Αναστασία: “Μετά προθυμοποιήθηκε να κάνει κονέ εμένα με κάποιον από τους φίλους του…”

Είμαι η Αναστασία, 17 χρόνων. Πριν λίγες μέρες γνώρισα ένα παιδί. Ήταν πολύ καλός φίλος της κολλητής μου κι έτσι κάτσαμε όλοι μαζί για καφέ.

Στην αρχή πήρα όλη τη συζήτηση πολύ φιλικά αλλά στη συνέχεια μου πέρασε η ιδέα μήπως και όχι. Αυτός ήταν μαζί με άλλους δύο φίλους του οι οποίοι δεν μιλούσαν πολύ. Έτσι οι μόνοι που μιλούσαμε ήμασταν εγώ, αυτός και η κολλητή μου.

Άρχισε να με πειράζει και φαινόταν ότι του άρεσαν όλα αυτά που έλεγα μιας κι έχουμε αρκετά κοινά. Στη συνέχεια άρχισε να λέει πόσο όμορφη είμαι και πόσο γλυκιά κτλ., αλλά εγώ δεν έδειξα και τίποτα γιατί δεν ξέρω αν θέλει. Ίσως είναι έτσι με όλες και απλώς εγώ το παρεξήγησα.

Μόλις λοιπόν ήρθε η ώρα να φύγω, τους χαιρέτησα κι έφυγα. Την επόμενη μέρα όμως που μίλησα με την κολλητή μου, μου είπε ότι αυτός της είπε ότι είμαι πάρα πολύ γλυκιά και πάρα πολύ όμορφη και με συμπάθησε υπερβολικά πολύ. Αλλά μετά προθυμοποιήθηκε να κάνει κονέ εμένα με κάποιον από τους φίλους του.

Τι να καταλάβω εγώ μετά από αυτό; Ίσως με θέλει κάποιος από αυτούς. Αλλά από την άλλη σκέφτηκα μήπως το είπε επίτηδες για να δει τι θα πει η κολλητή μου. Δεν ξέρω…

Ευχαριστώ πολύ,
Αναστασία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ούτε εμείς μπορούμε να καταλάβουμε κάτι από όλο αυτό. Σε συμπάθησε υπερβολικά πολύ, σε λίγο θα μας πει ότι σε φαντασιώθηκε άγρια κιόλας εκείνο το βράδυ, αλλά θέλει να σε κάνει πάσα στον κολλητό του… Μπορεί να βάζει το φίλο του για πρόφαση για να μη φάει δούλεμα από την κολλητή σου ή επειδή παίζει κάτι μ’ εκείνη και δεν θέλει να τη χάσει από φλερτ. Ξαναβγείτε κάποια στιγμή. Αν αυτός σε θέλει τόσο πολύ, είτε για εκείνον είτε για το φίλο του, θα τα κανονίσει έτσι ώστε να ξανασυναντηθείτε. Ίσως καταλάβεις περισσότερα.

  2. Αυτός ειναι ο κοινωνικός της παρέας του. Οι άλλοι δυο ειναι μούγκα και δεν μιλάνε. Οπότε αναλαμβάνει αυτός να τους κάνει τα κονέ με γυναίκες. Είναι κάτι σαν μεσάζοντας δηλαδή. Αν σου άρεσε ο άλλος μούγκας προχώρα.

  3. Κι εμείς τι να καταλάβουμε από αυτό, βρε Αναστασία? Μήπως να δοκιμάζατε να ξαναβγαίνατε, λέω εγώ, για να βγάλεις μια άκρη. Δεν μας λες κάτι, όμως, αν αρέσει σ’ εσένα. Σου αρέσει ή απλώς το σκέφτεσαι έτσι επειδή κολακεύεσαι που του άρεσες? Με άλλα λόγια, αν δεν εξέφρααζε το ενδιαφέρον του, εσένα θα σου άρεζε έτσι κι αλλιώς εκείνος? Σκέψου τα αυτά, αλλά φρόντισε να μην μπλέξεις πολύ βαθιά με τέτοιες καταστάσεις. Υποθέτω ότι τώρα θα τελειώνεις το σχολείο και θα έχεις ένα σωρό ευκαιρίες μπροστά σου να φτιάξεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις. Μην τις χάσεις για έναν έρωτα. Συναντώ πολλούς ανθρώπους στην ηλικία των 40 που μου λένε ότι μακάρι να ήταν ξανά 17 και να μην παρασέρνονταν από καψούρια και προσωρινούς έρωτες τότε, έτσι ώστε να έπαιρναν καλύτερες αποφάσεις.

  4. Το ο,τι ενα αγόρι/άντρας σου κανει κάποιο κομπλιμέντο είναι κατι που σου φτιάχνει τη διάθεση, αλλά δεν προϋποθέτει οτι σε έχει ερωτευτεί ή οτι τέλος πάντων θέλει κάτι περισσοτερο απο εσενα. Το ο,τι ειναι διατεθειμενος να βοηθησει να γινει κατι αναμεσα σε εσενα και καποιο φιλο του, δειχνει οτι δεν σκοπεύει να σε διεκδικησει, προς το παρόν τουλαχιστον. Επισης δε λες οτι σε φλερταρε, αλλα οτι απλως μιλουσατε, οποτε με ολα αυτα τα δεδομενα take it easy και μην το κουραζεις απο τωρα με σκέψεις και ερμηνείες. Αν αυτός ή κάποιος φίλος του σου αρέσει μπορείς να επιδιώξεις να ξαναβγειτε για να γνωριστειτε καλύτερα κι απο εκεί και πέρα βλεπεις πώς θα εξελιχθεί.

  5. Δίκιο έχει η Ζωή, τζάμπα το υπεραναλύεις. Θα φανεί σε επόμενες συναντήσεις τι και πώς. Αν σου αρέσει αυτός με τον οποίο θέλει να σε “προξενέψει,” τότε βλέπεις τι κινήσεις θα κάνεις. Αν όχι, τότε μην ντραπείς να πεις ένα ευγενικό, αλλά ξεκάθαρο “όχι”.

  6. Έχω έρθει και εγώ στην θέση σου,ένα παιδί ρώτησε τη φίλη μου για μένα λέγοντας ότι ενδιαφέρεται ένας φίλος του και στην τελική ενδιαφερόταν αυτός..είχαμε και σχέση κιόλας..θα σου πρότεινα να πεις την φίλη σου να του πει ότι όποιος ενδιαφέρεται για σένα να έρθει να σου το πει και να αφήσει τα κονέ και τις ιστορίες..να αποφύγει να πει πράγματα του τύπου “ποιος είναι;” , “της αρέσει άλλος”, “δεν ενδιαφέρεται” και διάφορα τέτοια.Παρόλα αυτά φρόντισε να κανονίσετε να ξανά βγείτε.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More