Σοφία: “Το πιο σημαντικό όμως είναι η σχέση με τη μαμά του. Η γυναίκα είναι κολλημένη πάνω του.”

Καλησπέρα κι από μένα!

Με λένε Σοφία, είμαι 27 χρόνων και είπα να σας εκφράσω κι εγώ τον προβληματισμό μου…

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Αυτός 31, μένει ακομα με τη μαμά του -χωρισμένοι οι γονείς, και αυτό λόγω έλλειψης χρημάτων.

Εκείνος κάνει μια δουλειά που δεν είναι σταθερή. Εννοώ δεν του προσφέρει έναν σταθερό μισθό -αυτό είναι το πρώτο που με προβληματίζει. Το πιο σημαντικό όμως είναι η σχέση με τη μαμά του.

Η γυναίκα είναι κολλημένη πάνω του. Τον παίρνει εκατό τηλέφωνα την ημέρα. Εκείνος της απαντάει -αν απαντάει, απαξιωτικά. Εκείνη δουλεύει 20 χρόνια νύχτα και συνεχίζει να το κάνει. Αν και στην ουσία όλα τα πληρώνει το αγόρι μου.

Είναι 50 χρόνων, δεν έχει ένσημα, βιβλιάριο υγείας… τίποτα και αυτό που με τρομάζει είναι ότι μελλοντικά όλα θα πρέπει να τα φροντίσει το αγόρι μου.

Την έχω δει ελάχιστες φορές και ήταν κακότροπη. Γενικά είναι πολύ περίεργη. Από τη μια λέω να το διαλύσω τώρα γιατί μελλοντικά θα έχω πολλά προβλήματα, από την άλλη λέω κρίμα είναι ρε γαμώτο, περνάμε καλά.

Τι να κάνω;

Σας ευχαριστώ πολύ,
Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Φυγε οσο ειναι νωρις!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Να σου πώ κάτι? Είναι βλακεία να λες στην κοπέλα σήκω φύγε ενώ ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις για όλους μας. Εγώ προσωπικά θα σου έλεγα – σαν φίλη σου μιλάω τώρα-, να κρατήσεις τη σχέση σου εφόσον περνάς καλά μαζί του όπως λες. Προσπάθησε να προσεγγίσεις τη μητέρα του φιλικά – όλοι έχουμε τα κουμππιά μας- και αν δεν…κράτα ουδέτερη στάση και τυπική. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μιλήσεις και με το αγόρι σου για τους προβληματισμούς σου.Σου εύχομαι το καλύτερο!

  3. Κλασική περίπτωση οιδιπόδειου συμπλέγματος που έχει αναλυθεί αρκετά σε αυτήν την στήλη, οπότε τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…

  4. Βλακεια ειναι ευη να αγνοεις τα σημαδια που υπαρχουν στην αρχη της σχεσης με την ελπιδα οτι κατι θα αλλαξει και στο τελος να λες οτι φταιει ο αλλος για ο,τι συνεβη…και για να σου δωσω κι εγω μια φιλικη συμβουλη φυγε προτου αρχισεις να δενεσαι περισσοτερο συναισθηματικα μαζι του γιατι οσο περναει ο καιρος θα σου ειναι ακομη πιο δυσκολο.Επισης λες οτι περνας καλα μαζι του οχι οτι εισαι τρελα ερωτευμενη και δεν μπορεις να ζησεις μακρια του επειδη τον αγαπας..αυτο για εμενα λεει πολλα.Τελος απο προσωπικη πειρα σου και απο εμπειριες αλλων σου λεω οτι ο ανθρωπος δεν αλλαζει και συνηθως τετοιου ειδους προβληματα διογκωνονται στην πορεια παρα λυνονται…απο εκει και περα ειναι αποφαση δικη σου

  5. εγω παλι θα σου πω να κανεις αυτο που σου λεει το ενστικτο σου…και απ ο,τι βλεπω εσενα δε σου αρεσει αυτη η κατασταση γιατι κατι δεν σου καθεται καλα. Οταν λες οτι δουλευε νυχτα η μανα του δηλαδη τη δουλεια εκανε ακριβως? Επισης οταν ηταν κακοτροπη, τι ακριβως εκανε? Σε εκανε να νιωθεις ανεπιθυμητη? ειναι πολυ πιθανο να κρεμαστει απο πανω του στο μελλον ειδικα αν δεν εχει αλλα παιδια η συγγενεις αλλα μη ξεχνας οτι κατι τετοιο θα κανεις και εσυ με τους δικους σου γονεις ομως… Ειναι αλλο να μη σε εγκρινει αυτη για νυφη και αλλο να φοβασαι οτι θα σας γινει τσιμπουρι στο μελλον…επειτα εσυ εισαι τοσο σιγουρη οτι θα το πατε σοβαρα με το φιλο σου? σου εχει μιλησει για καποια τετοια προοπτικη εκεινος η απλα…το σκεφτεσαι εσυ?

  6. Για εμενα παλι σηλια βλακεια ειναι να χαλαμε μια σχεση απλα επειδη η μητερα του αλλου μας φανηκε κακοτροπη. Το αν δουλεύεδουλευει νυχτα για εμενα δεν σημαινει και κατι μεμπτο γιατι πιστευω οτι εισαστε υποκριτριες και φαρισαιες αν κατηγορειτε εναν ανθρωπο που μπορει να μην ειχε τα προς το ζην και αναγκαστηκε να δουλεψει π.χ σε μπαρ. Τελος θελω να πω στην κοπελα να σκεφτει σοβαρα και να μην διαλυσει τη σχεση της αν ο συντροφος της ειναι ενταξει απεναντι της. Εξαλλλου αγαπητη φιλη ποιος σου εγγυαται οτι αν γνωρισεις καποιον αλλο δεν θα εχεις προβληματα με τη μητερα του? τι θα κανεις τοτε?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More