Αλεξάνδρα: “Πηγαίνω αμέσως και ψάχνω το προφίλ της και βλέπω φωτό να φιλιούνται από το 2011.”

Γεια σας!
Είμαι η Αλεξάνδρα και θα ‘θελα να μοιραστώ κι εγώ τη μικρή μου ιστορία…

Τα Χριστούγεννα αποφασίσαμε με την κολλητή μου να πάμε ένα τριήμερο ταξιδάκι με προορισμό την Αράχωβα. Στο ίδιο ξενοδοχείο ήταν δύο παιδιά τα οποία τα βλέπαμε συνεχώς, είτε στο πρωινό είτε στο μπαρ είτε στο χώρο που καθόμασταν για να απολαύσουμε τη θέα.

Την πρώτη μέρα, το βράδυ αποφασίσαμε να βγούμε και όταν επιστρέψουμε να κάτσουμε στο μπαρ του ξενοδοχείου μιας κι έκανε απίστευτο κρύο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τα δύο αυτά παιδιά καθόντουσαν απέναντί μας. Παιζόντουσαν ματιές αλλά ως εκεί…

Έπειτα από ώρα αποφασίζουμε να πάμε στο δωμάτιό μας. Μετά από λίγο ακούμε να μας χτυπάνε την πόρτα. Ήταν ο ένας από τους δύο, ο Ρ. Μας είπε εάν θέλουμε να ξαναπάμε πάνω να κάτσουμε με αυτούς.

Εγώ αρνήθηκα ευγενικά γιατί ήμουν έτοιμη να κάνω μπάνιο και του λέω πολύ απλά: “Αν είναι αύριο”. Μας απαντά ότι αυριο θα φεύγανε γιατί ήταν ήδη τρεις μέρες εκεί. Τότε του είπαμε πως αν θέλει να έρθει εκείνος κι ο φίλος του στο δωμάτιό μας να καθίσουμε μιας και δεν είχαμε τι να κάνουμε.

Ήρθαν, συζητήσαμε, παίξαμε (χαρτιά, ούνο κλπ.), γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον, γελάσαμε πολύ ως τα ξημερώματα. Να σημειώσω ότι το πρώτο πράγμα που τους ρώτησα ήταν αν έχουν σχέση και απάντησαν και οι δύο όχι.

Στο πρωινό πήγαμε μαζί και μετά από αυτό αποφασίσαμε να πάμε Δελφούς μαζί και μετά να μας επέστρεφαν στην Αράχωβα και να έφευγαν για Αθήνα. Κι έτσι έγινε…

Ο φίλος του, ο οποίος μου άρεσε αρκετά μου ζήτησε επειδή δεν πρόλαβε να του πάρω ένα μαγνητάκι με τους Δελφούς και όταν επιστρέψουμε Αθήνα να βρεθούμε να του το δώσω.

Επιστρέφουμε Αθήνα (εγώ και η κολλητή μου την επόμενη μέρα αφού έφυγαν αυτοί). Μου στέλνει τα ξημερώματα μήνυμα, χωρίς να του έχω δώσει τον αριθμό μου για το πότε θα βρεθούμε για να πάρει το μαγνητάκι. Του λέω πως το μαγνητάκι το είχε στην τσάντα της η φίλη μου και πως αν θέλει να κανονίσει μαζί της πού θα βρεθούν για να του το δώσει.

Εκείνος μου είπε: “Ναι, αλλά το μαγνητάκι μπορεί να ήταν πρόφαση για να σε δω”. Μετά από πολλά υπονοούμενα κανονίσαμε να βρεθούμε οι τέσσερίς μας, όπως ήμασταν στην Αράχωβα. Παιζόντουσαν διάφορα και πετάγαμε υπονοούμενα ο ένας στον άλλον. Ενδιαφερόταν και ενδιαφερόμουν. Όμως κάτι πήγαινε στραβά… Το αισθανόμουν.

Ώρες ώρες πέταγε κάτι μικρά πράγματα τα οποία τώρα που έμαθα κολλούσαν πολύ. Π.χ. επειδή η κολλητή μου είναι τρελαμένη με τα check in, τους ρωτάει αν θέλουν να κάνουν και ο Σ., δηλαδή το παιδί που μου αρέσει είπε πως θα ήταν καλύτερα να μην κάνει γιατί είχε προπόνηση κανονικά εκείνη την ώρα και δεν ήθελε να το δουν οι συμπαίκτες τους.

