Maria: “Κολλητές 9 χρόνια. Λέγαμε τα πάντα, ήμουνα πάντα εκεί, ώσπου αυτή τελικά με πρόδωσε…”

Γεια σας κι από μένα!!
Διαβάζω συνέχεια τις ιστορίες σας και αποφάσισα να γράψω κι εγώ τη δική μου…

Με λένε Μαρία και είμαι 30 χρόνων. Έχω μια κολλητή εδώ και εννιά χρόνια περίπου. Λέγαμε τα πάντα, της συμπαραστάθηκα πολύ σε όλα της τα προβλήματα, ήμουνα πάντα εκεί, ώσπου αυτή τελικά με πρόδωσε.

Στις αρχές καλοκαιριού γνώρισα ένα φίλο της που μου άρεσε και του άρεσα κι εγώ επίσης. Αυτός έφερε ένα φίλο του. Στην αρχή βγαίναμε όλοι μαζί και περνούσαμε τέλεια!! Τελικά εγώ με το παιδί δεν συνεχίσαμε. Αυτή με το φίλο του τα έφτιαξαν.

Από τότε που σταμάτησα να βγαίνω εγώ με το φίλο της, αυτή εξαφανίστηκε. Είναι όλη μέρα μαζί της και δεν βγαίνουμε μαζί καθόλου. Μέσα στον ένα μήνα βγήκαμε μόνο δύο φορές για έναν καφέ και στο τηλέφωνο μιλάμε πολύ σπάνια.

Με πείραξε πολύ η συμπεριφορά της γιατί εγώ πάντα ήμουν εκεί και αυτή τώρα που περνάει καλά δεν την νοιάζει πως είμαι εγώ. Έχω ξενερώσει μαζί της πολύ.

Πιστεύετε ότι είναι δικαιολογημένη η συμπεριφορά της; Γιατί όλοι μου λένε ότι δεν φέρεται σωστά!! Εσείς τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;

Συγγνώμη αν σας κούρασα!!
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σίγουρες ότι είστε 30 ετών; Γιατί φέρστε σα 16χρονες. Κοίτα, η “κολλητή” σου δεν είναι κτήμα σου ούτε το τσαντάκι σου να την κουβαλάς μαζί σου όπου πας. Από την άλλη, όταν είσαι στην αρχή μιας σχέσης φυσικά αραιώνεις λίγο με τους φίλους αλλά δεν τους φτύνεις και πατόκορφα (γι’αυτά λέω ότι φέρεστε σα 16χρονες). Πριν σπεύσεις να ξενερώσεις, κάνε μια κουβεντούλα μαζί της κι αν δεν αλλάξει η συμπεριφορά της, ξενερώνεις τότε.

  2. Δε μπορείς να κάνεις τίποτα, μια και η ίδια δεν έχει συνειδητοποιήσει ποιο είναι το λάθος της. Σε αντίστοιχη περίπτωση, εγώ της το είχα πει ότι για ένα γκόμενο με πούλησε τελείως, να φανταστείς ότι μέχρι και το τηλέφωνο μου έκλεινε στα μούτρα όταν τύχαινε παράλληλα να της τηλεφωνεί εκείνος… αλλά δεν το καταλάβαινε, της φαινόταν φυσιολογικό!!!! Εγώ έκοψα επαφές από τότε, αλλά ακόμα να το καταλάβει… Στους ανθρώπους πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες, ναι, αλλά μετά θα πρέπει να κοιτάμε και τον εαυτό μας. Αυτό το κακό έχουν οι γυναίκες, όταν βρίσκουν άντρα ξεχνούν φίλες και κολητές, ενώ οι άντρες παραμένουν πιστοί στους φίλους τους. Οι φιλίες θέλουν δουλειά και από τις δυο πλευρές για να συντηρηθούν, δε μπορεί μόνο ο ένας να προσπαθεί… Ευχήσου της να είναι καλά και τράβα τον δικό σου μονοπάτι. Θα βρεις άλλους φίλους, καλύτερους στη πορεία της ζωής σου.

  3. συμφωνω με την παρακατω φιλη…30 και κανεις ετσι?μαλλον προβλημα εχεις..οι φιλοι δεν ειναι κτημα μας…ποσο μαλλον να αναγαγεις κατι απλο σε τοσο μεγαλο που να ρωτας σε ενα site αγνωστους..και συ καλη “φιλη”εισαι που με το που χαθηκε για 15μερες την κουτσομπολευεις με αλλους γνωστους σου γιανα σου πουν αν ηταν οκ. ή οχι..αν δεν εισαι το πολυ 16 ψαξτο λιγο…

  4. απάντηση στο γράμμα της Maria : “Κολλητές 9 χρόνια …”

    καλά να πάθεις, σου άξιζε αυτό που έπαθες!! δεν γνωρίζεις αυτό που λέει ο λαός ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών?? και ότι αν υπάρξει, τότε πολύ σπάνια να είναι αληθινή και πραγματική, γιατί σχεδόν πάντα η μια προσπαθεί να καταστρέψει την άλλη λόγω ζήλιας ή κατωτερότητας ή κόμπλεξ?? δεν βρέθηκε κανένας να σου τα πει αυτά ή απλά στα είπαν και από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν?? εκτός και αν νομίζεις ότι επειδή κάποτε έγινες φίλη με κάποιαν, αυτή η φιλία θα κρατήσει για πάντα και κάποια στιγμή θα καταλήξετε να μοιράζεστε το ίδιο δωμάτιο στο ίδιο ΚΑΠΗ. και συγγνώμη κιόλας αλλά από πού κι ως πού θα κάτσει πλέον αυτή η φίλη να ασχολείται ακόμα μαζί σου?? έκανε, όπως λες, σχέση με κάποιον και είναι λογικό να ασχοληθεί πια με τη σχέση της να δει πού θα πάει. δεν έχει κανέναν λόγο να καταστρέψει τη σχέση της και να μείνει μόνη της επειδή εσύ ήσουν λίγο-πολύ ανίκανη να κρατήσεις επαφή με τον φίλο της σχέσης της φίλης σου – με τον οποίο θα μπορούσες, αν πραγματικά ήθελες, να κάνεις σχέση.

