Εύη: “Νομίζω πως με κοροϊδεύει και τα λέει μόνο και μόνο για να με ρίξει στο κρεβάτι!”

Γεια σας!
Ονομάζομαι Εύη και είμαι 23 χρόνων. Στο facebook με έκανε add ένας άντρας που τον ήξερα μόνο φατσικά και μου πρότεινε, αφού γίναμε φίλοι να γνωριστούμε και από κοντά! Δέχτηκα και βγήκαμε πρώτο ραντεβού την επόμενη μέρα!

Μου φάνηκε πολύ συμπαθής, όμορφος, συζητήσιμος, με χιούμορ και γενικά όπως μου αρέσει να είναι ένας σωστός άντρας. Και ήταν πράγματι ΚΥΡΙΟΣ όσο ήμασταν μαζί!

Όμως, μόλις μου είπε πως είναι 40 χρόνων σκάλωσα και μπερδεύτηκα και είπα τι να θέλει από μένα ένας τόσο μεγαλύτερός μου άντρας; Μάλλον απλά για να περάσει καλά, αλλά με διαβεβαίωσε πως δεν είναι παντρεμένος, πως του αρέσω πραγματικά, δεν θέλει μόνο το σεξ μαζί μου και με έλεγε συνεχώς ξεχωριστή, πολύ όμορφη -όχι μόνο εξωτερικά, και πως σπανίζουν τέτοια κορίτσια που συνδυάζουν ομορφιά, εξυπνάδα, χιούμορ, είναι ακομπλεξάριστες και ΓΥΝΑΙΚΕΣ με όλη τη σημασία!

Νομίζω πως με κοροϊδεύει και τα λέει μόνο και μόνο για να με ρίξει στο κρεβάτι! Αλλά και αν τα εννοεί όντως;

Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι πολύ μπερδεμένη και δεν θέλω, αν είναι όντως αληθινός μαζί μου, να τον χάσω γιατί μου αρέσει!

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

Σας ευχαριστώ!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Και τι είναι αυτό που στην τελική φοβάσαι, Εύη; Το να μην αποδειχτεί σκάρτος; Και να βγει σκάρτος, θα σημαίνει ότι δεν είναι στην πραγματικότητα κύριος. Αλλά τα κοπλιμέντα από μόνα τους δεν αρκούν για να καταλάβεις το εάν και το τι θέλει κάποιος από σένα. Πάντως, αυτά τα κοπλιμέντα που σου κάνει μοιάζουν λίγο αόριστα. Δεν αμφιβάλλω ότι είσαι μια κοπέλα όμορφη, έξυπνη και με χιούμορ, αλλά το νόημα σ’ ένα κοπλιμέντο είναι να σου δείξει κάποιος ότι παρατήρησε κάτι βαθύτερο σ’ εσένα. Αν κάποιος μένει για πολύ καιρό στα μπανάλ κοπλιμέντα, τότε και φαντασία δεν έχει και δεν ενδιαφέρεται να σε κοπλιμεντάρει σε κάτι που αφορά μόνο εσένα, όχι απλώς μια γενική περιγραφή περί ομορφιάς και εξυπνάδας. Ακόμη, παρατήρησε με πόση συχνότητα σου κάνει τα κοπλιμέντα. Αν επαναλαμβάνει τα ίδια τακτικά, σημαίνει ότι μάλλον σε κάνει για κοπέλα που έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και ποντάρει εκεί. Ωστόσο, νομίζω πως η μετέπειτα επικοινωνία σας και τυχόν ξανασυνάντησή σας θα δείξει τι προθέσεις έχει. Πάντως, από κρεβάτι δεν είναι πλέον στερημένος κανένας άνδρας, οπότε δεν έχει λόγο να σε παραμυθιάζει για να πάρει μόνο σεξ από σένα, ειδικά κάποιος που είναι στα 40 του και εκτιμά πολύ την ομορφιά της νιότη, με έναν τρόπο που συνήθως οι συνομήλικοί σου αδυνατούν να εκτιμήσουν επειδή τυφλώνονται από τα “πολλά ψάρια στο νερό.”