Στις 31 μου στέλνει τι θα κάνω μετά την αλλαγή του χρόνου και του είπα ότι θα πάμε με την παρέα μου σε κάποιο κλαμπάκι. Εκείνος μου είπε ότι θα πήγαινε στον Μακρόπουλο και του κάνω: “Αααα, επέτειο χωρισμού εγώ γιορτάζω;” και μου πετάει άλλη μία σποντίτσα: “Όχι ακόμα”. Ενώ τον ρώτησα τι εννοεί, δεν μου έλεγε.

1 Ιανουαρίου. Βλέπω μια φωτό με εκείνον και μια κοπέλα στα μπουζούκια και σχόλια από κάτω του τύπου: “Αστέρια μου, τι όμορφα που είστε” και “Συγχαρητήρια παιδιά”. Με μεγάλη ψυχραιμία σκέφτομαι πως ή είναι κάποια αδερφή, ξαδέρφη ή η κοπέλα του. Πηγαίνω αμέσως και ψάχνω το προφίλ της και βλέπω φωτό να φιλιούνται από το 2011. Τα είχανε τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Κι εκείνος δεν ανέφερε ΤΙΠΟΤΑ.

Ήταν το χειρότερο συναίσθημα που υπάρχει. Και φυσικά τον διέγραψα κατευθείαν από facebook, κινητό, από παντού… Ο κολλητός του όμως ξέρει ότι έμαθα γιατί του το είπα και τον ρώτησα: γιατί τέτοιο δούλεμα;

Εκείνος είπε πως ο Σ. δεν είναι καλά με την κοπέλα του και ότι μια μέρα είναι εντάξει και την άλλη χάλια και ότι αργά ή γρήγορα θα μου μιλούσε. Δεν πήρα ούτε ένα μήνυμα από εκείνον. Ο φίλος του μου έλεγε να του δώσω μια ευκαιρία να μου εξηγήσει. Το σκέφτηκα πολύ κι έτσι αποφάσισα να του στείλω. Του ζήτησα να μου πει το λόγο για τον οποίο το έκανε για να μπορέσω να τον καταλάβω και όχι με το ρόλο της μελλοντικής -ίσως- γκόμενας, αλλά με την ιδιότητα που μου έδωσε εκείνος με το να με πλησιάσει.

Μου είπε αν έχω χρόνο να μου μιλήσει κι ότι όντως ήθελε από καιρό να μου μιλήσει από κοντά. Απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει, αλλά χωρίς να το καταλαβαίνω η ψυχολογία μου έχει φτάσει πάτο. Είναι έξυπνος, όμορφος, μορφωμένος, ήταν το πρότυπο του άντρα που θέλω δίπλα μου. Και όταν το βρήκα και με τον τρόπο που το βρήκα είπα: “Εδώ είμαστε”.

Αισθάνομαι πολύ παράξενα και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Τον ξέρω πάρα πολύ λίγο καιρό και είναι αδύνατον να αισθάνομαι όπως αισθάνομαι…

Γιατί το έκανε; Τι με συμβουλεύετε να κάνω από δω και πέρα; Είμαι τελείως στον κόσμο μου αυτές τις μέρες…

Σας ευχαριστώ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αλεξάνδρα… σιγουρα το εχει ξανακάνει και σιγουρα θα το ξανακάνει…με την κοπέλα του δεν σκοπεύει να χωρίσει προς το παρόν απλα απολαμβάνει να γνωρίζει και άλλες κοπέλες ταυτόχρονα…ειδικά αν ειναι όμορφος,έξυπνος,μορφωμένος οι κατακτήσεις θα ειναι πολλες γιατι να το χάσει;!μην ασχοληθεις αλλο μαζι του γιατι αν όντως τον ενδιέφερες κι εσυ θα σε διεκδικούσε επίμονα και στα φανερά φυσικα…

