Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.08.2015 | 23:00

Κάτια: “Έμαθα ότι με αυτήν τη φίλη μου κάτι είχε παιχτεί παλιότερα...”

Κάτια: “Έμαθα ότι με αυτήν τη φίλη μου κάτι είχε παιχτεί παλιότερα...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας κορίτσια!
Θέλω κι εγώ τη γνώμη σας...

Τον σύντροφό μου τον γνώρισα από μια φίλη. Μας έκανε στην ουσία “προξενιό”. Ήξερε ότι ήμουνα μόνη μου, έτυχε να είναι κι αυτός μόνος του και αποφάσισε να κάνει το κονέ. Σιγά σιγά το πράγμα εξελίχθηκε καλά και τώρα είμαστε μαζί.

Πάνω σε μια κουβέντα όμως με το αγόρι μου έμαθα ότι με αυτήν τη φίλη μου κάτι είχε παιχτεί παλιότερα. Εγώ δεν ήξερα τίποτα! Νόμιζα ότι μου γνώρισε απλά έναν φίλο της.

Από τότε, άρχισα να νιώθω λίγο περίεργα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τη συμπεριφορά του, όμως με ενοχλεί που είχε γίνει κάτι μεταξύ τους. Βρισκόμαστε αρκετά συχνά σε κοινές παρέες και από όταν το έμαθα νιώθω άβολα. Μερικές φορές εκνευρίζομαι κιόλας.

Εκείνος μου ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Και ότι πια είναι φίλοι και μόνο φίλοι. Επίσης μου είπε ότι αυτό είναι κάτι που είχε γίνει δυο χρόνια πριν. Αλλά και πάλι, με ενοχλεί. Δεν μπορώ να το κουμαντάρω μέσα μου.

Τι να κάνω; Χρειάζομαι τη βοήθειά σας... Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το θέμα με τη φίλη μου.

Κάτια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10