“Ο πατέρας μου με το αγόρι μου είναι δεύτερα ξαδέλφια…”

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα τις γνώμες σας για ένα θέμα μου…

Είμαι εδώ κι έξι μήνες με ένα παιδί που με αγαπάει και τον αγαπάω πολύ. Για να μην τα πολυλογώ εκτός από τη διαφορά ηλικίας μας, που είναι δέκα χρόνια, έχουμε κι ένα άλλο θέμα.

Ο πατέρας μου με το αγόρι μου είναι δεύτερα ξαδέλφια κι επομένως εμένα με έχει ανηψιά από δεύτερο ξάδερφο. Έχουμε ρωτήσει παπά και μας έχει πει ότι η εκκλησία επιτρέπει το γάμο αυτής της συγγένειας, αλλά φοβάμαι για τα παιδιά που θα γεννηθούν.

Τι πιστεύετε γενικά για το όλο θέμα; Χρειάζομαι πραγματικά τη βοήθειά σας.

Ευχαριστώ πολύ!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αγαπητή Σοράγια,

    Γιατί δεν κάνεις έναν προγεννητικό έλεγχο και πιθανώς συμβουλεύσου και ένα γιατρό για το θέμα. Υπάρχουν και σχετικά εργαστήρια γενετικής. Το να ρωτάς τη Τατιάνα δε λέει, τι να σου πει, σάμπως αυτή τσέκαρε αν είναι συμβατή με Ευαγγελάτο;. Σταματήστε να γεννοβολάτε εντωμεταξύ αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να αναλάβετε τη μεγάλη ευθύνη!!!

  2. Η γενετική δεν είναι γνώμη, είναι επιστήμη. Επισκεφθείτε εναν γενετιστή. Κάτι που πρεπει ούτως ή άλλως όλα τα ζευγάρια να κανουν πριν παντρευτούν/κάνουν παιδί.

  3. εισαι το οτι να ναι!!!!χαθηκαν τοσοι αντρες………εφτασες και στο σημειο να φανταζεσαι και τα παιδια.

  4. Καλά και εσύ τόσα αγόρια με τον μπάρμπα σου πήγες και έμπλεξες;

  5. Συμφωνώ, επισκεφτείτε έναν γενετιστή, που να έχει κάνει καλό όνομα, δηλαδή να είναι αξιόπιστος. Όσο κι αν κοστίζει, μην το σκεφτείτε να κάνετε οικονομίες. Πάνω απ’ όλα να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας θα είναι υγιή. Καλά να είστε!

  6. Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται ότι από τα γραφόμενά σου είσαι πιτσιρίκα, πολύ; Ωριμότης μηδέν. Και δεν μιλάω για τον μπάρμπα, που κι αυτός δε μου φαίνεται και ώριμος, παρά τα δέκα χρονάκια, αλλά που φαντασιώνεστε και παιδάκια. ʼσε κοπέλα μου, προχώρα και ξεκόλλα. Αλήθεια ο μπαμπάς είναι οκ ή θα του ΄ρθει το εγκεφαλικό;

  7. Εφόσον είστε ήδη μαζί 6 μήνες και συζητατε ηδη και για παιδια απ’οτι καταλαβα, όποια κι αν ειναι η άποψή μας εδω μεσα, δεν νομίζω ότι θα την λάβετε υπόψην σας. Αυτό θα έπρεπε λογικά να σας απασχολήσει πριν ξεκινήσετε κάτι και όχι εκ των υστέρων…..Και φυσικά θεωρήσατε σημαντικό και πρωτέυον να ρωτήσετε πρώτα την εκκλησία και όχι καποιον ειδικό που θα έχει να κανει με γενετική όπως είπαν και οι προηγούμενοι….Διοτι μονο η εκκλησια παντρευει όχι το Δημαρχειο….Τελος πάντων, οσον αφορα εμενα,μεταξυ μας,δεν θεωρω και τοσο “σοβαρη” την συγγενεια που σας δενει, στο μετρο παντα που μου επιτρεπεται να εκφρασω γνωμη για ενα τετοιο θεμα,εφοσον δεν ειμαι ειδικος.

  8. την εχω ξαναακουσει αυτη την ιστορια…καλο ειναι να μην μπλεκεσαι σε τετοιες ιστοριες γιατι οπως πολυ σωστα ειπαν παρακατωαν ο γενετιστης σας πει οτι θα εχουν προβλημα τα παιδακια σας τι θα κανετε?θα χωρησετε ή θα το ρισκαρετε? ειστε λιγο χρονικο διαστημα μαζι..αν πραγματικα σε ενδιαφερει να προχωρησετε τοσο την σχεση σας μην αργητε την επισκεψη!

  9. Αρχικά το γνώριζες; Ή το έμαθες αργότερα; Οι δικοί σου το γνωρίζουν αυτό; Εγώ προσωπικά δεν θα έκανα κάτι με συγγενή μου…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More