  2. Αλεξάνδρα, λυπάμαι για την ιστορία σου. Φαντάζομαι πώς είναι να έχεις βρει κάτι καλό και να αποδεικνύεται έτσι σκάρτο. Δύο νεαροί άνδρες σε διακοπές φυσικά και δεν θ’ ανέφεραν ότι έχουν σχέση σε κοπέλες που μόλις γνώρισαν, για να κρατήσουν κάποιες προοπτικές ανοιχτές.Ωστόσο, το πιο σωστό από τη μεριά του Σ. θα ήταν πρώτα να χωρίσει και μετά να σε διεκδικήσει. Τι φοβάται; Να μείνει μόνος του για λίγο; Προσωπικά, δεν πιστεύω σε διάφορες δικαιολογίες τύπου “ήθελα καιρό να σου μιλήσω” και τέτοια. Έπρεπε να το κάνει από πριν, όχι να ξεκινήσει να το σκέφτεται μόλις είδε ότι πιάστηκε. ʼνανδρη συμπεριφορά εκ μέρους του. Και όσο για το ότι στη σχέση του δεν είναι καλά… μας τά ‘παν κι άλλοι, πες του. Όποιο ζευγάρι δεν είναι καλά, χωρίζει ή έστω ψυχραίνεται, δεν βγαίνει στα μπουζούκια και το κάνει βούκινο στο Facebook σε φίλους και γνωστούς. Κοίτα κάτι, Αλεξάνδρα, μην την κουράζεις την κατάσταση. Αν θέλει όντως να σου εξηγήσει, θα το κάνει στο άμεσο μέλλον και από εκεί κι έπειτα βλέπεις αν αξίζει να του δώσεις ευκαιρία. Αν δεν θέλει, άφησέ τον και ξέχνα τον, γιατί θα έχεις μια απόδειξη ότι τελικά δεν ανταποκρίνεται στο πρότυπο του άνδρα που θέλεις δίπλα σου. Ό,τι και να γίνει από εδώ κι έπειτα, θα είσαι κερδισμένη, γιατί θα ξέρεις τι γίνεται.

  3. Δωστου 10 ευκαιριες ακομα τετοια διαμαντια σπανιζουν και που ξερεις πολυ πιθανον να κανετε σχεση και να σε κερατωνει και σενα απο τον πρωτο χρονο λεγοντας στην αλλη οτι δεν πατε καλα!εισαι χαζη?αν ενας αντρας δεν ειναι καλα με μια γυναικα χωριζει και αμα το εννοουσε θα το ειχε κανει δεν θα χανοταν!επισης αυτα που κανει με εκεινη θα τα εκανε με οποιαδηποτε ειχε σχεση γιατι ο ανθρωπος γλυκια μου δεν αλλαζει!ελπιζω να σαι το πολυ 19 χρονων γιατι αλλιως δεν δικαιολογω τον τροπο σκεψης σου…

  4. an theleis na gineis i epomeni pu tha keratwsi tote na ksanaepikoinwniseis mazi tu… Signwmi kopelia alla den katalava kan giati esi tu esteiles minima na su ksekatharisei tin katastasi k oxi autos?! poso kolimeni mporeis na eisai me ena vlaka pu pragmatika den aksizei. Lipamai k tin kopela tu k esena.

  5. Κοίτα Αλεξάνδρα, πιστεύω ότι γνώρισες κάποιον που να ανταποκρίνεται, εκ πρώτης όψεως, στο “πρότυπο” που είχες πλάσει στο μυαλό σου και με αυτή την αφορμή έπεσες πολύ γρήγορα με τα μούτρα. Την επόμενη φορά θυμήσου αυτή την εμπειρία και, όσο κι αν αισθανεσαι την ανάγκη να αφεθείς αμέσως, προσπάθησε να συγκρατηθείς. Η κατάσταση με το άτομο αυτό δεν είναι ξεκάθαρη. Πιθανόν σε γνώρισε σε μια φάση που δεν ήταν ο ίδιος καλά στη σχέση του, βαριόταν ίσως, δεν τα πήγαιναν καλά? (αν ρωτήσεις όμως την κοπέλα του μπορεί να σου δώσει κάποια άλλη εκδοχή και μην εκπλαγείς) Του άρεσες λοιπόν και σε πλησίασε. Σου έκρυψε την προσωπική του ζωή, είτε γιατί δεν ήξερε κι ο ίδιος τι συμβαίνει για να σου πει, είτε γιατί το “πρότυπό” σου δεν ήταν καθόλου πρότυπο και ήθελε απλώς να κάνει κάτι παράλληλα μαζί σου. Ακόμα κι αν χωρίσει και σε ξαναπλησιάσει, κανείς δε σου εγγυάται ότι δε θα έρθει μαζί σου για “διάλειμμα” από την προηγούμενη κι αυτό θα το καταλάβεις όταν θα αρχίσει να σου λέει να το πάτε χαλαρά κι όπου βγει ή ακόμα χειρότερα, όταν σου μιλήσει για ελεύθερη σχέση. Γενικότερα δεν τη θεωρώ καλή περίπτωση, γιατί από τα γραφόμενά σου δε μου φαίνεται να τον ενδιαφέρεις με κάποιο ιδιαίτερο, “διαφορετικό” τρόπο. Η συμβουλή μου είναι να απομακρυνθείς και να προσπαθείς να απασχολείς το μυαλό σου με άλλα πράγματα, σημαντικά για σένα, ώστε λίγο λίγο να τον απομυθοποιήσεις και να τον ξεχάσεις. Αν ερθει και σου ζητήσει να μιλήσετε, αν θέλεις άκουσέ τον, κι αυτό στο λέω προσωπικά γιατί πιστεύω στο να δίνουμε την ευκαιρία σε κάποιον να απολογηθεί. Μην παρασυρθείς όμως, άκουσέ τον με επιφύλαξη. Αν πιστεύεις ωστόσο ότι είσαι ακόμα ευάλωτη και ότι θα σε τουμπάρει, καλύτερα απόφυγέ τον εντελως.

