Μαίρη: “Τσακώθηκα με τον αδερφό μου για αυτό το θέμα και ο πρώην μου με βρίζει…”

Γεια σας!
Με λένε Μαίρη και είμαι 18 χρόνων. Είχα σχέση δύο χρόνια με ένα παιδί τέσσερα χρόνια μεγαλύτερο. Αγαπιόμασταν πάρα πολύ και είχαμε φτάσει μέχρι και το να μου κάνει πρόταση αρραβώνα.

Όμως λίγο καιρό αργότερα ανακάλυψα πως ο “καλός” μου είχε παράλληλη σχέση με μια άλλη κοπέλα τέσσερα χρόνια και ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Να μην τα πολυλογώ χωρίσαμε με αυτό το παιδί εδώ και εφτά μήνες.

Σε αυτούς τους μήνες πήγα σε ένα μαγαζί κι εκεί γνώρισα έναν άντρα (ο οποίος τυχαίνει να είναι και γνωστός στο χώρο των επιχειρήσεων και του ποδοσφαίρου) και αμέσως ένιωσα κάτι.

Και από την πλευρά του υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον. Σήμερα είμαστε μαζί ζευγάρι και σε λίγες μέρες κλείνουμε τρεις μήνες. Είναι πολύ διαφορετικός, τον αγαπώ κι εκείνος το ίδιο.

Το πρόβλημα όμως είναι πως έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι 18 κι αυτός 42, αν και δεν του φαίνεται καθόλου. Και το θέμα είναι πως θα ήθελα κάποια στιγμή να μιλήσω στους γονείς μου για αυτό αλλά φοβάμαι.

Ήδη με τον αδερφό μου έχουμε τσακωθεί για αυτό το θέμα ενώ ο πρώην μου με παίρνει τηλέφωνο βρίζοντάς με…

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω…

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας,
Μαίρη.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Kala ola auta alla o prwin gt se vrizei?? To antistrofo tha eprepe na ginetai!!

  2. Ρε τον σαραντάρη τον παικταρά θέλει και δεκαοχτάχρονο πιπίνι… Μικρή μου πέρα απο το σεξ και τις βόλτες άλλα ενδιαφέροντα έχεις; Και όχι ο σαραντάρης δεν σε αγαπάει ούτε θα σε παντρευτεί. Για μεζέ σε έχει. Ξεπεταγμένη πολύ είσαι,εύγε!

  3. Μαίρη μου καλημέρα και Καλή Χρονιά. Με τον πρώην καλά έκανες και χώρισες. ʼκου παράληλλη σχέση 4 χρόνια. Και συ βρε παιδί μου δε κατάλαβες τίποτα; Είσαι μόλις 18 χρονών έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου ποιος ο λόγος να κάνεις σχέση με ένα άνθρωπο που σε περνάει 24!!! ολόκληρα χρόνια. Ζήσε τη ζωή σου σπούδασε και μη μπλέκεις με άτομα τέτοιου τύπου. ʼσχολούμαι με τα ποδοσφαιρικά και γενικώς αθλήματα που έχουν σχέση με την αγαπημένη μου ομάδα χρόνια τώρα. Έχεις σκεφτεί ότι εκείνος μπορεί να περνάει απλά την ώρα του με ένα 18 χρονο κοριτσάκι;;; Για μένα φύγε μακριά ακουσε με.. Καλά να περνάς και εύχομαι να πάρεις τη σωστή απόφαση.

  4. Ο 42χρονος δεν είναι “παιδί”, όπως και ν ατο κάνεις. Είσαι μαζί με έναν ώριμο άντρα, ενώ εσύ είσαι παιδί. Όταν περάσει ο ενθουσιασμός θα βρεις τον εαυτό σου να προσπαθεί να συμβιβαστεί , αν τον έχεις συνηθίσει στο μεταξύ, έχοντας διώξει από τη ζωή σου δύο περιόδους, την παιδική και τη νεανική σου ζωή. Κι αυτό είναι βαρύ. Γιατί πουλάκι μου να το πεις στους δικούς σου; Τρεις μήνες σχέση δεν είναι ζευγάρωμα. Και αν κρίνω από ό,τι γράφεις, έχεις μπει από μικρή στα βάσανα. Απόλαυσε αυτήν την εμπειρία και πήγαινε για άλλα. Ωρίμασε. Και γιατί ο πρώην σου ανακατεύεται; Αυτό είναι τελείως απαράδεκτο. Κόψ’ του το βήχα…..

