Μυριέλλα: “Εγώ πια αρνούμαι να πηγαίνω σπίτι του… Τι να κάνω;”

Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 7 μήνες. Αυτός 27 και εγώ 21. Δεν δουλεύει και μένει με τους δικούς του. Κι εγώ ακόμα σπουδάζω οπότε αναγκαστικά μένω με τους γονείς μου. Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει προσωπικός χώρος.

‘Εχω πάει κάμποσες φορές στο σπίτι του, γιατί ούτε λεφτά για ξενοδοχείο υπάρχουν, αλλά το κλίμα που συνάντησα όσες φορές πήγα, δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Η μάνα του είναι πάντα στο σπίτι, δεν πηγαίνει ποτέ πουθενά και σαν να μην έφτανε αυτό με κοιτάει συνεχώς με ένα άγριο βλέμμα, λες και κάνω κάτι κακό. Νιώθω εντελώς ανεπιθύμητη.

Οπότε δεν θέλω να πηγαίνω σπίτι του και του το έχω ξεκαθαρίσει. Αυτός λέει πως δεν τρέχει τίποτα και να μη δίνω σημασία στη μάνα του, αλλά ρε κορίτσια δεν γίνεται!

Με έχει κουράσει πολύ αυτή η κατάσταση. Δεν μπορούμε να βρισκόμαστε πουθενά μόνοι μας και ούτε και να κάνουμε έρωτα όσο συχνά θέλουμε, γιατί εγώ πια αρνούμαι να πηγαίνω σπίτι του όπως σας είπα. Έχω και τις φίλες μου που με κράζουν και μου λένε: “27 χρονών, δεν μπορεί να πιάσει μια δουλειά ή να σε πάει σε ένα ξενοδοχείο;” Και δίκαιο έχουν…

Είμαι ερωτευμένη μαζί του και είναι καλό παιδί. Αλλά είναι στην κοσμάρα του, δεν αγχώνεται για το αν θα βρει δουλειά ούτε τον βλέπω να τον ενοχλεί το ότι μένει με τους γονείς του. Θα έλεγα ότι τον βολεύει κιόλας γιατί τα έχει όλα έτοιμα.

Τι να κάνω; Είναι παράλογος ο λόγος που εκνευρίζομαι; Τι με συμβουλεύετε να πράξω από εδώ και εμπρός;

Μυριέλλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να επιμείνεις στην απόφασή σου ότι δε θα ξαναπάς, αν δεις ότι δε προσπαθεί να βρει λύση τότε τελείωσέ το γιατί δεν αξίζει. Μαμάκιας μου μυρίζει και θα πληγωθείς περισσότερο αν συνεχίσεις. Δεν πρόκειται να αλλάξει, μη τρέφεις φλούδιες ελπίδες.

  2. αχχχ πόσο αδικία υπάρχει στον κόσμο!!! μένω μόνος μου, έχω δουλεία αλλά δεν έχω κορίτσι 🙁

  3. αυτο που σε αγριοκοιταζει η μανα του και το λες κιολας πραγματικα με ξεπερναει. με συγχωρεις βρε κοριτσι μου αλλα αν ειχες εσυ την καθε μια τυχαρπαστη που σου φερνει ο γιος σου μεσα στα ποδια σου δεν θα εκνευριζοσουν?

    δηλαδη ρε συ teta ειναι μαμακιας επειδη δεν εχει τη δυνατοτητα ή την ικανοτητα να μεινει μονος του και μενει με τους δικους του? ή πρεπει να διαολοστειλει την μανα του που μεσα στο σπιτι ΤΗΣ της εχει φορτωσει το κοριτσι του?

    Μαλλον εχετε μπερδευτει στο τι σημαινει μαμακιας!

  4. Na mi ksanapas! Ama einai i mana tou ekei min ksanapas. Ti kanei sti zwi tou autos, kathetai spiti me ti mana tou otan den eiste mazi? Episis an den ginetai na pate kapou allou giati den koitas kai gia kanan allo??