  6. απλως επειδη φαινεται δεν τα παει καλα με τη δικια του,θελει να εχει και μια αναπληρωματικη σε περιπτωση που τελικα χωρισει.και ναι,εσυ εισαι η αναπληρωματικη…μη μπλεξεις ουτε για πλακα μαζι του,θα φας τα μουτρα σου στο υπογραφω.στο λεω εκ πειρας……….

  7. Διάβασα την ιστορία σου και μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτη από τη συμπεριφορά του Σ. Από τη μια φλερτάρει μαζί σου, σε διεκδικεί, κι από την άλλη ανεβάζει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, όπου φαίνεται πανευτυχής με την κοπέλα του; Το ότι μπορεί να μην είναι καλά μεταξύ τους, αυτό μπορεί να είναι αλήθεια. Εν πάσει περιπτώσει, μέχρι να χωρίσει από εκείνη οριστικά, είναι δεσμευμένος. Εάν θέλεις να εμπλακείς σε μια τέτοια κατάσταση, το κάνεις με δική σου ευθύνη, αν και το συναισθηματικό κόστος θα είναι τεράστιο, όπως θα ξέρεις και από μόνη σου. Αλλά νομίζω πως πρέπει να το αφήσεις στην τύχη τώρα. Ας σε ψάξει αυτός, γιατί αυτός υποτίθεται ότι σε θέλει και έχει ανάγκη να σου δώσει κάποιες εξηγήσεις. Έχει τρόπο να σε βρει; Αν όχι, βεβαιώσου ότι υπάρχει ένα “παράθυρο” επικοινωνίας. Π.χ. στο Facebook μπορεί να σου στείλει μήνυμα και χωρίς να είναι φίλος σου ή αν έχει τον αριθμό σου, μπορεί να σε βρει. Με άλλα λόγια, αν το θελήσει τόσο, θα σε βρει για να σου μιλήσει. Αλλά δεν θα χρειαστεί να σε φάνει οι μήνες περιμένοντας. Ό,τι είναι να κάνει, θα το κάνει ως το τέλος του μήνα. Εάν δεν είχες νέα του, σημαίνει ότι αποφάσισε να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή, κάτι που δεν θα τον τιμούσε σαν άνδρα. Όλοι “άνδρες” ξέρουν να είναι και να κυνηγούν μια γυναίκα, ώσπου έρχεται μια κρίσιμη στιγμή και οι περισσότεροι γίνονται κότες. Μακάρι ο συγκεκριμένος να μη σε απογοητεύσει.

