Έρρικα: “Να το προσπαθήσουμε κι όπως μας βγει ή θα είναι χαμένος χρόνος;”

Γεια σας!

Τα έχω με ένα αγόρι εδώ και 5 μήνες. Αυτός τέλειωσε φέτος τη σχολή και θέλει να πάει Αγγλία για μεταπτυχιακό αρχικά και μετά για να βρει δουλειά. Τον πιέζουν κι οι γονείς του αρκετά, λόγω και της κατάστασης που ζούμε πλέον στην χώρα μας.

Έχει κάνει αιτήσεις σε πανεπιστήμια και από Σεπτέμβρη, το πολύ Οκτώβρη, θα πάει να μείνει μόνιμα.

Έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ που θα χωριστούμε. Εκείνος όμως είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι πιο δυναμικός και μου υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να μη λείπει ο ένας στον άλλον. Εγώ ξέρω όμως πως θα είναι πολύ δύσκολο μέχρι και ανέφικτο αυτό.

Κι άλλα ζευγάρια που ξεκίνησαν να έχουν σχέση από απόσταση, μετά από λίγο χώρισαν. Δεν θα είναι Ελλάδα για να πεις πετάγομαι να τον δω ή να με δει… Θα είναι Αγγλία!

Δεν ξέρω τι να κάνω… Να το προσπαθήσουμε κι όπως μας βγει ή θα είναι χαμένος χρόνος;

Έρρικα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κι άλλα ζευγάρια που ξεκίνησαν να έχουν σχέση από απόσταση, δυσκολεύτηκαν, αλλά επέμειναν, ο καιρός πέρασε και μια μέρα κατάφεραν να είναι και πάλι ο ενάς κοντά στον άλλο χωρίς να χωρίσουν (βλέπε εμένα-επίσης σε ξένη χώρα). Δεν είναι θέμα δυναμισμού, απλώς ο φίλος σου πιστεύει σε εσάς, κάτι που εσύ δεν…και τόσο. ‘Εχεις αμφιβολίες, θεωρείς χαμένο χρόνο το να κάνεις μια προσπάθεια για τη σχέση σου και στα δύσκολα προτιμάς να το βάλεις στα πόδια πριν καν το παλέψεις. Αυτή η στάση σου και μόνο αρκεί για να μην τα καταφέρετε. Από την άλλη ίσως είναι καλύτερα έτσι, αν δεν τον αγαπάς κι αν νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετά ψυχικά εφόδια να το προσπαθήσετε, αποδέσμευσε και τους δυο σας μια ώρα αρχύτερα. Θα είναι καλύτερα έτσι.

  2. εισαι καπως αρνητικη σε κατι που αποτελει μεγαλη ευκαιρια για το φιλο σου και κανονικα θα επρεπε να τον ενθαρρυνεις να παει Αγγλια απο μονη σου δεδομενης της καταστασης! επειτα δεν ειστε και τιποτα χρονια μαζι, 5 μηνες ειναι! αντι να τον ενθαρρυνεις ομως, νομιζω οτι το παιρνεις λιγακι εγωιστικα και σκεφτεσαι τι θα γινει με εσενα μονο απο δω και μπρος…αν τον θελεις πραγματικα και το πατε σοβαρα μπορεις να το βαλεις στοχο και να τον ακολουθησεις αν θελεις και να βρειτε κατι εκει μαζι! δεν ξερω ποσα χρονια θελεις εσυ να τελειωσεις τις σπουδες σου αλλα αν ειναι μια χρονια μπορεις την επομενη αν τα πατε καλα να πας εκει για δουλεια η μαστερ…στο χερι σου ειναι

  3. ΕΡΡΙΚΑ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙς ΚΑΤΑ ΝΟΥ.ΟΜΩς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ???
    ΠΟΙΟς ΣΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΤΕΝΟ ΝΑ ΕΜΕΝΕ Η ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ??ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More