Sabrina: “Θέλω μια ειλικρινή απάντηση στο ερώτημά μου: Αυτό αγάπη δεν λέγεται;”

Τι είναι αγάπη… Αγάπη είναι αυτός… Αγάπη είναι αυτό που δημιουργήσαμε ανάμεσά μας.

Γνωριζόμασταν από μια σχολή θεάτρου που πηγαίναμε μαζί. Είχα αργήσει στο μάθημα πρώτη μέρα και με το που μπήκα στην αίθουσα ήταν ο πρώτος που αντίκρισα. Το βλέμμα μου δεν έλεγε να φύγει από πάνω του.

Πάντοτε ένιωθα κάτι να μας ελκύει, αλλά δεν το άφηνα να νιώσω το συναίσθημα αυτό. Στο τέλος της χρονιάς παίξαμε σε μια παράσταση. Όταν ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε συνειδητοποίησα πόσο σημαντικός ήταν για μένα. Τον έβλεπα να φεύγει και όσο απομακρυνόταν τόσο με πονούσε. Έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Εκείνη τη στιγμή τίποτα δεν με σταματούσε. Τον άρπαξα και τον φίλησα…

Από εκείνη τη μέρα η ζωή μου άλλαξε. Πλέον είμαστε ένα χρόνο μαζί και εύχομαι τα χρόνια να περάσουν με τον ίδιο άνθρωπο στο πλευρό μου. Κι ας είμαστε και οι δυο πολύ νέοι. Ξέρω ακριβώς τι θέλω στη ζωή μου. Όταν είμαστε μαζί νιώθω ότι συμπληρώνεται ο εαυτός μου. Με κάνει να γελάω με την ψυχή μου, κάτι που ποτέ κανείς δεν κατάφερε.

Είμαστε μαζί και νιώθω ότι ο κόσμος όλος, η ζωή μου γίνεται καλύτερη. Βρίσκω τον εαυτό μου. Τον κοιτώ στα μάτια και οι σκέψεις μας παίζουν με τα βλέμματά μας. Από τη μέρα που είμαστε μαζί νιώθω ασφάλεια. Όπου και να είμαι τον νιώθω δίπλα μου. Πάντε με βοηθάει σαν φύλακας άγγελος. Είναι μέρος της καθημερινότητάς μου. Ζω τη δική μου ζωή, ζώντας και τη δική του μαζί.

Όταν φεύγει τριήμερο στο εξοχικό του, νιώθω τόσο μόνη. Μου χαλάει απίστευτα την ψυχολογία. Δεν θέλω να φάω… Και περιμένω τη στιγμή που θα με πάρει τηλέφωνο. Αχ ναι, τότε είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας. Με κάνει και γελάω και τον νιώθω.

Η στεναχώρια μου όλο και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, διότι σε λίγο καιρό φεύγει στο εξωτερικό για σπουδές. Αυτός θα κερδίσει κάτι καινούριο… Μια νέα ζωή, μια καινούρια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα… Εγώ όμως μένω εδώ. Και όχι απλά δεν κερδίζω τίποτα, αλλά χάνω… Τον πιο σημαντικό μου και πολύτιμο άνθρωπο.

Μπορεί κάποτε να χωρίσουμε, να χαθούμε τελείως, να πάρει ο καθένας το δρόμο του και να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας… Όμως μια μέρα… αυτός είναι ο πρώτος που θα αποκαλέσω σύζυγό μου. Δεν είναι όνειρο. Είναι αυτό το προαίσθημα που νιώθω στην καρδιά μου κάθε φορά που με αγκαλιάζει, που με κοιτάζει, που με φιλάει, που γελάμε, που παίζουμε… Αυτός είναι. Αυτός είναι που θα αγαπώ πραγματικά. Το μοναδικό αγόρι που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου.

Όταν δεν είμαστε μαζί ακούω τη φωνή του να σιγοψιθυρίζει στο αυτί μου το όνομά μου. Όταν χωριζόμαστε για λίγες κάθομαι στο μπαλκόνι του σπιτιού και τον νιώθω να με αγκαλιάζει και την ανάσα του να σιγοανασαίνει δίπλα μου… Και αυτό με τρομάζει, γιατί όταν πάει εξωτερικό θα το νιώθω αυτό το αίσθημα όλο και περισσότερο.

