Νικολέτα: “Να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ή θα χάσω το χρόνο μου;”

Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ μαζί σας κάτι που με απασχολεί…

Γνώρισα ένα παιδί πριν λίγες μέρες σε κάποιο πάρτυ που πήγα με την παρέα μου. Αρκετά εμφανίσιμος και λίγο μεγαλύτερός μου. Μιλήσαμε, χορέψαμε και κάποια στιγμή αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Εκεί κάπου μου είπε να πάμε στην τουαλέτα!!! Αρνήθηκα αρκετά απότομα γιατί δεν έχω κάνει ποτέ one night stand και δεν σκοπεύω να κάνω. Δεν θέλω.

Δεν κατηγορώ όσους το κάνουν απλά εγώ είμαι αντίθετη σε αυτό. Δεν μου ταιριάζει. Δεν θέλω να κάνω σεξ με κάποιον που γνωρίζω σε ένα βράδυ και ειδικά αν μου αρέσει. Και ο συγκεκριμένος μου άρεσε πολύ αλλά που να ήξερα ότι θα αποδειχθεί ανώριμος.

Του είπα ότι με φέρνει σε δύσκολη θέση και ότι με προσβάλλει με αυτό. Αυτός γέλασε και μου είπε: “Στο 2015 ζούμε, χαλάρωσε”. Θύμωσα, τον έβρισα και απομακρύνθηκα. Δεν έφυγα από το πάρτι αλλά μου χάλασε το βράδυ. Στεναχωρήθηκα πολύ…

Μέχρι να φύγουμε με ξαναπλησίασε. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι είχε πιει. Εγώ του είπα ότι δεν μου άρεσε ο τρόπος του και ότι θα έπρεπε να σεβαστεί την επιλογή μου. Μου είπε να τον συγχωρέσω, να τα ξεχάσουμε όλα και να το ξαναπάρουμε από την αρχή. Μου έδωσε το κινητό του και μου είπε να του τηλεφωνήσω. Εγώ δεν του έδωσα το δικό μου.

Ήμουν εκνευρισμένη για όλο το υπόλοιπο βράδυ και δεν του πολυμίλαγα. Χαιρετηθήκαμε τυπικά και μου είπε ότι περιμένει μήνυμά μου.

Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω… Μου άρεσε αρκετά αλλά με ξενέρωσε. Μπορεί να είναι από τους τύπους που όταν τρώνε απόρριψη επιμένουν μέχρι απλά να πετύχουν το στόχο τους… Μπορεί και να ήταν όντως λόγια πάνω στο μεθύσι του. Δεν ξέρω…

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ή θα χάσω το χρόνο μου;

Νικολέτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ούτε να το σκέφτεσαι.
    Μην τον πάρεις,μην στείλεις τίποτα.

  2. Η απόφασή σου θα εξαρτηθεί από το πόσο σου άρεσε αλλά και από το πόσο ξενέρωσες..Γνώμη μου είναι πως πράγματι φέρθηκε άκομψα και αρκετά ανώριμα (έχω στο νου μου ότι άλλον είστε φοιτητές..).Πιστεύω όμως ότι υπάρχει πιθανότητα να ήταν λόγια της στιγμής που γρήγορα μετάνιωσε, δεδομένου ότι εάν μόνος σκοπός του ήταν να βρει κάποια για να περάσει το βράδυ του δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Όπως είπε άλλωστε, στο 2015 είμαστε..(εδώ που έχει χαθεί κάθε ηθική αξία και αναστολή).Για να μη σε κουράζω, μπορείς να του δώσεις μια ευκαιρία βγαίνοντας μια φορά μαζί του και πιστεύω πως σε συνθήκες διαφορετικές από αυτές του πάρτυ, θα μπορέσεις να καταλάβεις για τι τύπο πρόκειται και να κρίνεις ανάλογα..

  3. Εμένα πάντως δε μου φαίνονται λόγια του ποτού αυτά. Ήξερε ξεκάθαρα τι ήθελε και επίσης ξεκάθαρα το ζήτησε. Μπράβο σου που και εσύ υπήρξες ξεκάθαρη σε αυτά που ήθελες και θέλεις για σένα. Εγώ δε θα του τηλεφωνούσα, γιατί θεωρώ με τη στάση μου ότι θα αναιρούσα αυτά που του είπα και πόσο με πείραξε. Θα το άφηνα στην τύχη. Τι εννοώ, αν βγεις με την ίδια παρέα και είναι και αυτός, τότε θα δεις πως θα σου φερθεί, πόσο θα επιδιώξει να αλλάξει τη γνώμη που έχεις για αυτόν, τελικά πόσο θα σε κυνηγήσει. Επίσης, να ξέρεις αν ένας άντρας πραγματικά ενδιαφέρεται, το ότι δεν του έδωες το κινητό σου δεν σημαίνει τίποτα, θα μπορούσε να το βρει από τους κοινούς γνωστούς σας. Η εμπειρία μου μου έμαθε να μετρώ αρκετά την πρώτη εντύπωση γιατί πραγματικά τα βλέπεις μετά μπροστά σου όλα!

