από το να προχωρήσω μαζί του”.

Είμαι 17 χρόνων. Εδώ και λίγες εβδομάδες ένα παιδί μου στέλνει συνέχεια μηνύματα… Στην αρχή είχα μάθει ότι έστελνε και σε άλλη μία κοπέλα, αλλά είχε καταντήσει λίγο σαν εμμονή.

Όσο περνάει ο καιρός και τον γνωρίζω μου αρέσει. Ειδικά όταν είμαστε μαζί και μιλάμε, νιώθω πολύ χαρούμενη!

Η παρέα μου δεν τον συμπαθεί… Αυτό με κρατάει πίσω από το να προχωρήσω μαζί του. Γενικά όλοι μιλάνε για αυτόν λες και τον ξέρουν!

Είμαι πολύ μπερδεμένη. Εν τω μεταξύ, αυτός συνεχίζει την πολιορκία και τις δηλώσεις “αγάπης”. Πρόκειται για την πρώτη μου σχέση.

Να προχωρήσω ή όχι;

Ελπίδα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να κάτσεις στ’αυγά σου γιατί μετά θα μας γράφεις το κάναμε και με παράτησε..

  2. Αν η παρέα σου έχει περίπου ίδια ηλικία μ’ εσένα, τότε τα κριτήριά της για να συμπαθεί ή να μη συμπαθεί κάποιον μπορεί να μην είναι και τα σοβαρότερα. Αν, για παράδειγμα, τον θεωρούν ξενέρωτο που δεν πηγαίνει σε πάρτυ ή δεν γελάει με σαχλά αστειάκια, τότε αυτό τιμά εκείνον (και εσένα, που θέλεις να είσαι μαζί του). Καλύτερα να ρωτήσεις την παρέα σου τι είναι αυτό που δεν τους αρέσει σ’ εκείνον, για να ξέρεις τι κριτήρια έχουν. Αν σου πουν διάφορα κουτσομπολιά για εκείνον (π.χ. τύπου “έχει πάει με τη μισή πόλη” ή “την έχει φέρει πισώπλατα σε πολλούς”), δηλαδή κουτσομπολιά που μπορεί να τον κακοχαρακτηρίζουν, ρώτησέ τους πρώτα από πού τα έμαθαν και τι συγκεκριμένα έχει κάνει. Εάν η παρέα δεν έχει σοβαρούς λόγους να τον απορρίπτει και αν εσύ περνάς καλά μαζί του, τότε, αν κάνετε σχέση, ίσως χρειαστεί να μοιράζεις το χρόνο σου μεταξύ της παρέας σου κι εκείνου. Ό,τι και να κάνεις, δεν μπορείς να πείσεις έναν άνθρωπο, και ειδικά μια ομάδα ανθρώπων, να συμπαθήσει κάποιον, ο οποίος από την αρχή τους “ξίνισε.”

  3. Δεν κατάλαβα πώς συνδέεται η συμπάθεια της παρέας σου με τη δύσκολη απόφαση του να προχωρήσεις ή να μην προχωρήσεις μαζί του. Παρόλα αυτά, η δικιά μου γνώμη είναι ότι τα 17 δεν είναι ηλικία για να αποκτήσεις σεξουαλική εμπειρία, γιατί δεν θα πρόκειται για εμπειρία, αλλά για κακοποίηση εαυτού. Και θα ήθελα να το πω σε όλα τα κορίτσια της ίδιας περίπου ηλικίας μ’ εσένα: κορίτσια, αφήστε τις εμπειρίες για αργότερα. Ζήστε τον πλατωνικό έρωτα, και αν πληγωθείτε, θα πονέσετε, αλλά όχι όπως θα πονούσατε αν δίνατε το σώμα σας στο αγόρι. Μη βάζετε τον εαυτό σας σε μια διαδικασία, την οποία δεν θα ξέρετε να διαχειριστείτε και, επιπλέον, αν δεν πάνε τα πράγματα καλά, θα στερηθείτε την ομορφιά της αθωότητας που αυτή η ηλικία σάς προσφέρει απλόχερα και που δυστυχώς σπανίζει. Να προχωρήσετε πάντα θα προλάβετε στο μέλλον με το αγόρι σας, αν τόσο πια αγαπιέστε, ενώ αν γίνει κάτι και χωρίσετε, τότε δεν θα μετανιώσετε που κάνατε κάτι με κάποιον ο οποίος δεν άξιζε.

  4. ok de 8a katso na sou po eisai mikri mi kai giati.provlima sou.esi apofasizeis (an kai 8ema sex de tithete edo alla tespa). apo pote einai tis modas an ton egrinei i parea proame an de ton egrinei exeis provlima?diladi eleos afto to pragma!esi 8a ta ftia3eis mazi tou oxi i parea sou mazi tou.esi 8a tou do8eis oxi i parea sou!3ekolliste to mialo sas epitelous!ton goustareis s aresei proas de ton goustareis exeis amfivolies tote to psaxneis k vlepeis.i parea sou an einai odos filoi k oxi apla gnostoi boroun na sou poun ti gnomi tous kai os ekei.apo ekei kai pera an se esena sou aresei gia ekeinous perissevei!alla 17 de m eipes oti eisai?logiko na exete afta ta miala…oxi oti megaliteres de to exoun t kollima alla 3ekolliste katadaei aidia kai meta anrrotieste ”ma giati me ise”?isos epeidi 8elei na einai mazi sou k mono mazi sou k oxi na pernei egrisi k apo tous filous sou?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More