Και τότε είναι που δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα… Γιατί όπου και να πάω για να τον βρω, αυτός θα είναι σε άλλο μέρος, άλλη πόλη, άλλη χώρα και δεν θα μπορώ να τον αγκαλιάσω και να του πω: “σ’ αγαπάω μωρό μου”.

Και θέλω μια ειλικρινή απάντηση στο ερώτημά μου. “Αυτό αγάπη δεν λέγεται;”

Sabrina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δε ξέρω πραγματικά καλή μου, λες τόσο λίγα για αυτόν και τα δικά του αισθήματα. Επικεντρώθηκες στα δικά σου, που εμένα μου φαίνονται στο μεταίχμιο αγάπης και εμμονής. Έχεις ζωή χωρίς αυτόν? να βγεις με φίλες σου? να κάνεις τα χόμπι σου? τα τριήμερά σου στο δικό σου εξωχικό? μου φαίνεται ότι εξαρτάσαι αρκετά από αυτόν… ακόμα και ο άνθρωπος της ζωής σου να είναι, δε πρέπει επουδενί να χάσεις την ατομικότητά σου και την καθημερινότητά σου. Κάνεις σχέδια για το δικό σου μέλλον? για τη δική σου εξέλιξη ή απλά ενισχύεις τα δικά του? και αν αγαπιέστε τόσο πολύ γιατί δε βρίσκεις κάτι και εσύ να πας μαζί του?

  2. einai monopleuro auto pou mas perigrafeis..milas mono gia auta pou kaneis kai niwtheis esy gia auton.. Autos ti noiwthei gia sena? sou exei pei tipota? otan paei sto eksoxiko tou se exei parei mazi kamia fora i kathesai moni kai ton…perimeneis? goneis exeis gnwrisei? nas pas mazi tou eksw sou exei protinei i sou eipe “tha doume pws tha erthoun ta pragmata..”? alliws ola ta alla tou stul einai o antras mou klp einai na xame na legame…

  3. ΟΧΙ ! κολλημα ή εξαρτηση λεγεται ουτε καν ερωτας..και δυστυχως φαινεσαι εγωκεντρικη με τοσα που νιωθεις εσυ!αδιαφορωντας για το τι νιωθει εκεινος!προφανως τον πνιγεις για αυτο φευγει 3ημερα στο εξωχικο του…προσεχε θα τον χασεις καιι θα χτυπας το κεφαλι σου!

  4. Από τη δική σου πλευρά ενεδεχομένως κα να μιλάμε για αγάπη, αν και δεδομένου ότι μας τονίζεις το ότι είσαστε μικροί δεν αποκλείετει να είιναι ένας τρελός νεανικός ενθοσυσιαμός.Από τη δική του πλευρά όμως πως είναι τα πράγματα?Εννοώ, έχει τόσο έντονα συναισθήματα όσο εσύ, ή έτσι και έτσι?Και κυρίως… στο εξοχικό του γιατί φεύγει μόνος του και δεν πάτε μαζί, αν είσαστε τόσο αγαπημένοι?Νομίζω ότι στην πραγματική, την αμοιβαία αγάπη, τα ζευγάρια θέλουν να είναι αχώριστα..Επειδή βλέπω ότι και οι φίλες του site συμφωνούν, μήπως να το δεις και λίγο διαφορετικά?

  5. κατεβα από το ροζ συννεφακι σου και ζήσε την πραγματικοτητα!! ο ανθρωπος φευγει να σωθει από σενα…

  6. Λοιπον Σαμπρινα αυτό που νιώθεις είμαι σιγουρη ότι είναι μεγαλο παθος και ποθος για το αγορι σου και ναι εισαι ερωτευμενη !!! Ετσι όπως τα περιγραφεις είναι ο πρωτος σου ερωτας και ισως και ο μοναδικος.Και ναι στο μελλον ισως να χωρισετε γιατι ειστε ακομα μικροι ισως, μην πανικοβαλλεσαι! Να εισαι ετοιμη για όλα γιατι δεν εισαι η μοναδικη γυναικα στο κοσμο.Οταν φυγει εξω κρατησε τη σχεση σου με νυχια και με δοντια προσεχε όμως το μυστικο είναι ΟΧΙ ΟΧΙ πιεση χαλαρα εάν τον πιεσεις πολύ θα σου φυγει αλλα εαν είναι οντως δικος σου μια μερα θα ξαναγυρισει.Εσυ φροντισε να σπουδασεις και να γινεις πετυχημενη αυτό θα μετρησει στο μελλον.Καλη τυχη!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More