  5. Λοιπόν εσύ η ”Καλά να πάθεις” πες μας την αλήθεια, είσαι η κολλητή φίλη στην οποία αναφέρεται η Μαρία και ανακάλυψες ότι έχει στείλει την ιστορία της στη στήλη του tlife, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται τόση κακία.
    Η Μαρία έχει μια δόση υπερβολής, θα συμφωνήσω γιατί όλοι στην αρχή μιας σχέσης ήμαστε λίγο παραπάνω ενθουσιασμένοι και ψιλοχανόμαστε από όλους. Όμως δεν μπορεί μια καλή φίλη στην οποία έχεις συμπαρασταθεί όταν σε χρειαζόταν να την ξεγράφεις για τον οποιοδήποτε γκόμενο. Η Μαρία θα ήταν καλό να μιλήσει με τη φίλη της και να της εξηγήσει τι έχει συμβεί και γιατί χάθηκε και ίσως βρουν μια άκρη.
    Επίσης, σε εσένα μιλάω και πάλι αγαπητή ”Καλά να πάθεις” σίγουρα υπάρχουν φιλίες, και γυναικείες και ανδρικές στις οποίες υπάρχει κόμπλεξ και ζήλια αλλά συγνώμη που θα στο αποκαλύψω υπάρχουν και πραγματικές φιλίες. Βέβαια από ό,τι καταλαβαίνω εσύ σίγουρα συγκαταλέγεσαι σε αυτές που ζηλεύουν θανάσιμα και είτε έχεις φίλες και τις έχεις καταθάψει ή απλά δεν έχεις φίλες.
    Φιλικά πάντα

  6. Μαρια μου το καταλαβαινω οτι εχεις πληγωθει μιας και εγω το εχω περασει ομως δωσε της χρονο να απολαυσει τη νεα φαση στη ζωη της και οταν βρεθειτε εξηγησε της πώς νιωθεις. Στις σχεσεις μας κανουμε υποχωρησεις. Στα ατομα που αγαπαμε χαιρομαστε με τις χαρες τους. Ευχομαι να περασουν και να το θυμαστε σαν αστειο οπως εγω και η ξαδερφη μου.

  7. κοιτα μαρια μου …ασχετο αλλα πρωτον λατρευω το ονομα σου διοτι ειναι το ονομα της Παναγιας μας και ετσι ονομαζεται η δικη μου κολλητη…σε νιωθω ακου..η δικη μου συμβουλη ειναι αμα ηταν η μονη κολλητη που παλλιοτερα θυσιαστικε για σενα και ηταν πιστη και ακρως καταπλικτικη μαζι σου …να της δωσεις ευκαιρια αλλα..ο χρονος ειναι πολυτιμος για να φτιαξει αυτη η σχεσης ξανα..εσυ αυτο που θα κανεις απο την πλευρα σου ειναι να εισαι καλη μαζι της αλλα μετρια ..να εισαι καπως ψυχρη να το πω αλλιως..ετσι μονο θα καταλαβει τι χανει..αν παλι στο παρελθον σε ειχε του φλου και οταν ελεγε σ αγαπω ή οτι εισαι η κολλητη της και αλλες γαλιθειες και οποτε ηθελε αυτη συναντιοσασταν και δεν σε θυμοταν σχεδον καθολου να σε παρει τηλ μονο οποτε ηταν να καλο περασετε και σε παρατησε με για κατι αλλο προσωρινα ..πχ ησασταν στο παρελθον καπου και αυτη ουσιαστικα σε πουλουσε και σε αφηνε για αλλες..τοτε αυτη δεν θα καταλαβει ποτε την αξια σου…η δικη μου κολλητη βασικα ειναι οικογενειακη αλλα κολλητη και πολυ μικροτερη …επειδη ηταν η μονη που με εκανε να νιωσω τοσο ομορφα ξαφνικα ηρθε στην ζωη της μια αλλη φιλη της απο το σχολιο στην ιδια ηλικια η οποια θεωρει την κολλητη ΜΟΥ κολλητη της και συμφωνει και η ιδια η κολλητη μου δηλ και αυτη ετσι την νιωθει..ενω αυτη την εχει παρατησει στις πιο δυσκολες στιγμες την παρατουσε για αλλη φιλη και μονο οποτε ειχε ορεξη την θυμοταν ..αα ασε που την ζηλευει πολυ! αλλα αφινω την κολλητουλα μου να καταλαβει την αξια μου αφηνοντας την να διαλεξει μονη της…και να δει ποσο την αγαπαω ..που ακομα και οταν δεν μπορουσε να κοιμηθει μου εστελνε μυνημα και μου ελεγε δεν μπορω να κοιμηθω..και καθομουν της μιλουσα με βιντεο κληση απο το βραδυ εως μεχρι να νυσταξει και να βεβεωθω οτι κοιμαται…εχω καρα θυσιαστει!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More