Το αγαπημένο μου μαύρο φόρεμα…

Ξέρεις καλά, όπως και όλες οι γυναίκες ότι το μαύρο είναι το πιο εύκολο χρώμα. Ταιριάζει παντού και πάντα. Δεν χάνει ποτέ την αξία του και έχει την ικανότητα να κάνει ένα ρούχο να δείχνει κομψό.

Αυτό είναι όμως μόνο ένα “μαγικό” συστατικό του συγκεκριμένου φορέματος. Το άλλο είναι η γραμμή του. Κρουαζέ πάνω και φαρδύ κάτω, που σημαίνει ότι κολακεύει όλους τους σωματότυπους και όλα τα ντεκολτέ.

Είναι το φόρεμα πασπαρτού, το εισιτήριό σου δηλαδή για όλες τις περιστάσεις μιας και μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένα κομμάτι για όλες τις ώρες που μεταμορφώνεται αναλόγως και για αυτό είναι το αγαπημένο μου. Χρηστικό και κομψό. Ένα ρούχο που κάνει απόσβεση στα χρήματα που έχεις δώσει χωρίς καμία αμφιβολία.

Άλλο το πρωί, άλλο το βράδυ
H δυναμική του little black dress είναι γνωστή. Πίστεψέ με και του maxi black dress είναι η ίδια. Μπορείς να το φορέσεις με σανδάλια για ένα πιο χαλαρό look μέσα στην ημέρα σου, μπορείς να το φορέσεις με πλατφόρμες, με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μπορείς να το φορέσεις σε μια βόλτα στην πόλη, στο νησί, σε ένα γάμο, ένα βράδυ που θα βγεις για ποτό. Τα διαφορετικά αξεσουάρ μπορούν να του δώσουν πολλές ταυτότητες. Μπορείς να το συμπληρώσεις με έθνικ στοιχεία, μπορείς να του δώσεις μια πιο glam chic διάσταση με μεταλλικές λάμψεις, μπορείς να του προσθέσεις χρώμα. Αυτό θα ανταποκριθεί αναλόγως δίνοντάς σου ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δεν κάνει διακρίσεις
Το φόρεμα που φέρει την υπογραφή Rita Pateroni, μιας επιτυχημένης Ελληνίδας σχεδιάστριας, το αγαπώ ιδιαίτερα και για έναν άλλο λόγο. Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Είναι ελαστικό, δεν έχει φερμουάρ και όπως καταλαβαίνεις ταιριάζει σε όλα τα σώματα και σε όλες τις αναλογίες.
Είναι και μαύρο, που όσο να το κάνεις “κόβει”.

Πως το φόρεσα εγώ
Η στιλίστριά μου, Χρυσάνθη Θωμάτου με δεδομένο ότι η εκπομπή είναι μεσημέρι προτίμησε να του δώσει μια πιο έθνικ διάσταση. Ένα εντυπωσιακό κολιέ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κι ένα ζευγάρι πέδιλα ολοκλήρωσαν το στιλ. Οι χρυσές πινελιές έδωσαν λάμψη και οι έθνικ αναφορές ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

src=/files/Image/fashion/2013/MAY/24-5/tati1.jpg

Αν αυτό το σύνολο μίλησε και στη δική σου στιλιστική συνείδηση, αν οραματίστηκες τον εαυτό σου μέσα σε αυτό, αν είδες το ρούχο, το παπούτσι ή τα κοσμήματα και σου έκαναν κλικ δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ στο T-SHOP και να τα κάνεις δικά σου.
Για το φόρεμα Rita Pateroni κάνε κλικ εδώ. Για τα πέδιλα EXE κάνε κλικ εδώ. Για το κολιέ Zanina K. κάνε κλικ εδώ. Για το βραχιόλι Gemma Stones κάνε κλικ εδώ.

And More