Το μήκος στις φούστες άλλαξε!

H μόδα είναι κάτι που μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι και αν κάτι κέντρισε το ενδιαφέρον μου αυτή τη σεζόν είναι το μήκος της φούστας που άλλαξε και κατέβηκε από το ύψος του γόνατου, μέχρι τη μέση της γάμπας.
Το συγκεκριμένο μήκος το είδαμε στα runways των Lanvin, Gucci, Αltazurra και πολλών ακόμα μεγάλων οίκων, σε πολλές, διαφορετικές παραλλαγές και συνδυασμένο με διαφορετικούς τρόπους.


Altuzarra, Gucci, Lanvin

Επιπλέον το στιλ της είναι πολύ κολακευτικό αφού σε συνδυασμό με τη γραμμή της μέσης που έχει ανέβει ψηλά, δίνει στη γυναικεία σιλουέτα φινέτσα και αναλογικότητα- όπως λένε οι στιλίστες. Το σχήμα του σώματος γίνεται οπτικά πιο επίμηκες όπως και πιο θηλυκό.

Μπορεί αυτός ο τύπος φούστας να σου φαίνεται πολύ κλασικός και πιο ladylike, είναι όμως ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή. Μη φοβηθείς να το τολμήσεις αφού υπάρχουν τόσοι τρόποι να την προσαρμόσεις στο δικό σου στιλ, όποιο και αν είναι αυτό.


Salvatore Ferragamo, Gucci, Lanvin

Είτε για ένα μεσημεριανό είτε για ένα βραδινό look, είναι σίγουρο πως θα αναβαθμίσει το ντύσιμό σου και θα του προσθέσει μια επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας. Ταιριάζει ιδανικά με πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες αλλά μπορεί να πάρει εντελώς διαφορετική όψη σε συνδυασμό με ένα πλεκτό τοπ με ζιβάγκο και μπότες ή και loafers.

Την έχω φορέσει ήδη αρκετά και έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου στιλ για τη σεζόν…

Φιλιά,
Τατιάνα

And More