Ελένη: “Το πρόβλημα είναι ότι εμένα μου άρεσε ο φίλος του…”

Γεια σας κορίτσια!

Το δικό μου άρθρο δεν έχει να κάνει τόσο με ένα γεγονός που μου συνέβη αλλά κυρίως με τη συμβουλή σας την οποία τη χρειάζομαι άμεσα.

Πριν καιρό μιλούσα με ένα παιδί, τον Γ., με τον οποίο δεν έγινε τίποτα. Δεν έχουμε βγει ούτε ένα ραντεβού. Απλά σταματήσαμε να μιλάμε. Ξεκόψαμε.

Ένα Σάββατο είχα βγει με τις φίλες μου για ποτό και καθόταν με την παρέα του πιο πέρα. Το πρόβλημα είναι ότι εμένα μου άρεσε ο φίλος του. Ειλικρινά ντράπηκα πολύ εκείνη τη στιγμή. Παρόλο που δεν έγινε κάτι με τον Γ. πίστευα ότι το γεγονός ότι μιλούσαμε θα μου τα χαλούσε όλα.

Η αλήθεια είναι ότι ο φίλος του με κοιτούσε πάρα πολύ, συγκεκριμένα δεν έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω μου, και το ίδο έκανα κι εγώ αλλά με πολύ δισταγμό γιατί πίστευα ότι δεν υπάρχει ελπίδα.

Υπήρχαν στιγμές που τον έβλεπα να με κοιτάζει με τον Γ. και ύστερα κάτι να λένε. Είμαι σίγουρη ότι σχολίαζαν εμένα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο Γ. δεν μου ξαναέστειλε. Του έστειλα εγώ μετά από κάτι μέρες αλλά ήταν πολύ ψυχρός και χαίρομαι για αυτό γιατί έτσι είναι ολοφάνερο ότι τελείωσε.

Είμαι σίγουρη ότι άρεσα στο φίλο του. Δεν ξέρω όμως τι να κάνω. Έχει περάσει πολύς καιρός. Ντρέπομαι. Δεν γνωριζόμαστε, μόνο φατσικά και δεν τον πετυχαίνω καθόλου έξω. Τον έχω στους φίλους μου στο facebook αλλά δεν του στέλνω ούτε για πλάκα γιατί ξέρει πολύ καλά ότι μιλούσαμε με το φίλο του.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω για να πάρει το πράσινο φως και να κάνει κάποια κίνηση από μόνος του;

Ελένη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ελένη, καθυστέρησα με το σχόλιο, επειδή υπήρχε ένα τεχνικό προβληματάκι με τη δημοσίευση των σχολίων (δεν εμφανιζόταν ο κωδικός ασφαλείας). Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά… Λοιπόν, εγώ θα έλεγα ότι δεν τρέχει τίποτα κακό το να μην είχατε χημεία με τον Γ. και να σου άρεσε ο φίλος του. Αυτό λέγεται ζωή και δεν θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Τώρα, αν ο φίλος του έχει πρόβλημα απλά και μόνο επειδή είχες ένα μικρό online φλερτ με τον άλλον, τότε είναι κομπλεξικός. Πιστεύω ότι κανονικά, αν άρεσες κι εσύ σ’ εκείνον, θα έπρεπε ο ίδιος να κάνει την πρώτη κίνηση, μιας και είστε ήδη φίλοι στο Facebook. Κρίμα που δεν έχεις επικοινωνία με τον Γ., κι εννοώ απλώς μια επαφή. Αν είχατε, τότε θα μπορούσες να του πεις στο ενδιάμεσο ότι δεν έχεις βλέψεις για κάτι παραπάνω μαζί του, και ότι τώρα σου άρεσε πολύ κάποιος άλλος. Όλο και κάτι θα καταλάβαινε και μπορεί και να βοηθούσε στο να γίνει κάτι. Εφόσον, όμως, ήταν κρύος απέναντί σου, μάλλον δεν είναι και το καλύτερο κονέ. Αν τολμάς, πάρε πρωτοβουλία να ξεκινήσεις συζήτηση με αυτόν που σ’ αρέσει. Τι είχες, τι έχασες και, όπως είπα, αν έχει αυτό το κόλλημα, τότε δεν αξίζει.

  2. Μμμμ… δύσκολη η κατάσταση για σένα. Αν δεν επιδίωξε επαφή αυτός που σου άρεσε και αν λες κιόλας ότι καθόταν εκεί και κατά πάσα πιθανότητα σε σχολίαζε με τον Γ., δεν μοιάζει και για ό,τι καλύτερο. Μπορεί να του άρεσες, ναι, αλλά όχι αρκετά για να κινήσει λίγο τα γρανάζια της τύχης και να σε γνωρίσει από κοντά. Έτσι κι αλλιώς, αρέσατε ο ένας στον άλλον με μοναδικό κριτήριο την εμφάνιση, δηλαδή δεν καθίσατε σε μια κοινή παρέα για να δεις πιο ουσιώδη πράγματα όπως χαρακτήρα, τρόπο που μιλάει και φέρεται κτλ., ενώ η εντύπωση που δίνει μόνο η εμφάνιση μπορεί να είναι απατηλή. Συνεπώς, δεν έχασες και κάτι. Αν δεν επιδιώκει να σε κυνηγήσει λίγο, κάτι που είναι εύκολο με το Facebook κτλ., το έχει χάσει το παιχνίδι, άσ’ το.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More