Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.07.2015 | 02:06

Sophia: “Αυτό μας έλειπε τώρα! Κι άλλη φίλη μου να τον γουστάρει...”

Sophia: “Αυτό μας έλειπε τώρα! Κι άλλη φίλη μου να τον γουστάρει...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μου άρεσε ένα αγόρι και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, να μιλάμε και μετά από δυο μέρες μαθαίνω ότι αρέσει και στη φίλη μου. Ένας φίλος του πήγε και του είπε ότι κάποια από την παρέα μου τον γουστάρει κι έρχεται αυτός στο παγκάκι που καθόμασταν (η φίλη μου που της άρεσε δεν ήταν) και μας λέει: ποια είναι αυτή; Και τον ρωτάει η 1 φίλη μου, με ποια από την παρέα θα έκανε κάτι αυτός και είπε με εμένα ή τη φίλη μου (με αυτήν που της άρεσε).

Εγώ χάρηκα γιατί είπε εμένα! Ύστερα έμαθε ότι τον γουστάρουμε και οι δύο. Μετά μιλήσαμε και γενικά αυτός ήθελε να κάνει κάτι μαζί μου. Το βράδυ μετά μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και ύστερα πήγε τη 1 φίλη μέχρι το σπίτι της.

Μιλήσανε λίγο και τη ρωτούσε τι να κάνει. Άρχιζε κι έλεγε τα υπέρ και τα κατά και των δυο μας. Μετά από μια μέρα τα έφτιαξαν όταν ήταν να πάμε εκδρομή. Δεν με πείραξε γιατί ήξερα ότι από την αρχή μαζί μου ήθελε να τα φτιάξει, αλλά εγώ δεν απάντησα.

Μετά από 4 μέρες η φίλη μου τον χώρισε. Μετά από καμιά εβδομάδα μιλήσαμε και γενικά ήθελε να τα βρούμε, αλλά εγώ δεν... -όσο κι αν ήθελα (δεν με έπρηξε κιόλας). Μετά η φίλη 1 μου, είπε μπροστά του επίτηδες ότι μου αρέσει ένας και μου είπε μετά ότι ζήλεψε πολύ και μετά δεν μιλούσαμε όπως πριν. Δεν ήθελα να μάθει κάτι τέτοιο.

Τελοσπάντων, μετά από λίγες μέρες (δεν είμαι σίγουρη) κατάλαβα ότι αρέσει και στη φίλη 3. Αυτό μας έλειπε τώρα. Κι άλλη φίλη μου να τον γουστάρει... Τώρα δεν πολυμιλάμε, αλλά δεν μπορώ, πραγματικά μου αρέσει και το ξέρω ότι αρέσω και σε αυτόν από την αρχή, απλά εγώ από την αρχή δεν είπα ναι (αυτός κατά κάποιον λίγο μου τα ζήτησε όταν το έμαθε αλλά εγώ δεν απάντησα).

Μου είπε ότι έκανε χαζομάρα που τα έφτιαξε με τη φίλη μου και ότι έπρεπε να τα φτιάξει μαζί μου. Ιδιαίτερα αυτό μου το είπε όταν άκουσε το τραγούδι “Ποτέ” του Οικονομόπουλου. Τελοσπάντων, δεν ξέρω τι να κάνω από δω και πέρα. Να τον ξεχάσω ή να του πω πως ακόμα μου αρέσει (αλλά η φίλη μου πως θα αντιδράσει;)... Δεν ξέρω.

Sophia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10