  5. Σαν άντρας ο ίδιος, με δουλειά αλλά χαμηλό εισόδημα, θα σου πω ότι ο πραγματικός άντρας θα κάνει τα πάντα για να δείξει το πόσο ερωτευμένος είναι με την κοπέλα που έχει δίπλα του και να της παρέχει ό,τι μπορεί, ακόμα και μια βραδιά σε ξενοδοχείο, κι ας μην είναι λουξ πεντάστερο κι ας μην το κάνει τακτικά. Τι να σου πω, ο άντρας που θέλει να προσφέρει κάτι, θα πάει μέχρι και οικοδόμος σε συνθήκες πεθαμού να δουλέψει ή θα πάει να μαζεύει ροδάκινα (που είναι και η σεζόν), αρκεί να βάλει λεφτά στην τσέπη του για να κεράσει καφέ το απόγευμα το κορίτσι του. Αλλά κακά τα ψέμματα, η γενιά μας έχει μεγαλώσει στην αφθονία και αφήνει τις συνθήκες οικοδομής “για τον Αλβανό,” όσο περιμένει να διοριστεί ως δια μαγείας σε μια ανώτερη θέση εντός καλά κλιματιζόμενου γραφείου με μόνο προσόν το σούπερ πτυχίο στις σπουδές σχετικά με μάρκετινγκ και μπίζνες και καμιά-δυο γλώσσες. Γι’ αυτό λοιπόν, κάτι μου λέει ότι ο δικός σου είναι από αυτούς που δεν βρίσκουν το λόγο να πάνε “να γίνουν Αλβανοί” εφόσον έχουν ένα σπίτι γονιών να ζουν και να τρώνε από τα έτοιμα. Και ακόμα και το γεγονός ότι έχουν μια κοπέλα, δεν τους παρακινεί να σηκωθούν και να κάνουν κάτι. Ίσως να νομίζει (λανθασμένα, φυσικά) ότι επειδή είσαι μικρότερη, είσαι και χαμηλών απαιτήσεων και ότι δεν βλέπεις πως αυτός δεν έχει την αντρική μαγκιά και περηφάνεια που χρειάζεται για να βγει έστω η τιμή μια βραδιάς σ’ ένα κακόμοιρο ξενοδοχείο. Και όχι με το μόνο σκοπό να μείνετε μόνοι και να κάνετε έρωτα, μα και με το σκοπό να νιώσει αυτός ο άντρας, ο μάγκας και εσένα να σε νιώθει σαν το κορίτσι του, το κορίτσι για το οποίο κάνει ό,τι μπορεί. Προφανώς του εκλείπει η μαγκιά με αυτή την έννοια. Και δυστυχώς, η μαγκιά είναι κάτι που δεν διδάσκεται. Εγώ αυτά είχα να πω και μακάρι στην πορεία να δεις καθαρότερα και να καταλάβεις περισσότερα.

  6. Για κάτσε βρε Μυριέλλα ένα λεπτό. Πήγες σπίτι του “κάμποσες” φορές (πολλές δηλαδή για να λεμε τα πράγματα με το όνομά τους) για να κάνετε σεξ επειδή δεν έχετε άλλο χώρο και λεφτά για ξενοδοχείο και η μάνα του ήταν εκεί???? Και θες και να σε καλοκοιτάξει??? Να σου πω τι εικόνα σχημάτισε για σένα? Ότι είσαι άλλο ένα π…άκι που δεν κολλάει να πη…έται στο σπίτι του γκόμενου με τους γονείς παρόντες. Σ’ αρέσει – δε σ’αρέσει, είσαι – δεν είσαι, η συμπεριφορά αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί από απρεπής εως χυδαία. Φυσικά και δεν περιμένει κανείς από μια κοπέλα στα 21 της να μονάσει. Αλλά όχι και μέσα στο σπίτι με τους γονείς να είναι εκεί (ούτε και σου πέφτει λόγος αν η γυναίκα είναι συνέχεια σπίτι της, δικαίωμά της). Πολλές φορές δεν είναι ΤΙ κάνεις, αλλά ΠΩΣ το κάνεις και κάποια προσχήματα, όσο προχωρημένοι και να είμαστε ή να το παίζουμε, καλό είναι να κρατιούνται. Αλλιώς χάνεται κάθε έννοια ευπρέπειας και σεβασμού και ισοπεδώνονται τα πάντα. Όσο για το φίλο σου? Ναι, είναι ένας βολεμένος μαμάκιας. Συνήθως σε αυτό φταίνε και οι γονείς, αλλά και ο κανακάρης τους. Αλλά εσύ καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να εξετάζεις τη δική σου συμπεριφορά.

  7. Να του πεις δυο λέξεις: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ-

  8. @Πάρτον ένα και χτύπα τον πάνω στην άλλη… | 09.06.2015, 13:18, Αηδιαστικό το σχόλιο σας. Πρόκειται για ενήλικες δίχως δουλειά και δίχως δικό τους χώρο. Αυτό θα έπρεπε να το καταλάβει η μαμά του γκόμενου και να δείξει μια ελάχιστη διακριτικότητα. Το ότι η μαμά του μαμάκια λέτε ότι ‘θεωρεί’ μια κοπέλα που έχει σχέση στα 21 της π@@@κι είναι δικό σας και δικό της πρόβλημα, και τα δικά σας ιδεολογικά σκουπίδια και ριζωμένες προκαταλήψεις για την σεξουαλικότητα των γυναικών δεν θα πρέπει να απασχολούν ούτε την γράφουσα ούτε τον φίλο της. Η μητέρα του, αν αισθάνεται άβολα, ας βγει για δύο τρεις ώρες από το σπίτι (καλό θα της κάνει η βόλτα, να την χτυπήσει και λίγο ο αέρας, να ξελαμπικάρει το μυαλό) όταν ο ενήλικoς γιος της (που από ότι φαίνεται δεν κάνει και τίποτα να ξεκολλήσει από το πατρικό του) καλεί στο σπίτι την ενήλικη κοπέλα του. Λέγεται διακριτικότητα και σεβασμός προς την ατομική ζωή του άλλου, αλλά ποιος τα έχασε αυτά για να τα βρει η Ελληνική οικογένεια (άκρως καταπιεστική και χειραγωγική).

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More