  8. χμ, τι να πώ γιαυτά που γράφεις …. Καλώς ήρθες στον κόσμος… μου έρχεται να σου πώ!
    Δεν αναφέρεις την ηλικία σου νομίζω αλλά νιώθω πως είσαι κάτω από 25 και μπορεί αρκετά πιο κάτω. Τι σε νοιάζει για πιο λόγο το έκανε;;; τον ήξερες και από πριν;;;
    ήταν ένα φλερτ απλά…! Πας παρακάτω πολύ απλά!!!νιώθω και λίγο ότι είσαι κ απεγνωσμένη…γενικότερα στο θέμα άντρας. Το μόνο που πρέπει να πείς είναι “Επόμενος!” Δεν χρειάζεται να ασχολήσε με τον καθένα που γνωρίζεις και θα σου λέει ένα δύο τρία ψέματα για τους δικούς του λόγους! Εάν κάποιος δεν σε καλύπτει και δεν σε κάνει να νιώθεις οκ. Απλά πας παρακάτω. Εξάλλου με αυτόν τον τύπο που ασχολήσε πόσες μέρες δεν είχες κάτι το ιδιαίτερο…! Δεν νομίζεις ότι ξοδεύεις άσκοπα τον χρόνο σου έτσι…;

  9. Συνονοματη Αλεξανδρα μου καταλαβαινω το θυμο και τη στεναχωρια σου αλλα πραγματικα δεν αξιζει να καταστρεφεις την ψυχολογια σου για αυτη την ιστορια.Ο λεγαμενος προφανως δεν είναι ευχαριστημενος στη σχέση του αφού δεν εμεινε σε ενα απλού φλερτ στην εκδρομη,αλλα επεδιωξε και επιπλεον επαφη μαζι σου οταν γυρισατε.Η συμπεριφορα του αυτη δειχνει πως δε σεβεται κάθολου την κοπελα του γιατί ακομη και αν δεν ειναι πια ευτυχισμενος μπορεί να της πει να χωρισουν και οχι να σαλιαριζει πισω απο την πλατη της.Αντι λοιπον να στεναχωριεσαι πρεπει να χαιρεσαι που ανακαλυψες νωρις την αληθεια και δεν μπλεχτηκες σε μια τέτοια περιπλοκη ιστορια.Αυτο που σου προτεινω να κανεις είναι να διακοψεις και επαφη με αυτον τον τυπο που σε κοροιδευε κανονικα τόσες μέρες.Και μην αγχωνεσαι δεν είναι και τοσο μεγαλο κελεπουρι,ενας ψευτης είναι που αν εμπλεκες μαζι του πιθανόν να συμπεριφεροταν και σε εσενα οπως και στην κοπελα του!

  10. Ξεχασε τον!Αν πραγματικα ενδιαφεροταν για σενα θα την ειχε χωρισει για να ξεκινησει κατι μαζι σου…ολα τ αλλα ειναι δικαιολογιες που φτιαχνουμε οι γυναικες στο μυαλο μας…προφανως εψαχνε να παιξει δεδομενου οτι η κοπελα του τον πρηζει απ οτι σου ειπε ο φιλος του

  11. Εγώ Αλεξάνδρα μου θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς καθόλου.Δυστυχώς εμείς τα κορίτσια δίνουμε αξία σε τέτοιες προσωπικότητες και μετά χαλιόμαστε ψυχολογικά.Είναι φανερό πως το παιδί είναι παρτάκιας και του αρέσει να φλερτάρει.Εγώ λυπάμαι την κοπέλα του που χαράμισε 4 χρόνια μαζί του και εξακολουθεί να τα χαραμίζει.Δεν αξίζουν τέτοια άτομα,όπως φλερτάρει μαζί σου μπορεί να το κάνει και με άλλες,μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις και να πιστεύεις ότι κάτι νιώθει για σένα όμως πίστεψε με το κατέχει το επάγγελμα. Μην σκέφτεσαι μόνο τα θετικά του και λες ότι είναι το πρώτυπο του άντρα που ονειρευόσουν..σκέψου και τα αρνητικά,δεν νομίζω να ονειρεύεσαι να είσαι με έναν ψεύτη και πέφτουλα…μόνο καλά δεν θα περάσεις μαζί του πίστεψέ με.Τέτοιοι υπάρχουν πολλοί δυστυχώς.Τουλάχιστον να σου έλεγε την αλήθεια.αυτός άρχισε τα ψέματα από την πρώτη μέρα που σε γνώρισε,φαντάσου τι έχει να γίνει. Και κάτι τελευταίο αυτά τα λόγια του τύπου “δεν τα πάει καλά με την πρώην του” είναι μπούρδες και δικαιολογίες..έχει παιχτεί πολλές φορές αυτό το σενάριο,δηλαδή και μαζί του να είσαι αν καμιά φορά μαλώσετε όπως είναι φυσιολογικό τι θα κάνει; θα βρίσκει παρηγοριά σε άλλες;; αν δεν τα πάνε καλά να χωρίσουνε και να μην ανακατεύει και 3 πρόσωπα..Μακρυά!!

