Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.01.2015 | 23:00

Sia: “Μια μέρα μου είπε κάτι και του έδωσα χαστούκι. Εκεί μαλώσαμε πολύ άσχημα...”

Sia: “Μια μέρα μου είπε κάτι και του έδωσα χαστούκι. Εκεί μαλώσαμε πολύ άσχημα...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ήμασταν φίλοι νόμιζα. Ήμασταν στην ίδια παρέα, φίλος του αδερφού μου. Αυτός σε σχέση. Κι εγώ... παιζόταν κατάσταση με ένα παιδί! Κάναμε παρέα πολύ. Βγαίναμε όλοι μαζί και στο τέλος ήμασταν μισή ώρα μόνοι μας, πειραζόμασταν διαρκώς, αυτός έλεγε άσχημα λόγια για αυτόν που ήθελα και διαρκώς έλεγε για τα προσωπικά του σε εμένα και τον πείραζα... Κι έλεγε: αυτές έχουν γούστο, όχι σαν εσένα.

Κι ερχόμασταν διαρκώς κοντά. Μου έλεγε για τη ζωή του, πως ήταν σαν παιδί, αυτά που έχει κάνει στη ζωή του κι έλεγε διαρκώς πως άμα γνωρίσω τη μαμά του θα είμαστε σαν φίλες και θα με λατρέψει!

Έλεγε τα παιδιά μου θα είναι σαν αυτόν και πάρα πολλά άλλα. Είχαμε και μία που τον γούσταρε αλλά αυτός μου έλεγε πως ούτε έγινε ποτέ κάτι, ούτε θα γίνει. Έτρεχε πίσω του.

Ήταν πάντα εκεί ακόμα και όταν έχασα έναν δικό μου άνθρωπο. Αλλά μια μέρα μου είπε κάτι και του έδωσα χαστούκι! Εκεί μαλώσαμε άσχημα πολύ. Είπαμε βαριά λόγια και μετά δεν μιλήσαμε για καιρό, αλλά ήμασταν στην ίδια παρέα και μου πήγαινε κόντρα διαρκώς. Σε αυτήν την κοπέλα όμως με τρόπο έπαιρνε το μέρος μου.

Ήταν με την κοπέλα του, αλλά όταν τον είχα ανάγκη σε ένα οικογενειακό πρόβλημα ήταν εκεί και είπε: ό,τι θέλεις είμαι εδώ και δεν έχω πρόβλημα (κι ας είχαμε μαλώσει)!

Όταν ήρθαμε από τις διακοπές σκέφτηκα να τα πούμε και να μείνουμε φίλοι. Δέχτηκε να μιλήσουμε και είπε πως δεν θέλει να είμαστε φίλοι και πως δεν ήμασταν ποτέ και πως τα μηνύματα που του είχα στείλει ήταν πολύ βαριά και τα έχει ακόμα στο facebook και πως θα μου τα στείλει για να θυμηθώ και πως φταίω για όλα εγώ!

Κι όταν τα δέχτηκα όλα, μου είπε ότι φταίει κι αυτός και πως για την άλλη δεν φταίει, ούτε τον ενδιαφέρει! Τώρα όμως μου πάει κόντρα και με πειράζει. Και κάνει παρέα με τον αδερφό της, αλλά πάλι καλά με τον αδερφό μου είπε πως είναι κολλητός. Το άλλο κορίτσι να πω πως δεν ήταν η κοπέλα του.

Και κάτι ακόμα... ο φίλος μας που έχουμε στην παρέα μου είπε ότι δεν μπορεί να μου πει τι είπε για μένα, αλλά έχει πει κάτι και πως με έχει πολύ ψηλά! Κι αυτός μίλησε με τη φίλη μου και της είπε: κοίτα να βρεις χρόνο να βγαίνουμε όπως παλιά, αλλά παλιά βγαίναμε όλοι μαζί κι αυτός το ξέρει πόσο καλή σχέση έχω μαζί της!

Sorry αν σας κούρασα κι ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Sia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10