  4. Εχει καμια σημασια? Αυτος ο ανθρωπος δε διστασε να ζητησει σεξ ετσι φορα παρτιδα, πιστευεις οτι αλλαξε τοσο πολυ? Επισης αν υποθεσουμε οτι κανετε καποια σχεση πιστευεις οτι αν τυχει και εχετε ενα καβγα αυτος θα κατσει με σταυρωμενα τα χερια? Κι εσενα αν σε εβλεπε σοβαρα δε θα σου ζητουσε ενα στα γρηγορα με το καλησπερα σας! Ηδη δεν αισθανεσαι καλα με αυτο και απλα πληγωθηκε ο εγωισμος σου που αυτος ο ηλιθιος σε ηθελε μονο γα σεξ της μιας βραδιας και οχι για κατι παραπανω. Προσπερνα το και γνωρισε κανενα ανθρωπο της προκοπης που να σε βλεπει σοβαρα.

  5. Δώσε του αν θες μια ευκαιρία, βγες για έναν καφέ, δε θα πάθεις και τίποτα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά βέβαια, και απο κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Ας μην στεκόμαστε και στα καρφιά να απορρίψουμε κάποιον σε νανοσεκόντς. Και έχε υπόψην ότι και οι άντρες έχουν συνηθίσει από γυναίκες που κάνουν σεξ πολύ γρήγορα, οπότε πού να ξέρει ότι εσύ ήθελες το χρόνο σου… Κάπου έχουν μπερδευτεί και αυτοί με αυτά που βλέπουν… Αν όντως ήταν το ποτό ή αν μετάνιωσε γι’ αυτό που σου πρότεινε, οκ. Αν όχι, δεν έχασες και τίποτα.

  6. Συγχαρητηρίαα για την ξεκάθαρη και την ακέραιη στάση σου!! Ειλικρινά διάβασα την ιστορία σου και θαύμασα την αντίδραση σου, μπράβο σου! Γιατί πια οι άντρες έχουν ξεφύγει τελείως και πρέπει να αρχίσουν να επανέρχονται. Να μην τον πάρεις τηλέφωνο και να μην επικοινωνήσεις εσύ γιατί δεν φαίνεται για άνδρας που αξίζει με το σκεπτικό που έχει. Καλή τύχη!!

  7. Μπράβο κορίτσι μου για τη στάση σου! Πλέον είναι μειοψηφία οι κοπέλες που δεν τα δίνουν όλα εδώ και τώρα, δεν είναι μόνο οι άντρες που φταίνε. Λοιπόν, νομίζω κι εγώ ότι δεν πρέπει να τον πάρεις τηλέφωνο, γιατί σου έδειξε από την αρχή τι επιδιώκει, κάτι περιστασιακό. Αυτό πιστεύω ότι σε ξενέρωσε. Το ό,τι σου έδωσε το τηλ του πετώντας το μπαλακι σε σένα είναι εξίσου ξενερωτικό. Ο άντρας που θέλει, προσπαθεί ο ίδιος. Δεν αναθέτει στην κοπέλα την προσέγγιση. Ειλκρινά, πιστεύω ότι πήρε τη μισή ικανοποίηση που ήθελε (ότι τον γουστάρεις) αφού βρεθήκατε να φιλιέστε και ψάχνει την υπόλοιπη μισή (να κάνετε σεξ και να κρεμάσει ακόμα μία στον τοίχο με τα “τρόπαια”). Αν ήταν ανοιχτός σε ενδεχόμενο σχέσης, δε θα σε αντιμετώπιζε έτσι. ʼκου το ένστικτό σου.

  8. θα κανω κατι που με βρισκει αντιθετη γενικα αλλα θα σκασω αν δεν το κανω..θα σχολιασω γνωμη αλλων και ζητω συγγνωμη για αυτο.προς angie και Ειρηνη λοιπον…τις λετε συγχαρητηρια και μπραβο γιατι ακριβως????που την πειραξε που πηρε θαρρος για κατι παραπανο αλλα οχι οτι ΦΙΛΙΟΤΑΝ την πρωτη μερα που τον γνωρησε…του εδωσε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ για κατι παραπανο άμεσα και φταιει ΑΥΤΟΣ που πηρε θαρρος?!!! κοπελα μου λογια του ποτου δεν ηταν γιατι συγνωμη δε θα ζητουσε!γιανα μην τα κανεις χειροτερα και σε περασει και θυμα που το παιζει δυσκολη και σεμνη μην τον παρεις τηλ.αν τον ενδιαφερεις εστω και λιγο θα επικοινωνησει μονος του!στο ιδιο παρτυ ησασταν θα βρει τροπο και κοινους γνωστους!αν και γνωμη μου..τζαμπα ζοριζεις το μυαλο σου..ειναι ο τυπος που δεν θελει δεσιματα αλλα ενα…και γεια σας…δεν σε γουσταρει σαν κοπελα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More