Κάτια: “Έμαθα ότι με αυτήν τη φίλη μου κάτι είχε παιχτεί παλιότερα…”

Γεια σας κορίτσια!
Θέλω κι εγώ τη γνώμη σας…

Τον σύντροφό μου τον γνώρισα από μια φίλη. Μας έκανε στην ουσία “προξενιό”. Ήξερε ότι ήμουνα μόνη μου, έτυχε να είναι κι αυτός μόνος του και αποφάσισε να κάνει το κονέ. Σιγά σιγά το πράγμα εξελίχθηκε καλά και τώρα είμαστε μαζί.

Πάνω σε μια κουβέντα όμως με το αγόρι μου έμαθα ότι με αυτήν τη φίλη μου κάτι είχε παιχτεί παλιότερα. Εγώ δεν ήξερα τίποτα! Νόμιζα ότι μου γνώρισε απλά έναν φίλο της.

Από τότε, άρχισα να νιώθω λίγο περίεργα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τη συμπεριφορά του, όμως με ενοχλεί που είχε γίνει κάτι μεταξύ τους. Βρισκόμαστε αρκετά συχνά σε κοινές παρέες και από όταν το έμαθα νιώθω άβολα. Μερικές φορές εκνευρίζομαι κιόλας.

Εκείνος μου ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Και ότι πια είναι φίλοι και μόνο φίλοι. Επίσης μου είπε ότι αυτό είναι κάτι που είχε γίνει δυο χρόνια πριν. Αλλά και πάλι, με ενοχλεί. Δεν μπορώ να το κουμαντάρω μέσα μου.

Τι να κάνω; Χρειάζομαι τη βοήθειά σας… Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το θέμα με τη φίλη μου.

Κάτια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Με δεδομένο ότι μιλάμε για κάτι εντελώς ασήμαντο και παρελθοντικό, αλλιώς η φίλη σου δε θα σου τον γνώριζε, τι σε έχει πειράξει περισσότερο; Αυτό που έγινε πριν 2 χρόνια μεταξύ τους ή ότι η φίλη σου δε στο είπε πριν στον γνωρίσει; Μήπως η φίλη σου δεν το θεωρησε σημαντικό για να στο πει ή μήπως περίμενε ότι αν στο έλεγε θα αντιδρούσες αρνητικά και για αυτό δε στο είπε; Κι αν στο είχε πει, τι θα έκανες; Θα αρνιόσουν να τον γνωρίσεις; Θα τον γνώριζες αλλά δε θα προχωρούσες μαζί του; Θα προχωρούσες κανονικά; Και τώρα που το έμαθες τι σκοπεύεις να κάνεις; Να χωρίσεις; Να μην ξαναμιλήσεις στη φίλη σου; Να βραζεις στο ζουμί σου; Για άσε μια στιγμή τον εγωισμό στην άκρη και ζύγισε με καθαρό μυαλό τα πράγματα, τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα; Και μήπως τελικά, αφού τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου, να την κάνεις αυτή την κουβέντα (όχι φασαρία ε!) με τη φίλη σου; Για να ξέρει κι εκείνη ότι το ξέρεις, να έχει την ευκαρία να σου εξηγήσει, αλλά και να μάθει τι σε ενοχλεί.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More