Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.04.2015 | 22:45

Ελένη: “Το πρόβλημα είναι ότι εμένα μου άρεσε ο φίλος του...”

Ελένη: “Το πρόβλημα είναι ότι εμένα μου άρεσε ο φίλος του...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας κορίτσια!

Το δικό μου άρθρο δεν έχει να κάνει τόσο με ένα γεγονός που μου συνέβη αλλά κυρίως με τη συμβουλή σας την οποία τη χρειάζομαι άμεσα.

Πριν καιρό μιλούσα με ένα παιδί, τον Γ., με τον οποίο δεν έγινε τίποτα. Δεν έχουμε βγει ούτε ένα ραντεβού. Απλά σταματήσαμε να μιλάμε. Ξεκόψαμε.

Ένα Σάββατο είχα βγει με τις φίλες μου για ποτό και καθόταν με την παρέα του πιο πέρα. Το πρόβλημα είναι ότι εμένα μου άρεσε ο φίλος του. Ειλικρινά ντράπηκα πολύ εκείνη τη στιγμή. Παρόλο που δεν έγινε κάτι με τον Γ. πίστευα ότι το γεγονός ότι μιλούσαμε θα μου τα χαλούσε όλα.

Η αλήθεια είναι ότι ο φίλος του με κοιτούσε πάρα πολύ, συγκεκριμένα δεν έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω μου, και το ίδο έκανα κι εγώ αλλά με πολύ δισταγμό γιατί πίστευα ότι δεν υπάρχει ελπίδα.

Υπήρχαν στιγμές που τον έβλεπα να με κοιτάζει με τον Γ. και ύστερα κάτι να λένε. Είμαι σίγουρη ότι σχολίαζαν εμένα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο Γ. δεν μου ξαναέστειλε. Του έστειλα εγώ μετά από κάτι μέρες αλλά ήταν πολύ ψυχρός και χαίρομαι για αυτό γιατί έτσι είναι ολοφάνερο ότι τελείωσε.

Είμαι σίγουρη ότι άρεσα στο φίλο του. Δεν ξέρω όμως τι να κάνω. Έχει περάσει πολύς καιρός. Ντρέπομαι. Δεν γνωριζόμαστε, μόνο φατσικά και δεν τον πετυχαίνω καθόλου έξω. Τον έχω στους φίλους μου στο facebook αλλά δεν του στέλνω ούτε για πλάκα γιατί ξέρει πολύ καλά ότι μιλούσαμε με το φίλο του.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω για να πάρει το πράσινο φως και να κάνει κάποια κίνηση από μόνος του;

Ελένη
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10