  2. Τι να κανει κι αυτος πως να σε εντυπωσιασει ομορφολογα ελεγε! Γνωμη μου παντως αυτος δεν ειναι συντροφος ειναι ο μπαμπα σου! Χαρη του εκανες και μαζι του που βγηκες! Εσενα δε σε ενοχλει η διαφορα ηλικιας? Σε κολακεψε που σε προσεγγισε μεσω φβ 40 χρονων μαντραχαλος?

  3. Μη το νομίζεις καν. Είναι η πραγματικότητα. Σεξ θέλει και μάλιστα δεν είσαι η μόνη με την οποία βγήκε και της είπε όλες αυτες τις μπαρούφες. Το κάνει συστηματικά ο κύριος, ψαρεύει κοριτσάκια στο FB. Πολύ πιθανό να είναι και παντρεμένος. Μακριά!

  4. koita dn vgikes kai polles fores mazi tou gia na ksereis an sou leei alitheies mporei kai na einai pantremmenos! alla kai na min einai, se tetoia ilikia kai xwris sxesi kapoio kousouri tha xei! Nomizw oti to enstikto sou se proeidopoiei kai gi auto aisthanesai oti se koroideuei, opote kalytera akou ton eauto sou kai min tou katseis!

  5. Εύη μου, είναι σημαντικό να διαβάσεις το μήνυμά μου, επειδή μου έχει τύχει ακριβώς αντίστοιχη περίοτωση..Μου άρεσε, του έδωσα την ευκαιρία να βγούμε 3-4 φορές χωρίς όμως ποτέ να γίενει τίποτα περισσότερο – μόνο έξοδοι για καφέ με εμένα να προσπαθώ να κρατήσω τα προσχήματα.Με αποθέωνε, ήμουν μοναδική για εκείνον, έδειχνε το θαυμασμό του για μένα απροκάλυπτα μπροστά σε άλλους. Ωστόσο, επειδή είχα όπως κα συ την υποψία πως όλο αυτό είναι “κάπως” και επειδή η διαφορά ηλικίας ήταν σαφώς ένα μεγάλο θέμα, ξέκοψα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ανακάλυψα πως το ίδιο έκανε και με άλλες κοπέλες και μάλιστα συστηματικά. Σε όλες τα ίδια λόγια, με την ίδια θέρμη, γενικά το ίδο μοτίβο. Και σιχάθηκα τον ευατό μου που μπόρεσα να είμαι τόσο αφελής και έδωσα έστω και αυτή τη μικρή ευκαιρία σε ένα άνθρωπο του οποίο η στάση ήταν τόσο προφανής. Δυστυχώς δε νομίζω πως η δική σου περίπτωση είανι η εξαίρεση. Θα σε συμβούλευα να απομακρυνθείς..

  6. ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΑΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ.ΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΟΝΟΜΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ “ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ?” ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ Ο “ΚΥΡΙΟΣ”!23 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!

  7. skepsou giati se auth thn hlikia einai monos k psaxnetai sto fb!!! kapoio kousouri tha exei… fuge …. ksekolla….

  8. ΦΥΓΕ-

  9. Εννοείται ότι σε κοροιδεύει και θέλει να σε βγάλει γκόμενα. Μην πιαστείς κορόιδο γιατί και μόνο ότι είναι σε αυτή την ηλικία και προσεγγίζει έτσι μια νέα γυναίκα δείχνει ότι τουλάχιστον είναι ανώριμος για να μην πω πηδ@@@λας. Φύγε μακριά γιατί μπορεί να είναι και παντρεμένος. Εκείνο που χρειάζεται σε κάτι τέτοιους είναι δούλεμα. Και στην τελική χαζή είσαι? είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που σε βλέπει για πρώτη φορά από κοντά να σου κάνει κοπλιμέντα για το πόσο ωραία είσαι μέσα σου και εσύ να τα χάφτεις? ‘Ελεος….

  10. ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ADD ΣΤΟ FACEBOOK ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ΕΞΩ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ;;;;; ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ;;;;; ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ —-ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ -ΤΡΕΙΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕ —-ΚΡΑΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΕΞ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ —–ΜΟΝΟ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ …—ΕΛΕΟΣ …..—-ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ —ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ —–ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΟΡΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ —-ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ —-ΜΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΧΡΌΝΙΑ ;;;; — ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More