Εσύ θα φορέσεις… skinny scarf;

Αλλαγή εποχής, αλλαγή σεζόν, άρα και αλλαγή μόδας. Νέες τάσεις έρχονται να προστεθούν στο “ρεπερτόριο” της ντουλάπας μας και από τις αμέτρητες προτάσεις που κυκλοφορούν η κάθε γυναίκα καλείται να διαλέξει αυτό που της ταιριάζει…

Υπάρχει όμως και κάτι που ξεχώρισε ιδιαιτέρως και προσωπικά το βρίσκω όμορφο, φρέσκο και προσθέτει αυτό το “κάτι” ακόμα και σε ένα απλό look. Λέγεται skinny scarf και πρωταγωνιστεί στα αξεσουάρ της νέας σεζόν.
Είναι απλό, λεπτό και αρκεί για να δώσει μια ενδιαφέρουσα νότα στο στιλ σου… Το δένεις γύρω από το λαιμό σου και όλα αλλάζουν!

src=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/18-9/4.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/18-9/5.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/18-9/6.jpg
To είδαμε στα runways του χειμώνα που έρχεται στους διαδρόμους των Chloe και Gucci, το είδαμε να το φοράνε ήδη τα πιο ενημερωμένα κορίτσια, αλλά και τυλιγμένο γύρω από το λαιμό πολλών celebrities. Κι ενώ το συγκεκριμένο αξεσουάρ βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τη δεκαετία του ’70 -που επικρατεί έντονα τις τελευταίες σεζόν- είναι εκπληκτικά ευέλικτο και λειτουργεί εξίσου καλά και σε πιο μοντέρνα εμφάνιση.

//src=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/18-9/9.jpg
Είτε για ένα μεσημεριανό είτε για ένα βραδινό look, αυτό το απλό και κομψό αξεσουάρ είναι σίγουρο πως θα αναβαθμίσει το ντύσιμό σου κι εσύ θα δείχνεις απόλυτα ενημερωμένη για τις στιλιστικές εξελίξεις και απαιτήσεις.
Ταιριάζει ιδανικά με πουκάμισα αλλά μπορεί να δώσει και αρκετούς επιπλέον πόντους στιλ σε ένα τοπ, φόρεμα ή και t-shirt με λαιμόκοψη σε σχήμα V.

Το έχω φορέσει ήδη και όπως όλα δείχνουν θα “δέσει” αρκετές από τις φετινές μου εμφανίσεις…

Φιλιά,
Τατιάνα

And More