  12. καλα δεν ηταν και υποχρεωμενος να σου αναλυσει ολη τη ζωη του μεσα σε μια ωρα που σε γνωρησε πριν τους καλεσετε στο δωματιο σας για χαρτια…θα σου μιλησω σκληρα!!!προφανως ειστε πιτσιρικια και η ολη φαση μου θυμιζει 7ημερη..μονο που στην πραγματικη ζωη υπαρχουν και αλλοι παραγοντες..στην τελικη μονοι τους ηταν εκδρομη βρηκαν “πορτα” ανοιχτη μπηκαν..δεν θα σχολιασω οτι μιλας με τον κολλητο του δεν εισαι 15 χρονων οτι εχεις να πεις θα το λες απευθειας στον αλλο χωρις μεσαζοντες..προφανως ενθουσιαστηκες με το φλερτ στην ατμοσφαιρα αλλα ποσο πια καιρο ηθελε να σου μιλησει καλη μου?!15μερες γνωριζεστε και εχετε βρεθει 2-3 φορες..επισης επειδη ειναι εξυπνος ομορφος και μορφωμενος δεν σημαινει οτι ειναι και προτυπο του αντρα που θελεις!μαθε να γνωριζεις πρωτα καποιον ουσιαστικα και οχι επιφανειακα!κυριως μην εχεις ψευδεσθησεις…δεν θα χωρησει να ειστε μαζι..το βρισκω το λιγοτερο χαζο να πιστευεις την δικαιολογια του κολλητου του..πολυ συνηθισμενο..δεν τα παμε καλα…αχου το μωρε..τοτε γιατι συνεχιζετε να ειστε μαζι?!ακομη και αν χωρησει παντως θα θελει “παιχνιδια” και οχι κατι σοβαρο!!!οποτε ξεκολα και πανε παρακατω θα βγεις χαμενη στο τελος…

  13. Οπως βλέπεις καποιες φορες, ενας αντρας που μας φαινεται ιδανικος, ισως τελικα και να μην ειναι. Σκεψου ας πουμε να ησουν εσυ η κοπελα του και στην εκδρομη που πηγε με τους φιλους του, να φλέρταρε, να ανταλλαζε κινητο,facebook κτλ ,να συνομιλουσε με μια αλλη,επειδη ισως περνουσατε μια φαση.Οποτε για αρχη,απομυθοποιησε τον στα ματια σου λίγο και σκεψου ψύχραιμα,ότι οταν ενας αντρας δεν ειναι καλα στη σχέση του και ειναι όντως ωριμος και υπευθυνος ανθρωπος,οπως σου φανηκε,το σωστοτερο ειναι να χωρίσει και μετα να προχωρησει παρακατω.Αν στην τελικη εψαχνε μια αφορμη, γιατι ισως να μην ειχε το κουραγιο ή να ειχε δευτερες σκεψεις, εσυ μου φαινεσαι η ιδανικη αφορμη για να τελειωσει τη σχεση του, αν και εφοσον του άρεσες και σε εβλεπε διαφορετικά. Εφοσον λοιπον δεν εγινε και δεν εψαξε να σε βρει,αλλα εκανες εσυ ολα τα βηματα, επηρεαζομενη απο τον κολλητο του, καλό θα ήταν, για το δικο σου καλο να μην ξανασχοληθεις. Οι αρρωστημενες καταστασεις καπως ετσι ξεκινανε και η δικια σου μοιαζει οτι θα εχει αυτο το χαρακτηριστικο, επειδη χωρις να εχετε κατι και χωρις να τον ξερεις πολύ, σε “τραβαει” σαν μαγνητης….Πρόσεχε

  14. Είσαι άπειρη ακόμα. Θα πάρει καιρό μέχρι να μάθεις. Ετσι ειναι κάποιοι άντρες. Δυστυχώς επειδή είσαι αθώα και απονήρευτη έχεις να συναντήσεις πολλούς τέτοιους ακόμα…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More