Άννα: “Μου ανακοίνωσε ότι φεύγει διακοπές με τους φίλους του…”

Γεια σας κορίτσια!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας σε κάτι που προέκυψε αυτές τις μέρες και με έχει στεναχωρήσει, αλλά και εκνευρίσει πολύ.

Είμαι σε μία σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τα πράγματα ομολογώ ήταν ανέκαθεν λίγο περίεργα. Ξεκινήσαμε κάνοντας μόνο σεξ, δεν βγαίναμε καθόλου μαζί και σιγά σιγά, από τα Χριστούγεννα και μετά, εκείνος άρχισε να “μαλακώνει”.

Κοιμόμουνα σπίτι του, γνώρισα τους γονείς του, τους φίλους του, έγινε πιο τρυφερός μαζί μου, αλλά συνέχιζε να αποφεύγει να κυκλοφορούμε μαζί έξω. Πηγαίναμε σπάνια για κανέναν καφέ κι αυτό όχι στα μέρη που συνήθως συχνάζει.

Τους τελευταίους δύο μήνες τα πράγματα είχαν αλλάξει ριζικά. Αρχίσαμε να βγαίνουμε, να μένω περισσότερες μέρες σπίτι του και γενικά να μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι το κορίτσι του. Μέχρι που λίγες μέρες πριν μου ανακοίνωσε ότι φεύγει διακοπές με τους φίλους του.

Κι όταν του είπα ότι πίστευα ότι θα πάμε μαζί, μου απάντησε: “Πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλό; Ως τι θα πάμε διακοπές μαζί;” Έμεινα να τον κοιτάω αποσβολωμένη. Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω. Να βάλω τα κλάματα, να τον βρίσω. Δεν απάντησα τίποτα. Συνεχίσαμε το βράδυ σαν να μην τρέχει τίποτα, αν και μέσα μου ήμουν ένα κουρέλι.

Τώρα πλησιάζουν οι μέρες για να φύγει. Θα πάνε στο σπίτι που έχει ένας φίλος σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος. Δεν κρατάει καν τα προσχήματα μπροστά μου. Είναι κατενθουσιασμένος. Να σημειώσω εδώ ότι κανένας από τους φίλους του δεν έχει σοβαρή σχέση.

Δεν ξέρω τι να κάνω… Νιώθω πάρα πολύ χάλια. Νιώθω προδομένη. Δεν έχω καν κέφι να πάω διακοπές με τους φίλους μου. Τι να κάνω;

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γιατί κάθεσε και καταπίνεις τόσες προσβολές? σιγά τον γκόμενο δηλαδή, μπορείς να βρεις καικαλύτερα για ένα μόνο κρεβάτι, γιατί αυτός έτσι σε έχει και μη γελιέσαι ότι είναι διαφορετικά επειδή σε γνώρισε στους γονείς του. Απλά αυτόν τον εξυπηρετούσε για να μπορείς να πηγαινεις σπίτι του. Δε σε αγαπάει, νομίζω το έχεις καταλάβει, αλλά δεν το έχεις αποδεχτεί. Όποιος αγαπάει όχι μόνο δε πάει με τους φίλους του διακοπές, αλλά δε σου λέει και μες τα μούτρα “ως τι”. Σφαλιάρα έπρεπε να του αστράψεις και να φύγεις όχι που κάθεσε και δέχεσαι τις προσβολές. Οι γυναίκες είμαστε πολύ θύματα τελικά. Ευχήσου τον ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ και μην ασχοληθείς ΠΟΤΕ μαζί του. Κανόνισε και εσύ τις διακοπές σου και ξέχνα τον μια και καλή. Εκτός αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι το θύμα….

  2. Από που κι ως που νιώθεις προδωμένη? Κρυφοί εραστές είστε όχι ζευγαρι. Αν μπροστά σε άτομα που γνωρίζουν τη “σχέση” σας γίνεται πιο διαχυτικός αυτό δε σημαίνει ότι έχει αλλάξει και κάτι. Λυπάμαι αλλά εσύ φταις για όσα σου συμβαίνουν επειδή τα βλέπεις και τα επιτρέπεις ελπίζοντας ότι θα σε αγαπήσει. Κι όχι μόνο αυτό. Τα χειρότερα ακόμα δεν τα έχεις δει. Αν δε θες να ζήσεις την επιστροφή του από τις διακοπές μαζί με τη νέα του κοπέλα φύγε τώρα από αυτή την κατάσταση και κλείσε και το κινητό.

  3. Κακως εκατσες και συνεχισες το βραδυ σα να μη τρεχει τιποτα μετα απο τις μαλακιες που σου ειπε! Επρεπε να κανεις σαφες το τι θελεις απο τη σχεση! Αλλα απ ο,τι καταλαβαινω μαλλον ειστε γυρω στα 19-23 οποτε αυτος συλλεγει απλως εμπειριες και δε θελει κατι πιο σοβαρο. Λοιπον εγω θα σου πω πως να πας παρακατω! Πες του να περασει καλα, μη κανεις κανενα θεμα, ΚΑΝΕ τις διακοπες σου με τις φιλες σου κι αν τυχον σε θυμηθει αυτο το διαστημα και σε παρει τηλ η σε ψαξει πες του πως βρηκες εναν κουκλο και τελειο γκομενο στις διακοπες, οτι σε γουσταρει σαν τρελος, οτι σου ζητησε να συνεχισετε τις διακοπες σας παρεα και οτι τον χωριζεις γιατι δυστυχως ειναι πολυ χειροτερος απο τον καινουριο που βρηκες! Αμα το γραψεις και σε μηνυμα για να του μεινει και να το βλεπει ακομα καλυτερα!! Α κι απο δω και περα να κανεις σχεσεις με ανθρωπους που θελουν να περνανε χρονο συνεχεια μαζι σου, οχι μονο για να γεμιζουν την ωρα τους και να καλυπτουν τις δικες τους αναγκες! Αυτοι οι ανθρωποι δε σε θελουν και σε βλεπουν σοβαρα! Γραψτου κι ενα εχε γεια στο τελος και στειλτον στη μαμα του!

  4. Κι αφού το βλέπεις εδώ και καιρό πως πάει το πράγμα, γιατί συνεχίζεις να είσαι μαζί του? Δεν καθόμαστε με κάποιον μόνο και μόνο για να μην είμαστε μόνοι μας.

  5. εγω συμφωνώ 100% με την ολια!!!!!!!!!

  6. Βρε αντε απο κει με το σουργελο που θα σου βαραει και θα χορεύεις ανάλογα με τα κέφια του…και όχι αυτό το συλλέγω εμπειρίες εγώ δεν το δέχομαι..οι άνθρωποι πρέπει να σεβόμαστε τον άλλο και όχι να τον βλέπουμε ως αντικείμενο με το οποίο περνάμε την ώρα μας.Λοιπόν κοπελιά τα πράγματα είναι απλά . Τον διαγράφεις οριστικά από κινητό facebook email και όλα τα συναφή. Νέα είσαι μια χαρά κοπέλα είσαι -υποθέτω-,πας διακοπές και φροντίζεις να γυρίσεις με τον καλύτερο γκόμενο πίσω. Δεν έχει αισθήματα για εσένα και δε σε σέβεται, μην χαραμίζεις ούτε το σάλιο σου. Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου και βρες έναν σωστό άνθρωπο να κάνεις μια υγιή σχέση.Φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς σίγουρα υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από αυτόν εκεί έξω.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More