  5. Πολλα παρομοια θεματα εχουν φιλοξενηθει σε αυτη τη στηλη με μεγαλες διαφορες ηλικιας και σε ολα γραφω το ιδιο που θα γραψω και σε σενα. Θες να το ζησεις ? Ζηστο, ζηστο με ενταση, ζηστο για σενα, ζηστο σαν εμπερια, μαθε απο αυτο, διδαξου,καψουρεψου κλαψε μετα, κανε όλα αυτα που επιβαλλεται να κανεις για να παθεις και να μαθεις, αλλά μην επενδυσεις μελλοντικα.Με μαθηματικη ακριβεια η καταληξη θα ειναι μία και ιδια για ολους, χωρισμος ή διαζυγιο αναλογα με την περιπτωση και ειμαι καθετη σε αυτο.Φυσικα σου φαινεται διαφορετικος και εχεις θαμπωθει, ειναι 24 χρονια μεγαλυτερος, αλλα στους 3 μηνες κουκλιτσα μου δεν προλαβαινεις να αγαπησεις οπως λες, ενθουσιαστηκες, εχει οικονομικη επιφανεια, τον θαυμαζεις, αλλά αγαπη τσου! Βεβαια το φταιξιμο το ριχνω καθαρα σε εκεινον, τον υποτιθεμενο εμπειρο και ωριμο (σκατα στα μουτρα του) αντρα που σε παρεσυρε σε ολο αυτο, ενω γνωριζει και μονο απο τα χρονια που κουβαλαει τι τελος θα εχετε, τοσο απο σενα όσο κι απο εκεινον! Δεν θα σχολιασω το κλισε πως θα εισαστε σε 10 χρονια απο τωρα και μπλα μπλα μπλα, γιατι πολυ απλα δεν θα αντεξετε 10 χρονια, ουτε 5, οποτε και δεν με ενδιαφερει η εμφανιση που θα εχετε και η διαφορα που θα φαινεται,αλλά τι θα σου αφησει εσενα κυριως ολο αυτο. Εμενα μια παρομοια σχεση στα 18 με εναν 37χρονο μου αφησε πολλες πληγες, που 15 χρονια μετα, παραμενουν ανοιχτες και αυτο φαινεται απο τις λαθος επιλογες που εκανα εκ των υστερων!!! Ηταν αυτη η σχεση, το σταυροδρομι εκεινο στη ζωη, που διαλεγεις την λαθος πλευρα του δρομου και σε οδηγει σε αλλες κατευθυνσεις! Φυσικα και τσακωνεσαι δικαια με τον αδερφο σου, σε αγαπαει και θελει το καλο σου, οποτε μην αναφερεις τιποτα στους γονεις σου, δεν αξιζει τον κοπο να τους στεναχωρησεις για μια 3μηνη υποτιθεμενη σχεση, αφησε να κανει τον κυκλο της και να τελειωσει, οπως τελειωσε και με τον προηγουμενο που θελατε γαμους απο τα 18. Ο γαμος δεν ειναι παιχνιδι, ουτε τον κανουμε για να περναει η ωρα, ο γαμος εχεις συνεπειες και τον αποφασιζουμε συνειδητα και στην καταλληλη ηλικια. Σπουδασε πρωτα, δες τι θα κανεις επαγγελματικα στη ζωη σου, μην ψαχνεις εναν αντρα για να σε ζει οικονομικα και να σε συντηρει, σκεψου αν αυριο αυτος ο αντρας σε αφησει και σε χωρισει, πως θα ζεις τον εαυτο σου. Ολα αυτα προς σκεψη και περισυλλογη!

  6. Γειά σου Μαίρη,
    Κράτα μικρό καλάθι για τον νέο έρωτά σου!…18…με 42 πραγματικά είναι μεγάλη! Μπορεί πχ.. να μικροδείχνει το παλικάρι σου αλλά δεν παύει να ειναι μεγάλη διαφορά. Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις και τον καθένα που έχεις σχέση στους γονείς σου και εξάλλου είσαι μαζί του μόλις 3 με 4 μήνες, ζήσε την σχέση σου και μάθε…είσαι ακομα 18. Αυτή η σχέση ειναι μάλλον για να μάθεις….οποτε μην κάνεις βιαστικές κινήσεις …. και μην κρέμεσαι από πάνω του …γιατί μπορεί να γκρεμιστείς…! Τώρα για το πρώην είναι πρώην…καλό θα ήταν να μην κρατάς επαφή. Να μην απαντάς ακομα και εαν σε βρίζει. όλοι κάνουμε επιλογές. Ο αδερφός σου ίσως το βλέπει καχύποπτα το θέμα της σχέσης σου. Συνήθως αυτή η αντίδραση γίνεται για προστασία…! Υπομονή….! Αυτή είναι η γνώμη μου. Καλή χρονιά!

  7. Αχ αυτοί οι αδιέξοδοι έρωτες (έτσι λέμε τώρα τις ξεπετουίτες αλλά τέλοσπαντων). Πρόσεξε κοπελιά γιατί θα θες να τον χωρίσεις μετά και δεν θα σε αφήνει γίνονται τσιμπούρια οι γερόλυκοι ακριβώς επειδή είναι γερόλυκοι και σου λένε που θα ξαναβρώ πιπινάκι και δωρεάν;; Και κάτι ακόμα μην πιπιλάμε τόσο εύκολα και εύπεπτα το σ’αγαπώ είναι ιεροσυλία για τις πραγματικές αγάπες που υπάρχουν εκεί έξω.

  8. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ…ΟΝΤΩς ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΗΛΙΘΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΜΕ ΤΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ…ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 42ΧΡΟΝΟ…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

  9. τελικα 2χρονια ή 4 είχες σχέση?μου φαινεται δε ξερεις τι σου γινεται..γενικα με την διαφορα ηλικιας δεν εχω κολλημα αλλα στην περιπτωση σου ειναι παρα πολλα τα χρονια!!!!πιο πιθανο ειναι ο τυπος να ειναι συνομιληκος ισως και μεγαλύτερος απο τους γονεις σου!το οτι εκλεισες τα 18 δεν σημαινει οτι ειναι και δοκιμο να ειστε μαζι..δεν αναρωτιεσαι τι κανει ενας ώριμος αντρας με ενα μωρό?!!!μαλλον και ο τύπος ήπολυ ανωριμος ειναι ή βρηκε δωρεαν …οποτε βολεύτηκε!όσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο που λεω..να ησουν 30 με 50πχ. παλι δεν θα μου κολουσε πολυ αλλα οσο μεγαλωνεις η διαφορα ηλικιας “μικραινει” μπορει να ειχατε καποια κοινα ενδιαφεροντα..τωρα τι εχετε?!!τι εχει να πει με την παρεα σου ο κυριος ή εσυ με την δική του?!

  10. ?!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΗΝ ΔΙΟΡΘΩΗΣ!2 ΧΡΟΝΙΑ!ΛΑΘΟΣ!

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

  11. Αν είναι κάποιος να βρίζει, τότε αυτή θα έπρεπε να είσαι εσύ που θα βρίζεις τον πρώην σου, όχι αυτός εσένα. Αν σε νοιαζόταν τόσο, ας τα σκεφτόταν αυτά όσο ήσαστε μαζί, όχι να κάνει παράλληλη σχέση και τώρα να θυμηθεί ότι πας να κάνεις λάθος στα προσωπικά σου. Όσο για τον 42χρονο, μου κάνει λίγο αρνητική εντύπωση η τόση διαφορά ηλικίας. Φυσικά κι εκείνος σου φαίνεται τόσο διαφορετικός και ξεχωριστός, γιατί δεν έχεις συναντήσει κάτι παρόμοιο σε άτομα πιο κοντά στην ηλικία σου, που να έχει συναισθηματική ωριμότητα και κοινές ανάγκες μαζί σου. Εάν γνωρίσεις κάποιον κοντά στην ηλικία σου που θα είναι μια συγκροτημένη προσωπικότητα, δεν καταλάβεις ότι δεν χρειάζεσαι δίπλα σου κάποιον στην ηλικία του πατέρα σου. Οπότε, αν είναι να είσαι μαζί με τον 42χρονο, ας είστε, αλλά πρόσεχε μην κάνει αυτός κάτι για να σε “δέσει” (π.χ. να σε αφήσει έγκυο σκόπιμα) και σε θέσει μετά προ τετελεσμένων γεγονότων.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More